- 29 Mart 2023
- 40
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi secret movie
-
Doğru söylüyorsunuz insan zor duygusal durumlarda mantığıyla düşünmekte zorlanıyor hata mı ettim affetseydim düzelirmiydi diye düşünüyo ama dışardan bakan gözlerin yorumları daha farklı oluyor tabikiSuçlunun kendini aklama şekli suçunu başkasına atmasıdır.
Geri adım tabiki atmayın. Size değer verseydi, sizi kaybedecek duruma kendini sokmazdı..
Zaten her şey bir anda öyle bir kesildi ki ben rabbimin hayrı olarak görüyorum artıkSizi manipüle etmesine izin vermeyin. Böyle bir adamla da hayatınızı birleştirmek gibi bir hata yapmayın. Kesip atın artık, kangren bir şekilde bırakmanın bir anlamı yok; bu adam düzelmez.
Doğru söylüyorsunuz ancak geçen yıllarıma emeklerime üzülüyorum acaba affetseydim bırakır mıydı kötü durumdayken onu birde ben mi terkettim diye vicdan yapıyorumTabiki doğru olanı yaptın. Bağımlıyla evlenip ne yapacaktın?
Sizinde mi böyle bir probleminiz oldu ?Sakın öyle bir evlilik düşünmeyin. Yaşandı ve denendi... Dilinin ucu yanan bilir
Evet keşke kumarla kalsaydı bağımlı olduğu kişi inan hiçbir şeye değişmez canımSizinde mi böyle bir probleminiz oldu ?
Şimdi bu yazdığım size çok itici gelebilir ama; yaşınız çok küçük, o yüzden böyle düşünüyorsunuz. Gelin 35 yaşına, ne saçma düşünmüşüm o zaman diyeceksiniz.Doğru söylüyorsunuz ancak geçen yıllarıma emeklerime üzülüyorum acaba affetseydim bırakır mıydı kötü durumdayken onu birde ben mi terkettim diye vicdan yapıyorum
Tabi ki doğru olanı yaptınız, taş seveceğine adam olsa yeterdi. Yolunuza bakın, hiç muhatap olmayın. Kumar nedir ya, hem kumar oynuyor hem bir de borç yapıyor beyzade ee ne bekliyor? Madem yaptığı kötü bir şey değil neden saklamış, ben kumar bağımlısıyım şu kadar da borcum var deseydi. Pis sahtekar.Herkese merhaba ben daha önceden yazmıştım hesabım kapandığı için tekrar yazıyorum
Çok uzun yıllık bir ilişkim vardı evliliğe götürmeyi düşündüğüm çok zaman geçirdik birbirimizi çok seviyorduk ufak kavgalar dışında çokta sorun olmayan bi ilişki vardı. Ancak tam evlilik yolunda ciddi bir adım atacakken birden kumar bağımlısı olduğunu öğrendim ve sadece kumar oynadığını değil yüz binlerce lira da borç yaptığını öğrendim birikmiş parasını bile yatırmış kaybetmiş , krediler çekmiş bitirmiş dünyam başıma yıkıldı annem ilişkimi zaten biliyordu oda kumar durumunu öğrendi ve ayrılmam gerektiğini söyledi o zamanlar bende öyle düşündüğüm için ayrıldım herşey bir anda kesildi. Ancak haftalar sonra bana yazdı onu yarı yolda bıraktığımı düşmüşken birde benim vurduğumu söyledi beni suçladı ve beni seveceğine taş sevseymiş bunu söyledi bu sözler üzerine vicdanım sızlıyor doğru olanı mı yaptım lütfen yargılamadan cevap verin teşekkür ederim..
Aynı dediğiniz gibi oldu ben duygusal olarak çökmüşken ona kızıp beni neden kandırdığını sorgulamak varken zaten kötü durumda diye geçmişimize de saygımdan ağzımdan kötü hiçbir şey çıkmamıştı sadece bırakıp gitmiştimYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış
Ne yapacakmışsınız evlenip gırtlağa kadar borca batmış adamın borçlarını ödemek için ömür boyu köle gibi çalışacak mısınız
Birçok kişi bunun böyle olduğunu söylüyor oysa bende saf gibi affetsem düzelirmiydi diye düşünüyordum bana iyi geldiniz hepinize teşekkür ederimEvet keşke kumarla kalsaydı bağımlı olduğu kişi inan hiçbir şeye değişmez canım
Ah hemde ne saklamak ne kadar zamandır oynuyordu da yaptı o kadar borcu hiç bilmiyorumTabi ki doğru olanı yaptınız, taş seveceğine adam olsa yeterdi. Yolunuza bakın, hiç muhatap olmayın. Kumar nedir ya, hem kumar oynuyor hem bir de borç yapıyor beyzade ee ne bekliyor? Madem yaptığı kötü bir şey değil neden saklamış, ben kumar bağımlısıyım şu kadar da borcum var deseydi. Pis sahtekar.
İnşallah bende öyle umuyorumŞimdi kalbin acıyor ama doğru karar verdiğini zamanla anlayacaksın.
Malesef acı gerçek... İnan ki öyle kocam şuan öyle ve degistiremiyorum... Ne demek canım her zaman yanındayızBirçok kişi bunun böyle olduğunu söylüyor oysa bende saf gibi affetsem düzelirmiydi diye düşünüyordum bana iyi geldiniz hepinize teşekkür ederim
Emin ol en en en doğru olanı yaptın. Abim de Kumar bağımlısı. Babam onun arkasını toplamaya çalışırken beyin kanamasi gecrdi.vefat etti. Kaç defa borç yaptı. Babam arkasından hep kredi ckti. Eşi duymasın, evliliği yıkılmasın diye. Olan babama oldu. Böyle bir adamla evlenilmez. İnan arada annem olmasın neler neler yaparım. Ama anneme kıyamıyorum.Herkese merhaba ben daha önceden yazmıştım hesabım kapandığı için tekrar yazıyorum
Çok uzun yıllık bir ilişkim vardı evliliğe götürmeyi düşündüğüm çok zaman geçirdik birbirimizi çok seviyorduk ufak kavgalar dışında çokta sorun olmayan bi ilişki vardı. Ancak tam evlilik yolunda ciddi bir adım atacakken birden kumar bağımlısı olduğunu öğrendim ve sadece kumar oynadığını değil yüz binlerce lira da borç yaptığını öğrendim birikmiş parasını bile yatırmış kaybetmiş , krediler çekmiş bitirmiş dünyam başıma yıkıldı annem ilişkimi zaten biliyordu oda kumar durumunu öğrendi ve ayrılmam gerektiğini söyledi o zamanlar bende öyle düşündüğüm için ayrıldım herşey bir anda kesildi. Ancak haftalar sonra bana yazdı onu yarı yolda bıraktığımı düşmüşken birde benim vurduğumu söyledi beni suçladı ve beni seveceğine taş sevseymiş bunu söyledi bu sözler üzerine vicdanım sızlıyor doğru olanı mı yaptım lütfen yargılamadan cevap verin teşekkür ederim..
Kumar bağımlısı olan insanlar kendinden çok çevresine zarar veriyor sanırım Allah sizin de yardımcınız olsun..Emin ol en en en doğru olanı yaptın. Abim de Kumar bağımlısı. Babam onun arkasını toplamaya çalışırken beyin kanamasi gecrdi.vefat etti. Kaç defa borç yaptı. Babam arkasından hep kredi ckti. Eşi duymasın, evliliği yıkılmasın diye. Olan babama oldu. Böyle bir adamla evlenilmez. İnan arada annem olmasın neler neler yaparım. Ama anneme kıyamıyorum.
Adam olsaymış da yapmasaymjs. Böyleleri insanların hayatını karartıyor cnku
Onunla evlenirsen yıllar sonra keşke zamanında yollarımı ayirsaydim diyeceksin.Kimseyi taşımak zorunda değilsin.Ben zamanında yıllardir süren ilişkimi bitirip resmen sırtımdan yük atmıştım.Uzerinden 10 yıl geçti herhalde bugün keşke daha daha önceden bitirseydim diyorum.Evet zor durumda çıkıp gitmişsin ama onunla devam edersen seninde hayatın hiç olacak belkiHerkese merhaba ben daha önceden yazmıştım hesabım kapandığı için tekrar yazıyorum
Evet kalsaydım eğer ilişki sürmeye devam edecekti ondan o kadar soğumuştum ki o an aklıma gitmekten başka bir şey gelmedi.. sigara bile kullanmıyor dediğim adamın böyle bir şey yapması, gözü hiçbir şey görmezcesine herkese borçlanması ve bunu aylar belki yıllarca saklaması güvenimi kırmıştıOnunla evlenirsen yıllar sonra keşke zamanında yollarımı ayirsaydim diyeceksin.Kimseyi taşımak zorunda değilsin.Ben zamanında yıllardir süren ilişkimi bitirip resmen sırtımdan yük atmıştım.Uzerinden 10 yıl geçti herhalde bugün keşke daha daha önceden bitirseydim diyorum.Evet zor durumda çıkıp gitmişsin ama onunla devam edersen seninde hayatın hiç olacak belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?