- 24 Mart 2019
- 60
- 74
- 88
- Konu Sahibi secret movie
-
Hiç üzülme ve hiç vicdan yapma kardeşim. Kumar yüzünden 4 yıllık evliliğimi bitiriyorum. Benim bildiğim kadarıyla 2 yıldır oynuyor ama kesin öncesi de vardır milyonlar yedi kumarda herkese borç yaptı temizledik borçları bi daha yaparsan terk ederim dedim ve terk ettim. Yalvardı ağladı sızladı, zor günümde bi tekme de sen atma dedi. Tekrar döndüm yanına ama kaybettikçe bize sardı. Psikolojik ve fiziksel şiddet gün geçtikçe dozunu arttırdı. Tekrar borçlandı her şeyi sattı işten çıkartıldı. Fatura ödeyeceğim diye alyansımı aldı onu bile bozdurup kumar oynadı. Değişmez kardeşim gün geçtikçe üzerine koyar. Terapiye gitti destek aldı götürdüm felan ama nafile. Madde gibi düşün bırakılmıyor ya da bırakmak istemiyor. Şimdi evi terk edeli 1 ay oldu geçti. İşe gireceğim ve boşanma davası açacağım. 1 de kızım var. Keşke senin gibi başta görüp bıraksaydım. Şimdi çocuğum da var sorumluluk hep bende. Hayatımız düzenimiz alt üst oldu. Eminim bir kaç ay sonra yalvaracak sonra çirkinleşecek. Asla dönme ve başını yastığa hızurla koyHerkese merhaba ben daha önceden yazmıştım hesabım kapandığı için tekrar yazıyorum
Çok uzun yıllık bir ilişkim vardı evliliğe götürmeyi düşündüğüm çok zaman geçirdik birbirimizi çok seviyorduk ufak kavgalar dışında çokta sorun olmayan bi ilişki vardı. Ancak tam evlilik yolunda ciddi bir adım atacakken birden kumar bağımlısı olduğunu öğrendim ve sadece kumar oynadığını değil yüz binlerce lira da borç yaptığını öğrendim birikmiş parasını bile yatırmış kaybetmiş , krediler çekmiş bitirmiş dünyam başıma yıkıldı annem ilişkimi zaten biliyordu oda kumar durumunu öğrendi ve ayrılmam gerektiğini söyledi o zamanlar bende öyle düşündüğüm için ayrıldım herşey bir anda kesildi. Ancak haftalar sonra bana yazdı onu yarı yolda bıraktığımı düşmüşken birde benim vurduğumu söyledi beni suçladı ve beni seveceğine taş sevseymiş bunu söyledi bu sözler üzerine vicdanım sızlıyor doğru olanı mı yaptım lütfen yargılamadan cevap verin teşekkür ederim..
Fakire fukaraya sadaka verin. Neyi vicdanınızı sızlatıyor tam olarak? İlerde tüm rızkınızı kumara yatıracak, çoluğunuzu çocuğunuzu ele güne muhtaç edecek adamdan ayrılmak mı? Affederseniz kendi kul hakkınıza girersiniz ve doğmamış çocuklarınızın. O zaman görürüz burda konu açarsınız nasıl ayrılabilirim diye. Sakın muhatap olmayın bu adamla. Sizin kafanız karışacak gibi duruyor.tam evlilik yolunda ciddi bir adım atacakken birden kumar bağımlısı olduğunu öğrendim ve sadece kumar oynadığını değil yüz binlerce lira da borç yaptığını öğrendim
Başka hatalarıda vardı ancak bende mükemmel değilim kimse mükemmel dört dörtlük olamaz diye bir kötü huyunu bir iyi huyuna değişmiştim ancak bu kumar olayını ne ben ne de ailem göz yumabilirdi
Hayır aklım karışmadı sadece geçen onca yılımın hayal kırıklığını aşamadım ancak geçecek elbet rabbime sığındım. Vicdanımı sızlatan şey onun , beni yarı yolda bıraktın her insan hata yapar gibi sözleriydiFakire fukaraya sadaka verin. Neyi vicdanınızı sızlatıyor tam olarak? İlerde tüm rızkınızı kumara yatıracak, çoluğunuzu çocuğunuzu ele güne muhtaç edecek adamdan ayrılmak mı? Affederseniz kendi kul hakkınıza girersiniz ve doğmamış çocuklarınızın. O zaman görürüz burda konu açarsınız nasıl ayrılabilirim diye. Sakın muhatap olmayın bu adamla. Sizin kafanız karışacak gibi duruyor.
Doğru söylüyorsunuz aynen öyle yapıyor ilişkide acı tatlı çok şey yaşandı ve hep fedakarlıklar yaptım şimdi de benden onu bekliyor ve yapmadığım için suçlu oldum ancak artık soğudum bu yüzden yoluma bakacağım inşallahYerim onun manipülasyonunu, sanki kaza geçirmiş ya da ölümcül hastalığa yakalanmış öyle terk etmişsiniz. Bir anlık adrenalin için havaya yüzbinlerce lira savurmuş şimdi de düştüğümde beni bıraktın diye ağlıyor kendi suçu yokmuş gibi. Buradan belli düzelmeyeceği. Sanki kader kurbanıymış gibi davranıyor sorumluluk almıyor çünkü. Hiç acımayın yolunuza bakın. Mutlu olamazsınız bu adamla
Kumar meselesini geç, adamın suçluyken üste çıkması, suçu sana atma çabası ve yaptığı duygu sömürüsü bile karakterini belli ediyor, başka sorunlar olsa yine senin tepene çökecekti, böyleleriyle iletişim mümkün değil, kafayı yerdin.Doğru söylüyorsunuz insan zor duygusal durumlarda mantığıyla düşünmekte zorlanıyor hata mı ettim affetseydim düzelirmiydi diye düşünüyo ama dışardan bakan gözlerin yorumları daha farklı oluyor tabiki
Evet öyle Her yerden engelledim zaten bi sms kaldı onun içinde numaramı değiştirmeyi düşünüyorumKumar meselesini geç, adamın suçluyken üste çıkması, suçu sana atma çabası ve yaptığı duygu sömürüsü bile karakterini belli ediyor, başka sorunlar olsa yine senin tepene çökecekti, böyleleriyle iletişim mümkün değil, kafayı yerdin.
Şükret bence, seninle iletişim kurmasına engel ol ve yoluna bak, sakın açıklama yapma dil dökme, bırak öyle bilsin.
Acitasyon yapmis. Kizlar bulasmayin boyle erkeklere duzelmiyorlar. Siz onun doktoru degilsiniz tedavi etmek zorunda da degilsiniz. Bile bile boyle biriyle evleneceksin duzelmeyecek gercekden duzelmeyecek ondan sonra da size " bilerek evlendin" diyip siyrilacak. Daha Allah ne yapsin sopayla kafana mi vursun evlenme diye. Cikmis ortaya nasil biri oldugu iste. Baska erke mi kalmadi kizlarHerkese merhaba ben daha önceden yazmıştım hesabım kapandığı için tekrar yazıyorum
Çok uzun yıllık bir ilişkim vardı evliliğe götürmeyi düşündüğüm çok zaman geçirdik birbirimizi çok seviyorduk ufak kavgalar dışında çokta sorun olmayan bi ilişki vardı. Ancak tam evlilik yolunda ciddi bir adım atacakken birden kumar bağımlısı olduğunu öğrendim ve sadece kumar oynadığını değil yüz binlerce lira da borç yaptığını öğrendim birikmiş parasını bile yatırmış kaybetmiş , krediler çekmiş bitirmiş dünyam başıma yıkıldı annem ilişkimi zaten biliyordu oda kumar durumunu öğrendi ve ayrılmam gerektiğini söyledi o zamanlar bende öyle düşündüğüm için ayrıldım herşey bir anda kesildi. Ancak haftalar sonra bana yazdı onu yarı yolda bıraktığımı düşmüşken birde benim vurduğumu söyledi beni suçladı ve beni seveceğine taş sevseymiş bunu söyledi bu sözler üzerine vicdanım sızlıyor doğru olanı mı yaptım lütfen yargılamadan cevap verin teşekkür ederim..
Evlenin adamın bitmeyen borçlarıyla uğraşın, elde avuçta bir şey kalmayıp ele güne muhtaç olduğunuzda,çoluk çocuk artık oturur gereksiz vicdanınızı yersiniz,Herkese merhaba ben daha önceden yazmıştım hesabım kapandığı için tekrar yazıyorum
Yorumum biraz sert olmuş kusura bakmayın ama gencecik kızlarımızın böyle adamlarin oyununa gelip,kanmaları çok kötü hissettiriyor.Bu adam için acaba mı ? bile dememek lazım.Evlenin adamın bitmeyen borçlarıyla uğraşın, elde avuçta bir şey kalmayıp ele güne muhtaç olduğunuzda,çoluk çocuk artık oturur gereksiz vicdanınızı yersiniz,
Merhaba ben de senin gibi aynılarını yaşadım kumarı affettim psikolojik şiddet cabası lafı sözü sonra tak etti boşandım ilk öğrendiğimde affetmiştim bir de cocuk yaptım aptal gibi. İki kere affettim çok pişmanım neden affedip üstüne de çocuk yaptım diyorum kendimi affedemiyorum asla. Boşandım aile evine döndüm hayırlısı hakkımızdaHiç üzülme ve hiç vicdan yapma kardeşim. Kumar yüzünden 4 yıllık evliliğimi bitiriyorum. Benim bildiğim kadarıyla 2 yıldır oynuyor ama kesin öncesi de vardır milyonlar yedi kumarda herkese borç yaptı temizledik borçları bi daha yaparsan terk ederim dedim ve terk ettim. Yalvardı ağladı sızladı, zor günümde bi tekme de sen atma dedi. Tekrar döndüm yanına ama kaybettikçe bize sardı. Psikolojik ve fiziksel şiddet gün geçtikçe dozunu arttırdı. Tekrar borçlandı her şeyi sattı işten çıkartıldı. Fatura ödeyeceğim diye alyansımı aldı onu bile bozdurup kumar oynadı. Değişmez kardeşim gün geçtikçe üzerine koyar. Terapiye gitti destek aldı götürdüm felan ama nafile. Madde gibi düşün bırakılmıyor ya da bırakmak istemiyor. Şimdi evi terk edeli 1 ay oldu geçti. İşe gireceğim ve boşanma davası açacağım. 1 de kızım var. Keşke senin gibi başta görüp bıraksaydım. Şimdi çocuğum da var sorumluluk hep bende. Hayatımız düzenimiz alt üst oldu. Eminim bir kaç ay sonra yalvaracak sonra çirkinleşecek. Asla dönme ve başını yastığa hızurla koy
Doğru olanı yaptın. O seni manipüle etmeye çalışıyor müsade etme aklın karışmasın.Herkese merhaba ben daha önceden yazmıştım hesabım kapandığı için tekrar yazıyorum
Bu illet bırakılmıyor sanırım.. doğru olanı yaptığımı düşünüyorum artık çok şükür rabbim içime o ferahlığı veriyor sadece hissettiğim duygulara geçen yıllarıma üzülüyorum. Rabbim sizede kolaylık versin inşallahHiç üzülme ve hiç vicdan yapma kardeşim. Kumar yüzünden 4 yıllık evliliğimi bitiriyorum. Benim bildiğim kadarıyla 2 yıldır oynuyor ama kesin öncesi de vardır milyonlar yedi kumarda herkese borç yaptı temizledik borçları bi daha yaparsan terk ederim dedim ve terk ettim. Yalvardı ağladı sızladı, zor günümde bi tekme de sen atma dedi. Tekrar döndüm yanına ama kaybettikçe bize sardı. Psikolojik ve fiziksel şiddet gün geçtikçe dozunu arttırdı. Tekrar borçlandı her şeyi sattı işten çıkartıldı. Fatura ödeyeceğim diye alyansımı aldı onu bile bozdurup kumar oynadı. Değişmez kardeşim gün geçtikçe üzerine koyar. Terapiye gitti destek aldı götürdüm felan ama nafile. Madde gibi düşün bırakılmıyor ya da bırakmak istemiyor. Şimdi evi terk edeli 1 ay oldu geçti. İşe gireceğim ve boşanma davası açacağım. 1 de kızım var. Keşke senin gibi başta görüp bıraksaydım. Şimdi çocuğum da var sorumluluk hep bende. Hayatımız düzenimiz alt üst oldu. Eminim bir kaç ay sonra yalvaracak sonra çirkinleşecek. Asla dönme ve başını yastığa hızurla koy
Ah rabbim kolaylık versin sizede neden bulaşırlar bu illete aklım almıyor her şeylerini maddi manevi kaybediyorlarMerhaba ben de senin gibi aynılarını yaşadım kumarı affettim psikolojik şiddet cabası lafı sözü sonra tak etti boşandım ilk öğrendiğimde affetmiştim bir de cocuk yaptım aptal gibi. İki kere affettim çok pişmanım neden affedip üstüne de çocuk yaptım diyorum kendimi affedemiyorum asla. Boşandım aile evine döndüm hayırlısı hakkımızda
Böyle biriyle evlenseydiniz bile uzun sürmedi. Bence vicdanınız rahat olsun. En doğru kararı vermişsinizHerkese merhaba ben daha önceden yazmıştım hesabım kapandığı için tekrar yazıyorum
Teşekkür ederimBöyle biriyle evlenseydiniz bile uzun sürmedi. Bence vicdanınız rahat olsun. En doğru kararı vermişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?