- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Kızlar merhaba kaynanm her firsatta evime gelip kalmaya firsat arayan bi insan. Yarin da hastane var evimin yakininda oraya gelcekmis. Simdiden (dikkatinizi cekerim bana da degil) direkt esimi arayip arayip esim onu aradiginda kisacasi her firsatta yarin da sizin oraya gelcem diyo yani size de gelcem kalcam demeye getiriyo. Sürekli ayni sehirdeyken neden kalinirki? Bunu anlamiyorum bu bir ikincisi esim sagolsun arkamda duran bi insan canim su an gelmeseler olur mu desem geri cevirmiyo cunku hakli sebeplerim var su an anlatmiyim uzun uzun bilseniz kadin olarak hak verirsiniz.
Simdi ben geri cevirsemmi ben söylemem de esim söyler mesela iste nöbetciyim yarin evde yokum mila da ders calisiyo falan der. Geri cevirir bi sekilde.
Ya tamam gelmeleri bisey degil (ki su korona acisindan önlem almak icin bence bisey) bide kalmak istiyo biz engellersek de emrivaki yapip zorla kaliyo ya valla hic sevmedigim hareketler.
Herneyse simdi sizce geri cevireyimmi yoksa aliyim da kurtuluyum muvalla biktim artik. Tedbir almak lazim diye millet bas bas bagiriyo bizimki de gezmeye yer ariyo .
Maalesef...Gezenti kaynanatör..
Hadi itiraf et. Kaynanaya bastan gicik oluyorsun ve gelmesini istemiyorsun.Ya tamam gelmeleri bisey degil (ki su korona acisindan önlem almak icin bence bisey) bide kalmak istiyo biz engellersek de emrivaki yapip zorla kaliyo ya valla hic sevmedigim hareketler.
Maalesef...
Saklamiyorum zaten istemiyorum evetHadi itiraf et. Kaynanaya bastan gicik oluyorsun ve gelmesini istemiyorsun.
Virus dolayısıyla su gorusmeleri sifira indirin. Virus gezdirmenin alemi yok. Bu ciddi bir durum. Vakalar katlanarak artacak, millet gezme ve bulastirma pesinde.
Hadi itiraf et. Kaynanaya bastan gicik oluyorsun ve gelmesini istemiyorsun.
Virus dolayısıyla su gorusmeleri sifira indirin. Virus gezdirmenin alemi yok. Bu ciddi bir durum. Vakalar katlanarak artacak, millet gezme ve bulastirma pesinde.
O mantigi dibine kadar yaşayan bi aile kendileri.Bana bişey olmaz mantığı genelde.
Ben oteki seylere karismiyorum. Toplum sağlığı su an daha onemli.Saklamiyorum zaten istemiyorum evetcünkü ben günde 7 8 saat ders calisiyorum sinavim var bide kalan vaktimde ev isi yemek temizlik yapiyorum esimle bile aksam oturup tv izlemiyoruz. O gelince bütün gun onunla oturup dedikodu yapmaya vicdanim el vermiyo. Tabi bunlar haricinde sogutan birsuru olay oldu.
Benim ki de ayni hergun beni ariyor sanki genc kiz csnim sıkılıyo canim sıkılıyo cagirmami bekliyo bugun tlfnu ucsk moduna alim yoksa valla cinnet gecircem nite bu kdr darlarlar insanlari, dunyanin durumu ortada insanlar ölüyor şakası yok bi nefesle bulasiyir işte bi kicinizi kırın oturun ya!Kızlar merhaba kaynanm her firsatta evime gelip kalmaya firsat arayan bi insan. Yarin da hastane var evimin yakininda oraya gelcekmis. Simdiden (dikkatinizi cekerim bana da degil) direkt esimi arayip arayip esim onu aradiginda kisacasi her firsatta yarin da sizin oraya gelcem diyo yani size de gelcem kalcam demeye getiriyo. Sürekli ayni sehirdeyken neden kalinirki? Bunu anlamiyorum bu bir ikincisi esim sagolsun arkamda duran bi insan canim su an gelmeseler olur mu desem geri cevirmiyo cunku hakli sebeplerim var su an anlatmiyim uzun uzun bilseniz kadin olarak hak verirsiniz.
Simdi ben geri cevirsemmi ben söylemem de esim söyler mesela iste nöbetciyim yarin evde yokum mila da ders calisiyo falan der. Geri cevirir bi sekilde.
Ya tamam gelmeleri bisey degil (ki su korona acisindan önlem almak icin bence bisey) bide kalmak istiyo biz engellersek de emrivaki yapip zorla kaliyo ya valla hic sevmedigim hareketler.
Herneyse simdi sizce geri cevireyimmi yoksa aliyim da kurtuluyum muvalla biktim artik. Tedbir almak lazim diye millet bas bas bagiriyo bizimki de gezmeye yer ariyo .
Kim benim kv mi?Kv ni ara, virüs kol geziyor hastane işini ertele, hastalanırsın, Allah seni başımızdan eksik etmesin de. Korkar belki hastaneye gelmez...
Guzel fikirmiş184 ara kaynanamda korona virüsü tespit ettik acil gelin alın de ,
Haklisiniz esime de bikac gündür zaten anlatiyorum guzelce. O da hak veriyo hatta bugün dedim artik bak canim gittikce artiyo tamam belki yayilmadan engellencek ama dikkat etsek ne kaybederiz annenlere soyle kucuk gorumcemi parka falan goturmesin öyle. Biraz dikkat etsinler.Kabul etme. Benim kv'dede virüs filan dinlemedi, avm gezdi. Grip oldu şimdi. Ne evine giderim, ne evime kabul ederim. Hastaneden gelecek kendi evine gitsin, kıyafetlerini değiştirsin duş alsın hastalık filan bulaşır tedbir almamız lazım de.
Haklisiniz esime de bikac gündür zaten anlatiyorum guzelce. O da hak veriyo hatta bugün dedim artik bak canim gittikce artiyo tamam belki yayilmadan engellencek ama dikkat etsek ne kaybederiz annenlere soyle kucuk gorumcemi parka falan goturmesin öyle. Biraz dikkat etsinler.
Anne olarak tabiki herkes kendi cocugunu daha cok dusunur ama cahillik mi desem bilemiyorum .
Kaynanayı sevmiyorum gelmesini bizde kalmasını istemiyorum de anlayalım virüsü bahane etme bacımKızlar merhaba kaynanm her firsatta evime gelip kalmaya firsat arayan bi insan. Yarin da hastane var evimin yakininda oraya gelcekmis. Simdiden (dikkatinizi cekerim bana da degil) direkt esimi arayip arayip esim onu aradiginda kisacasi her firsatta yarin da sizin oraya gelcem diyo yani size de gelcem kalcam demeye getiriyo. Sürekli ayni sehirdeyken neden kalinirki? Bunu anlamiyorum bu bir ikincisi esim sagolsun arkamda duran bi insan canim su an gelmeseler olur mu desem geri cevirmiyo cunku hakli sebeplerim var su an anlatmiyim uzun uzun bilseniz kadin olarak hak verirsiniz.
Ayy gercekten mi.Kabul etme. Benim kv'dede virüs filan dinlemedi, avm gezdi. Grip oldu şimdi. Ne evine giderim, ne evime kabul ederim. Hastaneden gelecek kendi evine gitsin, kıyafetlerini değiştirsin duş alsın hastalık filan bulaşır tedbir almamız lazım de.
Anlayacak düsünceli bi insan olsa zaten kizim hastaneye gelcem ama kusura bakma size ugrayamicam alinma olur mu malum ortalik karisik gibi kibar bi açıklama yapardi. Hala diretiyo.Ben oteki seylere karismiyorum. Toplum sağlığı su an daha onemli.
Kapiya korona yazın ve kapıyı acmayin. Anlayacaktir.
Valla panik olmaktansa tedbir almak lazim sakince olay bu kadar basit neden algilayamiyolarki.Benim ki de ayni hergun beni ariyor sanki genc kiz csnim sıkılıyo canim sıkılıyo cagirmami bekliyo bugun tlfnu ucsk moduna alim yoksa valla cinnet gecircem nite bu kdr darlarlar insanlari, dunyanin durumu ortada insanlar ölüyor şakası yok bi nefesle bulasiyir işte bi kicinizi kırın oturun ya!
Zaten istemiyorum acik ve netKaynanayı sevmiyorum gelmesini bizde kalmasını istemiyorum de anlayalım virüsü bahane etme bacımkadını burda Firüslü gibi ilan etmenin alemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?