- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Milamila9494
-
O mantigi dibine kadar yaşayan bi aile kendileri.
Dun gitmis kucuk kizlarina usenmemis 40 dklik yoldan buyuk bi park var oraya getirmis. Tam mikrop yuvasina ben mi abartiyorum diyorum ama.
Panik halinde kesinlikle degilim ama cocugum olsa da evde oyun bulmayi denerdim mesela bi sekilde önlemimi alip rahatima bakardim su an da zaten dışarı fazla cikmiyorum evdeyim surekli ama dikkat ediyorum temizliğime. Gel de sinir krizi gecirme.
Kapiyi acmayin NOKTAAnlayacak düsünceli bi insan olsa zaten kizim hastaneye gelcem ama kusura bakma size ugrayamicam alinma olur mu malum ortalik karisik gibi kibar bi açıklama yapardi. Hala diretiyo.
Ayy gercekten mi.
Bide bende alerjik astim var ekstra dikkat ediyorum çünkü bi baslayinca benim grip gecmiyo da alerjik oldugundan..
Esime söyluyum de öyle söylesin bence de.. bide sanirim hamilesiniz siz aman diyim kendimi gectim siz asla kabul etmeyin. miniginize yazik♥
He onu deZaten istemiyorum acik ve net
Ama alcaktim cidden hadi buyukluk bende kalsin aliyim dedim sonra virüs baktim yine artmis bide okullar tatil edildi falan. Ondan acaba mi dedim.
Bide kalcaklarini dusununce cinlerim tepeme çıktı
Bide hastaneden gelcekler Allaha emanetHe onu dekeşkem gelmese ama gelir
Orda onlari da bezdirir o bi bahceye cikip gezsem nolur aman diyeKoronavirus hattini ara oksuruyor,tiksiriyor,atesi var deyin gelip karantinaya alsinlar 15 gun kafan rahat eder valla bak
Olmazmi bide ben kabul etmedikce israr ediyo bahane bulupaynı şehirde yaşayıp yatılı misafir olma fantazisi birtek kocamın tarafında var zannediyordum ,
Olmazmi bide ben kabul etmedikce israr ediyo bahane bulup
Tamam deniyim bunu..bıkmadan usanmadan kabul etmeyeceksin onlar pes edene kadar ,
birde heryerde yatılı misafir sevmediğini dile getir , ben öyle yaptım , kurtuldum çok şükür
kaybana hasta mi kiiKızlar merhaba kaynanm her firsatta evime gelip kalmaya firsat arayan bi insan. Yarin da hastane var evimin yakininda oraya gelcekmis. Simdiden (dikkatinizi cekerim bana da degil) direkt esimi arayip arayip esim onu aradiginda kisacasi her firsatta yarin da sizin oraya gelcem diyo yani size de gelcem kalcam demeye getiriyo. Sürekli ayni sehirdeyken neden kalinirki? Bunu anlamiyorum bu bir ikincisi esim sagolsun arkamda duran bi insan canim su an gelmeseler olur mu desem geri cevirmiyo cunku hakli sebeplerim var su an anlatmiyim uzun uzun bilseniz kadin olarak hak verirsiniz.
Simdi ben geri cevirsemmi ben söylemem de esim söyler mesela iste nöbetciyim yarin evde yokum mila da ders calisiyo falan der. Geri cevirir bi sekilde.
Ya tamam gelmeleri bisey degil (ki su korona acisindan önlem almak icin bence bisey) bide kalmak istiyo biz engellersek de emrivaki yapip zorla kaliyo ya valla hic sevmedigim hareketler.
Herneyse simdi sizce geri cevireyimmi yoksa aliyim da kurtuluyum muvalla biktim artik. Tedbir almak lazim diye millet bas bas bagiriyo bizimki de gezmeye yer ariyo .
Yok değilkaybana hasta mi kii
Bende anlayamıyorum aynı şehrin içindeyken böyle kalma olaylarına ama çoğu kişiye göre normal geçende yengem(dayımın eşi) kaynanamın gelip kalıp kalmadığını sordu ne alaka ne diye kalsın ki dedim kalır ne var bunda dedi garip yani...Kızlar merhaba kaynanm her firsatta evime gelip kalmaya firsat arayan bi insan. Yarin da hastane var evimin yakininda oraya gelcekmis. Simdiden (dikkatinizi cekerim bana da degil) direkt esimi arayip arayip esim onu aradiginda kisacasi her firsatta yarin da sizin oraya gelcem diyo yani size de gelcem kalcam demeye getiriyo. Sürekli ayni sehirdeyken neden kalinirki? Bunu anlamiyorum bu bir ikincisi esim sagolsun arkamda duran bi insan canim su an gelmeseler olur mu desem geri cevirmiyo cunku hakli sebeplerim var su an anlatmiyim uzun uzun bilseniz kadin olarak hak verirsiniz.
Simdi ben geri cevirsemmi ben söylemem de esim söyler mesela iste nöbetciyim yarin evde yokum mila da ders calisiyo falan der. Geri cevirir bi sekilde.
Ya tamam gelmeleri bisey degil (ki su korona acisindan önlem almak icin bence bisey) bide kalmak istiyo biz engellersek de emrivaki yapip zorla kaliyo ya valla hic sevmedigim hareketler.
Herneyse simdi sizce geri cevireyimmi yoksa aliyim da kurtuluyum muvalla biktim artik. Tedbir almak lazim diye millet bas bas bagiriyo bizimki de gezmeye yer ariyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?