Virüs mirüs dinlemeyen kaynana

Rahat bir kadın demekki,virüs filan hak getire kendisine.

Alerjik astımınıda belirt sen o zaman. Gelmeyiversin 2 hafta bişey olmaz. Kesinlikle eşine söyle o söylesin. Sen söylersen beni istemiyor olur.
Evet hamileyim şu an ekstra dikkat ediyoruz o yüzden. Darısı isteyen dileyen herkesin başına inşallah.

Zaten istemiyorum acik ve net
Ama alcaktim cidden hadi buyukluk bende kalsin aliyim dedim sonra virüs baktim yine artmis bide okullar tatil edildi falan. Ondan acaba mi dedim.
Bide kalcaklarini dusununce cinlerim tepeme çıktı
He onu de keşkem gelmese ama gelir

bıkmadan usanmadan kabul etmeyeceksin onlar pes edene kadar ,

birde heryerde yatılı misafir sevmediğini dile getir , ben öyle yaptım , kurtuldum çok şükür
Tamam deniyim bunu..
Vicdan yapiyorum haksizlik mi yapiyorum diye ama şu ortamda mecburum ben kendi annemle de gorusmuyorumki... sürekli gorusmek istememek dogal bence yani yeni bi duzenim var

kaybana hasta mi kii

Allahım mis gibi evinde oturmak varken; niye gelip sizde kalıyor. Şu kaynanaların oğullarının evinde kalma sevdası bir bitmedi... en iyisi kibar yollu çıtlatmak; virus var keşke çıkmasaydın falan diyin

Bende anlayamıyorum aynı şehrin içindeyken böyle kalma olaylarına ama çoğu kişiye göre normal geçende yengem(dayımın eşi) kaynanamın gelip kalıp kalmadığını sordu ne alaka ne diye kalsın ki dedim kalır ne var bunda dedi garip yani...

Be gezmesi herkes otursun evinde. Bir de sonradan gelecekse yine, şimdi gelip hemen sepetlemek lazım. Gelir gelmez banyoya sokun, gelirken yedek kıyafet getirsin. Manyak gibi davranırsanız rahat etmez insanlar, sonraki günlerde evden çıkmayıp yan yana tüm gün oturma ihtimalinizi düşünün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…