- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Ben de aynı durumdaydım ama eşim yanımda olmadı Ben boşanıyorum zaten artık eş kişisinide sevmiyorum bende bu durum sevgiyi aşkı bitirdi. Senin eşin ne güzel yanında durmuş bu mesafeni sonsuza kadar koru gerekirse her geldiğinde söyle otursun 12 ye kadar gitsin sonra evineŞu eşinin ailesini sevmiyorsun istemiyorsun seninkiler gelse böyle mi yapardın diyenlere sinir oluyorum.konu sahibi arkadaş çok iyi niyetli biri bence gelse bi kaç saat otursa gitse o da mutlu sıkıntısız bitirir o günü ama tadını kaçırmış kaynanası şu yatılı kalma merakı nedir ya benimkinde de var 1.5 seneden sonra bi gün cinnet geçirdim yatılı istemiyorum artık dedim bütün düzenim huzurum bozuluyor gel yemeğimizi yiyelim çayımızı içelim torununu oğlunu istediğin kadar gör ama yatılı kalma dedim o günden beri kalmiyor çok raht ettim sessizlik başa bela bazen bi cinnet her şeyi hallediyor hakkaten :) ben saygı saygı diye yipranacagima karşıdaki düşüncesiz bir kez bozulsun varsın beni kötü bilsin zaten yüzsüz oldukları için sonra yine hiç bir şey olmamış gibi davranabiliyorlar yazık canından bezdirmisler kızı tavsiyem mutlaka söyle içine atma yoksa böyle gider hep anne gel ama yatılı kalma de benim için sıkıntı oluyor alınma kırılma filan de
Gercekten Kocanız bunu Duzeltmek yerine bosanmaya tamam mı dedi?Ben bunu yaptım boşanıyorum şimdi. Eş kişisi adam olmadıktan sonra laftan sözden anlamıyorlar. Birde kendi aileniz gelse tepkiniz aynı mı oldurdu diyenlere cevabım aynı şehirde kimsenin kimsede yatılı kalma mecburiyeti yok benim ailem birkere bile yatmamışken evimde kaynanam aynı mahallede hergeldiğinde yattı evimde. Eş kişiside ısrar üstüne ısrar danışıklı dövüş yani. Boşanıyorum. Bu zihniyete acıyorum. Kendi ailelerine yakın ev tutarlar sonra kendi aşlelerini yatılı çağırırlar sonu yok bu zihniyetin.
Düzeltmek mi? Ne düzeltmesi benimle evlenirken dul bir kadının oğlu olduğumu biliyodun annem her geldiğinde bu evde yatacak dedi. Beğenmiyosan istemiyosan s*ktrip gidersin dedi. Her soruna dik durdum asla kendimi ezdirmedim bu dediklerini şartlarınıda kabul etmedim boşanıyorum.Gercekten Kocanız bunu Duzeltmek yerine bosanmaya tamam mı dedi?
Hakkında hayırlısı olsun, ınsallah cok mutlu olur dogru duzgun ıyı ınsanlarla karsılasırsın.Düzeltmek mi? Ne düzeltmesi benimle evlenirken dul bir kadının oğlu olduğumu biliyodun annem her geldiğinde bu evde yatacak dedi. Beğenmiyosan istemiyosan s*ktrip gidersin dedi. Her soruna dik durdum asla kendimi ezdirmedim bu dediklerini şartlarınıda kabul etmedim boşanıyorum.
İnşallah çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun, ınsallah cok mutlu olur dogru duzgun ıyı ınsanlarla karsılasırsın. ♥
Guclu durman kararlı olman kendi degerini bilmen o kadar guzeldıİnşallah çok teşekkür ederim. En kötüsüde bana kendimi şu tv dizilerindeki kötü gelin gibi hissetirmeleri. Yani bana sen kötüsün sorunlusun diyorlar akıllarınca. Biz napıyoruz demiyorlar çok zor bir durum gerçekten. Onlara sorsan en kötü insan benim. Ama kaynanam kendi öz annesine evinde bakmıyor mesela. Öz annesine bakmayan biri aynı mahalledeki geliniyle yatılı misafirlik yapabiliyor. Kendi kızı kaynanasında asla kalmıyor ve annesiz asla gitmiyor. İki yüzlüler yani bu konuda. Bende bu insanlarla hiç ömür tüketmek istemiyorum. Ciddi rahatsız olduklarını düşünüyorum.
O kadar iyi geldi ki mesajın çok çok teşekkür ediyorumGuclu durman kararlı olman kendi degerini bilmen o kadar guzeldı♥
Dayak yok aldatma yok kaynanayı da görmeyi ver alıs, kocanın annesi gibi seyleri es gecıp kocanın aslında birey olmadigini idrak edip ozgur kalmak istiyorsun.. Senın ıcın yarınlar ne kadar kotu olabilir ki?
Her şer de bir hayır vardır diyoruz ya, şer gibi duran bu olay kimbılır hangi guzellık lerin kapısını acacak sana ınsallahta acsın. Tum samimiyetimle soyluyorum dua edeceğim sana. Insallah kalan hayatında cok mutlu olursun.
Kotu gelın desinler ne kaybedeceksin ki, sana saygı duymayan adamın annesıne sırf o adamın annesi diye kölelik yapınca ıyı gelın olacaksan olma.
Saygı hakedılır, yaşa saygı en nefret ettıgım sey.
Kocamı dogurdu diye bana pislikmişim gibi davranan kadına susmak saygı göstermek, insanın kendine yapacagi en buyuk kotuluk.
Bu yuzden kendinle gurur duy. Sayet canın acıyorsa net soyluyorum gececek
Hatta yuk gidecek ustunden, kamburun varmısta alınmıs gibi sanki.
Bu dunyaya, kadir kıymet bilmez kocalara ve paşa dogurdugunu sanan suratında nur olmayan kotuluk akan annelerine boyun egmek ıcın Gelmedik.
Mutlu olmaya mutlu etmeye geldik, mutlu et mutlu edeyim.
Sadece dısı kusun yaptıgı o yuva er gec yıkılmaya mahkumdur. Yuva karsılıklı yapılır.
Hep mutlu ol ınsallah ♥♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?