Virüs mirüs dinlemeyen kaynana

bıkmadan usanmadan kabul etmeyeceksin onlar pes edene kadar ,

birde heryerde yatılı misafir sevmediğini dile getir , ben öyle yaptım , kurtuldum çok şükür
Ben bunu yaptım boşanıyorum şimdi. Eş kişisi adam olmadıktan sonra laftan sözden anlamıyorlar. Birde kendi aileniz gelse tepkiniz aynı mı oldurdu diyenlere cevabım aynı şehirde kimsenin kimsede yatılı kalma mecburiyeti yok benim ailem birkere bile yatmamışken evimde kaynanam aynı mahallede hergeldiğinde yattı evimde. Eş kişiside ısrar üstüne ısrar danışıklı dövüş yani. Boşanıyorum. Bu zihniyete acıyorum. Kendi ailelerine yakın ev tutarlar sonra kendi aşlelerini yatılı çağırırlar sonu yok bu zihniyetin.

ölmüyorsa hastane işini ertelesin zaten..virüsün ilk gireceği yer hastaneler tabii ki hastalar ilk oraya başvuracağı için...şu yaşlıların cehaletine katlanamıyorum. Eşinize italyada çekilen videoları gösterin ve annesine hem hastaneye gitmemeyi hem de size gelmemeyi tembih etsin...bakın durum o kadar ciddi ki bizim gibi muhafazakar bir ülkede cuma namazları erteleniyor.Yakında çok daha fazla vakaa açıklanacak. mecbur kalmayan evinden çıkmasın

Seni anlıyorum bence oluruyla söyle ama henüz bebek filan yoksa bahane edip engelleyemezsin sanki önlem icin

Hastaneye gidecekse , cikinca dogru evine gitsin mumkunse
Hastane kadar tehlikeli bir yer var mi su anda yahu
Ay valla ben bu cahillige sasip kaliyorum yeminle

ayyy bu yaşlıları bi totolarının üstüne oturtamadık...
haklısın valla ben olsam gelmesinler derim zaten stresli günlerdeyiz insanda azcık düşünce olur.

Normal zamanlarda bile hastaneden çıkınca başka yere uğramam. Elimi oraya şuraya sürdüm direkt evime gelirim. Böyle bir zamanda ne bileyim insan yapmamalı.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ayni seyleri yaşıyorum, hastaneye malesef cok yakınız, kayinvalidem her hafta baska bir bölüme muayeneye gider akşamından arar oğlum yarin sizin hastaneye geliyoruz diye. Bu demek oluyor ki hastane çıkışı tüm gün bizdeler.. bide çıkışta gelip ay iyiki yakınsınız yoksa ve git yemek hazırla kim uğraşacaktı der gözümün icine baka baka. Bazen eşim nöbette oluyor o kadar mutlu oluyorum ki. Çünkü bıktım artık, bi gun sonuç alır, bi gün muayene olur, bi gun sonra başka bi rahatsızlığı çıkar çıkarda çıkar yani hep bize gelmeye çalışıyor... virüsü bahane edip (şanslısın eşin sana destek) zaten cikamiyorum evden, ders calısıcam diyebilirsin

Tamam özellikle bugünlerde dikkat etmek lazım...
Bana öyle geliyor ki kaynananızı sevmiyorsunuz. Size gelen baba tarafınız olsa tepkiniz bu şekilde mi olurdu.
Evet aynen bu sekilde olurdu. Oluyor da zaten.
Ben bi annenin evladi degilmiyim? Annem kendi agziyla telefonda aman kizim bana falan da gelmeyin biz zaten gelmeyiz evde durun dikkat edin dedi....
Ayrica annem normalde de evime gelmeyen biri.. gel diye yalvaririz esim de ben de.. ama olsun damat isten geliyo ayaklarini uzatir dinlenir ben varken rahat edemez der.
Kaynana kisisi gelince tüm duzenimiz yerinden oynuyo esim bile acikca söyluyo rahat edemedim isten geldim ypgunlugu atamadimki diye.
Ayni durumdayız iste. Kaynana her firsatta gelmeye calisiyo (yatili)
Annem tam tersi damat rahatsoz olur diye gelmiyo.
Esim evlenmeden önce bikac cevresinde ornek oldugu icin bana tembihlerdi bak kizlarin anneleri falan cok geliyomus hayatim biraz onu ayarlayalim cok gelmesinler diyodu. Simdi ayni seyi annesi yapinca o da mahcup oldu.
Keske böyle kv ler evlendirmese ogullarini öyle biseyki sanki biz o evde köleyiz orasi oglunun evi gelinin söz hakki yok.
Esim benim tarafımda olmasa eminim ben de dayanamazdim hakkinizda hayirlisi olsun insallah cok yipranmadan atlatirsiniz bu süreci
Ve ayrica evet. Kimseyi zorla misafir etmek zorunda değilim .

üzüldüm canım senın adına yaaa , evet işin gerçeğinde benım kocamda sevmiyor yatılı misafiri ama onlara birşey diyemiyordu , banada nişanlıyken sevmiyorum diyemediği için gereide alamıyordu sözünü , şehir dışından gelen ablasını çok güzel ağırlardım ama aynı şehirdeki ve habersiz emri vaki yaparak yatıya gelen anasına babasına tepkilerim çok byük oluyordu ,
evet işin gerçeği ben annemınde benım evimde yatılı kalmasını asla istemem çünkü aynı şehirde 10 dk mesafaede yaşıyor , yatmaya ne gerek var ,

hayat sana bu kötü günleri unutturacak mutluluklar getirsin canım

Benim de görümce gelmek istedi. Cuma günü okullar tatil edildi. Aksamina" kizlar da dayimlara gitsek ya napicaz evde diyorlar" dedi. beni yanlis anlama ama evden cikmayin diyorlar (gelecegi yol 3 Saat) sen istersen yine de bi X (esim) le konus dedim. Bir daha sesi cikmadi.

Şu eşinin ailesini sevmiyorsun istemiyorsun seninkiler gelse böyle mi yapardın diyenlere sinir oluyorum.konu sahibi arkadaş çok iyi niyetli biri bence gelse bi kaç saat otursa gitse o da mutlu sıkıntısız bitirir o günü ama tadını kaçırmış kaynanası şu yatılı kalma merakı nedir ya benimkinde de var 1.5 seneden sonra bi gün cinnet geçirdim yatılı istemiyorum artık dedim bütün düzenim huzurum bozuluyor gel yemeğimizi yiyelim çayımızı içelim torununu oğlunu istediğin kadar gör ama yatılı kalma dedim o günden beri kalmiyor çok raht ettim sessizlik başa bela bazen bi cinnet her şeyi hallediyor hakkaten :) ben saygı saygı diye yipranacagima karşıdaki düşüncesiz bir kez bozulsun varsın beni kötü bilsin zaten yüzsüz oldukları için sonra yine hiç bir şey olmamış gibi davranabiliyorlar yazık canından bezdirmisler kızı tavsiyem mutlaka söyle içine atma yoksa böyle gider hep anne gel ama yatılı kalma de benim için sıkıntı oluyor alınma kırılma filan de

Ha bir de ben söyledim yatılı istemiyorum bitti diye ama çok yüzsüz ben geldiğimde senden iş istemiyorum filan dedi mesele iş değil o varken beni darlayacak bir sürü düşüncesiz konuşması hareketi vardı yine de ne olursa olsun eşimin annesi hem de bi büyük diye kötü söz söylemedim ama şimdi hiç bi şey olmamış gibi sürekli arıyor çağırıyor ben korkudan çağıramıyorum yatılı gelir diye içimden gelmiyor çağırmak iyi mi oluyor yani böyle olunca kendileri kaybediyorlar

Haklısınız bence direk virüs bitene kadar kimseyi kabul etmiyoruz herkes otursun evinde deyin. Çok zorlarsa kusura bakma belki sen hastasın gelip bize bulaştıracaksın istemiyoruz deyin bence bunun ayıbı yok. Ben tüm arkadaşlarıma, aileme virüs bitene kadar misafir kabul etmediğimi ve tamamen eve kapandığımı söyledim. Kimse de alınmadı valla olması gereken bu.
Ha yine anlamazsa biraz grip oldum bence gelme korona olabilir bizde deyin. Buna rağmen gelecekse de pes artık dümdüz kovun o zaman.

Kp görmeye gıtmelıyım ama ayaklarım gıtmıyor .malum dünya gundemınden dolayı...

Çinde süper taşıyıcı ismini koydukları bir kadın 567 kişiyi hasta etmiş.
Kaynanamıydı acaba ???

ayyy bunlar hep aynı model ya.
ablam doğum yapıcak 1 sokak ötede 1 kez gelmeyen kaynanası şimdi sabah akşam gelip gitmek istiyormuş.. dertleri neyse artık ruh hastası tipli kaynanatör..

Arkadaşım açıkça söyleyin. Annemle aynı binadayız birbirimize gitmiyoruz. Herkes evinde otursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…