- 3 Ağustos 2018
- 137
- 171
- 33
- 32
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Ben bunu yaptım boşanıyorum şimdi. Eş kişisi adam olmadıktan sonra laftan sözden anlamıyorlar. Birde kendi aileniz gelse tepkiniz aynı mı oldurdu diyenlere cevabım aynı şehirde kimsenin kimsede yatılı kalma mecburiyeti yok benim ailem birkere bile yatmamışken evimde kaynanam aynı mahallede hergeldiğinde yattı evimde. Eş kişiside ısrar üstüne ısrar danışıklı dövüş yani. Boşanıyorum. Bu zihniyete acıyorum. Kendi ailelerine yakın ev tutarlar sonra kendi aşlelerini yatılı çağırırlar sonu yok bu zihniyetin.bıkmadan usanmadan kabul etmeyeceksin onlar pes edene kadar ,
birde heryerde yatılı misafir sevmediğini dile getir , ben öyle yaptım , kurtuldum çok şükür
Seni anlıyorum bence oluruyla söyle ama henüz bebek filan yoksa bahane edip engelleyemezsin sanki önlem icinKızlar merhaba kaynanm her firsatta evime gelip kalmaya firsat arayan bi insan. Yarin da hastane var evimin yakininda oraya gelcekmis. Simdiden (dikkatinizi cekerim bana da degil) direkt esimi arayip arayip esim onu aradiginda kisacasi her firsatta yarin da sizin oraya gelcem diyo yani size de gelcem kalcam demeye getiriyo. Sürekli ayni sehirdeyken neden kalinirki? Bunu anlamiyorum bu bir ikincisi esim sagolsun arkamda duran bi insan canim su an gelmeseler olur mu desem geri cevirmiyo cunku hakli sebeplerim var su an anlatmiyim uzun uzun bilseniz kadin olarak hak verirsiniz.
Simdi ben geri cevirsemmi ben söylemem de esim söyler mesela iste nöbetciyim yarin evde yokum mila da ders calisiyo falan der. Geri cevirir bi sekilde.
Ya tamam gelmeleri bisey degil (ki su korona acisindan önlem almak icin bence bisey) bide kalmak istiyo biz engellersek de emrivaki yapip zorla kaliyo ya valla hic sevmedigim hareketler.
Herneyse simdi sizce geri cevireyimmi yoksa aliyim da kurtuluyum muvalla biktim artik. Tedbir almak lazim diye millet bas bas bagiriyo bizimki de gezmeye yer ariyo .
Evet aynen bu sekilde olurdu. Oluyor da zaten.Tamam özellikle bugünlerde dikkat etmek lazım...
Bana öyle geliyor ki kaynananızı sevmiyorsunuz. Size gelen baba tarafınız olsa tepkiniz bu şekilde mi olurdu.
Ayni durumdayız iste. Kaynana her firsatta gelmeye calisiyo (yatili)Ben bunu yaptım boşanıyorum şimdi. Eş kişisi adam olmadıktan sonra laftan sözden anlamıyorlar. Birde kendi aileniz gelse tepkiniz aynı mı oldurdu diyenlere cevabım aynı şehirde kimsenin kimsede yatılı kalma mecburiyeti yok benim ailem birkere bile yatmamışken evimde kaynanam aynı mahallede hergeldiğinde yattı evimde. Eş kişiside ısrar üstüne ısrar danışıklı dövüş yani. Boşanıyorum. Bu zihniyete acıyorum. Kendi ailelerine yakın ev tutarlar sonra kendi aşlelerini yatılı çağırırlar sonu yok bu zihniyetin.
Ben bunu yaptım boşanıyorum şimdi. Eş kişisi adam olmadıktan sonra laftan sözden anlamıyorlar. Birde kendi aileniz gelse tepkiniz aynı mı oldurdu diyenlere cevabım aynı şehirde kimsenin kimsede yatılı kalma mecburiyeti yok benim ailem birkere bile yatmamışken evimde kaynanam aynı mahallede hergeldiğinde yattı evimde. Eş kişiside ısrar üstüne ısrar danışıklı dövüş yani. Boşanıyorum. Bu zihniyete acıyorum. Kendi ailelerine yakın ev tutarlar sonra kendi aşlelerini yatılı çağırırlar sonu yok bu zihniyetin.
Haklısınız bence direk virüs bitene kadar kimseyi kabul etmiyoruz herkes otursun evinde deyin. Çok zorlarsa kusura bakma belki sen hastasın gelip bize bulaştıracaksın istemiyoruz deyin bence bunun ayıbı yok. Ben tüm arkadaşlarıma, aileme virüs bitene kadar misafir kabul etmediğimi ve tamamen eve kapandığımı söyledim. Kimse de alınmadı valla olması gereken bu.O mantigi dibine kadar yaşayan bi aile kendileri.
Dun gitmis kucuk kizlarina usenmemis 40 dklik yoldan buyuk bi park var oraya getirmis. Tam mikrop yuvasina ben mi abartiyorum diyorum ama.
Panik halinde kesinlikle degilim ama cocugum olsa da evde oyun bulmayi denerdim mesela bi sekilde önlemimi alip rahatima bakardim su an da zaten dışarı fazla cikmiyorum evdeyim surekli ama dikkat ediyorum temizliğime. Gel de sinir krizi gecirme.
Arkadaşım açıkça söyleyin. Annemle aynı binadayız birbirimize gitmiyoruz. Herkes evinde otursun.Kızlar merhaba kaynanm her firsatta evime gelip kalmaya firsat arayan bi insan. Yarin da hastane var evimin yakininda oraya gelcekmis. Simdiden (dikkatinizi cekerim bana da degil) direkt esimi arayip arayip esim onu aradiginda kisacasi her firsatta yarin da sizin oraya gelcem diyo yani size de gelcem kalcam demeye getiriyo. Sürekli ayni sehirdeyken neden kalinirki? Bunu anlamiyorum bu bir ikincisi esim sagolsun arkamda duran bi insan canim su an gelmeseler olur mu desem geri cevirmiyo cunku hakli sebeplerim var su an anlatmiyim uzun uzun bilseniz kadin olarak hak verirsiniz.
Simdi ben geri cevirsemmi ben söylemem de esim söyler mesela iste nöbetciyim yarin evde yokum mila da ders calisiyo falan der. Geri cevirir bi sekilde.
Ya tamam gelmeleri bisey degil (ki su korona acisindan önlem almak icin bence bisey) bide kalmak istiyo biz engellersek de emrivaki yapip zorla kaliyo ya valla hic sevmedigim hareketler.
Herneyse simdi sizce geri cevireyimmi yoksa aliyim da kurtuluyum muvalla biktim artik. Tedbir almak lazim diye millet bas bas bagiriyo bizimki de gezmeye yer ariyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?