Watsap grubu

Mesafe koymak güzeldir o yüzden hiç gerek yok grup vs olaylarına üzülmezsiniz hem..

Bence bu tarz aile gruplarına eşleri vs. ekleyince samimiyetin artması beklenirken daha da soğumalar oluyor ne kadar az muhabbet edilse aradaki saygı o kadar korunuyor.

Bende burda gördüm sorma. Bana aile grubu olayı bile saçma geliyorken kocamın ailesinin grubunda olmayı ister miyim? Sanmıyorum. Teyzelerim,annem ve kuzenlerin olduğu bir grubumuz var mesela ama hiç bakmıyorum bile. Ayda yılda 1 mesaj yazarım yazmam. Bayramda seyranda falan oda.

Katılıyorum, benim eşimin de aile grubu var hiç gireyim diye düşünmedim ama bu şekilde önemli bir mevzu olsa sırf beni varolan gruba almamak için baştan yeni grup kursalar bozulurdum.
Konu sahibi rahatsız olduğunu belirttiği halde gruba almamaları yüksek olasılıkla arkasından konuştukları içindir zaten. Benim eski sevgilimin kız kardeşleri ile grubu vardı, benle ilgili konuşmalarını görmüştüm. (Olumsuz değildi konuşamalar) ben birden çok kadının bir arada olduğu gruplarda dedikodu dönmediğini görmedim, bu nedenle birkaç gün sonra sessize alırım grupları

Aile grubumuz da bizim de gelinlerimiz yok. İyi ki de yok. Çokta lazım değil açıkçası

Bence fazla icsellestirmişsiniz.

Benimde ailemle grubum var eşim yok.. alalım dedim gerçi o istemedi..

Topluca akrabaların olduğu grup vardı, hiç gelin ve damatlar yoku kimse alınmadı

Eşim ailesiylede bebeğim oldukdan Sonra foto istemek için açtılar mecbur beni aldılar. Almasalarda sorun yapmazdım.
Görümcemin eşide o grupda yok.

Fazla alınmışsınız benceee takmayın umursamayın..

Cok arada kaldim, aile grubuna sizi almamalari normal bana gore ama oraya almayip borc grubuna almalari ayip. Siz de o grupta hic durmasaydiniz keske, farkedince ciksaydiniz. Soran olursa da bana ne, benlik bir sey yok derdiniz

Son düzenleme:
Teyzem ben annem kuzenim bir konuşma grubumuz vardı, babam ve eniştelerim hiç demedi ki “ne konuşuyonuz bizi de alıverin gruba gııı” ya da “biz niye yokuz küstüğüük

Görümcelerinizin problemli olduğunu söylediniz. O halde neden bu çaba?
Ben yıllardır o grupta olmayışıma takılmadım demişsiniz ama ilk fırsatta da bunu çat diye söylemişsiniz.Bal gibi takılmışsınız,saygı duyarım.

Şahsen umrumda olmaz. Diyecek bir şeyi olan arar.Grup ne eş ailesi ile? Yok o görüldü attı,bu mesajıma amin emojisi koymadı,çocuk hasta yazdım geçmiş olsun bile yazmadı uzaaaar gider.

Amannn

Eş ailesiyle napıcaksınız wp grubunu Allah aşkına
Beni eşimin akrabaları eklemişti bi ara, akşama kadar boş muhabbet. Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar, kahvaltı masa görüntüleri öğlen masa görüntüleri akşam masa görüntüleri, zincir marketlerin indirim broşürleri veya mağzada çekilmiş ıldır gıcık havlu nevresim fotoları, saçma sapan fotolar konuşmalar dedikodular, 1 senelik sessize almıştım gün içinde bi bakıyordum 500 msj hep öpücük gülücük emojileri
Çıktım sonunda
Para istedikleri gruptanda hiç yorum yapmadan direk çıkardım eşim halletsin banane babasının hastane masrafından

Kocayı buldun grubun kaldı. Süslü kokonam.

İnsanlar kardesiyle grup kiramayacakmi gorumcelerin esleri yoksa sizin olmamanizda cok normal olay cikarmaniz asiri sacma olmus kardesler arasindaki iletisimde sizi ilgilendirmiyormi
Neden herseye karisma ihtiyaci? Ara bozuculuk yapiyosunuz

İnsanlar kardesiyle grup kiramayacakmi gorumcelerin esleri yoksa sizin olmamanizda cok normal olay cikarmaniz asiri sacma olmus kardesler arasindaki iletisimde sizi ilgilendirmiyormi
Kız ne ara bozuculuk yapicam ay çıktım gruptan iste. Bunca yıl yoktum bundan sonra da olmam dedim.ne herşeye karışma ihtiyacım olsun ben kaç km uzaktayım onlardan . Direk saçma sapan dümdüz konuşuyorsunuz

Kız ne ara bozuculuk yapicam ay çıktım gruptan iste. Bunca yıl yoktum bundan sonra da olmam dedim.ne herşeye karışma ihtiyacım olsun ben kaç km uzaktayım onlardan . İstemiyorum kalsın grubunuz dedim

Gelin hanımlar her gruba girmeyin
Sonra ayrı grup açmak kalıyoruz görümceler olarak
Ben alınmıyorum benim görümcelerin de ayrı grubu var çünkü onlar kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…