Ya ben öleyim ya o ölsün allahım

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
İyi akşamlar.Bu akşam işten eve geldim evde babam vardı alkollüydü her zamanki gibi.Odaya girip üstümü değiştirdim annemle babaannem de anneannemin bahçesine gitmişler.Annem bana mesaj atıp babamın ne yaptığını sordu sürekli annemi arıyormuş bende sessize al otur sen ben hallederim dedim.
Sürekli oflayıp pofladı annen nerde niye küfürler etmeye başladı neyse oturuyorum baktım bu pijamalarla dışarı çıktı anneannemin evi yakın.Anneme mesaj attım oraya gelip rezillik çıkarmasın diye annem de eve geliyormuş yolda insanların içinde üstüne yürüyüp bağırmış ben çıktım sokağa.Kapının önünde annemin üstüne yürüdü bağırmaya başladı yine.
Ben araya girdim el kaldırmışken neyse annemi içeri aldım arkadan bu da geldi.Babaannem geldi araya girdi babam susmuyor sen neden oraya gittin biz oturuyoduk diyo halbuki uyuyomuş annem giderken.Anneme tekrar el kaldırınca sinirlerim zıpladı allah ne verdiyse geçirdim üstüne başına neresine gelirse yumruk atıp vurdum o da aynı şekilde bana babaannem de annen suçlu kocasıyla ilgilenmiyo bilmem ne diyo kışkırtmak için.
Az önce böyle bir iğrenç olay yaşadım şuan ellerim titriyo vurmaktan ona çocukluğumun içine ettiği için sinirliyim anneme de bize bunları yaşattığı için.Şimdi beddua zamanı evlenince yüzün gülmesin ilerde evlatların seni dövsün aynısını yaşa bundan sonra benden bir şey bekleme.(üzerimde 1 kuruş emeği yok) allah belanı versin allah seni kahretsin diyor.Ne yapıcağımı bilmiyorum 2 ay sonra evlenip gitcem annem burda bunu çekmeye devam edicek boşan diyorum boşanmıyo işteyken dışarı çıktığımda aklım hep evde ya kavga çıkarırsa ya anneme bir şey yaparsa diye.Allah belasını versin.

Canım.ne denir inan blemdim genede beddua etme sen baba hakkı var evet ama evlat hakkıda var dıyor hocalar hep sen dua et sakinleşşş evlenincede zaten annenle ilgilenrsin anneler evet hem çeker hemde sana cektirir işte ouf

Allah yardımcın olsun.Beddua etmesıne izin verme gercekten babaların bedduası kabul oluomuş.İnsanın içi yanıo ama beddua etme.Annenız boşansın bence.Bundan sonrasını huzurlu yaşasın.Sizde evlılıgınızı dusunun.Dua edın.İnşirah okuyun bol bol.

Anneni yanına alma imkanın yok mu?
Eşin kabul eder mi?

Babanın bedduası kabul olur iyi hoş da, böylesine baba denmez nesini kabul etsin Allah içkili ağzı ile ettiği duanın... İnşallah kurtulursunuz, bir zamanlar biz de böyleydik, annem bir cesaret etti ansızın tak etti canımıza ev tuttuk çıktık, böyle insanlar neden var dünyada anlamış değilim, oksijen israfı..

İnsallah sen evlenıp cok mutlu olursun. Anneni de belki kendı catın altına alırsın. Ona nefes almak bıle ödül hadsiz adam

Kardeşim 17 yaşında ve erkek onun da benim de dayancak gücümüz artık kalmadı o benden daha da sinirli.Annemde çevre baskısı var bu yaştan sonra el alem ne der diye ama çocukluğumuz çürüdü

Eşim kabul ediyor ama annem etmiyor
Anneniz neyi bekliyor acaba merak ediyorum, ölmeyi falan mı?
Öyle mutluysa bırakın diyeceğim ama içiniz yanacak biliyorum.
Belki aklı başına gelir, yanınıza gelmeyi kabul eder

alkolik bir babanin beddualarinin tutacagina cok inanmiyorum acikcasi , yoksa bu isin nerede ilahi adaleti derler insanlar . az kalmis evlenmene yakinda biticek bu cile. sen kendi evinde esinle musmutlu olursun insallah . Allah annene dayanma gücü versin

Çok bencilce olacak biliyorum ama yazamadan duramıyorum. Neden benim kimseye kıyamayan dünyalar tatlısı babam kanserle pençeleşirken ve ben de kafa dağıtmak için bu sitede gezerken, böyle adamlar sapasağlam oluyor. Allah’ım isyan etmiyorum sadece üzülüyorum. Allah yardımcınız olsun.

Kardeşim 17 yaşında ve erkek onun da benim de dayancak gücümüz artık kalmadı o benden daha da sinirli.Annemde çevre baskısı var bu yaştan sonra el alem ne der diye ama çocukluğumuz çürüdü
Benim kardeşim de aynen o yaşlara yakın ve erkek.. Biz hep bu yüzden çekindik oturduğumuz sokakta hemşehriler akrabalar komşular hep elalem ne der. Bi gün üçümüze de dank etti ya dedik bu elalem kim? Bu elalem hangi vasıfla bizim mutluluğumuza engel oluyor da mutsuz olduğumuz yerde onlar yüzünden duruyoruz? Ya onlar kim ki de utanıp ne derler diye hayatımızdan çalacağız.? O günden itibaren hemen ev aramaya başladık ve elalem kavramı bizim için o günden beri yok.. Onlar fıs fıs aralarında konuşup alaycı suratla bakıp perdelerini çekerken evlerinde mutlu olurken annem sinir krizleri geçirip her yerini yoluyordu elalem dediğin çok afedersin iki kı..ı kırık insan müsveddeleri...

Allah acil şifalar versin babanıza inşallah

Herkesin imtihanı farklıdır..
Bir söz var çok severim
"Herkes üzülüyor işte,kiminin pırlantası ufak kiminin ekmeği bayat."
Allah herkesin yardımcısı olsun, hepimiz farklı imtihanlarla sınanıyoruz.

Sebepsiz yere beddua edenin ki bu bir baba iki kere dusunmesi gerekir. Rahmanin bana emanet ettigi bu kiz cocuguna sahip cikmayip bir de sebepsiz yere beddua ettigimde carpilir miyim diye. Bu durumda olan kisilere layigini bul demek en iyisi galiba.

Allah yardımcımız olsun çok üzüldüm size anneniz neden boşanmıyo. Insallah eşiniz cok anlayışlı olur. Kardeşiniz de üniversiteyi kazanıp gitsin kurtarsın kendini

Anneniz koca kadin. Ne yapamasi gerektigini bikdigi halde yapmiyor. Cocuklarini da bu hayata mahkum ediyor. Artik sizler, yani cocuklar basinizin caresine bakacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…