- Konu Sahibi asabihatun
-
Çok bencilce olacak biliyorum ama yazamadan duramıyorum. Neden benim kimseye kıyamayan dünyalar tatlısı babam kanserle pençeleşirken ve ben de kafa dağıtmak için bu sitede gezerken, böyle adamlar sapasağlam oluyor. Allah’ım isyan etmiyorum sadece üzülüyorum. Allah yardımcınız olsun.
Merak ettiğim bir şey var sizin de babanız annenize size yaptığı bir şey için kızıyor mu? Hep çocukların, varsa yoksa onlar gibisinden? Eğer öyle ise kıskançlığından.. Aynı sizinki gibi bir babam var. 12 13 yaşlarımda anneme şiddet uygularken benim de nevrim döndü ben de giriştim ona o anda çaydanlık bulmuşum kafasına geçirecektim ki tuttu kardeşim bırak değmez diye. Ben bırakınca kolumu ısırmış tı hala izi durur.. Neyse işte annemin üzerimize düşmesinden kıskanırmış alkollü iken biz gidince azaldı ama arada coştuğu oluyor..Öyle zamanda annem sessize çekilir odasına gider kapısını kilitlerBen kendimi kurtardım kardeşim de üniversiteye gidecek ama annemi öyle bırakmak bize koyan şey öyle bir gün gelcek ki elimde bıçakla babamı öldürmüş halde olcam diye o kadar kuruyorum ki kafamda annem benim en hassas noktam herşeyim
Evet babam bizi düşünmez zaten annemin bize iyi davranması bile gözüne batar onlar gitcek ben kalcam der haysiyetsiz çok lazımmış gibiMerak ettiğim bir şey var sizin de babanız annenize size yaptığı bir şey için kızıyor mu? Hep çocukların, varsa yoksa onlar gibisinden? Eğer öyle ise kıskançlığından.. Aynı sizinki gibi bir babam var. 12 13 yaşlarımda anneme şiddet uygularken benim de nevrim döndü ben de giriştim ona o anda çaydanlık bulmuşum kafasına geçirecektim ki tuttu kardeşim bırak değmez diye. Ben bırakınca kolumu ısırmış tı hala izi durur.. Neyse işte annemin üzerimize düşmesinden kıskanırmış alkollü iken biz gidince azaldı ama arada coştuğu oluyor..Öyle zamanda annem sessize çekilir odasına gider kapısını kilitler
Ne yalan söyleyim böyle babaların var olduğunu gördükçe, duydukça bende aynı hislere kapılıyorum.. Babamı 11 yıl önce kaybettim öyle iyi insan öyle mükemmel bir babaydı ki.. işte erkenden doyamadan göçüp gitti.. ama çevremde gördüğüm ne kadar kötü ilgisiz baba varsa turp gibi.. tövbe yarabbim sen affet..Çok bencilce olacak biliyorum ama yazamadan duramıyorum. Neden benim kimseye kıyamayan dünyalar tatlısı babam kanserle pençeleşirken ve ben de kafa dağıtmak için bu sitede gezerken, böyle adamlar sapasağlam oluyor. Allah’ım isyan etmiyorum sadece üzülüyorum. Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim. Amin inşallah. Bir kaç gündür bu tarz konuları görüyorum. Amacım konuyu baltalamak değil ama okuyunca insanın gözü doluyor ve ‘Neden?’ demeye başlıyor.Ben ayetlere bakayım.İçim burkuldu okuyunca.Rabb'im babanıza en tezinden şifa versin.
Ne vakit nefsim 'neden' diye sorsa aklıma iki ayet-i kerime gelir.
Bakara/155 ve Bakara/214.. Okumanızı tavsiye ederim.
Rabbim babanızı sevenlerine bağışlasın, şifa versin inşallah.
Lütfen bir an önce uzaklaşın o evden. Annenizi de ikna etmeye çalışın. O aklınca bana kim bakacak diye düşünüyordur. Siz varsınız ama damatta var. O bölümü düşünüyordur. Birde sizin için tek duam umarım eşiniz kadir kıymet bilen biridir. Burada çok okuyoruz. Ailem arkamda olmadığı için eşim daha rahat kötü davranıyor gibi. (tam toparlayamadım ama anlarsınız) Çünkü kız babası dağ gibidir. Arkanda olduğu zaman hiç korkun kalmaz. Sizin babanızı es geçiyorum. Allah hakkında en hayırlısını versin.Allah acil şifalar versin babanıza inşallah
Başınız sağolsunNe yalan söyleyim böyle babaların var olduğunu gördükçe, duydukça bende aynı hislere kapılıyorum.. Babamı 11 yıl önce kaybettim öyle iyi insan öyle mükemmel bir babaydı ki.. işte erkenden doyamadan göçüp gitti.. ama çevremde gördüğüm ne kadar kötü ilgisiz baba varsa turp gibi.. tövbe yarabbim sen affet..
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun babacığına şifa versin sizlere bağışlasın inşallah.
asabihatun Rabbim seninde yardımcın olsun güzel kardeşim. Umarım evleneceğin adam çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba olur. Bu güne kadar yaşadığın kötü olan herşeyi unutturur. Anneciğininde Allah yardımcısı olsun.
O şöyle imiş anne kalpten beddua etmezmiş ama baba edermiş o yüzden babanınki daha kabul olurmuş. Babalığın kerametinden değil yani:)Allah yardımcın olsun.Beddua etmesıne izin verme gercekten babaların bedduası kabul oluomuş.İnsanın içi yanıo ama beddua etme.Annenız boşansın bence.Bundan sonrasını huzurlu yaşasın.Sizde evlılıgınızı dusunun.Dua edın.İnşirah okuyun bol bol.
Bayılıyorum şu babaların evlatlarına üreme aşaması dışında katkısı olmayıp sonra her haltı kendileri yapmış gibi kasılmalarına. Benğm babam da Eylül e hakkımı helal etmiyorum çok emeğim var onda demiş ve bana da dşyor. Oysa ben 20 li yaşlarımın başında hem okuyup hem çalıştım. Ayrıca liseyi bursla bitirdim. Üstümdekilerü bile kendim alırdım parası olduğu halde almazdı pis cimri. Seni çok iyi anlıyorum ve bende Nedret ediyorum ondan. Hayatımıza ettiği için ama Benğm annem boşandı. Daha fazla çekmeyim diye ben ve kardeşlerim iş sahibi olunca boşandı. Şimdi çok Da mutlu. Babaannen de annenle gezmeyi biliyor ama eve gelince anneni satıyor. Ne güzel kadın öyle. Annen omları bırakıp kendi annesine gitse keşkeİyi akşamlar.Bu akşam işten eve geldim evde babam vardı alkollüydü her zamanki gibi.Odaya girip üstümü değiştirdim annemle babaannem de anneannemin bahçesine gitmişler.Annem bana mesaj atıp babamın ne yaptığını sordu sürekli annemi arıyormuş bende sessize al otur sen ben hallederim dedim.
Sürekli oflayıp pofladı annen nerde niye küfürler etmeye başladı neyse oturuyorum baktım bu pijamalarla dışarı çıktı anneannemin evi yakın.Anneme mesaj attım oraya gelip rezillik çıkarmasın diye annem de eve geliyormuş yolda insanların içinde üstüne yürüyüp bağırmış ben çıktım sokağa.Kapının önünde annemin üstüne yürüdü bağırmaya başladı yine.
Ben araya girdim el kaldırmışken neyse annemi içeri aldım arkadan bu da geldi.Babaannem geldi araya girdi babam susmuyor sen neden oraya gittin biz oturuyoduk diyo halbuki uyuyomuş annem giderken.Anneme tekrar el kaldırınca sinirlerim zıpladı allah ne verdiyse geçirdim üstüne başına neresine gelirse yumruk atıp vurdum o da aynı şekilde bana babaannem de annen suçlu kocasıyla ilgilenmiyo bilmem ne diyo kışkırtmak için.
Az önce böyle bir iğrenç olay yaşadım şuan ellerim titriyo vurmaktan ona çocukluğumun içine ettiği için sinirliyim anneme de bize bunları yaşattığı için.Şimdi beddua zamanı evlenince yüzün gülmesin ilerde evlatların seni dövsün aynısını yaşa bundan sonra benden bir şey bekleme.(üzerimde 1 kuruş emeği yok) allah belanı versin allah seni kahretsin diyor.Ne yapıcağımı bilmiyorum 2 ay sonra evlenip gitcem annem burda bunu çekmeye devam edicek boşan diyorum boşanmıyo işteyken dışarı çıktığımda aklım hep evde ya kavga çıkarırsa ya anneme bir şey yaparsa diye.Allah belasını versin.
İyi akşamlar.Bu akşam işten eve geldim evde babam vardı alkollüydü her zamanki gibi.Odaya girip üstümü değiştirdim annemle babaannem de anneannemin bahçesine gitmişler.Annem bana mesaj atıp babamın ne yaptığını sordu sürekli annemi arıyormuş bende sessize al otur sen ben hallederim dedim.
Sürekli oflayıp pofladı annen nerde niye küfürler etmeye başladı neyse oturuyorum baktım bu pijamalarla dışarı çıktı anneannemin evi yakın.Anneme mesaj attım oraya gelip rezillik çıkarmasın diye annem de eve geliyormuş yolda insanların içinde üstüne yürüyüp bağırmış ben çıktım sokağa.Kapının önünde annemin üstüne yürüdü bağırmaya başladı yine.
Ben araya girdim el kaldırmışken neyse annemi içeri aldım arkadan bu da geldi.Babaannem geldi araya girdi babam susmuyor sen neden oraya gittin biz oturuyoduk diyo halbuki uyuyomuş annem giderken.Anneme tekrar el kaldırınca sinirlerim zıpladı allah ne verdiyse geçirdim üstüne başına neresine gelirse yumruk atıp vurdum o da aynı şekilde bana babaannem de annen suçlu kocasıyla ilgilenmiyo bilmem ne diyo kışkırtmak için.
Az önce böyle bir iğrenç olay yaşadım şuan ellerim titriyo vurmaktan ona çocukluğumun içine ettiği için sinirliyim anneme de bize bunları yaşattığı için.Şimdi beddua zamanı evlenince yüzün gülmesin ilerde evlatların seni dövsün aynısını yaşa bundan sonra benden bir şey bekleme.(üzerimde 1 kuruş emeği yok) allah belanı versin allah seni kahretsin diyor.Ne yapıcağımı bilmiyorum 2 ay sonra evlenip gitcem annem burda bunu çekmeye devam edicek boşan diyorum boşanmıyo işteyken dışarı çıktığımda aklım hep evde ya kavga çıkarırsa ya anneme bir şey yaparsa diye.Allah belasını versin.
Zaten böyle bişe yapma, sen annene desteksin ama annen o adamı bırakmak istemiyor bazı kadınlar gerçekten böyle. Zaten aynu evde olmaz sen yeni yuva kurucaksın.Eşim kabul ediyor ama annem etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?