Ya ben öleyim ya o ölsün allahım

Allah sifa versin babaniza. Sapla saman ayrissin diye olabilir der sizlere sabir dilerim.

Anneniz koca kadin. Ne yapamasi gerektigini bikdigi halde yapmiyor. Cocuklarini da bu hayata mahkum ediyor. Artik sizler, yani cocuklar basinizin caresine bakacaksiniz.
Ben kendimi kurtardım kardeşim de üniversiteye gidecek ama annemi öyle bırakmak bize koyan şey öyle bir gün gelcek ki elimde bıçakla babamı öldürmüş halde olcam diye o kadar kuruyorum ki kafamda annem benim en hassas noktam herşeyim

Burada sorun annenizde o kurtulmak istemiyorsa siz bir şey yapamazsınız. Ha öyle yaralama, öldürme gibi bir olay olursa ancak öyle gelir annenizin aklı başına bunu da söylemeden edemeyeceğim.

Sana kızmıyorum zaten senin kizilcak bir durumun kalmamış
Alkolik baba elinde büyüdüm ve neler neler çektim seni de benden iyi kimse anlayamaz
Amaaaaa ve ammaaaa
Annene sakın üzülme! Senin annen cahilce davraniyor ne demekmis elalem ne der baslarim el aleme yil olmus 2019 seni ve erkek kardesini bu ortamda buyuten mahkum eden o ! O eğer dik durabilseydi zamanında siz bunları yaşamayacaktiniz size bunlari yasatmaya hakkı yoktu emin ol 2 si karsi karsiya gelsin sen bi ses et annene seni susturur kocam da kocam der nerden mi biliyorum kendi annemden !!
Evliyim
19 ay oldu
Ve beeen annemle görüşmüyorum
Mesajlarinda demissin nişanlım kabul ediyor beraber yaşamayı annem etmiyor ah guzelim aah etmezz boyle kadinlar akillanmaz !

Köpeklerin duası kabul olmaz
Rezil herif
Annenize çok üzüldüm

Off zamanında ben de yaşadım bunlarınişanımın olacağı hafta bile karakollardaydık babam yüzünden alkolikti kendini kaybedene kadar içerdi. Hiç güzel anı bırakmadı bende. Bi kalp krizi geçirdi açık kalp ameliyatı oldu kuzuya döndü şimdi. Sigara bile içemiyor,zor yürüyor. İşte bazı şeyleri tamir edemiyoruz artık. İnşallah yuvanda mutlu olursun Allah bildiği gibi yapsın böylelerini

Bir daha lütfen babanıza şiddet göstermeyin.

O anda erkek gücüyle daha çok yakar canınızı ya da siz boş yere hayatınızı yok edecek bir şey yaparsınız.

Aci ama anneniz sizleri bu ortamdan cikarabilecekken cikarmamis. Su anda bile adim atmiyor. Siz evlatsiniz. O anne. O sizleri koruyacak. O bicak meselesini zihninizden atin. An gelir yasarsiniz o durumu. Aman Allah muhafaza. Kardesinize sahip cikin. Kapiniza gelirse anneniz ona da kucak acin. Ama o evde yasadigi muddetce bu olaylari yasadiginda karismayin. Siz annenizi korumak icin canhiras babaniza vurabildiyseniz anneniz de canini korumak icin ellerini kaldirabilir. Psikolojinizi yerle bir etmelerine izin vermeyin. Siz cocuksunuz. Evleniyorsunuz. Belki de bir sene sonra anne olacaksiniz. Annenize annelik yapmayin. O isterse kendini kurtarabilir. Ama unutmayin sizleri kurtarmasi gerektigi zaman pasif kaldi. Bunu tercih etti. Korku,caresizlik degil bu. Insan evladi icin canini verir.

Boyle adamin bedduasi kabul olmaz sen merak etme annende kabul etmiyosa bosanmayi cekicek bunu boyle senin yapabilecegin bisey yok sen evliligine bakicaksin demesi kolay ama yapmasi zor tabi

Anneme kızıyorum bize çektirdiği için cesaretsiz davrandığı için ama bu konuyu konuştuğumuzda annemin tek çekincesi babamın birine bir zarar verecek olması.Anneannemle aynı mahallede oturuyoruz ve inanın o kadar pislik bir adam ki anneannemi bile arayıp rahatsız ediyor annemle kavga edince.Yoksa annem asla ama asla sevmiyor yanında bile yatmıyor o pisliğin

O kadar zor ki istemeye gelecekleri akşam bile markete gidicem diyip çıktı insanlar geldi o yok gitmiş zıkkımlanıp gelmiş beni küçük düşürdü insanlar karşısında

Allah yardımcın olsun demek istedim sadece... Çünkü babanın yorum yapılacak bi tarafı bile yok...

Kuzum bak benim annemde babamdan ayri yatıyor. Her gun yemegini hazırlıyor ama
Kiyafetlerini de yıkıyor.
Sevmemek degil bu yaninda yatmiyordur o ayri ama annen gercekten cesaretsiz bu saaten sonra baban asla değişmez onu bi kabullenin siz bundan sonra cesaretli olmalısınız ne yapabilir ki baban alsin anneanneni terk etsin gitsin nolur su kadinlara bir cesaret Ya Rabbim!

Geçmiş olsun... Allahım şifasını versin babanızın...

Ah ah senelerdir söylüyorum 6 yaşımdan beri dilimde hep bu vardır annem nolur boşan ama inşallah düğünümden sonra bir cesaretle boşanacak bu gece sondu artık

Travmalarla dolu belki daha kötülerini yaşamış biri olarak; yaşadığın hiçbirşey geçmiyor evlenip gidince bunu söyleyebilirim. Mutlaka terapi al. Allah yardımcınız olsun.

Allah'ım yardımcınız olsun babanızı doğru yol döndürsün inşallah

Kendini kurtar. Annen icin bir sey yapamazsin. Aci ama gercek. Elinde imkani olsa bile bu hayati seciyor. Sen onun icin cok uzuluyorsun ama emin ol o senin kadar mutsuz degildir. Bilmem anlatabildim mi demek istedigimi. Herkes kendi secimini yasar. Sana bunu yasattigi icin annene kizman cok normal.

Kendi hayatını ve mutluluğunu yakala.
Annen sonuçta üzülme diyemem ama boşanmayıp bunu size yaşatan insanları geride bırakmayı öğrenmelisiniz.
Yoksa ne hayatta ne evliliğiniz de mutlu olamazsınız.
Birçoğunu yaşamış bir ablan olarak tavsiye ediyorum ki, bu mutsuzluk yakana yapıştı mı ömür boyu gitmiyor yakandan.
Koskoca insanların anne baba olarak, ayrılmayı bile başaramayıp, bu hayatı kendilerine en önemlisi de evlatlarına ziyan etmelerini anlayamıyorum.
İleriye ve kendi yuvana odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…