Ya onlar yakacam, ya kendimi...

ya ne bilim ben inanmadım acıkcası daha dogrusu söyle diyim yani sanki saklı gizli bişeyler var gibi tabiki kaynanasının yaptıgıda dogru degil ama ne bilim öyle bir sezgi içine girdim yani

bence yanılıyorsun eğer saklı bışeyler yaşasaydım yada yapsaydım adava acmaya kalkmaz bunu ailemle bıle paylaşmaz kaynanamla uzlaşma calışırdım ama korkum yok

arkadaşımız fazla açıklama yapmadı sanırım o yüzden bir de çok yazmadı.gelirse açıklama yapar sanırım.allah yardımcısı olsun ama benim de katılmadığım şeyler var tabii CADIARZU

bütün gec eoğlumun ateşiyle uğraştığım için siteye giremem çok doğla bırde sızlere neden yalan soyleme gereği duyuyımkı sızlerı tanımıyorumkı sadece derdımı paylaştım sanırım hata yaptım yalancılıkla hata gızlı saklı bışeyler olduğunuzu soylemenız çok kırdı bneı şimdi işe gidicem donuşte cevaplıycam

bütün yorumlar tek tek okudum.yazmak istediğim ve düşündüğüm her şey yazılmış hemen hemen. o kadar doğru ve mantıklı şeyler yazılmış ki.. hepsini oku ve kafanda toparla. ona göre planlı bi şekilde hareket et. kendini sakın ezdirme. elinden ne geliyosa yap.burunlarından getir. senin de bir ailen olduğunu,bu hayatta asla kimsesiz ve yapayalnız, savunmasız,çaresiz olmadığını,seni de koruyan insanlar olduğunu bilsinler. akınllarını başlarına toplasınlar!! ailen yıllarca gözünün içine bakmış beslemiş büyütmiş bi yaşa getirmiş, bunlar için mi?nasıl olur da elin karısı gelip seni üzebilir?! sen istemediğin sürece kimse seni üzmemeli, sana zarar vermemeli. bi kadın olarak güçlü ve dimdik durman gerek böyle bi toplumda. çok acı ama böyle şeyler olabiliyor. haddini bilsin herkes. hayat böyle geçmez. ne güzellikler var dünyada biliyo musun? bi an önce silkin ve kendine gel.. ne demek ölmek istiyorum?! toparlamalısın.
annen ve babanla adam akıllı tart bu konuyu. en iyisini onlar bilirler unutma. hep birlikte savaşın. ben 21 yaşındayım ve başıma böyle bişey geldiğini düşünemiyorum açıkcası. annem ve babam darmadağın ederdi onları. asla izin vermezdi böyle bişeye.
ben eşinin ailesinin bu davranışlarını onların cahillliğine veriyorum ancak.. başka da bi şey değil. cahil insanlar demek ki.. oysa 'gel kızım' deyip torunlarıyla seninle ilgilenseler fena mı olurdu..
SENıN ARTIK GÜÇLÜ OLMAN LAZIM. AMA BU SEFER KENDıN ıÇıN.

haklısın tabi bu nasıl bir terbiyesizlik böyle...şimdi bir sürü şey söylerim ama banlanırım diye korkuyorum..hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda..hiç durma davanı aç..ne demek öldürürüm falan..vicdanszlığa bak ya..kadının kocası hem cezaevinde hem kanser tedavisi görüyor yaptıklarına bak...bana öyle bişey yapılsa soğukkanlılıkla davamı açar işimemi bakarım yoksa saçlarını kökünden yolarmıyım karar veremedim..demek insanlar böyle katil oluyor...

çok yakın bir arkadaşım hakim...kendisini arayıp ne davası açacağını neler yapman gerekeceğini öğreneceğim canım..en geç yarın buraya yazarım inşallah

sen benim son mesajımı okumadın galiba canım.ben yalan söylüyorsun demedim.sadece aklımda takılanlar var dedim.asla sana yalan söylüyorsun veya gizli saklı bir şeylerin var demedim.aksine sana yardımcı olacak şeyler söyledim.bu şekilde bana yorum yazman beni de şaşırttı.hakkında hayırlısı olsun. sengözlerimebaksanab

iyileşmene çok sevindim tabiki düzelir herşey bak sağolsun sitedeki arkadaşlar senin için öğrenecekler ne yapman gerektiğini Allah yardımcın olsun

Uyuşturucuyu sadece kullanıyor muydu yoksa satıyor muydu eşin?Bu ayrıntı çok önemli. Eğer satıyor idiyse ki sadece kullananlar bu kadar uzun süre hapiste yatıyor mu bilmiyorum, o zaman çıktıktan sonra bu işi yapmaya devam etmeyeceğini nereden biliyorsun eşinin?

canım yalan konusunu sana demedım yanlış anlama neolur

arkadaşlar bugün yaşananları dıle getiriyim sabah işyerınden izin verdiler oğlum hasta diye bende gittim once hakaret ve şeref davası actım dılekcemı verdim daha sonra enışte dediğim kişi kaynanama ulaşmış durumu anlatmış kaynanamda kurana el basın oyle ınanıcam dedmış..daha sonra dava acınca bırgüzel mesaj cektım onalar dedımkı^;bugün size hakaret ve şeref davası actım artık sizin yaptıklarınız sınırı aştı sizle adalaet karşısında hesaplaşıcaz dedım...

daha sonra hemen koruya babamın dükkanına gidip babamı doldurmaya calışmışlar abım oyle birsert cıkmışkı onlara siz 20aydır nerdeydınızde namus dıyosunuz dedmış bende hemen dukkana gıttım dılekcemı gosterdım kaynanam sınırden kendını yedı bıtırdı daha sonrada sen sahıt nasıl bulunur goreceksın deyıp cekıp gitti neoldu dedım arakasından bağarak korktunmu tık yok bugün eşime gittim ama görüş günü değil diye içeri almadılar..bugün şunu anladımkı eğer eşim benı sevıyosa arkamda durur ama sevmıyosa bu saaten sonra yapacak hiç bişeyim yok abımde salı gunu eşime gidicek konuşcak bunları artık kendıme daha güvenıyorum tabıkı kaynanam sahte şahitler bulacak emınımde

canım sağol desteğin için iyiki varsınız aynen oyle canum güçlü olamk zorundayım

sadece içici olan bi insan 22 ay mahkeme olmadan cezaevinde kalmaz
üzerinde fazla miktarda bişeylemi yakalandı
satıcı konumundamı yargılanacak
eğer öylese işiniz zor allah yardımcınız olsun

sadece içici olan bi insan 22 ay mahkeme olmadan cezaevinde kalmaz
üzerinde fazla miktarda bişeylemi yakalandı
satıcı konumundamı yargılanacak
eğer öylese işiniz zor allah yardımcınız olsun

evet üzerind eyakalandı ve yanındaı arkadaşlarındada cok mıktarda yakalandı ceteye gırdıler ama gercekten hala tutuklular

Savcılığa dilekçe vermeye gittiğinde eşinle görüşmek için de dilekçe alsaydın canım, mühim bir konu bu, onunla görüşmeden ailesine dava açman.. Sanırım artık eşini de gözden çıkardın, yolun açık olsun..

Bende sizin sorduklarınızı anlayamadım. Enişte evli biliyordum, eşi kanserden ölmüş çıktı.

Tamam hastane sürecinde eğer ki kanserden tedavi görüyorsa tek başına gidip gelmek kolay değil. Ama çlaıştığına göre ssk var var dolayısıyla devlet hastanesine para gerekmiyor. ailenden biriyle gidebilirsin.

Birde şu, 46 yaşın olgun bir yaş, gözün gönlün gence kaydığı bir yaş olduğunu unutma ve çok dikkat ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hem rahatsızlığın için hem de eşin için geçmiş olsun diyorum.
Davayı açman gerekiyordu tabii ki sahip çıkacaklarına iftira atmaları çok çirkin.
Ancak önce eşinle konuşup bilgi verseydin olan olmuş acele etmeseydin.
Abi dediğin adamla sağda solda görülmen hiç hoş değil bence.
Karısı öldükten sonra kadınların kendi enişteleri ile görülmesi bile yadırganıyor toplumumuzda. Üstelik arkadaşının eniştesi.
Yaş farkını sen söylüyorsun ama karşılıksız kimse kimseye yardım etmediği bir dünyada yaşıyoruz. Onun niyetini bilemezsin.:1no2:
Özellikle eşin hapiste iken söz gelmemesine daha çok dikkat edeceksin.
Yardım yapacaksa parayı verirdi ama ilgilenme konusunda kendi ailen yardımcı olmalıydı.
Benim anlamadığım neden eşine bunca zamandır ulaşamıyorsun sonuçta eşisin.

hepinize teşekür ederim eşime mektubum gitmiş sanırım bugün evi aratmış gelsın dıye ama eşimle ilgili bazı şeyler duydum kaynanamdan ya yıne yalan soyluyo ayırmak için yada doğru buyüzden gitmiycem eşime abım gidip konuşcak düşümde eninde sonunda kaynananm cıddı sorunlar yaralar vereck bıze oyüzden eşimi sevsemde kenara cekıleceğim

allah yardımcın olsun:teselli:keşke diyorum dava açtığını kaynanana söylemeseydin oda sahte şahit bulacak zamanı olmazdı.şimdi duyduya daha iyi hazırlanacak.bu tiplerden herşey beklenir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…