- Konu Sahibi laylagokhan
-
ya ne bilim ben inanmadım acıkcası daha dogrusu söyle diyim yani sanki saklı gizli bişeyler var gibi tabiki kaynanasının yaptıgıda dogru degil ama ne bilim öyle bir sezgi içine girdim yani
arkadaşımız fazla açıklama yapmadı sanırım o yüzden bir de çok yazmadı.gelirse açıklama yapar sanırım.allah yardımcısı olsun ama benim de katılmadığım şeyler var tabii CADIARZU
keşke hepsi bir şaka yada yalan olsa okadar cok isterdımkı ben eşimi okadar cok sevıyorumkı eşim içeri girdikten sonra üzüle üzüle hem kanser hemde kalp hastası oldum eşimi aldatmam mümkün değil onu kaybetmek asl istemem oda bensiz yapamaz ama annesinide atamaz sanırım okadar zor bı durumkı allah kımseye vermesın hakret mı şerefmi tehtitmi davası acsam bılemıyorum bildiğim tek işey var ölmek istiyorum haketmiyorum
bütün gec eoğlumun ateşiyle uğraştığım için siteye giremem çok doğla bırde sızlere neden yalan soyleme gereği duyuyımkı sızlerı tanımıyorumkı sadece derdımı paylaştım sanırım hata yaptım yalancılıkla hata gızlı saklı bışeyler olduğunuzu soylemenız çok kırdı bneı şimdi işe gidicem donuşte cevaplıycam
canım çok teşekür ederim duyarlılığından dolayıçok yakın bir arkadaşım hakim...kendisini arayıp ne davası açacağını neler yapman gerekeceğini öğreneceğim canım..en geç yarın buraya yazarım inşallah
sen benim son mesajımı okumadın galiba canım.ben yalan söylüyorsun demedim.sadece aklımda takılanlar var dedim.asla sana yalan söylüyorsun veya gizli saklı bir şeylerin var demedim.aksine sana yardımcı olacak şeyler söyledim.bu şekilde bana yorum yazman beni de şaşırttı.hakkında hayırlısı olsun. sengözlerimebaksanab
canım sağol desteğin için iyiki varsınız aynen oyle canum güçlü olamk zorundayımbütün yorumlar tek tek okudum.yazmak istediğim ve düşündüğüm her şey yazılmış hemen hemen. o kadar doğru ve mantıklı şeyler yazılmış ki.. hepsini oku ve kafanda toparla. ona göre planlı bi şekilde hareket et. kendini sakın ezdirme. elinden ne geliyosa yap.burunlarından getir. senin de bir ailen olduğunu,bu hayatta asla kimsesiz ve yapayalnız, savunmasız,çaresiz olmadığını,seni de koruyan insanlar olduğunu bilsinler. akınllarını başlarına toplasınlar!! ailen yıllarca gözünün içine bakmış beslemiş büyütmiş bi yaşa getirmiş, bunlar için mi?nasıl olur da elin karısı gelip seni üzebilir?! sen istemediğin sürece kimse seni üzmemeli, sana zarar vermemeli. bi kadın olarak güçlü ve dimdik durman gerek böyle bi toplumda. çok acı ama böyle şeyler olabiliyor. haddini bilsin herkes. hayat böyle geçmez. ne güzellikler var dünyada biliyo musun? bi an önce silkin ve kendine gel.. ne demek ölmek istiyorum?! toparlamalısın.
annen ve babanla adam akıllı tart bu konuyu. en iyisini onlar bilirler unutma. hep birlikte savaşın. ben 21 yaşındayım ve başıma böyle bişey geldiğini düşünemiyorum açıkcası. annem ve babam darmadağın ederdi onları. asla izin vermezdi böyle bişeye.
ben eşinin ailesinin bu davranışlarını onların cahillliğine veriyorum ancak.. başka da bi şey değil. cahil insanlar demek ki.. oysa 'gel kızım' deyip torunlarıyla seninle ilgilenseler fena mı olurdu..
SENİN ARTIK GÜÇLÜ OLMAN LAZIM. AMA BU SEFER KENDİN İÇİN.
sadece içici olan bi insan 22 ay mahkeme olmadan cezaevinde kalmaz
üzerinde fazla miktarda bişeylemi yakalandı
satıcı konumundamı yargılanacak
eğer öylese işiniz zor allah yardımcınız olsun
evet üzerind eyakalandı ve yanındaı arkadaşlarındada cok mıktarda yakalandı ceteye gırdıler ama gercekten hala tutuklular
Benim kafama takılan bazı sorular var,
Bu enişte&abi dediğiniz kişi dul mu evli mi ben anlamadım, eşiyle birlikte gördüler dedin ama eşini kanserden kaybetmiş de dedin, ben mi yanlış anladım acaba?
Adam eğer dulsa, sana yardım ediyor da olsa, arada çok yaş farkı da olsa insanları inandıramazsın. Kadının başında kocası yok elin adamıyla geziyo sağda solda derler maalesef, ha eşi varsa bu sözlerim geçersiz.
Bir de, olay olduktan sonra o enişte eşinin yanına gitmiş görüşmeye, demek ki gidilebilecek mesafe, sen neden gitmedin de mektup yazdın onu da anlayamadım CADIARZU
Bu işler aracı koyarak, yazarak anlatılmaz ki güzelim, ya oturup adam akıllı anlatacaksınız ya da dışarı çıkana kadar herkes susacak, ordaki psikoloji, üstelik de uyuşturucu kullanan biri, hiç iyi şeyler düşünemiyorum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?