- Konu Sahibi laylagokhan
-
ayyy okurken şok oldum her kelimesi acı verici.kim bilir sen yaşarken nasıl bir hale geldin rabbim kurtarsın seni bu belaların içinden ve şifa versin.
canım kusura bkma yaa sana cevap yazmakta geç kaldım..
sordum...savcıya şikayette bulunur,savcı uygun görürse davayı açar dedi..hakaret davası açar zaten dedi.hakim suçlu görse bile bu tür davalar askıda kalır dedi..saçma sapan cezalar verilmek zorunda kalınır dedi para cezası gibi falan..bunlar küçük davalar çünkü dedi..bunları öğrenebildim...
canım ınakı parasında değilim ben sadece bendenn uzak dursun yeter dun aradım onu ses kaydına aldım hala bana iftiralar atıyo hayrtetler içindeyim psikolojım çok bozuldu neden buhallere düştük diyorum ve hala benı suçlıuyorlar yazık
arkadaşım eşinin mesleği ne? Mesleği uyuşturucu satıcılığı mı?
Ay bunlara dava açacağına keşke oracıkta yolsaydın şunları daha çok makbule geçerdi.lmaz: Okurken bile fenalık geldi kadına bak ne fesat.
Sözde namus bekçisi ayakları yapacağına sizi ele muhtaç etmeyip kol kanat gerseymiş ya.:mymeka:
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, hem sağlığın hem de eşin için. daha 22 yaşındasın bu ne çile? allah yardımcın olsun, allah sana çocuğuna ailene bundan sonra iyi günler göstersin inşallah. kayınvalidene akıl sır erdiremedim insan böyle birşey yaparmı ya? yavrunun yavrusuna iftira atıp çirkin bir tabiri ona yakıştırırmı hiç anlayamıyorum ben. davayı açmazsın galiba yanlış anlamadıysam umarım hakkını alırsın adalete güven, güçlü ol. herşeyden önce çocuğunu, sağlığını düşün. eşinle de mutlaka ama mutlaka konuş. ama yüzyüze. mektupla v.s ile açıklanamaz bu durum. tek tek anlat, ama sadece sen git. abi dediğin o kişi her ne kadar iyi olursa olsun dışardan göze batar. pazara yada her nereye gitceksen yalnız git gidemiyorsan ailenden birisiyle yada bayan bir komşunla git. eşin şu an psikolojik olarak kötü olabilir dışardan duyacağı her haber sana ne kadar güvensede onun sinirini bozmaya yeter, eli kolu bağlı olduğunu düşünür 46 yaş çok tehlikeli dedikoduya çok münasit bir yaş. yaşı da geç, bir erkeği ve bir kadını yanyana gördüğünde toplumumuz bunu yargılamaya çok açık. biraz mesafe koy araya,,yardım yapacaksa uzaktan yapsın sen sırtını ailene yasla dediğim gibi güçlü ve de sakin ol, eşinle de aranı bozma dilerim en kısa zamanda kurtulur ve bir daha bu yanlış yollara girmez hayatınızı sil baştan kurarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?