Yabancı sevgili

Mal mülkle işim yok şükür ailem çok iyi baktı bana gözüm yok birşeyde. Amacım bu değil ve sorunum da bu değil.
Evi eşyası çok güzel yeni aldı tarzındaki açıklamaların bunların gözünü boyadığını gösteriyor fakat .
İyi ne diyelim , mutsuz olursan koltuk takımını falan değişirsin

Dubai'de evi ama Türkiyeyi çok seviyor hatta ileride Türkiyede yaşamak istiyor ama şuan işi vs hepsi orada
Anladım. Ya bu düğün meseleleri sorun olacaksa Türkiye'de yaşayan Türk ailelerde de sorun oluyor zaten.

Benim de bir arkadaşım Arap biriyle evlendi onlar da İngilizce konuşuyor gayet iyiler şu an. Siz iyi anlasabiliyorsaniz ve oraya gidince sen yine calisabileceksen diger sorunlar aşılır bence.

Anladım. Ya bu düğün meseleleri sorun olacaksa Türkiye'de yaşayan Türk ailelerde de sorun oluyor zaten.

Benim de bir arkadaşım Arap biriyle evlendi onlar da İngilizce konuşuyor gayet iyiler şu an. Siz iyi anlasabiliyorsaniz ve oraya gidince sen yine calisabileceksen diger sorunlar aşılır bence.
Hosteslik yapamam tabi ama yine de çalışmak isterim. Hosteslik yapamamamın nedeni de oradaki hosteslerin 3 4 dil biliyor olması. Zor orada hostes olmak

Bir üye durumu çok güzel özetlemiş aslında: Kendi dilimizde bile zor anlaşıyorken, böylesi çok daha zor.

Daha 1 yıldır birliktesiniz ve yaşınız 19.
Doğru düzgün iletişim kuramıyorsunuz. Evliliğe atılmak için sağlam bir zemininiz yok.
Bekleyin biraz. 24 yaşına geldiğinizde yine bu adamı isteyecek misiniz bakalım.

Hosteslik yapamam tabi ama yine de çalışmak isterim. Hosteslik yapamamamın nedeni de oradaki hosteslerin 3 4 dil biliyor olması. Zor orada hostes olmak

ne hostesliği ne çalışması?
adam daha önce açık açık söyledi kapanacaksın ve çalışmayacaksın.
tepki almamak için mi böyle yazıyorsun?

Orasi ivin iki dil biliyorsun zaten bi de orada yasayacaksin oranin dilini ogrendin diyelim uc dil oldu.meslegini birakma zorla sartlarini.dubai de cok guzel bir yer yasanir ben olsam giderdim

valla çok zor
kültür çatışması aşılabilecek en zor engel
cocuklarınız olucak bu defa onlar kime göre kimin adetine göre büyüyecek
dil bile farklı
ilerde yasayacagınız sorunları tartın
hem yasında 19 daha çok erken

İstediğim zaman çalışırım tabiki bu onun kararı değil ki

bak evladım. yaşının cahilisin ister kabul et ister etme. çok küçüksün ve aşk ile herşeye göğüs gerebileceğini düşünüyorsun. cesaretinde yaşının cahilliğinden yani tecrübesizliğinden.
inşallah ailen izin vermez bu evliliğe.
hayatını karartacaksın yazık.

Back
X