Evet19 yaşında hostes misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet19 yaşında hostes misiniz?
Evi eşyası çok güzel yeni aldı tarzındaki açıklamaların bunların gözünü boyadığını gösteriyor fakat .Mal mülkle işim yok şükür ailem çok iyi baktı bana gözüm yok birşeyde. Amacım bu değil ve sorunum da bu değil.
nerede, pgs de mi?
Anladım. Ya bu düğün meseleleri sorun olacaksa Türkiye'de yaşayan Türk ailelerde de sorun oluyor zaten.Dubai'de evi ama Türkiyeyi çok seviyor hatta ileride Türkiyede yaşamak istiyor ama şuan işi vs hepsi orada
hostes olmak için lisans bitirme şartı yok mu? Üniversite mezun olma yaşı asgari 21-22 değil mi?
Hayır yok, lise mezunları da olabiliyorhostes olmak için lisans bitirme şartı yok mu? Üniversite mezun olma yaşı asgari 21-22 değil mi?
Hosteslik yapamam tabi ama yine de çalışmak isterim. Hosteslik yapamamamın nedeni de oradaki hosteslerin 3 4 dil biliyor olması. Zor orada hostes olmakAnladım. Ya bu düğün meseleleri sorun olacaksa Türkiye'de yaşayan Türk ailelerde de sorun oluyor zaten.
Benim de bir arkadaşım Arap biriyle evlendi onlar da İngilizce konuşuyor gayet iyiler şu an. Siz iyi anlasabiliyorsaniz ve oraya gidince sen yine calisabileceksen diger sorunlar aşılır bence.
Hayır yok, lise mezunları da olabiliyor
Yani bilmiyorum bana kalırsa hiç yapmam:) o parayla tatile giderim. Ama ailem ne der bilemiyorum2 düğün yapın o zaman , biri burda biri orda olmaz mı?
Yani bilmiyorum bana kalırsa hiç yapmam:) o parayla tatile giderim. Ama ailem ne der bilemiyorum
Hosteslik yapamam tabi ama yine de çalışmak isterim. Hosteslik yapamamamın nedeni de oradaki hosteslerin 3 4 dil biliyor olması. Zor orada hostes olmak
Orasi ivin iki dil biliyorsun zaten bi de orada yasayacaksin oranin dilini ogrendin diyelim uc dil oldu.meslegini birakma zorla sartlarini.dubai de cok guzel bir yer yasanir ben olsam giderdimHosteslik yapamam tabi ama yine de çalışmak isterim. Hosteslik yapamamamın nedeni de oradaki hosteslerin 3 4 dil biliyor olması. Zor orada hostes olmak
İstediğim zaman çalışırım tabiki bu onun kararı değil kine hostesliği ne çalışması?
adam daha önce açık açık söyledi kapanacaksın ve çalışmayacaksın.
tepki almamak için mi böyle yazıyorsun?
İstediğim zaman çalışırım tabiki bu onun kararı değil ki
Ben öyle birsey demedim ki?Eeeee hani Arap seyhiydi bu cocuk?
Fotodaki eleman seyhe prense hic benzemiyor.
Okulu da bu yil bitiyormus, seyh olduguna emin misin??![]()