sizde boy var tabi ben 40 bedenim şuandaBende Bi p kiloda olsam 36-38 beden oluyorum
etmiycekti çekilcekti ama mayıs sonunda kongre var orda yeni başbakan belli olcaktıAaa Başbakan istifa etmiş şoktayım şuan hiç haberim yoktu ya
Az önce haberlerde gördüm ya altın uçmuşturetmiycekti çekilcekti ama mayıs sonunda kongre var orda yeni başbakan belli olcaktı
Bence gitsin ya iyi oldu, başkanlığı falan açıkca desteklemedi hiç başından beri sevememişdik zaten .. Daha iyisi gelir meraklanmayın.. Pelikan dosyası ' nı okuyun anlarsınız Başbakanın çelişkilerini :)Aaa Başbakan istifa etmiş şoktayım şuan hiç haberim yoktu ya
geçmiş olsun canım, TR den döndükten sonra hiç dinlenmden iş güç yaptın bide spora başladın,bide yoğun şekilde işlerini halettmeye çalışıyosun uykusuz kalıyosun derken acısı böyle sonradan çıkıyo işteKızlar bugün elim kolum kalkmıyor ya çok keyifsizdim aspirin aldım suda eriyenlerden iyi geldi biraz :) az uyudum sanırım ondan. Sabah kızım menemen istemişdi, menemen bir dilim börek ve bir dilim kek yedim yaaşimdi çok pişmanım ama yapacak bişey yok :)
Ayy kesinlikle haklısın tatlım ama napıcan mecbur işde, işlerimin yüzde doksanı daha duruyor, ev işleri değil yanlış anlaşılmasın :) keşke ev işi olsaydı.. Pratiğimdir ama hallederim Allah' ın izniyle :) sporumuda yaparım işimide deeerrrmiişiim :))geçmiş olsun canım, TR den döndükten sonra hiç dinlenmden iş güç yaptın bide spora başladın,bide yoğun şekilde işlerini halettmeye çalışıyosun uykusuz kalıyosun derken acısı böyle sonradan çıkıyo işte
Yolunda yolunda herşey: )T tombul cilek kuzum nasılsın herşeyler yolunda demi ayy :)) balayı mı yapıyosunuz kız yoksa şekerim , aman sen iyi olda biz seni özlemeye razıyız kuzum :) aklıma geldi bi yazıyım dedim :)
İstifa etmemiş ama Başbakan değişecek o kesin :)Aaa Başbakan istifa etmiş şoktayım şuan hiç haberim yoktu ya
Sevindim kuzum benim :))Yolunda yolunda herşey: )
Üzüntüden vermişsindir kuzum benim :) iyi bari en azından kilo vermene yaradı aman bidaha normal vermek nasip etsin Allah hep şekerim :) Bende üzülünce yemeden içmeden kesilip anında verenlerdenim, Allah üzüntü yaşatmasın tabii :)Kızlar 2 haftadır dünyayı yedım waffllar kekler börekler patates kızartmaları bıskuvıler cıkolatalar makarnalar dedım kesın aldım 3 4 kılo tartıya bı çıktım anammm alcagıma vermısım o nasıl oluyor
Ben uzulunce tam tersı saldırı yorum yıceklere midem kalkana kadar yiyorum genede kılo almamısım allahtan demekkı tek sorunum vermek hemen almıyorum geriÜzüntüden vermişsindir kuzum benim :) iyi bari en azından kilo vermene yaradı aman bidaha normal vermek nasip etsin Allah hep şekerim :) Bende üzülünce yemeden içmeden kesilip anında verenlerdenim, Allah üzüntü yaşatmasın tabii :)
Yolunda yolunda herşey: )
Kızlar 2 haftadır dünyayı yedım waffllar kekler börekler patates kızartmaları bıskuvıler cıkolatalar makarnalar dedım kesın aldım 3 4 kılo tartıya bı çıktım anammm alcagıma vermısım o nasıl oluyor
inşallah ablacımmHayırlısıyla inşallah güzel tehlikeli olmayan bir yer çıkar kuzum.. Allah yardımcınız olsun ..
Ayy @beyaz lotus görünmüyor, tatilden dönmedi mi acep ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?