Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ben çıkıyorum eşim gelicek o gittikten sonra da sporumu yapıcam inşallah
Kahvaltımı 10 da 3 haşlanmış yumurta marul Bi dilim kaşar peynir ve çayla yaptım 3 yumurta olunca ekmek hiç yemedim ve akşama kadar tutmasını istiyorum
Görürşüüz kızlar bakalım bugünkü video Nasıl olacak?

günaydın arkadaşlaarrr.. siz sporda bayaa bir level atlamışsınız yaaa.. bayıldım sizeeeee..
fb ne onu anlamadım sadece

Kızlar bugün elim kolum kalkmıyor ya çok keyifsizdim aspirin aldım suda eriyenlerden iyi geldi biraz :) az uyudum sanırım ondan. Sabah kızım menemen istemişdi, menemen bir dilim börek ve bir dilim kek yedim yaa şimdi çok pişmanım ama yapacak bişey yok :)

Aaa Başbakan istifa etmiş şoktayım şuan hiç haberim yoktu ya
Bence gitsin ya iyi oldu, başkanlığı falan açıkca desteklemedi hiç başından beri sevememişdik zaten .. Daha iyisi gelir meraklanmayın.. Pelikan dosyası ' nı okuyun anlarsınız Başbakanın çelişkilerini :)

geçmiş olsun canım, TR den döndükten sonra hiç dinlenmden iş güç yaptın bide spora başladın,bide yoğun şekilde işlerini halettmeye çalışıyosun uykusuz kalıyosun derken acısı böyle sonradan çıkıyo işte

Ayy kesinlikle haklısın tatlım ama napıcan mecbur işde, işlerimin yüzde doksanı daha duruyor, ev işleri değil yanlış anlaşılmasın :) keşke ev işi olsaydı.. Pratiğimdir ama hallederim Allah' ın izniyle :) sporumuda yaparım işimide deeerrrmiişiim :))

Üzüntüden vermişsindir kuzum benim :) iyi bari en azından kilo vermene yaradı aman bidaha normal vermek nasip etsin Allah hep şekerim :) Bende üzülünce yemeden içmeden kesilip anında verenlerdenim, Allah üzüntü yaşatmasın tabii :)

Ben uzulunce tam tersı saldırı yorum yıceklere midem kalkana kadar yiyorum genede kılo almamısım allahtan demekkı tek sorunum vermek hemen almıyorum geri

Yolunda yolunda herşey: )

buda iyiydi ama almadım diye yemeye devam etme sakın,bunu fırsata çevir bir an önce kaldığın yerden devam et, hızla insin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…