maaşallah süper görünüyorsunuzEki Görüntüle 1826838
Evet kızlar bady önü biraz bol bile oldu ama fotoda tam çıkmıyor eşim bizzat şahit incelediğime :))
yok kız meraktan sordumm .çorbası ıda yapıyomusun canımEvet yiyoruz biz sakıncası mı vardı?
Yok anacım onu bilmiyoruzyok kız meraktan sordumm .çorbası ıda yapıyomusun canım
Sağol ama benim için süper görünmeme daha çook varmaaşallah süper görünüyorsunuz
Evet ama ben gün gün ekliyorum 8 haftalık Bi program sen önce onları yap ben sana diğerlerini de göndeirirmeski sayfalarda var mı b programın videoları.. ben de yapmak isterim
abla başkanlığı destekliyomusunBence gitsin ya iyi oldu, başkanlığı falan açıkca desteklemedi hiç başından beri sevememişdik zaten .. Daha iyisi gelir meraklanmayın.. Pelikan dosyası ' nı okuyun anlarsınız Başbakanın çelişkilerini :)
Herkes kendi derdinde olan onca şehide oluyor yanlış politikalar yanlış uygulamalar...abla başkanlığı destekliyomusun
bencedeeHerkes kendi derdinde olan onca şehide oluyor yanlış politikalar yanlış uygulamalar...
canım önceki görüntünü az çok hatırlıyorum,bel bölgen bariz incelmişEki Görüntüle 1826838
Evet kızlar bady önü biraz bol bile oldu ama fotoda tam çıkmıyor eşim bizzat şahit incelediğime :))
Soldaki önceki sağdaki bugüncanım önceki görüntünü az çok hatırlıyorum,bel bölgen bariz incelmiş
Soldaki önceki sağdaki bugün
Yoo kilo aynı ama ben kiloya takılmıyorum arkadaşlar ben ciddi spor yapıyorum yani kas kütlem artıyor kollarım bacaklarım bariz taş gibi oldu... Benim için önemli olan incelme bedende düşüş yani o yüzden tartıya çok fazla da çıkmıyorum açıkçası pantolonlar bollaştımı aynaya bakınca inceldiğimi görüyor muyum önemli olan odışa doğru çıkıklık baya bi düzleşmiş, 2 foto arasında ki kilo farkını biliyomusun?
o konuda sana katılıyorum, benim içinde öncelikli hedef tartıda gördüğüm rakamdan çok yağ oranımın azalması,%35 lerden 27 ye düşürmeyi başardım ama daha da düşürmem gerek, birde tabiki senin gibi sıkılaşmak önemli olanYoo kilo aynı ama ben kiloya takılmıyorum arkadaşlar ben ciddi spor yapıyorum yani kas kütlem artıyor kollarım bacaklarım bariz taş gibi oldu... Benim için önemli olan incelme bedende düşüş yani o yüzden tartıya çok fazla da çıkmıyorum açıkçası pantolonlar bollaştımı aynaya bakınca inceldiğimi görüyor muyum önemli olan o
Evet benim normalde de Etim çok sıkıdır spor yapınca iyice sıkılaştım üst bacaklarıma dokununca inanamıyorum resmen sanki et değil de Demir'e dokunuyor gibi oluyorumo konuda sana katılıyorum, benim içinde öncelikli hedef tartıda gördüğüm rakamdan çok yağ oranımın azalması,%35 lerden 27 ye düşürmeyi başardım ama daha da düşürmem gerek, birde tabiki senin gibi sıkılaşmak önemli olan
aslında fitness blender a yeni başladın sayılır, kas kitleni ölçtürüp bide bitişinde ölçtürsen rakamlarla dahada netleştirmiş olursun sonucuEvet benim normalde de Etim çok sıkıdır spor yapınca iyice sıkılaştım üst bacaklarıma dokununca inanamıyorum resmen sanki et değil de Demir'e dokunuyor gibi oluyorum
Kollarımda aynı şekilde hatta alt bacak bile çok sertleşti,.. İşte bunların hepsi kas o yüzden kilom çok oynamıyor
Şöyle bir örnek vereyim 73 kilo iken giydiğim bluz şuan tam oluyor hatta biraz daha rahat bile oluyor
Bunun FB ile Bi ilgisi yok ki ben aylardır yapıyorum sporu ama ağırlıkla çalışıyorum ciddi ağırlık Hemde 5er kilo o yüzden daha hızlı etki ettiaslında fitness blender a yeni başladın sayılır, kas kitleni ölçtürüp bide bitişinde ölçtürsen rakamlarla dahada netleştirmiş olursun sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?