Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

ya kızlar bana bi el atın ya bi türlü düzen oluşturamadım ya hala biraz hastayım ama artık başlamak istiyorum spora sağlıklı beslenmeye Ben bunu istiyorymm yaaVebunu

dışa doğru çıkıklık baya bi düzleşmiş, 2 foto arasında ki kilo farkını biliyomusun?
Yoo kilo aynı ama ben kiloya takılmıyorum arkadaşlar ben ciddi spor yapıyorum yani kas kütlem artıyor kollarım bacaklarım bariz taş gibi oldu... Benim için önemli olan incelme bedende düşüş yani o yüzden tartıya çok fazla da çıkmıyorum açıkçası pantolonlar bollaştımı aynaya bakınca inceldiğimi görüyor muyum önemli olan o

o konuda sana katılıyorum, benim içinde öncelikli hedef tartıda gördüğüm rakamdan çok yağ oranımın azalması,%35 lerden 27 ye düşürmeyi başardım ama daha da düşürmem gerek, birde tabiki senin gibi sıkılaşmak önemli olan

Evet benim normalde de Etim çok sıkıdır spor yapınca iyice sıkılaştım üst bacaklarıma dokununca inanamıyorum resmen sanki et değil de Demir'e dokunuyor gibi oluyorum
Kollarımda aynı şekilde hatta alt bacak bile çok sertleşti,.. İşte bunların hepsi kas o yüzden kilom çok oynamıyor
Şöyle bir örnek vereyim 73 kilo iken giydiğim bluz şuan tam oluyor hatta biraz daha rahat bile oluyor

aslında fitness blender a yeni başladın sayılır, kas kitleni ölçtürüp bide bitişinde ölçtürsen rakamlarla dahada netleştirmiş olursun sonucu

aslında fitness blender a yeni başladın sayılır, kas kitleni ölçtürüp bide bitişinde ölçtürsen rakamlarla dahada netleştirmiş olursun sonucu
Bunun FB ile Bi ilgisi yok ki ben aylardır yapıyorum sporu ama ağırlıkla çalışıyorum ciddi ağırlık Hemde 5er kilo o yüzden daha hızlı etki etti
Kas yağ ölçmedi devlet hastanesindeki embesil diyetisyen ben onu yamultmasını bilirdim de çocuğuma dua etsin onunla ilgilenmekten çok üstüne düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…