yok ablabelli olmadı merekla bekliyoruzz bizdeeAhh canımsın ya, Allah şifa versin biran evvel tatlım. Devam edeceğinden eminim senin kuzum, gayet güzel başardın ilk ayı, ikinci ayıda bitirirsin inş sen. Tayin durumunuz belli oldu mu kuzum ??
Hayırlısıyla inşallah güzel tehlikeli olmayan bir yer çıkar kuzum.. Allah yardımcınız olsun ..yok ablabelli olmadı merekla bekliyoruzz bizdee
Tamam kuzum acelesi yok daha Max30' un son 4 günü birde dinlenme 5 günüm var, sen müsait olduğunda atarsın canımcıım teşekkürler kuzum :))
Insanity' i birinci ay ve ikinci ayın ilk haftalarını yapmışdım bilmezmiyim zorluğunu tatlım :) Normal Kardioları gerçekden aşan programlar. Ama Hybrit olarak ilk kez deniycem hadi hayırlısı, P90x de de direnç lastiği lazım demi şekerim ? Sipariş vermem lazım başlamadan alsam bari :)
Bende sen gibi önce Kardio akşam da p90x ağırlık şeklinde yapıyım.. Mesela pilatesde falan önce Kardio yapın deniyor ya da esneme programlarında ama Ağırlıkda dediğin gibi enerji lazım adama :)
Kaslarına yönelikse süpermiş işde kuzum :) alışdık zorlayan programlara tabii kolay geliyor sana ama eminm genede zorlayıcıdır :) ınsanıty ve ve P90x i bitiren tek kişisin forumda sana kocaman bir Maşallah şekerim ya gerçekdenp90x i bitiren şekersi vardı sanırım birde ama Insanity' i bitirmemişdi oda.. Bu anlamda özel olduğunun bilincinde ve gururunda olmalısın tatlım benim Bide Asylum biterse hey Maşallah Tr' de tek örnek olacaksın sanırım ayy darısı başıma ayy inşallah :)) idolümsün demişdim demi sana :))
Evet yiyoruz biz sakıncası mı vardı?benim eşim trabzonlu kara lahana çok yiyioruzzz sivaslılarda mi yiyomuş onu yaaa
Kızz ben Silvan'da almıştım ama ikinciye hamile kalınca hiç kullanmadım dsem yeridir sonrada funnyjump alınca elimde kaldı öyleAa sen kullanmıyon mu kıs :)
Ölçüleri ne tanıt bakim ürününü hele , kaç kayme istiyon
102 cm in büyüklüğünü de kestiremedim he. Du baküm okuldakini sorayım cm ne kadarmış ona göre tahmin ederim. Satmak istiyorsan karar verince yazarın sana canımKızz ben Silvan'da almıştım ama ikinciye hamile kalınca hiç kullanmadım dsem yeridir sonrada funnyjump alınca elimde kaldı öyle
Eki Görüntüle 1826623
Bunun aynısından benimki
saatin gitmesi kötü olmuşHahahaa Nasıl bildin kızzz vay cadı vayy eşlerim titriyor yazarken acayip acıktım ve inanılmaz terledim yazarken şıpır şıpır akıyor süperdi bugün aslında hiç yapasım yoktu varya dün biraz abartınca bugüne enerjim kalmamış diye düşünürken DVD ş oymatıcıya takmamla başlamam bir oldupolar saatim vardı kalori için eşim Kemer'ini makinaya attı baya oluyor kullanamıyorum üstünde sensör vardı bozuldu şimdi ölçmüyor kırkda yılda bir makinaya çamaşır attı duşa girmeden önce çıkarmış sepetin üstüne koymuştum eşim de tut hiç bakmadan içine at makinanın olsaydı ne güzel takılacaktım şimdi gitti 300 tl lik saatim
Ahahaha anlarım ben ayy :))
Bende çok terledim bugün hemen duşa attım kendimi :) kızım arnavut böreği ve zeytinyağlı sarma istemişdi, sabah sarmayı yapmışdım akşama soğusun diye , böreğin içinide hazırlamışdım, hemen böreği yaptım bide ıslak kek yaptım kuzuşuma :) ama ben iki tane sarma dışında yemedim hiç yemiycemde inşallah.. Dünden çorba tavuk ve sabahdan biber kavurması vardı onlardan yedim ki diğerlerine saldırmayım dedim :)) bugünkü yeme işini kapattım inşallah başarılı olurum :)
Yazık olmuş saatine ayy :) bende mi alsam şu saatlerden ne :) alınacak çok şey birikdi be ya :)
Kızz sen delimisin o Ağrı'lar çok iyi ya...saatin gitmesi kötü olmuş(
seda bu 8 haftalık programda her gün farklı videomu var yoksa max. gibi haftalık mı?
ben dün senin verdiğin 2.videoyu yaptım,sırf kol çalıştık nerdeyse, yanlız onlar sürekli ağırlıkları değiştirdi o aletten yok bende 3 kg.lık la yaptım hepsini,video bittiğinde sırtım ve kollarım iptalgece sırtım çok ağrıdı ama gariptir bu sabah kollar ve sırt biraz daha iyi ama bacaklar özelliklede iç kısımları ağrıyo
bu ağrılar gidermi yoksa yaptıkça sürekli ağrıyacak mı?
Aynı ipden bende de var şekerim de atlayan yok işde :) ben bu hafta sadece Max takılıcam , haftaya inşallah ınsanıty ve p90x le bomba gibi geliyorum ona göre hazır olun anacıklarım inşallah :))
Kaç ayda 81 den 66 indin şekerim ?? Ems ne demek ayy ??
Yağ eritmek istiyorsan kesinlikle Jill derim , ya da Seda' nın fitness Blender programı canım .. Max30 a sonrasında beklerim , biraz kondüsyon artsın herşeyi rahat yapabilirsin.. Pilatesde yağ yakımı yaşadın mı ??
Kızz sen delimisin o Ağrı'lar çok iyi ya...
ilk iki gün ağrıdan yatamadım ben Nasıl zonkladı varya sanki sopalarla dövmüşler her yanım morarmış Bi yere değdirmiyordum gibi... Ayy ne güzel anlattım
8 hafta boyunca hergün farklı bir gün kolları bir gün popoyu diğer gün karın vs çalıştırıyor
Ya Windows 8 de DVD takar takmaz kendi kendine açılıyordu bunda olmuyor zaten hiç sevmedim Windows 10 U
Yokk değil bu hafa full yapıcam inşallah ertesi gün FB den devam edicem
O günkü programımız 60 dk kızlar Bi tanesi kickboss şeklinde sonra Bi tane kollar için var ağırlıkla da çalıştırıyor diğeri de sürpriz olsun
Kız hani resim paylaşıcakdın bugün ne oldu baby ??
Ya var ya programlar arada kaynıyor kız üzülüyorum, güzel şeyler paylaşıyorsun anam , insan arayınca elinin altında olsa ne güzel olur.. Zamanım olsa ilk sayfaya taşırdım tek tek ama işim başımdan aşmış durumda bu gece gene sabahlamak niyetindeyim işlerim bi birikdi sorma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?