Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Çalışma odamdayım, masamdaki evrakların haddi hesabı yok gibi üstelik yarısını toparladığım halde :) çok işim var çok :) bakalım kaça kadar dayanabilcem, işleri biraz kolaylamam lazım canlarım :) bu saatte pek yazanız olmaz ama arada bakarım gene :)

Masallah vallahi kuzum sen dedin de fark ettim sanırım yabancı forumları takip edip yapanları gorunce aklımdan cıkmıs seninle de birlikte turkiye de ilk olma yolundayızgercekten bu azim nereden geliyorsa bana hicbir fikrim yok İnşallah cogu kisiye ornek olurum ve korkmadan baslarlar evet adı insanity ama iki programda yapılamayacak program degiller gunde sadece bir saatini istiyorlar :))

evet canım direnc lastigi gerekli barfiksin ve agırlıkların alternatifi kendisi :))
bir de hibrit programında kardiyo ve agırlık aynı gun yok hic. sanırım yanlıs anlasıldı benim yaptıgım programa (kendime gore duzenledigim) agırlık gunlerine kardiyo da ekledim cunku hibrit bir kez yaptım daha zor olması acısından kendime gore duzenledim. genellikle uydum programa ama bazen kardiyoyu yapamadıgım oluyordu yani senin kardiyo mu agırlık mı önce olayına takılmana hiiiiç gerek yok kuzum hibrit zaten ona gore duzenlenmis :))

kuzum pilates zaten kalori yakma acısından fazla yaktırmıyor onun öncesinde ısınma amaclı kardiyo normaldir ve gereklidir zaten sadece pilatesle yag yakamazsın diye biliyorum ancak p90x te mesela agırlık kaldırmadan once tony horton ısınma ve genlesme hareketlerini yaptırıyor ve agırlıkta oldukca kalori yakıyorsun yoruluyorsun onun öncesine bir insanity kardiyo eklemek fazla extrem olur ikisini pespese yapmak cok zor oluyor :)) ama dedigim gibi dert etmene gerek yok sen bana bakma ben sınırlarımı zorlamak acısından oyle duzenlemistim :))

Evet ya Türkiyede bir ilke imza atmış ve çıtayı dahada yükseltmiş durumdasın Maşallah kuzum :))
Elimde takvim olmayınca sanki iki programı aynı gün yapacakmısım gibi düşündüm ayy :))
Doğru takvimde ayarlanmışdır o :)
Bendece pilatesde sıkılaşmak mümkün ama yağ yakmak sanırım çok zor :) yok sıralamaya takılmıyorum kuzum fikrini almak dogrusu ne öğrenmek için sormuşdum..
Adrianacığım yazıların deneyimlerin arada kaynasın istemiyorum, acaba MAX30 günlüğüne bu yazdığın son iki paylaşımı kopyalayabilir misin , ya da ben kopyalarım sen şimdi ders çalışıyorsun bölme tatlım, yarın kopyalarım ve deneyimlerini özellikle max' spor sayfasında paylaşırsan arada kaynamaz diyorum, orası artık sakin :) buraya da dilersen kopyalayabilirsin canımcıım ne dersin şekerim ??

Kızlar evrakları düzenleme işlerim bitti aylık raporlamalara geçdim, programım hata verdi, eşimi uyandırmak istemedim bu saatte zaten kalkmaz :) en iyisi bende yatıyım yarın erken kalkar başlarım çalışmaya inş..

Aa sen kullanmıyon mu kıs :)
Ölçüleri ne tanıt bakim ürününü hele , kaç kayme istiyon

Günaydınnn. Kızlar ben iki bardak sıcak limonlu suyumu içtikten ve büyğk oğlumu da kreşe gönderdikten sonra sporumu yapmayı düşünüyorum dünkü paylaştığım videoyu yapıcam inşallah ardına da güzel Bi Zumba stepp Ayy özlemişim dün yapınca çok iyi geldi
Bu arada güzel Bi video dikkatimi çekti bakın

Düşünsenize en öndekinin yerine eşinizi getirin gözünün önüne Ayy benim ki çok komik oluyor hahaaaa
benim kocam Birtek çiftetelli oynar halay bile çekemez
Ayy sabah sabah hiç güleceğim yoktu yaaa

Kızz ben Silvan'da almıştım ama ikinciye hamile kalınca hiç kullanmadım dsem yeridir sonrada funnyjump alınca elimde kaldı öyle
Eki Görüntüle 1826623
Bunun aynısından benimki
102 cm in büyüklüğünü de kestiremedim he. Du baküm okuldakini sorayım cm ne kadarmış ona göre tahmin ederim. Satmak istiyorsan karar verince yazarın sana canım

saatin gitmesi kötü olmuş (
seda bu 8 haftalık programda her gün farklı videomu var yoksa max. gibi haftalık mı?
ben dün senin verdiğin 2.videoyu yaptım,sırf kol çalıştık nerdeyse, yanlız onlar sürekli ağırlıkları değiştirdi o aletten yok bende 3 kg.lık la yaptım hepsini,video bittiğinde sırtım ve kollarım iptal gece sırtım çok ağrıdı ama gariptir bu sabah kollar ve sırt biraz daha iyi ama bacaklar özelliklede iç kısımları ağrıyo
bu ağrılar gidermi yoksa yaptıkça sürekli ağrıyacak mı?

oo menü süpermiş, iyi dayanıyosun kız yemeden
bu spor aletleri için ayrı oda lazım,ev yakında mini spor salonuna döncek :))

Kızz sen delimisin o Ağrı'lar çok iyi ya...
ilk iki gün ağrıdan yatamadım ben Nasıl zonkladı varya sanki sopalarla dövmüşler her yanım morarmış Bi yere değdirmiyordum gibi... Ayy ne güzel anlattım
8 hafta boyunca hergün farklı bir gün kolları bir gün popoyu diğer gün karın vs çalıştırıyor

onu bende merak ettim, plateste yağ yakıp kilo verme süreci nasıl gidiyo??biraz yavaş diye tahmin ediyorum

ayy iyi o zaman ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
benimde bacaklar resmen sürüye sürüye gidiyo
hergün farklı bölge çalıştırması çok güzel,bide yaparken peşinden atlı koşturmuyo ama sonrasında bi bakıyosun kasları harbiden çalıştırmış

ya siz kaçıncı gündesiniz ben baya geri kaldım heralde

kolay gelsin canım, bu TR ye gidişler düzenini çok bozdu inşallah hemencik toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…