Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ay cok sevindim esas da kollar icin olan egzersizlere .Ben bisey sorucam kol icin yaptigimiz agirlikli calisma goyusleride toparliyo demi?
canım ben şöyle bi yazı okumuştum, göğüslerde kas olmadığından sarkan göğüslerin tek çaresi estetik belki göğüs etrafındaki kaslardan bir miktar toparlasada sarkık göğüsler sporla toparlanmaz mış istersen bi araştır bu dediklerimi

M Metebatur senin bu konudaki bilgilerin daha iyidir ama sen ne dersin??

sende iyi kilo vermişsin maşallah
75 kilo olunca senden de bi foto istesek ne dersin O Olivenoil cim

Yaaa evet işte tam olarak anlatmak istediğimi anlamışsın Aslına bakarsan aynı hareketler ayni kalori harcama ama daha fazla Ağrı'lar var FB de zamanla daha çok anlıcaksn bunu....
Biz 7. Güne başlıcaz arkadaşlarla inşallah yarın, ben Ramazanda da yapmayı düşünüyorum kısmet olursa günler uzun iftardan bir saat sonra yapılır

ben bugün 3.günü yapıcam inşallah.
ramazanda yapmaya çalışırım ama daha önceki tecrübelerimden yola çıkarsam zor görünüyor, çünkü sahurdan sonra pek uyku tutmaz beni, bende iftarı yapıp hopp uyurdum, yatsı ezanını bile pek duymadan hemde ama bu sene deneyelim bakalım belki yenerim bu düzeni

Son düzenleme:
Yani taaaa göbeğine kadar sarkan göğüsler varsa Bencede toplanmaz ama o kadar olacağını sanmıyorum göğüs egzersizleri yapılmalı YouTube'de çok var benim söylediğim hareket çok etkili gerçekten

Hayırlı sabahlar şekerlerim :))
kız şu adamlarada tayt hiç yakışmıyor he :)
Biraz bakdım, eğlenceliye benziyor :)

oo menü süpermiş, iyi dayanıyosun kız yemeden
bu spor aletleri için ayrı oda lazım,ev yakında mini spor salonuna döncek :))
Evet yemedim yaptıklarımdan ama gece 11 de midem çok kazındı gene fırında tavukdan yedim :) sabahlıyacakdım ona güvenip yedim yoksa yemezdim ayy ama tavuk sade olunca zararsız yani :))
Evet ya sorma spor salonuna dönme yolunda zaten, çogu aletde bodrumda :))

Canım içine silikon konmuş gögüs gibi kalkık tabiki olmaz ama kendimden şahidim kesinlikle sıkılaştırıp toparlıyor dirileştiriyor..

Kızlar hayırlı sabahlar şekerlerim :)) sabah sabah ne hızlısınız ay Maşallah :))
Ben gidip kahvaltıyı hazırlıyım, gece ıpadime şarjı iyi takmamışım bitmek üzere , hem kendine gelsin sonra görüşürüz canlarım :)

Canım içine silikon konmuş gögüs gibi kalkık tabiki olmaz ama kendimden şahidim kesinlikle sıkılaştırıp toparlıyor dirileştiriyor..
inşallah öyle olur, bende çok isterim, ben o yazıyı okuyunca baya ümitsizliğe kapılıp üzülmüştüm, sizden bunları duyunca ümitlendim yine,zaten dün sedanın videosu hep kol kası na yönelikti çok güzeldi işe yarar umarım

Sen devam ettt daha bana çok dua ediceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…