canım ben şöyle bi yazı okumuştum, göğüslerde kas olmadığından sarkan göğüslerin tek çaresi estetikAy cok sevindim esas da kollar icin olan egzersizlere .Ben bisey sorucam kol icin yaptigimiz agirlikli calisma goyusleride toparliyo demi?
Eki Görüntüle 1826526
Bakınsana saçları kuruturken fazla havalandırmışım hahaa ahenkle dans ediyorlar :))))
sende iyi kilo vermişsin maşallahAyy nerde ayy, sen boy kilo eşitmiydi sende ? ben 72 olsam ancak aynı senin oranında olurum :) daha koskoca 5 kilo var nerdeyse :) aslında kilo da çok gerçekleri yansıtmıyor, vücut tipine göre fazlalıkların birikdiği yere göre de değişiyor yanii .. Şu an aslında aşırı şekilde rahatsız edici bi bölgem yok yavaş yavaş gidecekler inşallah ahh bide ara vermeler olmasa şimdiye 70 dim ya :))
89 kilodan düşdüm 6 aydır diyet ve spor yapıyorum.. Hatta 7. Ayıma girdim sanırım :) ama şu an 3 ay önceki kilomdayım
Yaaa evet işte tam olarak anlatmak istediğimi anlamışsın Aslına bakarsan aynı hareketler ayni kalori harcama ama daha fazla Ağrı'lar var FB de zamanla daha çok anlıcaksn bunu....ayy iyi o zaman ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
benimde bacaklar resmen sürüye sürüye gidiyo
hergün farklı bölge çalıştırması çok güzel,bide yaparken peşinden atlı koşturmuyo ama sonrasında bi bakıyosun kasları harbiden çalıştırmış
Yaaa evet işte tam olarak anlatmak istediğimi anlamışsın Aslına bakarsan aynı hareketler ayni kalori harcama ama daha fazla Ağrı'lar var FB de zamanla daha çok anlıcaksn bunu....
Biz 7. Güne başlıcaz arkadaşlarla inşallah yarın, ben Ramazanda da yapmayı düşünüyorum kısmet olursa günler uzun iftardan bir saat sonra yapılır
Yani taaaa göbeğine kadar sarkan göğüsler varsa Bencede toplanmaz ama o kadar olacağını sanmıyorum göğüs egzersizleri yapılmalı YouTube'de çok var benim söylediğim hareket çok etkili gerçektencanım ben şöyle bi yazı okumuştum, göğüslerde kas olmadığından sarkan göğüslerin tek çaresi estetikbelki göğüs etrafındaki kaslardan bir miktar toparlasada sarkık göğüsler sporla toparlanmaz mış istersen bi araştır bu dediklerimi
M Metebatur senin bu konudaki bilgilerin daha iyidir ama sen ne dersin??
kız şu adamlarada tayt hiç yakışmıyor he :)Günaydınnn. Kızlar ben iki bardak sıcak limonlu suyumu içtikten ve büyğk oğlumu da kreşe gönderdikten sonra sporumu yapmayı düşünüyorum dünkü paylaştığım videoyu yapıcam inşallah ardına da güzel Bi Zumba steppAyy özlemişim dün yapınca çok iyi geldi
Bu arada güzel Bi video dikkatimi çekti bakın
Düşünsenize en öndekinin yerine eşinizi getirin gözünün önüne Ayy benim ki çok komik oluyor hahaaaa
benim kocam Birtek çiftetelli oynar halay bile çekemez
Ayy sabah sabah hiç güleceğim yoktu yaaa
Evet yemedim yaptıklarımdan ama gece 11 de midem çok kazındı gene fırında tavukdan yedim :) sabahlıyacakdım ona güvenip yedim yoksa yemezdim ayy ama tavuk sade olunca zararsız yani :))oo menü süpermiş, iyi dayanıyosun kız yemeden
bu spor aletleri için ayrı oda lazım,ev yakında mini spor salonuna döncek :))
Sorma ya aynen üç ay öncesine sarmış durumdayım :) neyse gidecek bu kilolar inş başka yolu yok :)kolay gelsin canım, bu TR ye gidişler düzenini çok bozdu inşallah hemencik toparlarsın
Canım içine silikon konmuş gögüs gibi kalkık tabiki olmaz ama kendimden şahidim kesinlikle sıkılaştırıp toparlıyor dirileştiriyor..canım ben şöyle bi yazı okumuştum, göğüslerde kas olmadığından sarkan göğüslerin tek çaresi estetikbelki göğüs etrafındaki kaslardan bir miktar toparlasada sarkık göğüsler sporla toparlanmaz mış istersen bi araştır bu dediklerimi
M Metebatur senin bu konudaki bilgilerin daha iyidir ama sen ne dersin??
inşallah öyle olur, bende çok isterim, ben o yazıyı okuyunca baya ümitsizliğe kapılıp üzülmüştüm, sizden bunları duyunca ümitlendim yine,zaten dün sedanın videosu hep kol kası na yönelikti çok güzeldiCanım içine silikon konmuş gögüs gibi kalkık tabiki olmaz ama kendimden şahidim kesinlikle sıkılaştırıp toparlıyor dirileştiriyor..
Evet popsugarın çalışmaları çok iyi oluyor gerçektenHayırlı sabahlar şekerlerim :))
kız şu adamlarada tayt hiç yakışmıyor he :)
Biraz bakdım, eğlenceliye benziyor :)
Sen devam ettt daha bana çok dua ediceksinninşallah öyle olur, bende çok isterim, ben o yazıyı okuyunca baya ümitsizliğe kapılıp üzülmüştüm, sizden bunları duyunca ümitlendim yine,zaten dün sedanın videosu hep kol kası na yönelikti çok güzeldiişe yarar umarım
etmem mi kız ederim tabikideSen devam ettt daha bana çok dua ediceksinn
Kaç kilosun şuan?etmem mi kız ederim tabikide, yapmayı gerçekten çok istiyorum, hedefime hiç bu kadar yaklaşmamıştım, yaklaşmışkende bırakmaya niyetim yok
bu sabah 61,0 geldim ama wc ye çıkmamıştımKaç kilosun şuan?
Çok iyi ya 60 sın o Zaman çünkü tuvalete çıkmak çok etkiliyorbu sabah 61,0 geldim ama wc ye çıkmamıştım
yok 60 değil de 60,9-60,8 geliyorum geneldeÇok iyi ya 60 sın o Zaman çünkü tuvalete çıkmak çok etkiliyor
Bende Bi p kiloda olsam 36-38 beden oluyorumyok 60 değil de 60,9-60,8 geliyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?