Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Canım bu max i nerden yapiyorsun.bende denemek istiyorum
Yandex.ru sitesinde arattırıp bulabilirsin canım. Spor sayfasında Max günlüğüm adlı topiğim var ilk sayfasında takvimi de var.. Bir bak istersen. Anlıyamadığın sormak istediğin olursa sorabilirsin tatlım :)

Kizlar benide aranıza alirmisiniz
Yaşım, 34
Kilom 57.5 di en son
Boy , 157
3 kızım var.12 , 10 ve 1 yasinda
Almanya da yaşıyorum
6 ay önce 74 kiloyla başladım. Yediklerime dikkat ediyorum ve düzenli yürüyüş yapıyorum 2 ile 4 saat arası değişebiliyor. Bir haftadır da jillian 30 day shred yapiyorum. Bel ve göbek bölgem sorunlu. Ne tavsiye edersiniz. hedefim 54 kilo olmak

Tesekkurler canim bilgilendirdigin icin

asylum 4.gün kardiyosu beni ilk insanity yaptıgım zamana goturdu
siz siz olun gun içinde yeteri kadar su içmeden kardiyo yapmayın hele ki aralık verilmeden yapılan kardiyoyu iki saniye ara oluyor suya kosturuyorum
bugun gercekten zordu insanityde hareketleri 2.ay ogrenmistim duzgun yapabiliyordum bunda canım cıktı resmen hareketleri yapıcam diye yine onlar gibi yapamadım shaun t'yi yoran sey beni bitirdi dogal olarak

6 ayda süper kilo vermişsin tatlım ya Maşallah :)) süpersin gerçekden.. Bak kendimden utandım şimdi ayy :) asıl sen bize tavsiyede bulun şekerim nasıl verdin ??
Bence Jill Shared' i bitir sonra başka programa geçersin şekerim .. Jill oldukca erkili bir program.. Hedef kilona çok az kalmış zaten.. Shared' lerden sonra jill' in göbek için olan Six pack programını yapabilirsin.. Fazla kilon olmadığı için bölgesel çok rahat çalışabilirsin.. Ya da pilates de olur sana :)

Süpersin gene herzaman ki gibi tatlım :))
İlk hafta daha zor gelir, gerçi Schaun T programları her yapışda zorluyor, etkisinide buna borçlu sanırım :)
Kaç dk sürüyor program 45 den az değildir demi ?

Pilates sevmiyorum ben yaaa.jillian a devam etmeyi düşünüyordum zaten. Ama bu max.i da merak ettim. Son kilolar yapisti resmen gitmiyoooooo. 1000 kalori yi görünce belki faydası olur dedim

evet hala düzelemedim maleseff öksürük bitirdi beni bide vajinal enfeksiyon kapmışım
iyice gardım düştü ağrıda yapıyo fitil verdi kullanıyorum inş geçer üşütme için ilaç kullanmıyorum emzirdiğim için o yüzden çabuk iyleşemedim.max sı seviyorumm bi başlasam gerisi gelir. Yarın kaynımın nişanı var balıkesire gitcez haftaya düğün var bakalım gelince başlıycamminşallah

Kızlarrrrr @azerideniz @gulfuren begum75 @ispanyol videoları şimdi yüklüyorum, yarın temizlik falan yapıcam unutabilirim
Evet geliyorrr

Hadi bakalım kolay gelsinnn

günaydın,sanırım bu 7.gün videosu karışmalığa gitmesinde ben dün 3. günü yaptım,dünkü biraz hafif geldi (kardio anlamında) ağrılarım epey azaldı, bende peşine 20 dakikada eliptikimi yaptım
M Metebatur ben bugün 4.günü yapıcam,4gün burda vardı ama 5.gün yok yarına 5.günü gönderebilirmisin?

Bakk lütfen uzatmak istemiyorum ama beni zorla tahrik ediyorsun ben her lafa muhalefet mi oluyorum? arkadaşlar yazıyorlar yapamadık sevemedik elimiz gitmiyor diye ben de onlara alternatif sunuyorum kötü mü ediyorum
Max 30 distribütörlüğünü falan mı yüklendin ne yaptın ki anlamadım yani niye bu kadar ölümüne savunuyorsun
Ben Burdaki insanlara başka Bi yol sundum her gün üşenmeden tek tek Mail'ime girip YouTube'den aratıp ekliyorum buraya
Ayrıca arkadaşlar ben siteye her oturum açtığımda hergün istinasız onlarca mesaj geliyor bana özelden Leslie videoları mı istiyorlar drive yükledim ki isteyenlere göndereyim faydalansınlar diye çünkü ben de Zaman'ında istedim birilerinden. Olduğu halde yok diyen oldu uğraşmak istemeyen oldu... Az önce yine 4 kişiye Mail'imden videoları gönderdim
Ben buna yapmaya mecbur muyum hayır!! Sırf birilerine uzaktan da olsa yardımım dokunsun diye yazıyorum
Buna geçtikten mecbur değilim ama istediğim için paylaşmayı sevdiğim için yapıyorum...

İstediğimi yazma konsunda ise ben max 30 yorumu hakkında söyledim yaptım, demedim eleştirilerimi de yazıyorum bunda sıkıntı olacak ne var bunu da anlamadım

Bu son Msj artık gerçekten yoruldum kimseyle uğraşmak istemiyorum

Göndericem şimdi özelden

Olivenoil' in paylaşımı
Kız izledimde programları bir an yavaşlama moduna mı geçdi dedim :) alışmışım Max daki hıza :))
Ama güzel hareketler var düzenli yapanlar faydasını görür kesinlikle.. Hatta ikinci videoyu çok beğendim ağırlıklarla harika çalıştırıyor.. Yoğun olmasam onu eklerdim program sonuna.. Ama fotoğrafladım sayfasını sonra yaparım inş ekleme olarak :) Sağol bebeğim paylaştığın için :)

Metebatur' un paylaşımı
Evet doğru diyorsun max daha hızlı ama ben max da bundaki gördüğüm etkiyi göremedim FB de yaşadığım kas ağrısı daha fazlaydı üstelik Fıtness blender hiçte kolay değil sadece koştur koştur yaptırmıyor. Daha kontrollü ve düzgün yapıyorsun en azından...
sen şuana kadar max daki videoların hangisini %100 yapabildin mesela??bu bir ikincisi ise senle birlikte başlayanlardan başka kim devam ediyor? Hepsi saldı neden çünkü çok bıktırıcı Bi program
Son olarak da ikisini de bi dene ondan sonra karar ver bebişim ben ikisini de denemiş olaraktan daha objektif olabilir miyim!! Olabilirim

objektif bayan lafını ortaya sen attın konuyu sen uzattın , şimdide hakılı havalarına sokuyorsun kendini ... Bende kimseyle uğraşamıycam, Max disbirütörlüğü alsam sen gibi her gün link paylaşırdım laflarına da dikkat et lütfen...
Olay Efsa' ya saldırır tarzda yazmandan çıkdı aslında, ama ben kendime kızıyorum millet kendini savunmasını bilir bana ne oluyorsa her neyse ya...
Kendi topiğini açıp bi zahmet orada devam edersin artık ..

Yazmak istemiyorum ama sürekli Bi cevap Hakkı doğuyor benim efsaya yazdığım aynen şu bunu yazma sebebimde leithia nın motivasyon sayfasında da sürekli motivasyon istediği için dikkatimi çekmişti ben de bu yüzden yazdım

Sürekli başkalarının dürtüklemesiyle olmaz bu iş tatlım önce sen kendin için zayıflamalısın o bu şu için değil...
Herşeyden önce özgüvenin yerine gelmesi için ve kendini iyi hissetmesi için istemelisin. ..
Sende sürekli bi motivasyon kaybı var öncelikle bu sorunu çöz canım
Umarım yanlış anlamadın!!
Bak mesela max yapıyorsun eğer yapmak istemiyorsan ben hergün videolar paylaşıyorum bu paylaştığım programı para vermediğin sürece hiç bir yerde bulamazsın, çok güzel ilerliyoruz sen de katılbize

Ben burda Bi saldırı göremiyorum tamamen arkadaşa iyi niyetli yazdım naçizane araştırdığım okudum kadarıyla Bi yorumdu Nasıl başka yerlere çekmişsin inanılmazsın cidden

O Olivenoil çooook çok ilginçsin gerçekten
Allah herkesin kalbine göre versin ne diyetim bu cuma günü şimdi

Mesjın ilk halini okudum ben dün , sonradan düzeltme yapıp tatlım lar canımlarla yumşatmışsın.. İlk haliyle acayip sinirlerimi kaldırmışdı mesajın uslubün.. Şu anki haliyle fazla rahatsız edici görünmüyor haklısın..

Evet Allah herkesin gönlüne göre versin diyelim ve konuyu daha fazla uzatmıyalım lütfen..

Pilates sevmiyorum ben yaaa.jillian a devam etmeyi düşünüyordum zaten. Ama bu max.i da merak ettim. Son kilolar yapisti resmen gitmiyoooooo. 1000 kalori yi görünce belki faydası olur dedim
Max günlüğüm de ikinci sayfada link örneği var, bir deneme yapabilirsin canım :)
Seversen etkisinide kesinlikle görürsün.. Ben kilom durduğunda Insanıty ve Max sayesinde tekrar vermeye başlamışdım :)

Bu sabah 77,700 geldim :) keşke hergün 500 gr gitse , en azından şu ödemleri tamamen vücudumdan atana kadar .. Bugün yeşilçay kiraz sapı kaynatıp içicem tüm gün , epey ödem attıran bir karışım ..

Ayy ne kadar günahımı alıyorsun benim kul hakkına giriyorsun bilmem farkında mısın?
Evet doğru ben düzeltme yaptım ama daha tam yazacaklarım bitmeden oğlum koluma çarpınca Msj öyle gitti daha yazacaklarım vardı cümle ortada kalmıştı sonradan yine yazacaklarımı da ekleyip devam ettim, aynen böyle oldu sen ne taraflara çekmişsin. İnanmıyorum ya diyecek bişey bulamıyorum
Sana Hakkı'mı helal etmiyorum

Allah Allah ya ben nerden biliyim oğlun koluna çarpmış :)
Etme canım, ve artık yeter tartışmak istemiyorum daha fazla..

Ayy tatlım 173 boyda 69 çok fazla panik olacak bir rakam değil :) sakin ol, yediklerine dikkat et en azından biraz yürüyüşle başla spora sonra programlara geçersin.. Spor yaptın mı daha önce??
Sabahtan aksama kadar ayaktayim.ama.yuruyus yapmiyoru. Bi kac yil.once spor yapiyodum panik degil.ama goruntu kirligi resmen kendimi iyi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…