Yandex.ru sitesinde arattırıp bulabilirsin canım. Spor sayfasında Max günlüğüm adlı topiğim var ilk sayfasında takvimi de var.. Bir bak istersen. Anlıyamadığın sormak istediğin olursa sorabilirsin tatlım :)Canım bu max i nerden yapiyorsun.bende denemek istiyorum
Tesekkurler canim bilgilendirdigin icinYandex.ru sitesinde arattırıp bulabilirsin canım. Spor sayfasında Max günlüğüm adlı topiğim var ilk sayfasında takvimi de var.. Bir bak istersen. Anlıyamadığın sormak istediğin olursa sorabilirsin tatlım :)
6 ayda süper kilo vermişsin tatlım ya Maşallah :)) süpersin gerçekden.. Bak kendimden utandım şimdi ayy :) asıl sen bize tavsiyede bulun şekerim nasıl verdin ??Kizlar benide aranıza alirmisiniz
Yaşım, 34
Kilom 57.5 di en son
Boy , 157
3 kızım var.12 , 10 ve 1 yasinda
Almanya da yaşıyorum
6 ay önce 74 kiloyla başladım. Yediklerime dikkat ediyorum ve düzenli yürüyüş yapıyorum 2 ile 4 saat arası değişebiliyor. Bir haftadır da jillian 30 day shred yapiyorum. Bel ve göbek bölgem sorunlu. Ne tavsiye edersiniz. hedefim 54 kilo olmak
Süpersin gene herzaman ki gibi tatlım :))asylum 4.gün kardiyosu beni ilk insanity yaptıgım zamana goturdu
siz siz olun gun içinde yeteri kadar su içmeden kardiyo yapmayın hele ki aralık verilmeden yapılan kardiyoyu iki saniye ara oluyor suya kosturuyorum
bugun gercekten zordu insanityde hareketleri 2.ay ogrenmistim duzgun yapabiliyordum bunda canım cıktı resmen hareketleri yapıcam diye yine onlar gibi yapamadım shaun t'yi yoran sey beni bitirdi dogal olarak
Pilates sevmiyorum ben yaaa.jillian a devam etmeyi düşünüyordum zaten. Ama bu max.i da merak ettim. Son kilolar yapisti resmen gitmiyoooooo. 1000 kalori yi görünce belki faydası olur dedim6 ayda süper kilo vermişsin tatlım ya Maşallah :)) süpersin gerçekden.. Bak kendimden utandım şimdi ayy :) asıl sen bize tavsiyede bulun şekerim nasıl verdin ??
Bence Jill Shared' i bitir sonra başka programa geçersin şekerim .. Jill oldukca erkili bir program.. Hedef kilona çok az kalmış zaten.. Shared' lerden sonra jill' in göbek için olan Six pack programını yapabilirsin.. Fazla kilon olmadığı için bölgesel çok rahat çalışabilirsin.. Ya da pilates de olur sana :)
evet hala düzelemedim maleseff öksürük bitirdi beni bide vajinal enfeksiyon kapmışım130488 hasta olduğu için birkaç gündür zorlanıyor başlamakda, ondaki azim bence mükemmel :) hatta sende hatırlarsın videoları elde edene kadar epey mücadele verdi pes etmedi.. O konuda motivasyonsuz olduğunu asla düşünmüyorum kuzumun.. Olabilir insan keyifsizken hastayken eli kolu kalkmaz, yolculuk sonrası kolay değil iki çocuk sahibi bide :) toparlanacağından eminim ben :)
Max Efsa' ya zor gelmiyor bence o Jill programlarından kondüsyonlu olduğu için severek yaptığını düşünüyorum, bi başlasa gerisi gelecek inş :)
Senin programların ona basit gelir kız Ahahahaha :))) ( accık kızdırayım seni cadı :)) )
Kızlarrrrr @azerideniz @gulfurenbegum75 @ispanyol videoları şimdi yüklüyorum, yarın temizlik falan yapıcam unutabilirim
Evet geliyorrr
Hadi bakalım kolay gelsinnn
Bakk lütfen uzatmak istemiyorum ama beni zorla tahrik ediyorsun ben her lafa muhalefet mi oluyorum? arkadaşlar yazıyorlar yapamadık sevemedik elimiz gitmiyor diye ben de onlara alternatif sunuyorum kötü mü ediyorumÇirkin birşey yaptığımı hiç sanmıyorum Seda, her lafa muhalefet eden sensin, bende cevap yazıyorum sana.. İstediğini yazarsın doğru ama insanları demotive etmeye gerek var mı Max şöyle de böyle de demeye .. Madem istediğini yazarsın, istediğini yazanlarada yazdıkların çok çirkin demen ne kadar doğru bu mantığa göre acaba ??
Ben kimseyi zorla sevdirmeye çalışmıyorum şekerim :) teşvik etmişimdir doğru, sonrası herkesin kendi kararı .. komiksin ya gerçekden :))
Tamam FB bir numara Seda senin yaptığın en üstün şekerim, bence hiiçç sorun yokk :))
Göndericem şimdi özelden
tamam canım, bugün zaten 4.günü yapıcam yarın akşama kadar göndersende olurGöndericem şimdi özelden
Yazmak istemiyorum ama sürekli Bi cevap Hakkı doğuyor benim efsaya yazdığım aynen şu bunu yazma sebebimde leithia nın motivasyon sayfasında da sürekli motivasyon istediği için dikkatimi çekmişti ben de bu yüzden yazdımOlivenoil' in paylaşımı
Kız izledimde programları bir an yavaşlama moduna mı geçdi dedim :) alışmışım Max daki hıza :))
Ama güzel hareketler var düzenli yapanlar faydasını görür kesinlikle.. Hatta ikinci videoyu çok beğendim ağırlıklarla harika çalıştırıyor.. Yoğun olmasam onu eklerdim program sonuna.. Ama fotoğrafladım sayfasını sonra yaparım inş ekleme olarak :) Sağol bebeğim paylaştığın için :)
Metebatur' un paylaşımı
Evet doğru diyorsun max daha hızlı ama ben max da bundaki gördüğüm etkiyi göremedim FB de yaşadığım kas ağrısı daha fazlaydı üstelik Fıtness blender hiçte kolay değil sadece koştur koştur yaptırmıyor. Daha kontrollü ve düzgün yapıyorsun en azından...
sen şuana kadar max daki videoların hangisini %100 yapabildin mesela??bu bir ikincisi ise senle birlikte başlayanlardan başka kim devam ediyor? Hepsi saldı neden çünkü çok bıktırıcı Bi program
Son olarak da ikisini de bi dene ondan sonra karar ver bebişim ben ikisini de denemiş olaraktan daha objektif olabilir miyim!! Olabilirim
objektif bayan lafını ortaya sen attın konuyu sen uzattın , şimdide hakılı havalarına sokuyorsun kendini ... Bende kimseyle uğraşamıycam, Max disbirütörlüğü alsam sen gibi her gün link paylaşırdım laflarına da dikkat et lütfen...
Olay Efsa' ya saldırır tarzda yazmandan çıkdı aslında, ama ben kendime kızıyorum millet kendini savunmasını bilir bana ne oluyorsa her neyse ya...
Kendi topiğini açıp bi zahmet orada devam edersin artık ..
Max günlüğüm de ikinci sayfada link örneği var, bir deneme yapabilirsin canım :)Pilates sevmiyorum ben yaaa.jillian a devam etmeyi düşünüyordum zaten. Ama bu max.i da merak ettim. Son kilolar yapisti resmen gitmiyoooooo. 1000 kalori yi görünce belki faydası olur dedim
Mesjın ilk halini okudum ben dün , sonradan düzeltme yapıp tatlım lar canımlarla yumşatmışsın.. İlk haliyle acayip sinirlerimi kaldırmışdı mesajın uslubün.. Şu anki haliyle fazla rahatsız edici görünmüyor haklısın..
Evet Allah herkesin gönlüne göre versin diyelim ve konuyu daha fazla uzatmıyalım lütfen..
Allah Allah ya ben nerden biliyim oğlun koluna çarpmış :)Ayy ne kadar günahımı alıyorsun benim kul hakkına giriyorsun bilmem farkında mısın?
Evet doğru ben düzeltme yaptım ama daha tam yazacaklarım bitmeden oğlum koluma çarpınca Msj öyle gitti daha yazacaklarım vardı cümle ortada kalmıştı sonradan yine yazacaklarımı da ekleyip devam ettim, aynen böyle oldu sen ne taraflara çekmişsin. İnanmıyorum ya diyecek bişey bulamıyorum
Sana Hakkı'mı helal etmiyorum
Sabahtan aksama kadar ayaktayim.ama.yuruyus yapmiyoru. Bi kac yil.once spor yapiyodum panik degil.ama goruntu kirligi resmen kendimi iyi hissetmiyorumAyy tatlım 173 boyda 69 çok fazla panik olacak bir rakam değil :) sakin ol, yediklerine dikkat et en azından biraz yürüyüşle başla spora sonra programlara geçersin.. Spor yaptın mı daha önce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?