Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

ya kızlar bana bi el atın ya bi türlü düzen oluşturamadım ya hala biraz hastayım ama artık başlamak istiyorum spora sağlıklı beslenmeye Ben bunu istiyorymm yaaVebunu
Sürekli başkalarının dürtüklemesiyle olmaz bu iş tatlım önce sen kendin için zayıflamalısın o bu şu için değil...
Herşeyden önce özgüvenin yerine gelmesi için ve kendini iyi hissetmesi için istemelisin. ..
Sende sürekli bi motivasyon kaybı var öncelikle bu sorunu çöz canım
Umarım yanlış anlamadın!!
Bak mesela max yapıyorsun eğer yapmak istemiyorsan ben hergün videolar paylaşıyorum bu paylaştığım programı para vermediğin sürece hiç bir yerde bulamazsın, çok güzel ilerliyoruz sen de katıl bize

@efsayarengokcedila hasta olduğu için birkaç gündür zorlanıyor başlamakda, ondaki azim bence mükemmel :) hatta sende hatırlarsın videoları elde edene kadar epey mücadele verdi pes etmedi.. O konuda motivasyonsuz olduğunu asla düşünmüyorum kuzumun.. Olabilir insan keyifsizken hastayken eli kolu kalkmaz, yolculuk sonrası kolay değil iki çocuk sahibi bide :) toparlanacağından eminim ben :)
Max Efsa' ya zor gelmiyor bence o Jill programlarından kondüsyonlu olduğu için severek yaptığını düşünüyorum, bi başlasa gerisi gelecek inş :)
Senin programların ona basit gelir kız Ahahahaha :))) ( accık kızdırayım seni cadı :)) )

Kızlarrrrr azerideniz gulfuren begum75 ispanyol videoları şimdi yüklüyorum, yarın temizlik falan yapıcam unutabilirim
Evet geliyorrr

Hadi bakalım kolay gelsinnn
Kız izledimde programları bir an yavaşlama moduna mı geçdi dedim :) alışmışım Max daki hıza :))
Ama güzel hareketler var düzenli yapanlar faydasını görür kesinlikle.. Hatta ikinci videoyu çok beğendim ağırlıklarla harika çalıştırıyor.. Yoğun olmasam onu eklerdim program sonuna.. Ama fotoğrafladım sayfasını sonra yaparım inş ekleme olarak :) Sağol bebeğim paylaştığın için :)

Evet doğru diyorsun max daha hızlı ama ben max da bundaki gördüğüm etkiyi göremedim FB de yaşadığım kas ağrısı daha fazlaydı üstelik Fıtness blender hiçte kolay değil sadece koştur koştur yaptırmıyor. Daha kontrollü ve düzgün yapıyorsun en azından...
sen şuana kadar max daki videoların hangisini %100 yapabildin mesela??bu bir ikincisi ise senle birlikte başlayanlardan başka kim devam ediyor? Hepsi saldı neden çünkü çok bıktırıcı Bi program
Son olarak da ikisini de bi dene ondan sonra karar ver bebişim ben ikisini de denemiş olaraktan daha objektif olabilir miyim!! Olabilirim

Kızlar bugün misafirime yaptığım ikramlardan sadece kısırdan yedim :) evde bi anda hamurişleri fink atmaya başladı kızım yüzünden daha çok :) bugün sabah bir dilim börek ve bir dilim kek dışında başka yemedim.. Kızıronda tuzunu az attım mahsus şişlik yapmasın diye .. Başkada birşey yemedim, açlık krizi geldi bir saat evvel tatlı kriziyle karışık, o sıra mız göz kırptı bana elimi uzatırken geri çekdim :) yesem daha çok acıkıp saldırıcam biliyorum :)
Acıkırsam yoğurt zencefil tarçın zerdaçal küründen yapıp yemeyi düşünüyorum..

Tamam tamam inşallah

Şekerim benim Max Insanıty yapmak herkesin harcı değil :) etkileri konusuna gelince Schaun T dünyada bir numara neden acaba kuzum :)) youtube da etkilerini gösteren fotograflar dolu :) buradaki insanların bırakması programı kötü yapmaz şekerim :) ancak kondüsyonsuzluğunu gösterir.. Doğru ağır bir program ve herkese her bünyeye göre değil.. Ben zoru seven bir yapım olduğu için basit gelen programlar şu an hoşuma gitmiyor..Max' ı yüzde yüz yapmasamda etkileri bana verdiği enerji keyif müthiş, çok eğlenerek yapıyorum önemli olan da zaten yapan kişinin yaptığı programı sevmesi :)
Etkilerini tam görmek için yüzde yüz yapmak şart değil ki ekipdeki sporcularda sık sık kısa süreli molalar veriyor yoksa vermezlerdi :)
Evet sen max denedin ama o zaman kondüsyonun max a yetmedi malesef kuzum, kabul et bunu :)))
Ben FB işe yaramaz gibi bir laf ettim mi hayır aksine düzenli yapınca kesinlikle faydası olur yazdım yukarda ki öyle, en basidi yürüyüş bile işe yarıyorsa bunlar niye yaramasın :)

İsteyen yapsın isteyen yapmasın ben kendim için yapıyorum tek başıma kalsam da Insanıty' e geçip devam edicem inşallah :)
Ayrıca şunuda söyleyim devamlılık için erken konuşma :) bizde hatırlarsan başda kalabalıkdık şekerim.. Spor işi sende çok iyi bilirsin ki azim sevme düzen işi, dilerim herkes hatta daha da katılan olur sürdürüsünüz şekerim benim :))

ben programımdan memnunum tatlım kimsenin onayına sevmesine ihtiyacım yok yani :) dünyanın en çok katılımcısı programları başdan kimseye isbata gerek yok diye düşünüyorum :) seven olur olmaz yapan olur olmaz farketmez yani..
Ayrıca benim program arayışım olmadığından FB yapMama şu an gerek yok canımcıım , ama ağırlıklı ikinci programı sevdim gün gelir ekleme olarak yaparım belli mi olur :)

Niye rakip program konumuna sokuyorsun anlamış değilim hakikaten :) ben sadece hız konusunda fikrimi söyledim , işe yaramaz kötü bıktırıcı gibi laflar mı ettim ki kıyaslamaya geçdin Sedacığım :)

Herkes ne seviyorsa ne istiyorsa yapsın , önemli olan spor yapmak faydalanmak, programları yarıştırmak değil, öyle olsa sana program paylaşma derdim ki aksine benim hoşuma gidiyor, herkes yararlansın birşeyler yapsın yeter ki önemli olan o canımcıım.. Bırakalım program yarıştırmayı, etkilerine bakalım :))

Son düzenleme:

yaptıgınız spora ve sizin gunluk duzeninize göre degisir yani eger agırlık kaldırıyorsunuz protein almanız gerekir ki kaslar beslensin eger kardiyo yapıyorsunuz ve isinizden dolayı gec saatte oluyorsa onemli degil isterseniz kardiyo sonrası hafif bir seyler atıstırabilirsiniz ya da gun içinde yeteri kadar kalori aldıysanız ve aksam yemeginden 2 saat sonra sporunuzu yaptıysanız yemeye bilirsiniz. bende kardiyoyu cok sık olmasa da gece yapıyorum islerden dolayı pesine domates salata havuc gibi hafif seyler yiyorum. genelde aksam yemeyin deseler de bu dogrulugu kesin bir sey degildir herkesin kendi duzeni vardır. yatmadan en az 2-3 saat öncesine kadar sporunuzu yaptıysanız bir seyler yenebilir ancak dedigim gibi sizin vucudunuz ve sizin duzeniniz ben sizi birebir tanımadan bir sey diyemem.
ayran yerine yagsız yogurdun içine yulaf ezmesi ve bi miktar tarcın koyabilirsin yag yakımına yardımcı olur ve daha dusuk kalorili

Ayyyy o kadar uzun yazmışsın ki ben zaten telden giriyorum tek tek cevap yazamıcam ama şunu biliyorum Shaun t bir numara falan değil neye kime göre yani?
Ayrıca Bi programı sevip sevmemek önemli, evet bana zor geldi max ama 3. Günde kondüsyon kazanmıştım zaten ben programının ciddi derecede yıprattığını düşündüm yapmak istemiyordum yani aklıma geldiğinde her neyse şimdi bunu uzatmaya gerek yok ve kesinlikle şundan eminim kişi sevdiği ve devam edebildiği egzersiz-sporu yapmalı bu her ne olursa olsun
Ben Program yarıştırmıyorum sen kolay vs deyince açıklama yapmış oldum bu kadar tepki vereceğini tahmin edemedim
Neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler

Ben saldim.yaa veremiycem benkilolari galiba yesilcay icemiyorum yemek yemesem olmuyo cok yoruluyorum.spor yapamiyorum ben veremiycem yaza ben 44 beden giricem

Her fırsatta Max' ı kötülemen gerekmiyor, sen yapmıyorsun diye millete engel olman gerekmez yani o yüzden belki tepkili yazmışımdır :)
Schaun T' yi , Jill' i , leslie' yi , Tony Horton ' u sporla ilgili insanlar tanıyor mu ? Bu yeter sanırım sporda isim yapmış otorite olmuş olmalarına :) sen kabul etmeyebilirsin şekerim, bu onların tahtlarını sarsmaz yani :))

İyi uykular bebişim :) iyi dinlen yarın işin gücün çok ona göre :)

Yaptığın açıklamalar için teşekkürler.Bilgi çok insan da bazen karışıyor.

Kilom 69 boyum 173 2 cocuk annesiyim 6 ay once dogum yaptim sorunlu bolge ust taraf bel bolgesi yanlarim gobeegim.cok var hedef 60
Ayy tatlım 173 boyda 69 çok fazla panik olacak bir rakam değil :) sakin ol, yediklerine dikkat et en azından biraz yürüyüşle başla spora sonra programlara geçersin.. Spor yaptın mı daha önce??

Fıtness blender daha çok kişi biliyor YouTube gir bakalım izlenme sayısı sana neyi gösterecek
Ben ne diye her fırsatta karalayayım ya ben zaten bunları yazmadan önce başlayan herkes de benden önce aynı şeyleri yazmıştı benimle ne alakası var şuam yaptığın şey çok çirkin
Herkes senin yaptığın sporu sevmek ve yapmak zorunda da değil.. O yazdıklarım da benim düşüncelerim istediğimi istediğim şekilde yazarım...

Tabii ki benim dememle bişey olmaz topiği günde kaç kişi okuyor ki, deneyen yapan bu üstün Shaun t yi çoktan keşfetmiştir demi

Ben bana fayda sağlayan zevk aldığım aklima geldiğinde enerjimi artıran sporlara bakarım yoksa Banane onların tahtlarından bahtlarından

Çirkin birşey yaptığımı hiç sanmıyorum Seda, her lafa muhalefet eden sensin, bende cevap yazıyorum sana.. İstediğini yazarsın doğru ama insanları demotive etmeye gerek var mı Max şöyle de böyle de demeye .. Madem istediğini yazarsın, istediğini yazanlarada yazdıkların çok çirkin demen ne kadar doğru bu mantığa göre acaba ??
Ben kimseyi zorla sevdirmeye çalışmıyorum şekerim :) teşvik etmişimdir doğru, sonrası herkesin kendi kararı .. komiksin ya gerçekden :))

Tamam FB bir numara Seda senin yaptığın en üstün şekerim, bence hiiçç sorun yokk :))

Canım bu max i nerden yapiyorsun.bende denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…