Evet tatlım Insanity 60 güne başadım bugün:) inş bunuda bitirmek nasip olur. P90x agırlıkla kas arttırma programı biliyorsun, ikisini karıştırıp yapıcam inşallah, hala takvime bakamadım zira iş yoğunluğum hala bitmiş değil tatlım..insanty 60 gün programımı başladığın abla bende bitirip max ı başlamak istiyorum nasıl zorlandın mı bide ağırlık kaldırıyomusun abla eşimle konuştum koşu bandını satıyoruz ve ağırlık alıyoruz yarın almaya gelcekler k.bandını hemen alcam agırlık ne alsam hiç bi fikrim yok .abla biz tatike gitmeden topiğimiz ne kadar güzel ve düzenliydi herkez çok ii gidiyodu dağıldık eskisi gibi olalım artık @mete
Max 30 bitirmek banada nasip olUR İNŞ abla bitince bende başlıcam ikinci ay programının üs beden için çok ii olduğunu okumuştum bi yerde tammen karın sırt ve kol yoğunluklu birinci ay kalça ağırlıklı yazıtodu ekşi sözlükteydi GalibaEvet tatlım Insanity 60 güne başadım bugün:) inş bunuda bitirmek nasip olur. P90x agırlıkla kas arttırma programı biliyorsun, ikisini karıştırıp yapıcam inşallah, hala takvime bakamadım zira iş yoğunluğum hala bitmiş değil tatlım..
Ağırlık olarak 2,3 ve5 kilogramlık ağırlıkları edinmeni tavsiye edebilirim.. Daha fazlasına çıkmaya gerek yok şimdilik biz amatörler için diye düşünüyorum bebeğim..
Canım bu diyet üzerine daha önce konuşmuşduk sanırım , bencede güzel bir diyet.. Ben süt ürünlerini tüketmişdim buna benzer oluyor genelde benim acil diyet menülerim .. Protein ağırlıklı beslenmek, yumurta sebze ve salatayla beslenme bunları yazışmışdık seninle yanlış hatırlamıyorsam.. Sıvı beslenme işi sana uymazsa buna uyabilirsin, haşla bir tavuğu gelgit acıkdıkça ye mesela salata ile veya yoğurtla.. Bunun gibi de yapabilirsin canım.. Sen sen ol bu hafta turşu ve aşırı tuzlu şeyler yeme sakın ödem yapar bunuda hatırlatayım kuzum :)Kizlar merhaba size guzel bir diyet yazicam Ben dogum sonrasi kilo aldim ve Azerbeycana memleketime gittim ailem sasirdi ve acil kilo vermen lazim deyince is cok ciddi anladim ve hemen bir rus diyetisyene gittiim ve baha 10 gunluk muhtesem diyet yazdi bu diyetden sonra ben tam 8 kilo verdim arti diyet sonrasi da vermeye devam ettim
cogunuz diyet cok sacma dersiniz ama ben neticesini gordum inanin ve ablalarima paylasmak istedim ...
diyeti yazmadan once yazmam gereken seyler puf noktalar oncelikle unutmamalisiziz ki diyet yapacaksaniz mutlaka adet doneminden sonra nekadar etkileyici diyet de olsa adet oncesi asla ve asla kilo veremezsiniz cogu diyetlerde tuzu kesin diyorlar bu da kesinlikle sacma
benim verecgim rus diyetinde ozel bir sey yok sadece yemeniz ve yememeniz gereken seyeler var
Yemeniz gerekenler
her sabah 2 yumurta haslanmis tuzlu
istediginiz kadar sebze ( beyaz lahana , havuc disinda )
ispanak haslanmis
et , tavuk , balik istediginiz kadar sadecee kaslanmis ve ya izgaza seklinde ( kizartma asla)
Mantar
salam yagsiz
yesil cay istediginiz kadar
su istedigniz kadar
cay istediginiz kadar
kahve istediginiz kadar
asla yememeniz gerekenler
Sut ve sut urunleri
beyaz ve kepek ekmek
meyve asla bu diyetde asla yok
tursu asla yok
seker bal ve tatlandiricilar asla yok
tatli cikolata asla yok
diyetin puf noktalari --- ne kadar cok yerseniz o kadar cok kilo verirsiniz bunu unutmayin
yemekten 30 dk once su icilmeli ve ya yemekten 30 dk sonra asla yemekle su ayni anda icilmemeli
aksam 8 00 dan sonra asla yemek yememeli sadece ice bilirsiniz istediginiz kadar hemde
gunde en az 5 ogun yememelisiniz caniniz cekmese bile bu diyetde ne kadar yerseniz o kadar kilo verirsiniz
bu diyet yaptiktan sonra asla yeniden tekrarlamayin 2 ay aradan sonra aynisini yapa bilirisiniz eger diyeti bozduysaniz ve yeniden baslamak istiyorsaniz 1 hafta aradan sonra baslayin ...
Kizlar bu diyet size sacma gele bilir ama ben o haldeydim ki yapacak baska seyim kalmadi diyet cok zor gerekirse kusduracak tiksindirecek her gun haslanmis yumurta ve tavuk yemekten ama inanin ki annem sayesinde bunu basardim 10 gun benim icin bu sebzelerden cesit cesit yemekler hazirladi ki men bunalmim yapim diye ve her gun tartiya cikmadim bir basta bir de sonra ciktim inanin ki tam 8 kilo diyet esnasinda verdim ve diyeti yapali 1 sene oldu 1 kilo bile almadim diyet sonrasinda da vermeye basladim yapmadigim halde ... sadece 10 gun dayanacaksiniz ve sonuc inanin muhtesem ben ne diyetisyenim ne de uzman yani musteri toplamak icin reklam fln etmiyorum ben denedim faydasini gordum sizde deneyin istiyorum
Insallah faydasini gorursunuz sorulariniz olursa lutfen ozzelden yazin
Evet kuzum ikinci ay daha çok üst bedene yönelik ama tüm kasları çalıştırıyor genede :) hadi inş tatlım bitirde gel :)Max 30 bitirmek banada nasip olUR İNŞ abla bitince bende başlıcam ikinci ay programının üs beden için çok ii olduğunu okumuştum bi yerde tammen karın sırt ve kol yoğunluklu birinci ay kalça ağırlıklı yazıtodu ekşi sözlükteydi Galiba
Süper canım :) Insanıty kalori harcama miktarına baktımda ooo süpermiş inşallah o rakamlara yaklaşıyoruzdur :)Selam kızlar ben de geçen ay jillian'nın 30 day shredini bitrirdim şimdi de insanityde 11. günümdeyim. http://getfitorgetoutblog.blogspot.com.tr/ Blogumda insanity günlüğüm, nasıl motive olduğum falan büssürü şey var bir göz atar mısınıııııız :)
Bende teşekkür ederim CnmVe Aleyküm Selam Canım :)
Güzel dileklerin için çok teşekkürler tatlım :)
İnşallah dediğin gibi herşey düzelir eskisi gibi devam ederiz canım :)
Hepimizin amacı kilo vermek, kilo verirkende sporla hem sarkmayı önlemek hem kilo vermemizi hızlandırmak hemde zinde mutlu hissetmek istiyoruz kendimizi ve bu konuda Spor yapmak gerçekden insana kendini çok iyi hissettiriyor canım.. Yaptığımız spor her ne olursa olsun yeter ki birşeyler yapalım :)
Seninde güzel bir topiğin var hızınızı fazla takip edemiyorum ama gayet başarılı buluyorum topiğinizi tatlım. Topik sahibesi olarak seni kutlarım canım :)
Her zaman bekleriz şekerim :)) Birbirimizi motive etmek gerçekden işe yarıyor sende çok iyi bilirsin :))
Başlamadan Ölçülerini almışmıydın CnmKızlar Max30' un iki aylık programını bitirdim çok şükürAslında bugün son gün esneme programı Pulse yapmam gerekiyordu ama esdi ve INSANITY' ye başlamış buldum kendimi
Ve Insanıty 1. Ay 1. Gün PLYOMETRIC CARDIO CIRCUIT 45 dakika tamamdır( Normalde ilk başlıyanlar bir kerelik fit test yapıp başlıyor , ben daha önceden yapmış olduğumdan gerek duymadım atladım :) )
Max30' a göre hareketler daha basit ama süre olarak uzun olduğundan genede çok yorucuydu ter su içinde yüzüm mosmor oldu resmen :)) Normalde P90x ile hybrit çalışma yapmayı istiyorum.. Takvimini bulayım düzenliycem bakalım..
O Olivenoil abla nerdesin iyisin demi girmeyince merak ettim seni. T tombul cilek kızlarr nerdesinizz yaa[/USER]
kimsecikler yok abla sesiz buralarrTatlım benim iyiyim canım çalışıyordum ara verince yazıyım dedim :) tam o sırada eşim acıkdım dedi, ona birşeyler hazırladım :)
Kesinlikle üst beden çok güzel çalışıyor değişik burpee, plank ve şınavlarla hedef karın sırt kol gögüs hepsi koordineli çalışıyor canım.. Ama bacak zaten her daim çalışıyor değişik envai çeşit squat var :)Sonunda uzun bi zamandan sonra spora kaldığım yerden başladım ve çok mutluyum kendimi çok iyi hissediyorum.max out cardio tamamdır.@olivenoil abla bu max 30 ikinci ayda üs bedeni sanki daha çok çalıştırıyo gibi hissettim sen nersin .bide benim spor yaparken mesela karın yogunlaşınca karnım kaşınmaya başlıyo gibi oluyo sendede oldu u hiç eskiden tempolu yürürkende bacaklarıma kollarımsve karnıma da oluyodu neden oluyo acaba .kondüsyonum hiç düşmemiş bu arada tamamlayabildim şükür.
Birazdan merakla okuyacagım inş :)Verdiğim yöntem gibi bir diğer zayıflama yöntemi için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asyon-taktikleri.849527/page-85#post-46406074 sayfasına mutlaka bakın. Oruç diyeti denen, sporcuların kullandığı bir yöntem paylaşacağım.
gıdıklanmadan çok kaşıntı abla baya kaşınıyoo hemde leithianın yaxısı harika yarın başlıyorum denemeye inşallahKesinlikle üst beden çok güzel çalışıyor değişik burpee, plank ve şınavlarla hedef karın sırt kol gögüs hepsi koordineli çalışıyor canım.. Ama bacak zaten her daim çalışıyor değişik envai çeşit squat var :)
Çok sevindim tekrar başlamana kuzum hadi inşallah devamı gelecekdir tatlım benim, azmine bayıldım kuzum benim :)
Bahsettiğin gıdıklanma hissi gibi bişey demi, eskiden bende de oluyordu ama son zamanlarda hiç hatırlamıyorum. Tam nedenini bilmiyorum ama tahminime göre etlerimiz kıyafetlere dokunduğu için olabilir :) üç aydır sporcu sütyeniyle yaptığımdan göbek kısmıma çamaşır değmiyor belki ondan yaşamıyorum bu sorunu ya da alışdı :) sende göbek açık bi dene bakalım tatlım :)
Kondüsyon hemen gitmiyor ya bende deneyimledim, az bişey eksiliyor ama bir iki güne toparlıyor insan şekerimm :)
Aa sayfanı kapattığını bilmiyordum canım, neyse hayırlısı olsun.. Topik sahibi olmak kolay değil, yorulmuş olmanı anlıyabiliyorum :)Bende teşekkür ederim Cnm
Bi süredir fazla aktif olamadığım için kendi sayfamı kapattım
Uzun süredir hem cuma yarışmasında hemde kendi sayfamda çok yoğun olduğum için, açıkçası biraz da yoruldum sıkıldım
Inşallah bende yarın tekrar sağlıklı beslenmeye ve spora başlıyorum
Yalnız ben pek Hoplamalı zıplamalı sporlar yapamıyorum
Önceden jillana başlamıştım 2. levelin 4.gününde bıraktım hiç sevemedim
Havalarda biraz düzeldi en azından dışarda yürüyüşlere başlıyım
Biraz oturtuncada platesi ilave etmek istiyorum
Hadi bakalım bismillah diyelim yarış başlasın
Inşallah ramazana kadar son zamanda aldığım kilonun büyük kısmını vermek istiyorum
Canım tam almamışdım ama yaklaşık bel 87 den 82 ye, göbek 105 den 100 e düşmüşdü ama son iki ay içinde iki kez Tr' ye mecburi gitmem gerekdi ne diyet ne spor yapabildim ha bire başa sardım yanii.. Aralıksız yapamadım yani.. İlk bir ay aralıksızdı sadece :) bir de ben yaklaşık 6 ,7 aydır spor yapıyorum.. İlk zamanlar daha çok incelme gözle fatkedilebiliyor, sonradan ilk zamanlara göre az gidiyor, sende biliyorsundur bunları zaten tatlım :)Başlamadan Ölçülerini almışmıydın Cnm
Ne kadar fark etti acaba
İşde o gıdıklanma hissi kaşınıyor olabilir dediğim gibi çamaşırın değmeden dene bakalım.. Hemen okuycam şimdi bakiim Leithia' nın yazısını :)gıdıklanmadan çok kaşıntı abla baya kaşınıyoo hemde leithianın yaxısı harika yarın başlıyorum denemeye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?