Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evet tatlım Insanity 60 güne başadım bugün:) inş bunuda bitirmek nasip olur. P90x agırlıkla kas arttırma programı biliyorsun, ikisini karıştırıp yapıcam inşallah, hala takvime bakamadım zira iş yoğunluğum hala bitmiş değil tatlım..
Ağırlık olarak 2,3 ve5 kilogramlık ağırlıkları edinmeni tavsiye edebilirim.. Daha fazlasına çıkmaya gerek yok şimdilik biz amatörler için diye düşünüyorum bebeğim..

Max 30 bitirmek banada nasip olUR İNŞ abla bitince bende başlıcam ikinci ay programının üs beden için çok ii olduğunu okumuştum bi yerde tammen karın sırt ve kol yoğunluklu birinci ay kalça ağırlıklı yazıtodu ekşi sözlükteydi Galiba

Canım bu diyet üzerine daha önce konuşmuşduk sanırım , bencede güzel bir diyet.. Ben süt ürünlerini tüketmişdim buna benzer oluyor genelde benim acil diyet menülerim .. Protein ağırlıklı beslenmek, yumurta sebze ve salatayla beslenme bunları yazışmışdık seninle yanlış hatırlamıyorsam.. Sıvı beslenme işi sana uymazsa buna uyabilirsin, haşla bir tavuğu gelgit acıkdıkça ye mesela salata ile veya yoğurtla.. Bunun gibi de yapabilirsin canım.. Sen sen ol bu hafta turşu ve aşırı tuzlu şeyler yeme sakın ödem yapar bunuda hatırlatayım kuzum :)

Evet kuzum ikinci ay daha çok üst bedene yönelik ama tüm kasları çalıştırıyor genede :) hadi inş tatlım bitirde gel :)

Süper canım :) Insanıty kalori harcama miktarına baktımda ooo süpermiş inşallah o rakamlara yaklaşıyoruzdur :)

Bende teşekkür ederim Cnm
Bi süredir fazla aktif olamadığım için kendi sayfamı kapattım
Uzun süredir hem cuma yarışmasında hemde kendi sayfamda çok yoğun olduğum için, açıkçası biraz da yoruldum sıkıldım

Inşallah bende yarın tekrar sağlıklı beslenmeye ve spora başlıyorum
Yalnız ben pek Hoplamalı zıplamalı sporlar yapamıyorum
Önceden jillana başlamıştım 2. levelin 4.gününde bıraktım hiç sevemedim
Havalarda biraz düzeldi en azından dışarda yürüyüşlere başlıyım
Biraz oturtuncada platesi ilave etmek istiyorum
Hadi bakalım bismillah diyelim yarış başlasın
Inşallah ramazana kadar son zamanda aldığım kilonun büyük kısmını vermek istiyorum

Başlamadan Ölçülerini almışmıydın Cnm
Ne kadar fark etti acaba

Sonunda uzun bi zamandan sonra spora kaldığım yerden başladım ve çok mutluyum kendimi çok iyi hissediyorum.max out cardio tamamdır.@olivenoil abla bu max 30 ikinci ayda üs bedeni sanki daha çok çalıştırıyo gibi hissettim sen nersin .bide benim spor yaparken mesela karın yogunlaşınca karnım kaşınmaya başlıyo gibi oluyo sendede oldu u hiç eskiden tempolu yürürkende bacaklarıma kollarımsve karnıma da oluyodu neden oluyo acaba .kondüsyonum hiç düşmemiş bu arada tamamlayabildim şükür.

Tatlım benim iyiyim canım çalışıyordum ara verince yazıyım dedim :) tam o sırada eşim acıkdım dedi, ona birşeyler hazırladım :)

Kesinlikle üst beden çok güzel çalışıyor değişik burpee, plank ve şınavlarla hedef karın sırt kol gögüs hepsi koordineli çalışıyor canım.. Ama bacak zaten her daim çalışıyor değişik envai çeşit squat var :)
Çok sevindim tekrar başlamana kuzum hadi inşallah devamı gelecekdir tatlım benim, azmine bayıldım kuzum benim :)
Bahsettiğin gıdıklanma hissi gibi bişey demi, eskiden bende de oluyordu ama son zamanlarda hiç hatırlamıyorum. Tam nedenini bilmiyorum ama tahminime göre etlerimiz kıyafetlere dokunduğu için olabilir :) üç aydır sporcu sütyeniyle yaptığımdan göbek kısmıma çamaşır değmiyor belki ondan yaşamıyorum bu sorunu ya da alışdı :) sende göbek açık bi dene bakalım tatlım :)
Kondüsyon hemen gitmiyor ya bende deneyimledim, az bişey eksiliyor ama bir iki güne toparlıyor insan şekerimm :)

gıdıklanmadan çok kaşıntı abla baya kaşınıyoo hemde leithianın yaxısı harika yarın başlıyorum denemeye inşallah

Aa sayfanı kapattığını bilmiyordum canım, neyse hayırlısı olsun.. Topik sahibi olmak kolay değil, yorulmuş olmanı anlıyabiliyorum :)
Yürüyüş oldukca faydalı zaten, ama Jill kolay sevilmiyor ben neredeyse 5 yıl dönem dönem yaptım bu sene hatiç hep zorla yapıyordum canım ama sonuçları mükemmel oluyor.. Yürüyüş yapmasaydın mutlaka devam etmeye çalış derdim ,, aslında bırakmasan vücudun alışıyor bir 10 gün sonra mesela :) genede kendi kararın tabii tatlım :) spor olsunda ne olursa olsun yani :)

Başlamadan Ölçülerini almışmıydın Cnm
Ne kadar fark etti acaba
Canım tam almamışdım ama yaklaşık bel 87 den 82 ye, göbek 105 den 100 e düşmüşdü ama son iki ay içinde iki kez Tr' ye mecburi gitmem gerekdi ne diyet ne spor yapabildim ha bire başa sardım yanii.. Aralıksız yapamadım yani.. İlk bir ay aralıksızdı sadece :) bir de ben yaklaşık 6 ,7 aydır spor yapıyorum.. İlk zamanlar daha çok incelme gözle fatkedilebiliyor, sonradan ilk zamanlara göre az gidiyor, sende biliyorsundur bunları zaten tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…