1 adetti ablacım sayı belirtmeyi unutmuşum :))Gayet güzel tatlım, yalnız Lahmacun kaç adetti acaba :))
Erkende yemişsin, spor gayet güzel erimişdir hepsi :))
afiyet olsun ablacım bakalım sana nasıl etki edecek :)Menüm;
Sabah
3 yumurtadan omlet, arasına acı sos sürdüm peynir koyup yedim krep gibi mükemmeldi :)
Aksam (saat 20:45 de çok geçe kaldı )
Mantarsote üzerine 2 yumurta kırdım yedim
Gece sodalı yoğurt limon küründen içicem inş Büşracığımın tarifi :)
Sabahi kacta yedin? Aksama kadar acikmiyomusun?enerjinin dustugunu hissetmiyomusun?Menüm;
Sabah
3 yumurtadan omlet, arasına acı sos sürdüm peynir koyup yedim krep gibi mükemmeldi :)
Aksam (saat 20:45 de çok geçe kaldı )
Mantarsote üzerine 2 yumurta kırdım yedim
Gece sodalı yoğurt limon küründen içicem inş Büşracığımın tarifi :)
Ohhh miss tertemiz ev,gule gule kirlet,hatta gul ama kirtletmedenKızlar temizlik yaptım ohh miss gibi oldu heryer, ama yorgunlukdan öldüm, belim ağrımaz inş, koltukları çek yerleşdir derken zorladım epey..
Gece sporumu yapacak enerjiyi toplamaya çalışıyorum bakalım az dinleneyim :)
Gayet iyiymiş kuzum :)1 adetti ablacım sayı belirtmeyi unutmuşum :))
sabah görcez şişlik olmazsa eğer :)afiyet olsun ablacım bakalım sana nasıl etki edecek :)
sabah 10 a geliyordu tatlım, kesinlikle ne acıkıyorum ne enerjim düşüyor, karbonhidratlar şeker seviyesini oynattığı için bende sabah karb almadığımdan hiç sorun olmuyor canım.. Sende bir gün saf protein denesene , şeker seviyen oynamıyacağı için rahat edersin gibime geliyor tatlım ..Sabahi kacta yedin? Aksama kadar acikmiyomusun?enerjinin dustugunu hissetmiyomusun?
Sağol tatlım gerçi daha mutfak dolaplarım var konsolun dolap içleri var ama aciliyeti yok onların , yakın zamanda yapmışdım az daha dursa olur, işlerimi hafifletiyim ondan sonra :)Ohhh miss tertemiz ev,gule gule kirlet,hatta gul ama kirtletmeden
Çok iştah açıcı ve güzel görünüyor herşeyiyle kız :) afiyet olsun şekerim :)buda benim akşam yemeğimdi gayet de güzel doydum :)
Canım sadece basenden erimek diye birşey yok.. Kardio çalışması yapacaksın mecburen kuzum :)benim göbişim yok ama basenlerim var bunun için bana evde yapabileceğim spor önerisi olan var mı hatunlar :) hani şöyle videolu olsa çok makbule geçer :)
E süper olmuş kuzum , zor geldi mi program ??Jillian Level 1 sonunda yapıldı...
ayrıcaaaaa 4 dk'lık Tabata denendi. Zıplayamadım akşamın bu saatindeen azından 1-2 dk da olsa denemiş oldum.
Şimdi kahve zamanı
Anaa kız gelmenle gitmen bir olmuş anam şurda sohbet edecekdik :)Geldimmmm
Nihayet net oldu
Aslıcım bizim evin net tarifi değişmişti
Modemin ayarlanması gerekiyordu
Şükür hallaloldu
Mobilden nedense çekmedi
Maşallah süpersin kuzum 74 leri görmüşün inşallah devamı gelsin
Bugün sohbet vardı
Sabah orda 3-4 kş ciğer yedim yediğime pişman oldum
Baya tuzluymuş bütün gün susuzluğum gitmedi
Halâ tuz tadı ağzımda
Yani benim dünkü Lapa boşa gitti
Bu hafta sabit kalırsam sevincem
Hiç vermiş gibi hissetmiyorum zaten
Sadece pozitif olarak 85 dk yürüyüş 20 dk Dışarda bisiklet var
Herkese iyi geceler yarın görüşürüz
Ayy abla hayranım sana o kadar kalori yakıyorsa muhteşem bir şeymiş :)Evet sporumuda yaptım :)
INSANITY 1. Ay 2. Hafta 3 . Gün PLYOMETRIC CARDIO CIRCUIT tamamdır. Başdan zorla başladım ama yaparken açıldım gayet iyi geçdi :)
42 dk süreli sırf kardio çalışmasıydı ( esneme hareketi 6 dk, 3 dk soğuma )
Normalde 869 cal harcanıyormuş ama ben o kadar harcamamışımdır ama yarısından fazla harcadığım kesin :)
denebakalım canım deneyimini merakla bekliyorum max bana çok ii geliyoo inş sende seversintamam dene kuzum :) begeneceğinden eminim :)
Canım basen için ip atlamak çok iibenim basenler 120 cm di iki ay ip atladım diyetyapmadan 101 cm indi ve bacsklarım kaslandı çok ii duruyo kaslarbenim göbişim yok ama basenlerim var bunun için bana evde yapabileceğim spor önerisi olan var mı hatunlar :) hani şöyle videolu olsa çok makbule geçer :)
ev içinde atlayamam cnm aşağıda oturan var sonuçtaCanım basen için ip atlamak çok iibenim basenler 120 cm di iki ay ip atladım diyetyapmadan 101 cm indi ve bacsklarım kaslandı çok ii duruyo kaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?