Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

afiyet olsun ablacım bakalım sana nasıl etki edecek :)

Sabahi kacta yedin? Aksama kadar acikmiyomusun?enerjinin dustugunu hissetmiyomusun?

Ohhh miss tertemiz ev,gule gule kirlet,hatta gul ama kirtletmeden

1 adetti ablacım sayı belirtmeyi unutmuşum :))
Gayet iyiymiş kuzum :)
afiyet olsun ablacım bakalım sana nasıl etki edecek :)
sabah görcez şişlik olmazsa eğer :)
Sabahi kacta yedin? Aksama kadar acikmiyomusun?enerjinin dustugunu hissetmiyomusun?
sabah 10 a geliyordu tatlım, kesinlikle ne acıkıyorum ne enerjim düşüyor, karbonhidratlar şeker seviyesini oynattığı için bende sabah karb almadığımdan hiç sorun olmuyor canım.. Sende bir gün saf protein denesene , şeker seviyen oynamıyacağı için rahat edersin gibime geliyor tatlım ..
Ohhh miss tertemiz ev,gule gule kirlet,hatta gul ama kirtletmeden
Sağol tatlım gerçi daha mutfak dolaplarım var konsolun dolap içleri var ama aciliyeti yok onların , yakın zamanda yapmışdım az daha dursa olur, işlerimi hafifletiyim ondan sonra :)

benim göbişim yok ama basenlerim var bunun için bana evde yapabileceğim spor önerisi olan var mı hatunlar :) hani şöyle videolu olsa çok makbule geçer :)
Canım sadece basenden erimek diye birşey yok.. Kardio çalışması yapacaksın mecburen kuzum :)
Jill Shared 30 day sende yapabilirsin ya da dans seversen Zumba ya da yürüyüş olarak Leslie Sansone' ın yürüyüş programları var.. 2 milden başlayıp 5 mile kadar var .. Seç beğen kuzum .. Önce leslie' yi tavsiye ederim ..

Evet sporumuda yaptım :)
INSANITY 1. Ay 2. Hafta 3 . Gün PLYOMETRIC CARDIO CIRCUIT tamamdır. Başdan zorla başladım ama yaparken açıldım gayet iyi geçdi :)
42 dk süreli sırf kardio çalışmasıydı ( esneme hareketi 6 dk, 3 dk soğuma )
Normalde 869 cal harcanıyormuş ama ben o kadar harcamamışımdır ama yarısından fazla harcadığım kesin :)

Geldimmmm

Nihayet net oldu

Aslıcım bizim evin net tarifi değişmişti
Modemin ayarlanması gerekiyordu
Şükür hallaloldu
Mobilden nedense çekmedi

Maşallah süpersin kuzum 74 leri görmüşün inşallah devamı gelsin

Bugün sohbet vardı
Sabah orda 3-4 kş ciğer yedim yediğime pişman oldum
Baya tuzluymuş bütün gün susuzluğum gitmedi
Halâ tuz tadı ağzımda
Yani benim dünkü Lapa boşa gitti
Bu hafta sabit kalırsam sevincem
Hiç vermiş gibi hissetmiyorum zaten

Sadece pozitif olarak 85 dk yürüyüş 20 dk Dışarda bisiklet var

Herkese iyi geceler yarın görüşürüz

Anaa kız gelmenle gitmen bir olmuş anam şurda sohbet edecekdik :)
Tatlım üzülme yarın bi detoks daha patlatırsın sen hepiciği gider.. Sporunda güzelmiş Maşallah
Bugün yorgunlukdan yarına ödemim olmaz inşallah bakalım ne olcak bende merak ediyorum yarını :)
Hayırlı geceler kuzum internetin olmasına sevindim :)
Bende birazdan yatıcam inş ..yarın görüşürüz inş :)

Ayy abla hayranım sana o kadar kalori yakıyorsa muhteşem bir şeymiş :)

benim göbişim yok ama basenlerim var bunun için bana evde yapabileceğim spor önerisi olan var mı hatunlar :) hani şöyle videolu olsa çok makbule geçer :)
Canım basen için ip atlamak çok iibenim basenler 120 cm di iki ay ip atladım diyetyapmadan 101 cm indi ve bacsklarım kaslandı çok ii duruyo kaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…