Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

bakaym cnm bir ara netten

Günaydınnnn
17.05.2016

Sabah ; 07:30

1 domates
1 salatalık
yarım kibrit kutusu peynir
2 tatlı kaşığı bal
1 çimdik tereyağ
1 tb ekmeği

Ara ; 10:30

15 adet fındık
1 fincan kayısılı form çay

Öğlen ; 13:00
5 adet yağsız ızgara köfte
4/1 lavaş
2 kaşık bulgur pilavı
1 közlenmiş domates
Yarım çiğ domates
Yarım kuru soğan

Ara ; 17:00

Kayılısı Activia

Akşam ; 21:00
1 kase kırmızı mercimek çorba
2 kaşık fırın karışık patlıcan biber
Yarım kase yoğurt
2 kepekli tost ekmeği

Dün yine spordaydım bu kez ölçülerim alındı.
Basen 99, üst bacak 56 beli hatırlamıyorum ama 86 sanırım (gobek deliği)
Bir sürü ek hareket eklediler 2 saat kaldım bitiremedim şuanda bacaklarım kopuyor.
Gelemediğim günler ip atlamamı , daha sonrada mekik yapmamın yararlı olacağınıs öylediler.
Kardiyo yapmazsan direk mekik yapmak ya hiç fayda etmez ya da kaslarını sıkarsın incelmezsin dediler.

İp atladıktan sonra sanırım şunu yapacagım gitmediğim günlerde, Basen içinde iyi geliyormu bilmiyorum ama bakalım .

Bugün bacaklarım agrıyor. bu aksam spora gitmicem , yarın sabahtan gıdıcem programıma baktırıcam cok agır geldı program bana yanı gereklımı emın degılım baska bı hocaya gostertıcem buarada esımde ust bacagı 59 ımıs ılk basladıgında suanda kalınlasmıs dalga gectı benle hocaya dedım onun bacagı ınce herhalde o da dedı yok sızın kı kalın. Nıyeyse psıkolojık olarak ebnde kendımı cok kotu hıssedıyorum cunku goruntuye bakınca kılolu degılım sadece alabılme potansıyelımı gordum ve her zamankından 2-3 kılo fazla cıkınca spora basladım . Belkıde ben kendımı oyle gormuyorum bılmıyorum

günaydın,
sporundan dolayı akşamı geç yedin heralde, daha erken olsa daha iyi olurdu ama insanın elinde olmuyor tabi, birde o tost ekmeği biraz fazla kaçmış canım,çorba,patlıcan+biber+yoğurt yetermiş ama insan doymuyo demi ama akşamın 9 u olunca doymak da şart değil keşke bunu kendimize anlatabilsek (diyene bak misafirim gelince bende aynısını yapmıştım )

sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık ( saat. 07:50)
öğlen: rosto köfte,bulgur pilavı,cacık (saat. 11:5o)
akşam:bulgur pilavı,ayran ( saat. 18:00)

fotoğraftaki hareketi kaç tekrar yapacaksın?

Kasam 5 te ısten cıkıyorum 6 da spora baslamıs oluyorum servısle yolda ınıyorum yanı 2 saat kadar kaldık salonda eve geldık cocugu aldık derken aksam yemegı cok gec oluyor. O test ekmegını o patlıcanlara ıstınaden yedım cıdden fazla oldu dogru dıyorsun .

Fotograftakı hareketı 3 set 20 kere yapılacak ama her ıkı bacagı yapınca bır sayılıyor cunku bır sag bacak dız ınecek yere bır sol ıkısını yapınca 1 oluyor . Bacaklarım cok agrıyor sımdı valla

Hiiç ara ogun yememişssin ya tebrik ederim

Buarada fark ettımkı bu benım yapacagım hareket degıl arkadakı bacak uzatılmayacak benım dızden kırılıp asagı egılecek ama yere degdırılmeden dıger bacaga gecılecek, ön bacak aynı sekılde

anaa iyiki dedin unuttum ben onu yazmayı, diğer topiktede unuttum gördün mü ara olunca öğünden saymadım demek
3 kayısı+1nektarin yemiştim

ya o hareket çok zor ben hiç yapamıyorum,dengemi sağlayamıyorum
ağrır tabi o kadar spora can mı dayanır

Gıttımız salon karısık heryer doluydu bende yapmaya calısıyorum ama bı acemı bı acemı kımısı oyle profosyonellesmıskı
hareketler kadınlara cuk oturmus
Bendekı laylaylom oldu

afiyet olsun, çok az değil mi kahvaltın?
Tesekkur ederm doydum ama ben o fincanla iki fincan kahve ictm tikadi o beni

Salatalıgın devamımını naptın dıye sorasım geldı he :) Afiyet olsun

Tesekkur ederim :) salatalık yarimdi zaten dun akşam salataya dogramistm kalanını da sabah kardeşime doğrayım 4 parçasını da kendime aldim :)

Selam canlar

Akşamki ekmek olmasaymış Menün çok güzel Cnm
Özellikle akşamları geç yediğin için birazdaha hafif tutmaya çalış

Salondaki programına uyarsan 1 ay sonra meyvesini almaya başlarsın Cnm Hatta belki daha önce

yapabiliyosan çok güzel tatlım eminim güzel bi sokılaşma sağlıcaktır

akşam hepsini toplu yazıyoruz Cnm
Karataya devammı ediyosun öyleyse eksik az olmuş sanki

senin saatlerin güzel Cnm
Menüde güzel
Ama keşke akşam tekrar bulgur olmasaymış bence 2 öğün fazla olmuş

Buarada fark ettımkı bu benım yapacagım hareket degıl arkadakı bacak uzatılmayacak benım dızden kırılıp asagı egılecek ama yere degdırılmeden dıger bacaga gecılecek, ön bacak aynı sekılde
Ben bunu anlamadımki
Kızzz başka nerlerde Fink atıyosunuz deyivrrin bakem

Gunaydiiin fit hatunlar Asli abla ben burdan devam edicem galiba
Hoşgeldin Cnm
Profilindeki güncel kilonmu
ben ve kahvaltı :) uzun zaman sonra ilk defa

Güzel görünüyor Tatlım
Bol yeşillik vs.ekliyebilirdin

Dün yediğim y emekler 913 kaloriymiş. Bayada güzel doymuştum valla.

Yürüyüş bandı , bisiklet ve eliptik bisiklette toplam ortalama 410 kalorı yaktım. Dıger bacak acma esnetmelerı hıc hesaba katmıyorum bugun kendıme guzel bı ıp edınmem lazım

Mefkurem ınsallahh canım
Peki ya ust bacaklarım kalınmı hakketten
56 mı 54 mu ne , basen 99 belımde kalın ıdı ama onu net hatırlamıyorum acıkcası

aslında bulgur tesadüf oldu, işyerinde vardı, geçen bende evde yapmıştım,bide patates salatası vardı onu yemek istemedim o yüzden bulgur yedim
ben burdan başka 2 topikte daha aktifim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…