- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
Canım sadece basenden erimek diye birşey yok.. Kardio çalışması yapacaksın mecburen kuzum :)
Jill Shared 30 day sende yapabilirsin ya da dans seversen Zumba ya da yürüyüş olarak Leslie Sansone' ın yürüyüş programları var.. 2 milden başlayıp 5 mile kadar var .. Seç beğen kuzum .. Önce leslie' yi tavsiye ederim ..
teşekkürler canımÇok iştah açıcı ve güzel görünüyor herşeyiyle kız :) afiyet olsun şekerim :)
E süper olmuş kuzum , zor geldi mi program ??
Günaydınnnn
17.05.2016
Sabah ; 07:30
1 domates
1 salatalık
yarım kibrit kutusu peynir
2 tatlı kaşığı bal
1 çimdik tereyağ
1 tb ekmeği
Ara ; 10:30
15 adet fındık
1 fincan kayısılı form çay
Öğlen ; 13:00
5 adet yağsız ızgara köfte
4/1 lavaş
2 kaşık bulgur pilavı
1 közlenmiş domates
Yarım çiğ domates
Yarım kuru soğan
Ara ; 17:00
Kayılısı Activia
Akşam ; 21:00
1 kase kırmızı mercimek çorba
2 kaşık fırın karışık patlıcan biber
Yarım kase yoğurt
2 kepekli tost ekmeği
Dün yine spordaydım bu kez ölçülerim alındı.
Basen 99, üst bacak 56 beli hatırlamıyorum ama 86 sanırım (gobek deliği)
Bir sürü ek hareket eklediler 2 saat kaldım bitiremedim şuanda bacaklarım kopuyor.
Gelemediğim günler ip atlamamı , daha sonrada mekik yapmamın yararlı olacağınıs öylediler.
Kardiyo yapmazsan direk mekik yapmak ya hiç fayda etmez ya da kaslarını sıkarsın incelmezsin dediler.
Eki Görüntüle 1834297
İp atladıktan sonra sanırım şunu yapacagım gitmediğim günlerde, Basen içinde iyi geliyormu bilmiyorum ama bakalım .
Bugün bacaklarım agrıyor. bu aksam spora gitmicem , yarın sabahtan gıdıcem programıma baktırıcam cok agır geldı program bana yanı gereklımı emın degılım baska bı hocaya gostertıcem buarada esımde ust bacagı 59 ımıs ılk basladıgında suanda kalınlasmıs dalga gectı benle hocaya dedım onun bacagı ınce herhalde o da dedı yok sızın kı kalın. Nıyeyse psıkolojık olarak ebnde kendımı cok kotu hıssedıyorum cunku goruntuye bakınca kılolu degılım sadece alabılme potansıyelımı gordum ve her zamankından 2-3 kılo fazla cıkınca spora basladım . Belkıde ben kendımı oyle gormuyorum bılmıyorum
Kasam 5 te ısten cıkıyorum 6 da spora baslamıs oluyorum servısle yolda ınıyorum yanı 2 saat kadar kaldık salonda eve geldık cocugu aldık derken aksam yemegı cok gec oluyor. O test ekmegını o patlıcanlara ıstınaden yedım cıdden fazla oldu dogru dıyorsun .günaydın,
sporundan dolayı akşamı geç yedin heralde, daha erken olsa daha iyi olurdu ama insanın elinde olmuyor tabi, birde o tost ekmeği biraz fazla kaçmış canım,çorba,patlıcan+biber+yoğurt yetermiş ama insan doymuyo demiama akşamın 9 u olunca doymak da şart değil keşke bunu kendimize anlatabilsek (diyene bak misafirim gelince bende aynısını yapmıştım )
sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık ( saat. 07:50)
öğlen: rosto köfte,bulgur pilavı,cacık (saat. 11:5o)
akşam:bulgur pilavı,ayran ( saat. 18:00)
fotoğraftaki hareketi kaç tekrar yapacaksın?
anaa iyiki dedin unuttum ben onu yazmayı, diğer topiktede unuttum gördün mü ara olunca öğünden saymadım demekKasam 5 te ısten cıkıyorum 6 da spora baslamıs oluyorum servısle yolda ınıyorum yanı 2 saat kadar kaldık salonda eve geldık cocugu aldık derken aksam yemegı cok gec oluyor. O test ekmegını o patlıcanlara ıstınaden yedım cıdden fazla oldu dogru dıyorsun .
Fotograftakı hareketı 3 set 20 kere yapılacak ama her ıkı bacagı yapınca bır sayılıyor cunku bır sag bacak dız ınecek yere bır sol ıkısını yapınca 1 oluyor . Bacaklarım cok agrıyor sımdı valla
Hiiç ara ogun yememişssin ya tebrik ederim
Gıttımız salon karısık heryer doluydu bende yapmaya calısıyorum ama bı acemı bı acemı kımısı oyle profosyonellesmıskıanaa iyiki dedin unuttum ben onu yazmayı, diğer topiktede unuttum gördün mü ara olunca öğünden saymadım demek
3 kayısı+1nektarin yemiştim
ya o hareket çok zor ben hiç yapamıyorum,dengemi sağlayamıyorum
ağrır tabi o kadar spora can mı dayanır
ben ve kahvaltı :) uzun zaman sonra ilk defa
Salatalıgın devamımını naptın dıye sorasım geldı he :) Afiyet olsunben ve kahvaltı :) uzun zaman sonra ilk defa
Tesekkur ederm doydum ama ben o fincanla iki fincan kahve ictm tikadi o beniafiyet olsun, çok az değil mi kahvaltın?
Salatalıgın devamımını naptın dıye sorasım geldı he :) Afiyet olsun
Akşamki ekmek olmasaymış Menün çok güzel CnmGünaydınnnn
17.05.2016
Sabah ; 07:30
1 domates
1 salatalık
yarım kibrit kutusu peynir
2 tatlı kaşığı bal
1 çimdik tereyağ
1 tb ekmeği
Ara ; 10:30
15 adet fındık
1 fincan kayısılı form çay
Öğlen ; 13:00
5 adet yağsız ızgara köfte
4/1 lavaş
2 kaşık bulgur pilavı
1 közlenmiş domates
Yarım çiğ domates
Yarım kuru soğan
Ara ; 17:00
Kayılısı Activia
Akşam ; 21:00
1 kase kırmızı mercimek çorba
2 kaşık fırın karışık patlıcan biber
Yarım kase yoğurt
2 kepekli tost ekmeği
Dün yine spordaydım bu kez ölçülerim alındı.
Basen 99, üst bacak 56 beli hatırlamıyorum ama 86 sanırım (gobek deliği)
Bir sürü ek hareket eklediler 2 saat kaldım bitiremedim şuanda bacaklarım kopuyor.
Gelemediğim günler ip atlamamı , daha sonrada mekik yapmamın yararlı olacağınıs öylediler.
Kardiyo yapmazsan direk mekik yapmak ya hiç fayda etmez ya da kaslarını sıkarsın incelmezsin dediler.
Eki Görüntüle 1834297
İp atladıktan sonra sanırım şunu yapacagım gitmediğim günlerde, Basen içinde iyi geliyormu bilmiyorum ama bakalım .
Bugün bacaklarım agrıyor. bu aksam spora gitmicem , yarın sabahtan gıdıcem programıma baktırıcam cok agır geldı program bana yanı gereklımı emın degılım baska bı hocaya gostertıcem buarada esımde ust bacagı 59 ımıs ılk basladıgında suanda kalınlasmıs dalga gectı benle hocaya dedım onun bacagı ınce herhalde o da dedı yok sızın kı kalın. Nıyeyse psıkolojık olarak ebnde kendımı cok kotu hıssedıyorum cunku goruntuye bakınca kılolu degılım sadece alabılme potansıyelımı gordum ve her zamankından 2-3 kılo fazla cıkınca spora basladım . Belkıde ben kendımı oyle gormuyorum bılmıyorum
yapabiliyosan çok güzel tatlım eminim güzel bi sokılaşma sağlıcaktırJillian beni zorluyor yeterince çünkü gerçekten ham bir vücudum var. Ama durmak yok, Allah'ın izniyle 1 ay sabretmeye çalışacağım. kondisyon kazanınca bir üst seviyeye geçerim. Belki Jillian'ın six pack'ini yaparım.
akşam hepsini toplu yazıyoruz CnmAyrıca sabah kahvaltımı yazayım. Burada paylaşılıyordu sanırım.
- Yarım muz (Küçük Anamur muzum yoktu maalesef)
- 1 avuç çiğ ceviz+badem içi
- 2 gün kurusu kayısı
kendime nane+maydonoz+limon koyduğum su hazırladım. Gün boyunca onu içeceğim.
senin saatlerin güzel Cnmgünaydın,
sporundan dolayı akşamı geç yedin heralde, daha erken olsa daha iyi olurdu ama insanın elinde olmuyor tabi, birde o tost ekmeği biraz fazla kaçmış canım,çorba,patlıcan+biber+yoğurt yetermiş ama insan doymuyo demiama akşamın 9 u olunca doymak da şart değil keşke bunu kendimize anlatabilsek (diyene bak misafirim gelince bende aynısını yapmıştım )
sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık ( saat. 07:50)
öğlen: rosto köfte,bulgur pilavı,cacık (saat. 11:5o)
akşam:bulgur pilavı,ayran ( saat. 18:00)
fotoğraftaki hareketi kaç tekrar yapacaksın?
Ben bunu anlamadımkiBuarada fark ettımkı bu benım yapacagım hareket degıl arkadakı bacak uzatılmayacak benım dızden kırılıp asagı egılecek ama yere degdırılmeden dıger bacaga gecılecek, ön bacak aynı sekılde
Kızzz başka nerlerde Fink atıyosunuz deyivrrin bakemanaa iyiki dedin unuttum ben onu yazmayı, diğer topiktede unuttum gördün mü ara olunca öğünden saymadım demek
3 kayısı+1nektarin yemiştim
ya o hareket çok zor ben hiç yapamıyorum,dengemi sağlayamıyorum
ağrır tabi o kadar spora can mı dayanır
Hoşgeldin CnmGunaydiiin fit hatunlarAsli abla ben burdan devam edicem galiba
Güzel görünüyor Tatlımben ve kahvaltı :) uzun zaman sonra ilk defa
Selam canlar
Akşamki ekmek olmasaymış Menün çok güzel Cnm
Özellikle akşamları geç yediğin için birazdaha hafif tutmaya çalış
Salondaki programına uyarsan 1 ay sonra meyvesini almaya başlarsın Cnm Hatta belki daha önce
yapabiliyosan çok güzel tatlım eminim güzel bi sokılaşma sağlıcaktır
akşam hepsini toplu yazıyoruz Cnm
Karataya devammı ediyosun öyleyse eksik az olmuş sanki
senin saatlerin güzel Cnm
Menüde güzel
Ama keşke akşam tekrar bulgur olmasaymış bence 2 öğün fazla olmuş
Ben bunu anlamadımki
Kızzz başka nerlerde Fink atıyosunuz deyivrrin bakem
Hoşgeldin Cnm
Profilindeki güncel kilonmu
Güzel görünüyor Tatlım
Bol yeşillik vs.ekliyebilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?