Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Sabah kahvaltıda yoğurt+yumurta+karbonat üçlüsünden krep yap, yakmadan. değişiklik olur. içine de bol yeşillik sarıp yersin.

hatta hazırladığın karışımın içine de yeşillik katabilirsin dereotu vs gibi.

Evet süper oluyor bende iki sabahdır omleti ince yapıp az yagda, içine peynir sarıyorum süper oluyor gerçekden aynı krep gibi oluyor :) maydonoz domates falanda konabilir arasına senin de dediğin gibi canım :)

Ama ben sadece yumurtadan yapıyorum ..

Zuhalciğim nerdesin ayy :))
Kız sen gelcen ben gitcem ayy nerdesin
Birazdan halı silcem iki tane koltukları bide evi sil süpür yapcam anam :) kesin temizlik yapıyor bu hatun heralde :))
Gel kı yetsin harcadığın kalori bugün :))

Karanfil sınav döneminde kapılmadan edemediğimiz stresle başa çıkmamıza yardımcı olur

Karanfil

Karanfil, antioksidan özelliğe sahip nefis bir baharattır. Bu özelliği sayesinde stres ve kaygıyla başa çıkmanıza destek olur.

"Çalışıyorum ama aklımda tutamıyorum." sorununa çözüm olur, hafızayı güçlendirir

aktardermanabila

İçinde bolca bulunan omega 3 yağ asitleri sayesinde karanfil, hafızayı güçlendirme konusunda oldukça başarılı olan baharatlardandır. Sınav zamanı ezber derdine çözüm olur.

Bir dersi anlamak için dikkatin şart olduğunu bilir, dikkat toplamayı kolaylaştırır, zihin açıklığı verir

kadinlarduysun

Aslında karanfilin pek çok faydasının nedeni olan eugenol adlı bileşen, dikkat dağınıklıklarını önler, zihninizi berraklaştırır.

Doğal bir ağrı kesicidir, zamansız tutan baş ağrılarını ve sinüzitten kaynaklanan ağrıları geçirir

karanfil yağı

Yine içindeki eugenol sağolsun, karanfil fiziksel ağrıların da önüne geçer. Özellikle baş ağrılarının geçmesinde önemli bir rol oynar. Etkisinden hızlıca yararlanmak için yemek yerine artık her yerde bulabileceğiniz yağ halini ağrı olan bölgeye sürmeniz yeterli olacaktır.

Zamanınız uyuklamakla geçmesin diye dinçlik verir, enerjik hissetmenizi sağlar

saglikicin

Karanfilde bulunan manganez ve magnezyum da en az eugenol kadar faydalıdır ve vücudunuza dinçlik verir. Depresyon halinden kurtardığı da bilinmektedir.

Finallere çalışmaktan düzgün beslenemeyen bünyenize destek olur, mide bulantılarını ve sindirim rahatsızlıklarını giderir

ilyasgonen

Lifli yapısı ve içinde bol bol bulunan K vitamini sayesinde karanfil, yaşadığınız sindirim sorunlarının önüne geçer. Aniden başlayan mide bulantılarına kokusu ve mide rahatlatma etkisiyle çare olur.

Sınava bir hafta kala baş gösteren 20'lik diş ağrısını ya da diş çürüklerinin neden olduğu ağrıları hafifletir

sabunagaci

Çocukluğumuzdan beri görürüz dişi ağrıyan insanların ağrı olan yere karanfil bastıklarını. İşte tam da aynı yöntemi uygulayın siz de ağrınız olursa bu zor zamanlarınızda. Çünkü karanfil hem antiseptik yani mikropları öldürücü hem de analjezik yani ağrı kesici özelliklere sahiptir.

Hava günlük güneşlik olsa da final haftasında kapılmaktan kurtulamadığınız salgın hastalıklardan korur, gribi ve nezleyi geçirir

modamtrend

Balgam söktürücü etkisiyle sınav zamanı gireceğiniz öksürük krizlerinden kurtarır, vücudun direncini artırarak hasta olmanızı önler. Size de rahat rahat ders çalışmak kalır.

"Ya sınavda tuvalete gitmem gerekirse" stresinden kurtarır, ishali önler

cerezgelsin

İsimleri biraz karmaşık olsa da karanfilin içinde bulunan alpha-kadinol, maslinik asit ve alpha-kubeben adlı bileşenler, kelimenin tam anlamıyla hayat kurtarır ve ishali keser. Siz de zamanınızı tuvalette değil ders başında geçirirsiniz.

Önemli not: Karanfil güzelmiş ama nasıl tüketeceğiz derseniz, bir bardak kaynar suyun içine 8-10 tane karanfil koyup demleyerek içebilir, tarçınla da tadını perçinleyebilirsiniz. Eğer bu şekilde tadını yoğun bulursanız her zaman içtiğiniz siyah çayın içine 4-5 tane atarak da karanfilden yararlanabilirsiniz. Hiçbirini yapmasanız da elinize birkaç tane alıp ara ara ağzınıza atmanız yeterli olacaktır.

benim hoşuma gitti sizle de paylaşayım dedim

diş ağrım için çok başvurdum zamanında kendisine valla çok etkili :)) sağol canım paylaştığın içinn

hem de ne artı çıktım abla ah ah 87.2 nasıl oldu bu ya çok moralim bozuldu 1.2 fazlalık var resmen 2 gün önceye göre

kpss canım teşekkür ederim atakent anadoluda gireceğim :)
Tatlım ödem olmuşsundur, bende öyleydim bugün -1,100 gitti kurtuldum ödemden :) meraklanma bugün kaçamak yapma gider inş yarına :)

Tatlım ödem olmuşsundur, bende öyleydim bugün -1,100 gitti kurtuldum ödemden :) meraklanma bugün kaçamak yapma gider inş yarına :)
dün soda limon ayranımı unuttum o baya şişkinliğimi alıyordu bu gece yapacağım belki etkisi olur biraz, inşallah cumaya kadar gider ablacım ya valla moralimi bozdu :))
Bu süper haber tatlım, önemli olan incelmek zaten, spor şişliğide vardır ödem yanında ... Gider ..incelmene sevin sen kuzum :)
inşallah ablacım ben de şaşırdım bu kadar kısa zamanda beklemiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…