Bornova sen :))hadi ya neresinden izmirin :)
karşıyaka :)Bornova sen :))
Ohh ohh eşinle birlikde yapman süper olur kuzum :) eşine söyle Insanity yapsın o :)) bir ayda süper etkilerini görür kondüsyonu iyiyse..
Hadi bakalım başlama haberlerini ve yorumlarını bekliyorum kuzum :)
O zaman Jill bitince Insanity' e geçebilir, zor gerçekden çünkü canım Insanity ..söylerim. ama Jillian da onu haşata çevirir
Yormayan spor yok tatlım, yormasa işe yaramaz zaten, ne kadar zor o kadar vücut için iyi :)Yanlara eğilme hareketini dün yaptığım için bugünküleri zor yaptım. o kadar hamız ki en ufak hareket bile yoruyor bizi.
Yormayan spor yok tatlım, yormasa işe yaramaz zaten, ne kadar zor o kadar vücut için iyi :)
Yarın sabaha bugünm gelecek.
ama ben kahvaltımı bıraz zengınlestırmek ıstıyorum ya cok bıktım
domates salatalık peynır yumurta maydonoz yıyorum, arada omlet yapıp domates ve peynırle yıyorum. Bugun 2 tatlı kasıgı bal surdum tereyaglı vıcdana geldım . sızler az yıyınce benımde kesılesım gelıyor :) sandıvc yapsam doyarmıyım acaba salam fılan hıcmı yemıcez ayol
bende bu hafta gene az almışım kanka evde dolma bıber var bulgurla doldurmayı dusunuyorum ama benım topuklarıma sıkarlar herhalde . yıyıp yıyıp pısman olmakta cabası. Bu aksam spor donusu mutlaka yemek yapmam lazım gelıyor belkı yarın kayınvalıdeme gıderım ozlemıstır benı bı ızgara patlatırlar ohh
Bende
Engınarı cıddıyım gorsem tanımam sanırım dolması bıde cok ılgınc nasıl bısey acaba .
Sıgara ıcıyormusunuz kızlar?
Demın gene tartıldım dolu mıdeyle 58.800 cıktım cuma gunu ac karna cıkmıstım demekkı 200 gr fılan vermısım
Evet süper oluyor bende iki sabahdır omleti ince yapıp az yagda, içine peynir sarıyorum süper oluyor gerçekden aynı krep gibi oluyor :) maydonoz domates falanda konabilir arasına senin de dediğin gibi canım :)Sabah kahvaltıda yoğurt+yumurta+karbonat üçlüsünden krep yap, yakmadan. değişiklik olur. içine de bol yeşillik sarıp yersin.
hatta hazırladığın karışımın içine de yeşillik katabilirsin dereotu vs gibi.
ayy haftasonu orada sınava gireceğimkarşıyaka :)
Kuzum bu sabah artı çıkmamışındır umarım ? Tartıldın mı ??ayy haftasonu orada sınava gireceğim
ne sınavı canım başarılarayy haftasonu orada sınava gireceğim
hem de ne artı çıktım abla ah ah 87.2 nasıl oldu bu ya çok moralim bozulduKuzum bu sabah artı çıkmamışındır umarım ? Tartıldın mı ??
kpss canım teşekkür ederim atakent anadoluda gireceğim :)ne sınavı canım başarılar
diş ağrım için çok başvurdum zamanında kendisine valla çok etkili :)) sağol canım paylaştığın içinnKaranfil sınav döneminde kapılmadan edemediğimiz stresle başa çıkmamıza yardımcı olur
Karanfil
Karanfil, antioksidan özelliğe sahip nefis bir baharattır. Bu özelliği sayesinde stres ve kaygıyla başa çıkmanıza destek olur.
"Çalışıyorum ama aklımda tutamıyorum." sorununa çözüm olur, hafızayı güçlendirir
aktardermanabila
İçinde bolca bulunan omega 3 yağ asitleri sayesinde karanfil, hafızayı güçlendirme konusunda oldukça başarılı olan baharatlardandır. Sınav zamanı ezber derdine çözüm olur.
Bir dersi anlamak için dikkatin şart olduğunu bilir, dikkat toplamayı kolaylaştırır, zihin açıklığı verir
kadinlarduysun
Aslında karanfilin pek çok faydasının nedeni olan eugenol adlı bileşen, dikkat dağınıklıklarını önler, zihninizi berraklaştırır.
Doğal bir ağrı kesicidir, zamansız tutan baş ağrılarını ve sinüzitten kaynaklanan ağrıları geçirir
karanfil yağı
Yine içindeki eugenol sağolsun, karanfil fiziksel ağrıların da önüne geçer. Özellikle baş ağrılarının geçmesinde önemli bir rol oynar. Etkisinden hızlıca yararlanmak için yemek yerine artık her yerde bulabileceğiniz yağ halini ağrı olan bölgeye sürmeniz yeterli olacaktır.
Zamanınız uyuklamakla geçmesin diye dinçlik verir, enerjik hissetmenizi sağlar
saglikicin
Karanfilde bulunan manganez ve magnezyum da en az eugenol kadar faydalıdır ve vücudunuza dinçlik verir. Depresyon halinden kurtardığı da bilinmektedir.
Finallere çalışmaktan düzgün beslenemeyen bünyenize destek olur, mide bulantılarını ve sindirim rahatsızlıklarını giderir
ilyasgonen
Lifli yapısı ve içinde bol bol bulunan K vitamini sayesinde karanfil, yaşadığınız sindirim sorunlarının önüne geçer. Aniden başlayan mide bulantılarına kokusu ve mide rahatlatma etkisiyle çare olur.
Sınava bir hafta kala baş gösteren 20'lik diş ağrısını ya da diş çürüklerinin neden olduğu ağrıları hafifletir
sabunagaci
Çocukluğumuzdan beri görürüz dişi ağrıyan insanların ağrı olan yere karanfil bastıklarını. İşte tam da aynı yöntemi uygulayın siz de ağrınız olursa bu zor zamanlarınızda. Çünkü karanfil hem antiseptik yani mikropları öldürücü hem de analjezik yani ağrı kesici özelliklere sahiptir.
Hava günlük güneşlik olsa da final haftasında kapılmaktan kurtulamadığınız salgın hastalıklardan korur, gribi ve nezleyi geçirir
modamtrend
Balgam söktürücü etkisiyle sınav zamanı gireceğiniz öksürük krizlerinden kurtarır, vücudun direncini artırarak hasta olmanızı önler. Size de rahat rahat ders çalışmak kalır.
"Ya sınavda tuvalete gitmem gerekirse" stresinden kurtarır, ishali önler
cerezgelsin
İsimleri biraz karmaşık olsa da karanfilin içinde bulunan alpha-kadinol, maslinik asit ve alpha-kubeben adlı bileşenler, kelimenin tam anlamıyla hayat kurtarır ve ishali keser. Siz de zamanınızı tuvalette değil ders başında geçirirsiniz.
Önemli not: Karanfil güzelmiş ama nasıl tüketeceğiz derseniz, bir bardak kaynar suyun içine 8-10 tane karanfil koyup demleyerek içebilir, tarçınla da tadını perçinleyebilirsiniz. Eğer bu şekilde tadını yoğun bulursanız her zaman içtiğiniz siyah çayın içine 4-5 tane atarak da karanfilden yararlanabilirsiniz. Hiçbirini yapmasanız da elinize birkaç tane alıp ara ara ağzınıza atmanız yeterli olacaktır.
benim hoşuma gitti sizle de paylaşayım dedim
Tatlım ödem olmuşsundur, bende öyleydim bugün -1,100 gitti kurtuldum ödemden :) meraklanma bugün kaçamak yapma gider inş yarına :)hem de ne artı çıktım abla ah ah 87.2 nasıl oldu bu ya çok moralim bozuldu1.2 fazlalık var resmen 2 gün önceye göre
kpss canım teşekkür ederim atakent anadoluda gireceğim :)
Bu süper haber tatlım, önemli olan incelmek zaten, spor şişliğide vardır ödem yanında ... Gider ..incelmene sevin sen kuzum :)
dün soda limon ayranımı unuttum o baya şişkinliğimi alıyordu bu gece yapacağım belki etkisi olur biraz, inşallah cumaya kadar gider ablacım ya valla moralimi bozdu :))Tatlım ödem olmuşsundur, bende öyleydim bugün -1,100 gitti kurtuldum ödemden :) meraklanma bugün kaçamak yapma gider inş yarına :)
inşallah ablacım ben de şaşırdım bu kadar kısa zamanda beklemiyordum :)Bu süper haber tatlım, önemli olan incelmek zaten, spor şişliğide vardır ödem yanında ... Gider ..incelmene sevin sen kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?