Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Gider gider üzülme kuzum hiç ..
Evet Banisch Fat gerçekden çok etkili canım :)

enginarı bende bilmiyorum hiç
sigaramı tabikde hayır sen içiyomusun?
kilon çok iyi senin hedefin kaç?

ben bugünümü yazayım

Kahvaltım

2 adet zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates

ara
1 elma

öğle yemeği
1 şeftali

akşam (17.00da yedim)
lahmacun ve 1 bardak ayran

toplam 1268 kalori

spor:
jillian level 2 gün 1
ve 1 saat tempolu yürüyüş

su:
şimdilik 2 litre geceye kadar 3 yapacağım

yatmadan önce mi canım ve ne kadr ölçü ile yapıyorsun bende deneyeyim :)
yatmadan önce canım, büyük bir bardak lazım canım. 1 limonun suyunu sıkıyorum, daha sonra bardağın yarısı ayran yarısı soda olacak şekilde doldur ve iç her gece :)

yatmadan önce canım, büyük bir bardak lazım canım. 1 limonun suyunu sıkıyorum, daha sonra bardağın yarısı ayran yarısı soda olacak şekilde doldur ve iç her gece :)
sanırım şu kola bardakları var onlardan olur galiba :) bende deneyeyim bari bir kaç gün nasılsa bir zararı olmaz :)

ca ım sen artık max 30 dene ben banih fat dan sonra max a geçmiştimm
canım 2 hafta sonra finallerim başlayacak gene ara vermek zorunda kalacağım bölünmesin diye direkt yazın başlayayım demiştim ama nasıl yapsam ki? abla sen ne diyorsun? O Olivenoil

canım 2 hafta sonra finallerim başlayacak gene ara vermek zorunda kalacağım bölünmesin diye direkt yazın başlayayım demiştim ama nasıl yapsam ki? abla sen ne diyorsun? O Olivenoil
Kuzum bak şöyle yap, pazar günü sınav sonrası Max30' u dene bakalım, yapacağından eminim hatta zevk alacağından da, ama sınavların yüzünden devamını getiremiyeceksin o da aşikar tatlım.. Deneme maksatlı yap genede kuzum, finallerinden sonra düzenli yaparsın çünkü etkisi ard arda yapınca oluyor .. Şimdilik Jill' e devam et bana kalırsa :)

ben de bölünsün istemiyorum ablacım o yüzden direkt okul bitince ona odaklanayım demiştim, ama pazar yine de deneyeyim merak ediyorum zaten :)

Menüm;
Sabah
3 yumurtadan omlet, arasına acı sos sürdüm peynir koyup yedim krep gibi mükemmeldi :)

Aksam (saat 20:45 de çok geçe kaldı )
Mantarsote üzerine 2 yumurta kırdım yedim

Gece sodalı yoğurt limon küründen içicem inş Büşracığımın tarifi :)

Gayet güzel tatlım, yalnız Lahmacun kaç adetti acaba :))
Erkende yemişsin, spor gayet güzel erimişdir hepsi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…