Gider gider üzülme kuzum hiç ..dün soda limon ayranımı unuttum o baya şişkinliğimi alıyordu bu gece yapacağım belki etkisi olur biraz, inşallah cumaya kadar gider ablacım ya valla moralimi bozdu :))
inşallah ablacım ben de şaşırdım bu kadar kısa zamanda beklemiyordum :)
enginarı bende bilmiyorum hiçYarın sabaha bugünm gelecek.
ama ben kahvaltımı bıraz zengınlestırmek ıstıyorum ya cok bıktım
domates salatalık peynır yumurta maydonoz yıyorum, arada omlet yapıp domates ve peynırle yıyorum. Bugun 2 tatlı kasıgı bal surdum tereyaglı vıcdana geldım . sızler az yıyınce benımde kesılesım gelıyor :) sandıvc yapsam doyarmıyım acaba salam fılan hıcmı yemıcez ayol
bende bu hafta gene az almışım kanka evde dolma bıber var bulgurla doldurmayı dusunuyorum ama benım topuklarıma sıkarlar herhalde . yıyıp yıyıp pısman olmakta cabası. Bu aksam spor donusu mutlaka yemek yapmam lazım gelıyor belkı yarın kayınvalıdeme gıderım ozlemıstır benı bı ızgara patlatırlar ohh
Bende
Engınarı cıddıyım gorsem tanımam sanırım dolması bıde cok ılgınc nasıl bısey acaba .
Sıgara ıcıyormusunuz kızlar?
Demın gene tartıldım dolu mıdeyle 58.800 cıktım cuma gunu ac karna cıkmıstım demekkı 200 gr fılan vermısım
kesinlikel abla ama ondan çok sıkıldım bugün level 2 yaptım merak ettimGider gider üzülme kuzum hiç ..
Evet Banisch Fat gerçekden çok etkili canım :)
Hergün aynı olunca sıkılman normal, olsun level 2 ye devam et sonra dönersin belki :)kesinlikel abla ama ondan çok sıkıldım bugün level 2 yaptım merak ettim
Aynen ablacım arada değişiklik şart :))Hergün aynı olunca sıkılman normal, olsun level 2 ye devam et sonra dönersin belki :)
Kuzum üçünü karıştırıp içiyorum her gece yağ yakıcı özelliği varmış :))Kaizen- soda limon ayran nasıl bir şey canım :)
yatmadan önce mi canım ve ne kadr ölçü ile yapıyorsun bende deneyeyim :)Aynen ablacım arada değişiklik şart :))
Kuzum üçünü karıştırıp içiyorum her gece yağ yakıcı özelliği varmış :))
yatmadan önce canım, büyük bir bardak lazım canım. 1 limonun suyunu sıkıyorum, daha sonra bardağın yarısı ayran yarısı soda olacak şekilde doldur ve iç her gece :)yatmadan önce mi canım ve ne kadr ölçü ile yapıyorsun bende deneyeyim :)
sanırım şu kola bardakları var onlardan olur galiba :) bende deneyeyim bari bir kaç gün nasılsa bir zararı olmaz :)yatmadan önce canım, büyük bir bardak lazım canım. 1 limonun suyunu sıkıyorum, daha sonra bardağın yarısı ayran yarısı soda olacak şekilde doldur ve iç her gece :)
aynen canım dene :))sanırım şu kola bardakları var onlardan olur galiba :) bende deneyeyim bari bir kaç gün nasılsa bir zararı olmaz :)
ca ım sen artık max 30 dene ben banih fat dan sonra max a geçmiştimmkesinlikel abla ama ondan çok sıkıldım bugün level 2 yaptım merak ettim
Ayy canım neden öyle oldu ki, neyse sorunu haber verebilmen iyi oldu canım, çok merak etmişdim seni.. Gece hallolur mu acep ??Kızlar bugün net problemi var gelemiyorum
Kuzum bak şöyle yap, pazar günü sınav sonrası Max30' u dene bakalım, yapacağından eminim hatta zevk alacağından da, ama sınavların yüzünden devamını getiremiyeceksin o da aşikar tatlım.. Deneme maksatlı yap genede kuzum, finallerinden sonra düzenli yaparsın çünkü etkisi ard arda yapınca oluyor .. Şimdilik Jill' e devam et bana kalırsa :)
ben de bölünsün istemiyorum ablacım o yüzden direkt okul bitince ona odaklanayım demiştim, ama pazar yine de deneyeyim merak ediyorum zaten :)Kuzum bak şöyle yap, pazar günü sınav sonrası Max30' u dene bakalım, yapacağından eminim hatta zevk alacağından da, ama sınavların yüzünden devamını getiremiyeceksin o da aşikar tatlım.. Deneme maksatlı yap genede kuzum, finallerinden sonra düzenli yaparsın çünkü etkisi ard arda yapınca oluyor .. Şimdilik Jill' e devam et bana kalırsa :)
tamam dene kuzum :) begeneceğinden eminim :)ben de bölünsün istemiyorum ablacım o yüzden direkt okul bitince ona odaklanayım demiştim, ama pazar yine de deneyeyim merak ediyorum zaten :)
Gayet güzel tatlım, yalnız Lahmacun kaç adetti acaba :))ben bugünümü yazayım
Kahvaltım
2 adet zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
ara
1 elma
öğle yemeği
1 şeftali
akşam (17.00da yedim)
lahmacun ve 1 bardak ayran
toplam 1268 kalori
spor:
jillian level 2 gün 1
ve 1 saat tempolu yürüyüş
su:
şimdilik 2 litre geceye kadar 3 yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?