Gobek delıgının oralardan yanı yanlarımıda ıcıne alarak olctu onuda bel dıye kartıma ısledı ama hoca olcmustu yanı orasıda 82 fılan gogus altıda 72 ben evde olcmustum ama demek kı bel orası degıl mıs dedımKızlar bel diye siz nereyi ölçüyorsunuz canlarım ya :))
CuteMom yazarhanim35 kuzum
Gülaycığım ( cutemom ) senin resmini gördüm anacım sende bel gayet ince o göbek deliğinin orası göbek ölçüsü kuzum, bel ölçüsü en ince yerden alınır gögsün alt kısımlarında göbek deliğinin az üstü.. Yanlış almayın canım..
Ölçülerinizde gayet güzel abartılcak birşey yok fazlalıklar basenlerdeyse elbet gidecek diyet ve spor şart özellikle Elif ( sabahvesen ) canım mutlaka spora başlamalısın tatlım :)
İşde 72 olan yer belin canım :)) ince bellisin kız ne diye 82 diyorsun :)Gobek delıgının oralardan yanı yanlarımıda ıcıne alarak olctu onuda bel dıye kartıma ısledı ama hoca olcmustu yanı orasıda 82 fılan gogus altıda 72 ben evde olcmustum ama demek kı bel orası degıl mıs dedım
Yarın en ıyısı baska bı hocaya olcturmek kednımı valla cok sagol ablacım
basen yok burdaEki Görüntüle 1834524
C göbek oluyor aynı zamanda :)
Bu dikiş ölçüsü için ama olsun sonuçda anlaşılıyor :)
Tatlım bel Belin en ince yerinden ölçülürkızlar belı gobek delıgınden olcusuyorsunuz dımı
ya öyle bir yoğun döneme giriyorum ki 2 haziranda ancak rahatlayacam, 2-3-4 haziran yapabilirim aslında, bu iyi fikir bi düşüneyim bakalımDaha vakit var kuzum saf pro yap 3 gün 58 desin :))
Kız ben de dediydim o kiloda o bel nasıl olur diye zaten resmindede ince duruyorGobek delıgının oralardan yanı yanlarımıda ıcıne alarak olctu onuda bel dıye kartıma ısledı ama hoca olcmustu yanı orasıda 82 fılan gogus altıda 72 ben evde olcmustum ama demek kı bel orası degıl mıs dedım
Yarın en ıyısı baska bı hocaya olcturmek kednımı valla cok sagol ablacım
Belin gayet güzelmiş Cnm
Belki Belin ince olduğu için basenlerin sana fazla geliyordur
Tartılmadan durabiliyosan helal kuzum sana
Gerçi kilon fazla değilmiş boyun yaşın kaçtı
eşine geçmiş olsun
Sanada tebrikler Tatlım
Maşallah son hız devam
Sende bendensin bebek
Ama benim daha fazla
Senin dünkü bulgurlar şişlik yapmış olabilir
Tabiki bırakmak yok tatlişim
Biraz artı biraz Eksi de olsa o 69 görülecek
Başlarken Ölçülerini alsaydın Cnm farkı daha iyi görürsün
begum75
Tatlım bu slim in 6 da çok inceltici bi programmış
@kaizen
Büşram sen nerdesin bebeğim görünmemişin
En azından ramazana kadar dişimizi sıkalım Cnmkeşke bu zamana kadar biraz daha kilo vermiş olabilseydim, ramazanda spor yapamıycam
bu slim in 6 yı merak ettim, 58 lere inebilseydim sıkılaşmak için yapardım
Kuzum hergün bakmıcankiölçüleri yazmayı daha önce kendim denemiştim.
Hep aklım orada oluyoryapamıyorum.
Iş yerinde bile her fırsatı değerlendirdiğin için olabilirmi acabaneden ki?
Kuzum hergün bakmıcanki
Bi başlayınca bide bitirince
Gerçi Az veya çok mutlaka incelme olur
Yapılan hiç bi spor boşa gitmez
Sen nasıl Rahat olacaksan öyle yap
Mesela ben ilk diyete başladığımda ölçü almamıştım pişman oldum bi 10 Kilo verdikten sonra aldım
Yinede aradaki farkı görünce insanın daha bi hoşuna gidiyor
Iş yerinde bile her fırsatı değerlendirdiğin için olabilirmi acaba
Silicem cnm kizlar gördükten sonrayazarhanim35 canım fotograflarını albume eklermısın canım kalmasın burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?