Senin ileriye cıkan bı gobegın yok ne guzelSilicem cnm kizlar gördükten sonra
Evt basenlerim var regl donemi dışında benm gobisim yokSenin ileriye cıkan bı gobegın yok ne guzel
Yanlar ve basen sorunun var sanırım cunku ust bedenın cok guzel bence bırde sıkı dıyet yapıyorsun ohh ne guzel
Kac yasındasın bıde evdesın galıba egzersıze bol vaktın vardırEvt basenlerim var regl donemi dışında benm gobisim yok
23 yaşındayım cnm homeoffice çalışıyorum aralarda. Tamamen evdeyimKac yasındasın bıde evdesın galıba egzersıze bol vaktın vardır
Evet bellı zaten dumduz karnınKac yasındasın bıde evdesın galıba egzersıze bol vaktın vardır
Çokta kucuksun ya ne guzell23 yaşındayım cnm homeoffice çalışıyorum aralarda. Tamamen evdeyim
Bekarm cnm dha erken evlenmek için :)Çokta kucuksun ya ne guzell
homeoffice calısmak zaten ayrı guzel ohh
evlımısın bıraz soru sorayım
Hayır tatlım gönderdiğim ölçü resmine göre ölç, süpersin Maşallah biraz basenlerin var oda sporla gider kuzum.. Ne zaman başlıyorsun spora bakiim ??
Kız sonradan nasıl siliniyor var mı öle seçenek ??Silicem cnm kizlar gördükten sonra
Ayda bir aslında en güzeli ama 15 de de olur ben hergün alıyorum genelde belim ve göbeğim :)) sporda incelmiş miyim diye ayy :))Ölçüleri ne kadarda bir almak gerekiyor peki?
Gun gun azalıyormu pekı ablamAyda bir aslında en güzeli ama 15 de de olur ben hergün alıyorum genelde belim ve göbeğim :)) sporda incelmiş miyim diye ayy :))
Şu aralar hep aynı kuzum :) bakalım kilo düşdükçe bende incelmeyi bekliyorum ama 10 güne göre inceldim tabii :))Gun gun azalıyormu pekı ablam
Geçmiş olsun tatlım , cumaya görüşürüz..Kızlar ıyı aksamlar
yarın tatıl cuma gunu buralarda olucam
doktora gıdıcem cıldıye :) alerjımı oldum neye oldum yumurtaya oldum galıba
Bugunku menumu gormezden gelmeyın operım sızı
Hayır tatlım gönderdiğim ölçü resmine göre ölç, süpersin Maşallah biraz basenlerin var oda sporla gider kuzum.. Ne zaman başlıyorsun spora bakiim ??
Kız sonradan nasıl siliniyor var mı öle seçenek ??
geçmiş olsun görüşürüz canım dikkat et kendine. tatil yarın diye kaçamak yapma :)Kızlar ıyı aksamlar
yarın tatıl cuma gunu buralarda olucam
doktora gıdıcem cıldıye :) alerjımı oldum neye oldum yumurtaya oldum galıba
Bugunku menumu gormezden gelmeyın operım sızı
Tamam canım işlerini bitir başla, şu ablanızı hiç örnek almıyorsunuz ha iş güç demiyorum sporumu bırakmıyorum, dün parmağımı oynatacak mecalim yokdu inan, ama kalkdım spor yaparken canlandım :))resmi göremedim cnm ölçü resmni . bu ara çalışmam gerek canım dosya olacak elimde bitince başlıcam spora
ayy düzenle yapıp silecektim ama olmuyor bende kibledim kendmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?