Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar ıyı aksamlar
yarın tatıl cuma gunu buralarda olucam
doktora gıdıcem cıldıye :) alerjımı oldum neye oldum yumurtaya oldum galıba
Bugunku menumu gormezden gelmeyın operım sızı

Hayır tatlım gönderdiğim ölçü resmine göre ölç, süpersin Maşallah biraz basenlerin var oda sporla gider kuzum.. Ne zaman başlıyorsun spora bakiim ??

resmi göremedim cnm ölçü resmni . bu ara çalışmam gerek canım dosya olacak elimde bitince başlıcam spora

Kız sonradan nasıl siliniyor var mı öle seçenek ??

ayy düzenle yapıp silecektim ama olmuyor bende kibledim kendmi

Kızlar ıyı aksamlar
yarın tatıl cuma gunu buralarda olucam
doktora gıdıcem cıldıye :) alerjımı oldum neye oldum yumurtaya oldum galıba
Bugunku menumu gormezden gelmeyın operım sızı
geçmiş olsun görüşürüz canım dikkat et kendine. tatil yarın diye kaçamak yapma :)

resmi göremedim cnm ölçü resmni . bu ara çalışmam gerek canım dosya olacak elimde bitince başlıcam spora

ayy düzenle yapıp silecektim ama olmuyor bende kibledim kendmi
Tamam canım işlerini bitir başla, şu ablanızı hiç örnek almıyorsunuz ha iş güç demiyorum sporumu bırakmıyorum, dün parmağımı oynatacak mecalim yokdu inan, ama kalkdım spor yaparken canlandım :))
Neyse bi başla gerisi gelir kuzum :))
2 sayfa falan geride kaldı ölçü resmi sanırım kuzum ..
Kiblediysen yardımcı olurlar inş :)

Kız Zuhal tam kalkcam sen gelcen heralde beğenilerin geliyor :))
Özledim kızz anamm nasıl gidiyor bugün beslenmen , benim sabah menüm acayip kötüydü ama çok lezzetliydi, akşama çok az tutmalıyım :) bakalım inş .. Canım çamaşır katlıycam, çamaşır sercem onları hallediim uğrarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…