- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
gördüm cnm resmi ölçtüm yine aynı belim 78 :)Tamam canım işlerini bitir başla, şu ablanızı hiç örnek almıyorsunuz ha iş güç demiyorum sporumu bırakmıyorum, dün parmağımı oynatacak mecalim yokdu inan, ama kalkdım spor yaparken canlandım :))
Neyse bi başla gerisi gelir kuzum :))
2 sayfa falan geride kaldı ölçü resmi sanırım kuzum ..
Kiblediysen yardımcı olurlar inş :)
Bende senden geri kalmam Cnmya ben cidden çok kalpazanım. minimum hareket her zaman daha çok tercihimdir. Ama burada motive olmaya geldim.
E tabi bununla birlikte motive edebiliyorsam NE MUTLU BANA...
dediğin gibi alt tarafın üstüne göre birazdaha kalın duruyor Cnmresimlerle geldim ben :)) boy aynası olmadığı için ancak bu kadr oldu
Bugün ne güzel kaçamak yok TatlımYarın tatil oldugu için bugünkü menümü paylaşıyorum .
Sabah ; 7:30
2 üçgen peynir
2 yumurta sarısı
Yarım salatalık
1 tb ekmeği
Ara ; 11:00
2 adet cezerye
1 fincan kayısılı form çay
Öğlen ; 13:00
1 kase kırmızı mercimek çorba
1 kase yogurt
2 küçük dilim karpuz
Ara ; 17:00
1 kutu kayısılı activia
Akşama kayınvalideme gidicem artık ne yemek var bilemiyorum
Ilk 5 -10 dk içinde Mesajı düzenleden silebilirsin Cnm gerçi sen biliyosun bunuKız sonradan nasıl siliniyor var mı öle seçenek ??
Cuma güzel bi bildirimle bekliyoruz Cnm Tabi yarın tatil diye AbartmaKızlar ıyı aksamlar
yarın tatıl cuma gunu buralarda olucam
doktora gıdıcem cıldıye :) alerjımı oldum neye oldum yumurtaya oldum galıba
Bugunku menumu gormezden gelmeyın operım sızı
Bende öyle çamaşırla uğraştım CnmKız Zuhal tam kalkcam sen gelcen heralde beğenilerin geliyor :))
Özledim kızz anamm nasıl gidiyor bugün beslenmen , benim sabah menüm acayip kötüydü ama çok lezzetliydi, akşama çok az tutmalıyım :) bakalım inş .. Canım çamaşır katlıycam, çamaşır sercem onları hallediim uğrarım :)
Kız örnek almaz olurmuyuzTamam canım işlerini bitir başla, şu ablanızı hiç örnek almıyorsunuz ha iş güç demiyorum sporumu bırakmıyorum, dün parmağımı oynatacak mecalim yokdu inan, ama kalkdım spor yaparken canlandım :))
Neyse bi başla gerisi gelir kuzum :))
2 sayfa falan geride kaldı ölçü resmi sanırım kuzum ..
Kiblediysen yardımcı olurlar inş :)
Kız hiç 78 gibi durmuyor haa :) basenlerden mi göz yanılıyor diycem ama kuzum senin üst beden epey ince koz göbekden bi 10 cm yukarda falan en ince yer, oradan mı ölçdün ??gördüm cnm resmi ölçtüm yine aynı belim 78 :)
Düzeltmeden silmeyi biliyorum canımda, dedim sonradan da mı silme var ki :)Bende senden geri kalmam Cnm
Ama Burda spor yapanları gördükçe insan azimleniyor
dediğin gibi alt tarafın üstüne göre birazdaha kalın duruyor Cnm
Yürüyüş Le bile çok güzel incelebilirsin
Bugün ne güzel kaçamak yok Tatlım
Ama niye yumurtanın beyazlarını yemedin asıl protein orda
Inşallah Akşamda fazla kaçırmazsın
Ilk 5 -10 dk içinde Mesajı düzenleden silebilirsin Cnm gerçi sen biliyosun bunu
Cuma güzel bi bildirimle bekliyoruz Cnm Tabi yarın tatil diye Abartma
Ya bende istiyorum şu anans detoksunu yapmayı ama acıkırım diye korkuyorum , yarın denesem mi acep :)Bende öyle çamaşırla uğraştım Cnm
Benim malum kurtarıcım ananas
Akşama hafif tutarsan bişey olmaz Tatlım
Tatlım spor yapanlara değil de Elife dedim o lafı kızz :)Kız örnek almaz olurmuyuz
Seninki kadar zor olmasada kendi çapımızda bişeyler yapıyoz işte
Valla dün için helal kuzum sana şahsen ben olsam o kadar yorgunluktan sonra yapmazdım
göbek deliğinin yukarısından ölçtümKız hiç 78 gibi durmuyor haa :) basenlerden mi göz yanılıyor diycem ama kuzum senin üst beden epey ince koz göbekden bi 10 cm yukarda falan en ince yer, oradan mı ölçdün ??
Bende senden geri kalmam Cnm
Ama Burda spor yapanları gördükçe insan azimleniyor
dediğin gibi alt tarafın üstüne göre birazdaha kalın duruyor Cnm
Yürüyüş Le bile çok güzel incelebilirsin
Bugün ne güzel kaçamak yok Tatlım
Ama niye yumurtanın beyazlarını yemedin asıl protein orda
Inşallah Akşamda fazla kaçırmazsın
Ilk 5 -10 dk içinde Mesajı düzenleden silebilirsin Cnm gerçi sen biliyosun bunu
Cuma güzel bi bildirimle bekliyoruz Cnm Tabi yarın tatil diye Abartma
Evde yemek varken diyete sadık kalmak gerçekden zor canım :) Allah yardımcın olsun ne diyim kuzum :))şuan mutfakta kek var börek var
Ben kendmi mutfaktan uzak tutana kdr bitmiş zaten borekEvde yemek varken diyete sadık kalmak gerçekden zor canım :) Allah yardımcın olsun ne diyim kuzum :))
Kanka evdeyim ise guce daldim,yarin kayinvaldemler gelcek azcik ortaligi toparlicam,bana kolay gelsin,ara ara vakit bulursam gelirim yineBenim kankam nerelerdeymiş
Ee iyi olmuş işde :))Ben kendmi mutfaktan uzak tutana kdr bitmiş zaten borek
Kolay gelsin canım , yarın çalışıyor musun ??Kanka evdeyim ise guce daldim,yarin kayinvaldemler gelcek azcik ortaligi toparlicam,bana kolay gelsin,ara ara vakit bulursam gelirim yine
hahah iyi olmuş da şuan ekranın bir yanında pilav var teremyağ reklamı altında börek diğer yanında kek ile çayEe iyi olmuş işde :))
Senin mi onlar bakiim :)hahah iyi olmuş da şuan ekranın bir yanında pilav var teremyağ reklamı altında börek diğer yanında kek ile çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?