Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Iyi aksamlar kizlaaar
Bugunku menum

7:30
1 kupa sade gold kahve

Kahvalti 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi, 5-6 zeytin ve yarim domatesle tost
1 haslanmis yumurta
1 dilim jambon
2 dilim kasar
2 çatal cilek recrli

Ogle 13:00
Regl sancisindan kivrandigim icin bir sey yiyemedim, durup dururken agladim sonra da 2 kare bitterle sade turk kahvesi ve soda ictim bi tuhaf oluyorum bugunlerde iste

Ara 16:00
2 yesil erik
Cok az kuru meyve ve leblebi

Aksam 18:30
Biber ve havuc yemegi 1 porsiyondan az, bitiremedim
Yogurt
Yesil salata

Su
1 lt anca icmisimdir midem bulandi nedense

Spor
Zumba ve yoga
Leslie yapamadim agridan

Bugunu de boyle kapaticaz insallaaah, aksam tatli krizi gibi bisi olmadan yatabilirsem super 

Kızlar işde oopsieslerim, tadı gayet güzel oldu canlarım aynı ekmek gibi.. Pizza için fazla malzemem olmadığından böyle yaptım .. Ama üzeri kaşarlı falan aynı pizza gibi olur kesinlikle.. Ben çok beğendim ..lowcarb diyetine uygun bir tarif :))

Sanadna geçmiş olsun kuzum, yarına geçer inşallah sancın tatlım.. Yemeğin az bile olmuş bugün bence.. Yemek listelerini Mefkurem Zuhalciğim yorumluyor hayatım , kendisi bu konuda oldukca tecrübeli.. Bende sporlara bakıyorum denebilir :))

Calismak derken tamamen bakis acisi,soyleki;isyerinde calismiyorum ama evde malesef bazen ise gitmeyi tercih ediyorum
Bayanların evde çalışması biter mi ayy, erkek olmak varmış :))
Kız erkek anaları oğullarınıza ev işi yapmayı öğretin haa, hayatlar artık müşterek anam , kadın da erkekde çalışıyor, erkekler evde kadın haldır haldır koştururken o tb izlemesin :)))

Menüm ;
Sabah
Küçük ekmekciklerden fırında pişirmişdim eşime çok canım çekdi eşimde verdi gazı amann ye hayatım diye bende kandım 2 tane küçük taze çıtır çıtır ekmekcik , arasına acı sos peynir, az tereyağ, domates , yumurta dilimi doldurdum , yok böyle bir lezzet diye idye yedim ve ikinciyide yedim :))

Akşam
Resmini paylaştığım oopsies pizza 1 tanesi ve çay

Sanki dünyayı yemiş gibi tokum :))

Kızlar birde ben bugün çay demlerken normal çay bide bir tutam yeşilçay karışık yaptım :)
Lezzette bir fark yok, ama yeşil çayın etkisi olur mu böylede acaba bilen var mı ki , Gıda Bakanımız bilir belki :))

Ya bende istiyorum şu anans detoksunu yapmayı ama acıkırım diye korkuyorum , yarın denesem mi acep :)
Kabuklarını kaynatıp içincede ödem attırıyormuş , atmıycam kabukları onuda deneriz bakalım :)
ananası ne kadar yersen ye çok acıkılıyor Cnm
Valla normalde Yarında yapacaktım ama heralde sabredemicem

olsunnn yarası olan gocunurmuş

bahardayız diye yürüyüş yapamıyorum cnm ağaçların polen dökme mevsimi ya
doğruya güzelim unutmuşum
Ama bu evde yapmana Engel değil
Kız bi harekete geçiremedik Anacım seni bide genç olacan

şuan mutfakta kek var börek var
Bırak onlar durduğu yerde dursun güzellik
Zaten börek bitmiş ama kekede dokunma
Kanka evdeyim ise guce daldim,yarin kayinvaldemler gelcek azcik ortaligi toparlicam,bana kolay gelsin,ara ara vakit bulursam gelirim yine
Kolay gelsin Cnm
Kv uzaktanmı geliyor

Kızlar şimdi oopsies ekmek yapıp yiycem kendime, canı börek, pizza, ekmek isteyenler için süper ve zararsız.. Tam diyete uygun canlarım ..
Bende önceden görmüştüm bu tarifi bi denemek kısmet olmadı

Suyunun içine limon elma dilimleri nane vs. Koyabilirsin Cnm

Sabah kaşarı pek tercih etmiyoruz çok yağlı
Jambonda sağlıksız
Onların dışındakiler güzel
Öğlen Tabiki normal yemek olsa daha iyiydi
Bitteri haftada 1-2 sefer 1-2kare yiyebilirsin
Akşamda bence güzel

Sporunuda yapmışın ne güzel

Spor bakanı. ve gıda bakanı

Hee kız bende yazarken öyle yazcakdım da vazmişdim :))

Yok Yaaa herkes birbirine yorum yapsa daha iyi olur

Bende gevrek ekmeğe bayılırım Cnm
Hrrşeyin yanında yiyebilirim Afiyet olsun

Pizzanda çok güzel görünüyordu mutlaka yapmak lazım

Çayı karışık yapmanda bi sorun yoktur Cnm
Sadece yeşil çayı demlemek için fazla bekletmemek gerekiyor
Çaylarıda üstünde yazıyor zaten

Ben siyah çayın içine bişey karıştırırsam hiç zevk almam
Öbür çayları ayrı içerim
Sizin orda çay Satan Dükkan varmı

Bugün naptın ne yedin merakdayım , kesin birşeyler yapmışsındır sen o artıları atmak için ayy :)
Paylaşıver bakemm şu menünü şekerim :))
Bizde yorum yapıyoruz şekerim de hepimiz farklı telden çalıyoruz o zaman sanki :) ama genede herkes birbirine karşı sorumlu olup yapsın bencede :))
Ayy iyice korktum bu anansdan , kız meyve olarakda yiyemem ben şimdi onu :)
Detoks için aldırmışdım , ya da karartcam gözümü deniycem napıyım ziyan olmasın dermişim :))

Kv demler 45 dk uzaktan geliyor canım,cumartesi kaynimin nikahı var da onun için gelecekler hazırlık yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…