Calismak derken tamamen bakis acisi,soyleki;isyerinde calismiyorum ama evde malesefKolay gelsin canım , yarın çalışıyor musun ??
Afiyet olsunKızlar üç tane ekmek iki tane pizza yaptım ay harika pişiyoolar ya oopsielerim :)) bitince resim atarım inş :)
sitenin reklamları var ya o canım :))Senin mi onlar bakiim :)
Cok güzel görünüyorEki Görüntüle 1834704
Kızlar işde oopsieslerim, tadı gayet güzel oldu canlarım aynı ekmek gibi.. Pizza için fazla malzemem olmadığından böyle yaptım .. Ama üzeri kaşarlı falan aynı pizza gibi olur kesinlikle.. Ben çok beğendim ..lowcarb diyetine uygun bir tarif :))
Sanadna geçmiş olsun kuzum, yarına geçer inşallah sancın tatlım.. Yemeğin az bile olmuş bugün bence.. Yemek listeleriniIyi aksamlar kizlaaar
Bugunku menum
7:30
1 kupa sade gold kahve
Kahvalti 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi, 5-6 zeytin ve yarim domatesle tost
1 haslanmis yumurta
1 dilim jambon
2 dilim kasar
2 çatal cilek recrli
Ogle 13:00
Regl sancisindan kivrandigim icin bir sey yiyemedim, durup dururken agladim sonra da 2 kare bitterle sade turk kahvesi ve soda ictimbi tuhaf oluyorum bugunlerde iste
Ara 16:00
2 yesil erik
Cok az kuru meyve ve leblebi
Aksam 18:30
Biber ve havuc yemegi 1 porsiyondan az, bitiremedim
Yogurt
Yesil salata
Su
1 lt anca icmisimdir midem bulandi nedense
Spor
Zumba ve yoga
Leslie yapamadim agridan
Bugunu de boyle kapaticaz insallaaah, aksam tatli krizi gibi bisi olmadan yatabilirsem super 
Ya tabii normal böreklere göre falan denemelik pek görüntü albenili değil bide çok acele yaptım olcak mı falan diye .. Ama diyette ekmek sıkıntısı çekenler için gerçekden alternatif yanii :))Cok güzel görünüyor
Bayanların evde çalışması biter mi ayy, erkek olmak varmış :))Calismak derken tamamen bakis acisi,soyleki;isyerinde calismiyorum ama evde malesefbazen ise gitmeyi tercih ediyorum
Spor bakanı. ve gıda bakanıSanadna geçmiş olsun kuzum, yarına geçer inşallah sancın tatlım.. Yemeğin az bile olmuş bugün bence.. Yemek listeleriniMefkurem Zuhalciğim yorumluyor hayatım , kendisi bu konuda oldukca tecrübeli.. Bende sporlara bakıyorum denebilir :))
Gayet güzel görünüyor bence,hem acele iş daha güzel olurmuşYa tabii normal böreklere göre falan denemelik pek görüntü albenili değil bide çok acele yaptım olcak mı falan diye .. Ama diyette ekmek sıkıntısı çekenler için gerçekden alternatif yanii :))
Hee kız bende yazarken öyle yazcakdım da vazgeçmişdim :))Spor bakanı. ve gıda bakanı
ananası ne kadar yersen ye çok acıkılıyor CnmYa bende istiyorum şu anans detoksunu yapmayı ama acıkırım diye korkuyorum , yarın denesem mi acep :)
Kabuklarını kaynatıp içincede ödem attırıyormuş , atmıycam kabukları onuda deneriz bakalım :)
olsunnn yarası olan gocunurmuşTatlım spor yapanlara değil de Elife dedim o lafı kızz :)
Spora başlasın diye :) iş güç mana etmesin diye yani :)
Sende çok düzenli yapıyorsun Maşallah hayatım :)
Birbirimizi motive ediyoruz işde, topik olmasa bende bu kadar sıkı tutamazdım sanırım canım :)
doğruya güzelim unutmuşumbahardayız diye yürüyüş yapamıyorum cnm ağaçların polen dökme mevsimi ya
Bırak onlar durduğu yerde dursun güzellikşuan mutfakta kek var börek var
Kolay gelsin CnmKanka evdeyim ise guce daldim,yarin kayinvaldemler gelcek azcik ortaligi toparlicam,bana kolay gelsin,ara ara vakit bulursam gelirim yine
Bende önceden görmüştüm bu tarifi bi denemek kısmet olmadıKızlar şimdi oopsies ekmek yapıp yiycem kendime, canı börek, pizza, ekmek isteyenler için süper ve zararsız.. Tam diyete uygun canlarım ..
Suyunun içine limon elma dilimleri nane vs. Koyabilirsin CnmIyi aksamlar kizlaaar
Bugunku menum
7:30
1 kupa sade gold kahve
Kahvalti 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi, 5-6 zeytin ve yarim domatesle tost
1 haslanmis yumurta
1 dilim jambon
2 dilim kasar
2 çatal cilek recrli
Ogle 13:00
Regl sancisindan kivrandigim icin bir sey yiyemedim, durup dururken agladim sonra da 2 kare bitterle sade turk kahvesi ve soda ictimbi tuhaf oluyorum bugunlerde iste
Ara 16:00
2 yesil erik
Cok az kuru meyve ve leblebi
Aksam 18:30
Biber ve havuc yemegi 1 porsiyondan az, bitiremedim
Yogurt
Yesil salata
Su
1 lt anca icmisimdir midem bulandi nedense
Spor
Zumba ve yoga
Leslie yapamadim agridan
Bugunu de boyle kapaticaz insallaaah, aksam tatli krizi gibi bisi olmadan yatabilirsem super 
Spor bakanı. ve gıda bakanı
Hee kız bende yazarken öyle yazcakdım da vazmişdim :))
Bende gevrek ekmeğe bayılırım CnmMenüm ;
Sabah
Küçük ekmekciklerden fırında pişirmişdim eşime çok canım çekdi eşimde verdi gazı amann ye hayatım diye bende kandım 2 tane küçük taze çıtır çıtır ekmekcik , arasına acı sos peynir, az tereyağ, domates , yumurta dilimi doldurdum , yok böyle bir lezzet diye idye yedim ve ikinciyide yedim :))
Akşam
Resmini paylaştığım oopsies pizza 1 tanesi ve çay
Sanki dünyayı yemiş gibi tokum :))
Kızlar birde ben bugün çay demlerken normal çay bide bir tutam yeşilçay karışık yaptım :)
Lezzette bir fark yok, ama yeşil çayın etkisi olur mu böylede acaba bilen var mı ki , Gıda Bakanımız bilir belki :))
Bugün naptın ne yedin merakdayım , kesin birşeyler yapmışsındır sen o artıları atmak için ayy :)ananası ne kadar yersen ye çok acıkılıyor Cnm
Valla normalde Yarında yapacaktım ama heralde sabredemicem
olsunnn yarası olan gocunurmuş
doğruya güzelim unutmuşum
Ama bu evde yapmana Engel değil
Kız bi harekete geçiremedik Anacım seni bide genç olacan
Bırak onlar durduğu yerde dursun güzellik
Zaten börek bitmiş ama kekede dokunma
Kolay gelsin Cnm
Kv uzaktanmı geliyor
Bende önceden görmüştüm bu tarifi bi denemek kısmet olmadı
Suyunun içine limon elma dilimleri nane vs. Koyabilirsin Cnm
Sabah kaşarı pek tercih etmiyoruz çok yağlı
Jambonda sağlıksız
Onların dışındakiler güzel
Öğlen Tabiki normal yemek olsa daha iyiydi
Bitteri haftada 1-2 sefer 1-2kare yiyebilirsin
Akşamda bence güzel
Sporunuda yapmışın ne güzel
Yok Yaaa herkes birbirine yorum yapsa daha iyi olur
Kv demler 45 dk uzaktan geliyor canım,cumartesi kaynimin nikahı var da onun için gelecekler hazırlık yapılacakananası ne kadar yersen ye çok acıkılıyor Cnm
Valla normalde Yarında yapacaktım ama heralde sabredemicem
olsunnn yarası olan gocunurmuş
doğruya güzelim unutmuşum
Ama bu evde yapmana Engel değil
Kız bi harekete geçiremedik Anacım seni bide genç olacan
Bırak onlar durduğu yerde dursun güzellik
Zaten börek bitmiş ama kekede dokunma
Kolay gelsin Cnm
Kv uzaktanmı geliyor
Bende önceden görmüştüm bu tarifi bi denemek kısmet olmadı
Suyunun içine limon elma dilimleri nane vs. Koyabilirsin Cnm
Sabah kaşarı pek tercih etmiyoruz çok yağlı
Jambonda sağlıksız
Onların dışındakiler güzel
Öğlen Tabiki normal yemek olsa daha iyiydi
Bitteri haftada 1-2 sefer 1-2kare yiyebilirsin
Akşamda bence güzel
Sporunuda yapmışın ne güzel
Yok Yaaa herkes birbirine yorum yapsa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?