Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

ayy kaçamak yapıp kendmi ödüllendireym dedm allahın sopası yokyemek yerken dizinin en kanlı sahnesine denk gelipte kan tutuyorsa mide yemek tutmazmış.

kaçamak yalan oldu benm.

dün akşam da yemek yemedim canm sıkkın diye sabah kahvaltı yapmadm öğlen 1 çilek 2 kiraz ve 1 fincan sade türk kahvesi ile öğün yapmıştım ama gitti ne var ne yok.
akşam da hafif geçiştirir birde sodalı yeşil çayımı yaparım

Iyi aksamlar kizlaaar nerelerdesiniiz
Menu bildirmeye geldiiim

7:30
1 kupa sade gold kahve

Kahvalti 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
Yarim domates
7 zeytin
Biraz peynir
Acuka sosu

Ara 11:30
Canim dondurma cekio dunden beri, ben de gece yatmadan ordan meyveli yogurdu buzluga atmistim, degisikli bi dondurma oldu

Ogle 13:30
1 kepce tarhana corbasi
2 parca firin tavuk
Yogurt

Ara 15:00
1 sade turk kahvesi
5-6 cranberry

Aksam 18:30
1 kase tarhana corbasi
Dünden kalan sebze yemegimi yedim 2 kasik
Yesil salata

Su
2 lt

Spor
30 dk zumba ve yoga
45 dk Leslie 3 mile

Canım geçmiş olsun, kaçamakdan yırtmışsın kız :))
Kaçamak yaptığında sen kanlı birşey izle :))
Yarın tartı günü koz bir gün öncesi kaçamak mı yapılır hayatım , neyse ki kurtulmuşsun :))

Canım menülerin süper bence, yoğurt sebze protein herbişey var :)
Şu acuka acı sos mu ??
Sporunda mükemmel
Spor için zamanı sormuşsun, zaman hiç önemli değil tatlım, ne zaman istersen yapabilirsin.. Aslında erken yapmak daha faydalı gün içinde zindelik verir metobolizma hızlanır denir ama imkanlara fırsatlara göre yapılabilir yani. Ben bazen gecenin 2,3 ünde bile yapıyorum sırf yapmak için bazen sabah namazında yapıyorum farketmiyor yani tatlım :))

Herkese selaam

kahvaltım (11:00)

1 dilim kepekli ekmek
3 kiraz domates
1 kk peynir

ara (13:30 - 14:00 arası)
8 adet erik (tuzsuz)
1 küçük parça cevizli sucuk

akşam yemeği ( 16:00 )
1 küçük kase yoğurt
2 haşlanmış yumurta

19:00'da da 3 adet erik yedim ve kapanışı yaptım. toplam 617 kalori almışım bugün. birkaç gündür fazla çıkınca moralim bozuldu yarın tartıda iyi çıkmak istiyorum :/

su şimdilik 2 litre

spor banish fat yaptım

Ayy tesekkur ederim ablacim, evet acili domatesli biberli sos:) before/after fotograflarina bakiorum da cok gaza geldim yaa, insallahhh 2017 yazina kadar benim de karın kaslarım, kalkik popom ve ince bacaklarim olur muuuu?

Kızlar bugün kendimi cezalandırıp ananas günü yaptım . Yogun ve dışarda geçen bir gün oldu..
Eve geldiğimde hem aç hem halsizdim :)
Saat 18:45 de sporumu yaptım .
Spor öncesi 2 tane oopsies ekmekciğimden yedim zaten yumurta ve ananas detoxunda ekmek ya da yumurtaya izin varmış bazı listelerde.. Yoksa mecalim olmayacakdı sanki.. Spora zorla başladım başlayınca yorgunluk halsizlik falan kalmadı :)

INSANITY 1. Ay 2. Hafta 5. Gün CARDIO POWER &RECIDANS bitirdim.. Bu yorgunluğa göre fena sayılmazdım yani :)
872 cal yakıldığı söyleniyor, heralde yarısını tutturmuşumdur:) birde Esneme hareketlerinde ben çok fazla terliyorum çok ilginç resmen terlerim damlıyor, hoplayıp zıplarken o kadar terlemiyorum :))

Ayy tesekkur ederim ablacim, evet acili domatesli biberli sos:) before/after fotograflarina bakiorum da cok gaza geldim yaa, insallahhh 2017 yazina kadar benim de karın kaslarım, kalkik popom ve ince bacaklarim olur muuuu?
tabi ki de olur sonra kendi before after fotolarına bakarsın canımm :))

ananası çok severim ya ne güzel bir ceza o öyle ben de yapacağım abla hurmadan iyidir yumurta yaptı yine kurtarıcılığını :)) süpersin ablacım

Büşracığım oldukca az yemişsin :) detox gibi olmuş yani kuzum yarın eksileri inş kesin görürsün .
Tuzsuz yazmanada güldüm haa :))
Sporda Banish e dönmüşsün :) gayet güzel tatlım :)

Tabili olur kızım neden olmasın spor insanları mucizevi şekilde değiştiriyor, yeter ki doğru sporları yapmasını bil vücudun şekle girer.. Sende basen mi var ??

Tabili olur kızım neden olmasın spor insanları mucizevi şekilde değiştiriyor, yeter ki doğru sporları yapmasını bil vücudun şekle girer.. Sende basen mi var ??

Benim üst kısmımı görsen sadece incesin zannedersin abla, komple alt kısımda toplanmış göbeğim de var ama en çok gözüme batan o şu an..

ananası çok severim ya ne güzel bir ceza o öyle ben de yapacağım abla hurmadan iyidir yumurta yaptı yine kurtarıcılığını :)) süpersin ablacım
Ayy kuzum sabah mükemmel geldi hem taptatlıydı, ama sonradan çok acıkdım :)
İki günde 3 kilo verenler oluyormuş ananasla :)
Birde ben anansın kabuklarını iyice yıkadım fırçaladım, kaynattım içinede tarçın atmışdım, buda ödem söküyormuş harika birşey oldu hafif tatlı ıkı kupa içtim akşamda içerim bakalım yarın ne görcez :)

Büşracığım oldukca az yemişsin :) detox gibi olmuş yani kuzum yarın eksileri inş kesin görürsün .
Tuzsuz yazmanada güldüm haa :))
Sporda Banish e dönmüşsün :) gayet güzel tatlım :)
Evet ablacım ve hiç acıkmadım da seni şimdi anladım valla karbonhidrat az olunca cidden acıkmıyormuş insan. beni geçen seneye kadar bi eriği 3 kez tuza banarak yiyen bir insandım çok büyük bir başarı bu benim için o yüzden tabi ki yazıcam abla hahah banishin tadı ayrı ya level 2 kesmedi beni :))
Yaa hepimizin olcak biliyoruuum
Tatlim seninle tanismamistik sanirim, kac yasindasin, hedefin nedir? :)
canım merhaba tanışmadık evett :) 23 yaşındayım 98le başladım şuan 87yim ilk hedefim 85ti az kaldı baya :) senin nedir?

acıktırması kötü olmuş ama abla ya hurma tok tutuyordu en azından :/ soda limon ayrandan bir etki var mı abla?

canım merhaba tanışmadık evett :) 23 yaşındayım 98le başladım şuan 87yim ilk hedefim 85ti az kaldı baya :) senin nedir?

Cok memnun oldum canimm ismin Busra sanirim di mi? ben Eda, 64 kiloydum en son, tartılamıorum çok sık, 157 boyum ve 22 yasindayim iste boylee:)

Tatlım üstten almak daha kötü inan :)
Basenleride eritirsin kuzum sporu hiç bırakma erir gider merak etme canım :)

Insallah ablacim. Sen kac kilo verdin peki? Anladıgım kadarıyla su an kas gelistirme, vücut sekillendirme kısmındasın, senin nasil oldu kilo verme, spora baslama vs serüvenin? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…