Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ayy eskiden bende öyle tuzla yerdim :) burda ancak türk marketine gelirse denk gelirsek alıyoruz biz :) malesef almanlar bilmiyor yeşil eriği, ağız tafları yok bunların be ya :))
Ben jill yaparken arada başka programlar denerdim ertesi gün gene Jille geçerdin hiç biri kesmezdi beni.. Sonra Schaun T ile tanışdık şimdi ondan başkası kesmiyor :))

acıktırması kötü olmuş ama abla ya hurma tok tutuyordu en azından :/ soda limon ayrandan bir etki var mı abla?
Kuzım çoookk tatlıydı acıktırmasa şaşardım, yani aslında açlıkdan ziyade halsizlik oldu biraz, birde dışarda işlerim bardı ondan da olmuş olabilir.. Evde olsam bilmiyorum o kadar olmazdı belki :) birde yoğurt ve tarçında atmışdım :) ama tadı süperdi o ayrı :)

Tatlım yok daha yağ eritme aşamasındayım kuzum ben :)
89kiloyla 6 ay önce diyet ve spora başladım .. Ama arada iki kez Tr ye gitmek zorunda kaldım ve beni iki kez hep başa sardırdı yani üç ay geriye gittim kiloda :) yoksa çokdan 70' in altında olurdum :)
Ee niye sıkı tutmadım dersen , ben Almanya' da yaşıyorum doğal olarak Tr' deki lezzetler burada yok, sal gitsin ye gitsin oldu işde canım :)
Şu an 74 lü kilolardayım :) boyum 172
Yağlarım eriyince kas geliştirme çalışmalarına geçicem inş tatlım nasip olursa birgün :))

Cok memnun oldum canimm ismin Busra sanirim di mi? ben Eda, 64 kiloydum en son, tartılamıorum çok sık, 157 boyum ve 22 yasindayim iste boylee:)

ben de memnun oldum tatlım evet Büşra :)) sen diğer yaza kalmadan bile istediğin vücuda kavuşursun bence :))
aa öyle mi ne kadar kötü ya erik benim en sevdiğim meyve onun olmadığı yerde yaşayamam abla eskileri düşünüyorum leslie yaparken falan 3 mile olunca zorlanırdım eskiden şimdi düşününce vay be ne kadar ilerlemişim diyorum :)) ay Schaun beni birazcık daha beklesin gelicem
eminim güzeldir ablacım afiyet olsun ben tarçını hiç yiyemiyorum ya

ayy evet ya haklısın, mutfağımız şahane gerçekten benim memlekete gittiğim dönem gibi bir şey bu, insallah ben de dagitmam hepsine ragmen 15 kg vermişsin ama süpersin abla. Almanlar o kadar boğaza düşkün olmuyolar sanırım di mi, orada zorlanmıyosundur o kadar..

ben de memnun oldum tatlım evet Büşra :)) sen diğer yaza kalmadan bile istediğin vücuda kavuşursun bence :))

insallah kuzum, sizin desteginiz cok degerli benim icin, benim 3. haftam saglikli beslenme kararinda ve 2 haftadir cidden cok zorlandim adapte olmaya, 5-6 gündür iyi gidiyorum, sonra burayı bulmak cok iyi oldu:)

burası bana da çok iyi geliyor daha bir motive oluyor insan :)) canım 21 gün yaptın mı alışkanlık olur derler ya az daha dayan bakalım :))) okuyor musun?

Ahanda tarçın sevmeyen biri daha :) kız benim eşimde hiç sevmez, nefesimi daraltıyor der.. Bazılarında var bu , güzel bir tadı kaçırıyorsunuz şekerim :))
Schaun T bekler seni anam merak etme , bugün zorlanınca " allah belanı versin Schaun Senin " dedim sonrada tövbe ya dedim, adam ne güzel çalıştırıyor suçu ne şimdi bide günaha giriyorum diye kozdım kendime.. Ama inan programlarına hiç alışılmıyor sanki ya hep zor hep zor :) o yüzden de etkili kuzum ..

Canım Banish Fat bence Jillianın en zor programı gerçekden bak.
1 saat kardio yani tıpkı Max ya da Insanıty gibi Maşallah yapıyorsun ve Schaun T proglarınıda o yüzden çok rahat yaparsın sen kuzum :) evet kondüsyonun çok arttı Maşallah..

Düşkün olmazlar mı düşkünlerde, biz gibi zengin mutfak kültürleri yok, hazır yemeklerle kahvaltılıklarla sandaviç tarzı ve hele yazın hergün nerdeyse grilde et domuz işde onla besleniyorlar, abur cubura kek gibi tatlılara düşkün oluyorlar..
Ben en çok ekmek çeşitlerini seviyorum bunların .. Rnvai çeşit ekmek çeşidi var ve bazıları gerçekden mükemmel..
Evet sende ailenin yanına gidince zorlanırsın kesin kuzum , biraz ara verip sonra normale dönersin ızın süre gittiğinde inş..
Nerde hangi bölüm okuyorsun tatlım ?

ayy aynısı abla cidden daraltıyor beni de abla kıymetini zayıflayınca anlarsın bak deme öyle adamcağıza zorlasın abla ya o an ölüm gibi geliyor ama o spordan sonra içinin rahatlığı paha biçilemez insanın ya :)) banish fat de son 2-3tür yaparken zorlanmıştım hep bugün eksiksiz yaptım çok iyi hissettirdi :)) 1 buçuk ay kaldı Schaunla buluşmamıza merakla bekliyorum :))

Menüm;
Sabah 10' da
Yarım Anans iki kaşık süzme yoğurt tarçın
Akşam 18:30
İki tane dünden kalan Oopsies ekmekcik ( nasılsa yumurtadan dedim , valla tok tuttu şu an tokum yani )

Zuhalciğim nerdesin kuzum??

Evet spor sonrası huzur rahatlama müthiş bir duygu tatlım gerçekden .. Schaun T bekler seni anam merak etme :))

İzmir'e yerleştim ablacım ben ve Dokuz Eylül'de İşletme 1. sınıfım :)

slm canlarım nasılsınız .özledim ya burayı ve en çokta sporumu yapıp buraya bildirim yapmayı özledim.bahar temizliğini hemen hemen bitirdim ohh temizlik misss ama çok yoruldumm. Bide üstüne misafir geldi ayakta zor duruyorum inanın yarın 5 5 diyetine başlamak niyetindeyim inşallah O Olivenoil abla beraber yapalım mı
.bide abla maxı başa alıyım diyorum 2 ayı yani yeni bi başlangıç beni bekliyor inşallah

Ohh kuzum güle güle tertemiz oturun inş ,ellerine kollarına sağlık kuzum :)
Canım Max' ı başdan alma bence, sonrasında Insanity' e geçeceksin zaten o yüzden sorun değil.. İkinci aydan devam et derim ben :)
Kuzum bende 5 de 5 e geçsem mi diye düşünmedi değilim bugün meyve gününü atlatmış sayarım kendimi hem diye uyanıklık yapıyorum ama tam da emin değilim hani yarın sabah ki duruma göre karar veririm artık.. Zuhal süper kilo verdi bununla, biz o kadar verir miyiz bilmiyorum ama Ramazan öncesi aslında iyi olur :))

abla yapalım yarın ya destek at bana hadii 4 bile versek süper olur

abla yapalım yarın ya destek at bana hadii 4 bile versek süper olur
E hadi yapalım ama ben meyve günün yaptım bugün bana ne :) yarın protein günü yaparım o zaman :)
Tamam ben bir gün önden gitcem sana göre ama :) olsun , tamam başlıyoruz o zaman ok bebeğim ??
Kız 4 kilo değil 3 versem razıyım ben anam :)) görelim bakalım :))

tm abla bende yarın protein günüyle başlıyoru inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…