Haber veririm tabi ki ablacım :)) yaa ne güzel işte ben de tüm gün giremedim acaba ne yaptılar diye burayı düşündüm:))Kusura bakmayız kuzum, elinde değilmiş net yokmuş falan ..
Kpss yi biliyorum da , belki gider o güne döner falan diye düşünmüşdüm ama gitse haber verirdi de deim yani :)) kız aile gibi olduk ha boşken bile sizleri düşünüyorum haa :))
Hayırlı geceler kuzum , Allah rahatlık versin hadi dinlen bi güzel inşallah :*Haber veririm tabi ki ablacım :)) yaa ne güzel işte ben de tüm gün giremedim acaba ne yaptılar diye burayı düşündüm:))
Ben şimdi yatıyorum canlarım gözlerim yanıyor artık ders çalışmaktan hepinize iyi geceler öpüyorum :))
Aldım da daha paketi duruyor Cnm açmadımZuhalciğim sen Kinoa denedin mi hiç ?? Denediysen deneyimin nasıl? Şişlik yapıyor mu bulgur gibi ??
Bende öyleSoda limon ikilisini içtim az sonra yatıcam inş :)
Yoğurt eklemedim leptini etkiler falan bugün epey peynir tükettim, yoğurtla şansımı zorlamayım dedim.. Gündüze limonlu soda iki bardak içmişdim , eşim soda zayıflatsa Almanlar tığ gibi olurdu diye dalga geçiyor benimle :))
Onlar normal su yerine hep soda tüketirler de :))
Onlar video Nr sıValla anlamadım ama :) programı incelem lazım heralde anlamak için :))
Ha sanırım programlar o numaralar, tamam şimdi mantığını anladım :)
Hallettim canim,simdide erken kalktım yemekleri yapicam sonra kahvaltı sonra spor duş sonra çarşıda islerim var akşamda bi düğüne gitmemiz lazım derken gun bitti gittiBeğümüm ne ettin hallettin mi işlerini biraz barii :)
Bende alıp deniycem bi dün pilav tarifine denk geldimde, gerçi gluten alerjisi olanlar da yiyormuş, heralde şişlik yapmaz :)Aldım da daha paketi duruyor Cnm açmadım
Şeyda coşkunun detoksu var onunla
Her öğün 7 çilek 1 kş kinoa
Ben denemedim ama bulgur gibi şişlik yapacağını sanmıyorum Tabiki fazla yenmez heralde
tahmin ettim sonradan kuzum :) belki yaparım kız Ramazanda belki daha basit programa geçerim.. Insanity ikinci ay Ramazanda ağır gelebilir, o zaman belki bunla devam ederim canım :)Onlar video Nr sı
Neyse zaten sen yapmıcan Tatlım
Seninde tatlım :)Gunaydiiin fit hatunlar
19 Mayis Ataturk'u Anma Genclik ve Spor Bayrami'miz kutlu olsun!
düğünleriniz erken başlamış ayy :) Allah kolaylık versin canım.Hallettim canim,simdide erken kalktım yemekleri yapicam sonra kahvaltı sonra spor duş sonra çarşıda islerim var akşamda bi düğüne gitmemiz lazım derken gun bitti gitti
Geçmiş olsun canım , ne oparasyonu geçirmişdin ?? İyi kilo vermişsin kız yattığın yerde :) iştahın mı yokdu ? Yoksa hem yat hem ver nasıl oluyor bizede öğret anam :)Mefkurem xanm zamanında ben bacagimdan operasyon geçirdiğim de yattigim halde 13 kg verdim 2.5 ayda birde her gören vaav diyordu benm rahatlığım
olsun abla hemen bir detoksla halledersin ben de kaç gündür 87 lerde çıkıyordum yine, bugün 86.8 i görmek bile iyi geldi :/Hayırlı Sabahlar canlarım
Bugün malesef 74,800 geldim +300 yersem ekmekleri ve dün peynir kesinlikle fazla kaçdı..
Ama moral bozmak yok tabii ama hırslanmak var :))
Ben bugün Ananas yapmaz mıyım, hemde dışarı çıkıcak olmama rağmen.. Ceza kendime , yarın kilo bildirimi var
Hazırlanmam lazım :)) Zuhalim ben artıyım falan diyor ama hiç çaktırmadan yarına birinciliğe oturcak bende şaşıp kalcam bu gidişle :)))
maşallah Tatlım bu yoğunlukta sporuda bırakmam diyosun yaniHallettim canim,simdide erken kalktım yemekleri yapicam sonra kahvaltı sonra spor duş sonra çarşıda islerim var akşamda bi düğüne gitmemiz lazım derken gun bitti gitti
Geçmiş olsun Cnm Meniskus falanmıydıMefkurem xanm zamanında ben bacagimdan operasyon geçirdiğim de yattigim halde 13 kg verdim 2.5 ayda birde her gören vaav diyordu benm rahatlığım
Yok kızz ben halâ artıdayım yarına sabit çıkarsam sevinecemHayırlı Sabahlar canlarım
Bugün malesef 74,800 geldim +300 yersem ekmekleri ve dün peynir kesinlikle fazla kaçdı..
Ama moral bozmak yok tabii ama hırslanmak var :))
Ben bugün Ananas yapmaz mıyım, hemde dışarı çıkıcak olmama rağmen.. Ceza kendime , yarın kilo bildirimi var
Hazırlanmam lazım :)) Zuhalim ben artıyım falan diyor ama hiç çaktırmadan yarına birinciliğe oturcak bende şaşıp kalcam bu gidişle :)))
arada iniş çıkışlar olabiliyor Tatlım önemli olan pes etmeden devam edebilmekolsun abla hemen bir detoksla halledersin ben de kaç gündür 87 lerde çıkıyordum yine, bugün 86.8 i görmek bile iyi geldi :/
Tartıda 71 i gordum kacamaklarla birlikte 1 haftada -3 kg vay be 6lilara kalan -2 :KK68
Kahvaltıda simit ve boyoz vardı çok sevmeme rağmen suratlarina bakmadm hemde canm azıcık sıkkın cnm yemek istemiyor
teşekkür ederim canımTebrikler canimm supersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?