Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Haber veririm tabi ki ablacım :)) yaa ne güzel işte ben de tüm gün giremedim acaba ne yaptılar diye burayı düşündüm:))
Ben şimdi yatıyorum canlarım gözlerim yanıyor artık ders çalışmaktan hepinize iyi geceler öpüyorum :))

Hayırlı geceler kuzum , Allah rahatlık versin hadi dinlen bi güzel inşallah :*

Soda limon ikilisini içtim az sonra yatıcam inş :)
Yoğurt eklemedim leptini etkiler falan bugün epey peynir tükettim, yoğurtla şansımı zorlamayım dedim.. Gündüze limonlu soda iki bardak içmişdim , eşim soda zayıflatsa Almanlar tığ gibi olurdu diye dalga geçiyor benimle :))
Onlar normal su yerine hep soda tüketirler de :))

Zuhalciğim sen Kinoa denedin mi hiç ?? Denediysen deneyimin nasıl? Şişlik yapıyor mu bulgur gibi ??
Aldım da daha paketi duruyor Cnm açmadım
Şeyda coşkunun detoksu var onunla
Her öğün 7 çilek 1 kş kinoa
Ben denemedim ama bulgur gibi şişlik yapacağını sanmıyorum Tabiki fazla yenmez heralde

Bende öyle
Normal su içtiğimde sadece karnım şişiyor susuzluğum gitmiyor
Burda bi beslenme uzmanına sordum bi sakıncası varmı diye yok dedi

Aldım da daha paketi duruyor Cnm açmadım
Şeyda coşkunun detoksu var onunla
Her öğün 7 çilek 1 kş kinoa
Ben denemedim ama bulgur gibi şişlik yapacağını sanmıyorum Tabiki fazla yenmez heralde
Bende alıp deniycem bi dün pilav tarifine denk geldimde, gerçi gluten alerjisi olanlar da yiyormuş, heralde şişlik yapmaz :)
Onlar video Nr sı
Neyse zaten sen yapmıcan Tatlım
tahmin ettim sonradan kuzum :) belki yaparım kız Ramazanda belki daha basit programa geçerim.. Insanity ikinci ay Ramazanda ağır gelebilir, o zaman belki bunla devam ederim canım :)
Gunaydiiin fit hatunlar
19 Mayis Ataturk'u Anma Genclik ve Spor Bayrami'miz kutlu olsun!
Seninde tatlım :)
Hallettim canim,simdide erken kalktım yemekleri yapicam sonra kahvaltı sonra spor duş sonra çarşıda islerim var akşamda bi düğüne gitmemiz lazım derken gun bitti gitti
düğünleriniz erken başlamış ayy :) Allah kolaylık versin canım.
Mefkurem xanm zamanında ben bacagimdan operasyon geçirdiğim de yattigim halde 13 kg verdim 2.5 ayda birde her gören vaav diyordu benm rahatlığım
Geçmiş olsun canım , ne oparasyonu geçirmişdin ?? İyi kilo vermişsin kız yattığın yerde :) iştahın mı yokdu ? Yoksa hem yat hem ver nasıl oluyor bizede öğret anam :)

Hayırlı Sabahlar canlarım

Bugün malesef 74,800 geldim +300 yersem ekmekleri ve dün peynir kesinlikle fazla kaçdı..
Ama moral bozmak yok tabii ama hırslanmak var :))
Ben bugün Ananas yapmaz mıyım, hemde dışarı çıkıcak olmama rağmen.. Ceza kendime , yarın kilo bildirimi var
Hazırlanmam lazım :)) Zuhalim ben artıyım falan diyor ama hiç çaktırmadan yarına birinciliğe oturcak bende şaşıp kalcam bu gidişle :)))

olsun abla hemen bir detoksla halledersin ben de kaç gündür 87 lerde çıkıyordum yine, bugün 86.8 i görmek bile iyi geldi :/

Hallettim canim,simdide erken kalktım yemekleri yapicam sonra kahvaltı sonra spor duş sonra çarşıda islerim var akşamda bi düğüne gitmemiz lazım derken gun bitti gitti
maşallah Tatlım bu yoğunlukta sporuda bırakmam diyosun yani

Mefkurem xanm zamanında ben bacagimdan operasyon geçirdiğim de yattigim halde 13 kg verdim 2.5 ayda birde her gören vaav diyordu benm rahatlığım
Geçmiş olsun Cnm Meniskus falanmıydı
Yattığın yerde iyi vermişin valla

Tabiki sen bilirsin Cnm ama sadece zayıflamak için değil aynı zamanda fit olmak ve sağlık içinde spor gerekli biliyosun
Yok kızz ben halâ artıdayım yarına sabit çıkarsam sevinecem
Bu hafta rahat ol
olsun abla hemen bir detoksla halledersin ben de kaç gündür 87 lerde çıkıyordum yine, bugün 86.8 i görmek bile iyi geldi :/
arada iniş çıkışlar olabiliyor Tatlım önemli olan pes etmeden devam edebilmek
Yoksa ipin ucunu bi koyverdikmi yakalıyamıyoz

Benimde dünkü ananas gününden -1.4 falan gitmiş
Yani halâ artıdayım
Bugün Ananas yapmıcam ama hafif geçirecem
Spordada boş günüm

Asli abla sporu gunun hangi Saatlerinde yaptigimizin bi onemi var mi? Su saatte su ogunden once veya sonra diyebilecegin bir dilim var mi? Ben zumbayi kahvalti oncesi yapiyorum mesela, leslie de aksam yemegi oncesi.

Tartıda 71 i gordum kacamaklarla birlikte 1 haftada -3 kg vay be 6lilara kalan -2 :KK68
Kahvaltıda simit ve boyoz vardı çok sevmeme rağmen suratlarina bakmadm hemde canm azıcık sıkkın cnm yemek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…