Emek verilince Tabiki karşılığıda alınıyor Tatlım sende hak ediyosun bunuEvet canlarım INSANITY 1. Ay 2. Hafta 4. Gün CARDIO RECOVERY 32 dakikalık esneme programı canıma okumuş bulunuyor, öncesinde de 16 dk CARDIO ABS yapmışdım karın çalıştırıyor toplamda 48 dk oldu
Recovery için 422 calori harcatıyor deniyor
Abs' yi bilmiyorum :) hemen hemen hepsini yaptığıma göre yaktığım kalori en azından toplamda 400' ü bulmuştur diye düşünüyorum..
Insanity başladığım günden beri tabii kiloda veriyorum, vücudum incelmeye şeklim dik ve güzel olmaya başladı.. Sırtımda kalan tek kat o kadar inceldi ki varla yok arasında , program sonrasında müthiş değişimler beni bekliyor sanırım :)
Ha belirtmeden geçmeyim göbek ortası ve yanlardaki çizgilerim tekrar çıkdı :))
Ortadaki yağlar da gitti mi süper olacak , programdaki kızların karın kasları gibi karnım olmasını istiyorum anacıklarım sıkı ve six packli :)))
Canım programı ben hiç tanımıyorum, içinde Kardio varsa Leslie' ye gerek yok o zaman.. Bencede bundan daha çok faydalanırsın..Baktım Cnm bende
Bence leslie yerine bunu yapsam daha verimli olur gibi geliyor
Yarın boş gün yapıcam
Sonra ilk 1 hafta 1.videyoyu yaparım sonra zorlaşıyor zaten
Bide extra göbek için var onu da ilave etmek istiyorum
Öbürlerini bilmiyorum ama ilk videyosu jillan kadar zor gelmedi bana ama Lesliden daha iyiCanım programı ben hiç tanımıyorum, içinde Kardio varsa Leslie' ye gerek yok o zaman.. Bencede bundan daha çok faydalanırsın..
Haftada 1 gün dinlen tabii tatlım :) bir ara izleyip bakiim bu programa canım.. Sende dene etkileri güzel olursa kızlara da tavsiye ederiz canım :)
Valla güzelim gönlüm ananas diyor ama midem değil heralde 2 gün dayanamamZuhalim Kız yarın ne detoxlar yapcan dökül bakiim :))
Sen boş durmazsın şekerim :))
Bohçandakileri dök bakiim hele, bizde öğrenelim :))
Canım süpermiş o zaman , takvimine baktım , sanırım üç program var , 15 gün devam ediliyor haftada bir gün dinlenme var .. Aynı versiyona mı baktım bilmiyorum tabii :)Öbürlerini bilmiyorum ama ilk videyosu jillan kadar zor gelmedi bana ama Lesliden daha iyi
Artık leslie hiç terletmiyodu
Buda 6 haftalık bi program
Ama Ramazan'da yapamam heralde
Bunda da baya incelme oluyormuş
You tube da değişim resimleri var
Canım sen bilirsin ama pro yap bence miden az yemek görsün kıı :)) hem de beni geçeme NIHAHAH :))Valla güzelim gönlüm ananas diyor ama midem değil heralde 2 gün dayanamam
Bilmiyorumki yarın pro mu yapsam
Ama en fazla eksiyide ananasla görürüm
ablacım giremedim hiç internete telefonda da paketim yoktu şimdi yazabiliyorum sabah bir arkadaşımla ilgili bir problem vardı onunla uğraştık neyse ki hallettik, son 2-3 saattir de rapor hazırlamakla uğraşıyorum çok fazla yoruldum. menülerimi şu an ayrıntılı yapamayacak kadar yorgunum genel bahsedeyim güzeldi bugün menülerim sadece 1 çikolata kaçamağım oldu onun dışında sabah 80 dakika akşam da 1 buçuk saat yürüyüş yaptımKuzumKaizen- herşey yolunda mı??? Nerdesin tatlım merak ediyorum seni hiç uğramadın ???
Evet Cnm 3 taneCanım süpermiş o zaman , takvimine baktım , sanırım üç program var , 15 gün devam ediliyor haftada bir gün dinlenme var .. Aynı versiyona mı baktım bilmiyorum tabii :)
Sen zaten geçtin beni Cnm sen eksidesin ben artıdayımCanım sen bilirsin ama pro yap bence miden az yemek görsün kıı :)) hem de beni geçeme NIHAHAH :))
Inşallah problem hallolmuştur kuzumablacım giremedim hiç internete telefonda da paketim yoktu şimdi yazabiliyorum sabah bir arkadaşımla ilgili bir problem vardı onunla uğraştık neyse ki hallettik, son 2-3 saattir de rapor hazırlamakla uğraşıyorum çok fazla yoruldum. menülerimi şu an ayrıntılı yapamayacak kadar yorgunum genel bahsedeyim güzeldi bugün menülerim sadece 1 çikolata kaçamağım oldu onun dışında sabah 80 dakika akşam da 1 buçuk saat yürüyüş yaptım
halloldu ablacım sağolasın tutamadım kendimi valla keşke olmasaydıInşallah problem hallolmuştur kuzum
Bugün maşallah süper yürümüşün
Tabiki çuko olmasa daha iyiymiş
Canım benim epey merak ettim seni .. Acaba yarın tatil evine mi gitti falan diye bile düşünmüşdüm.. Neyse şükür bir terslik yokmuş.. Kolay gelsin kuzum .. Waaww ne çok yürümüşsün Maşallah tatlım :)ablacım giremedim hiç internete telefonda da paketim yoktu şimdi yazabiliyorum sabah bir arkadaşımla ilgili bir problem vardı onunla uğraştık neyse ki hallettik, son 2-3 saattir de rapor hazırlamakla uğraşıyorum çok fazla yoruldum. menülerimi şu an ayrıntılı yapamayacak kadar yorgunum genel bahsedeyim güzeldi bugün menülerim sadece 1 çikolata kaçamağım oldu onun dışında sabah 80 dakika akşam da 1 buçuk saat yürüyüş yaptım
Valla anlamadım ama :) programı incelem lazım heralde anlamak için :))Evet Cnm 3 tane
Yapabilme süresine göre değişiyor
1_2_2_3_3_3
Yada 1_1_2_2_3_3_gibi
kusura bakmayın ablacım merakta bıraktığım içinCanım benim epey merak ettim seni .. Acaba yarın tatil evine mi gitti falan diye bile düşünmüşdüm.. Neyse şükür bir terslik yokmuş.. Kolay gelsin kuzum .. Waaww ne çok yürümüşsün Maşallah tatlım :)
O çikolataları derslerinin yoğunluğunda affedelim ama ufacık bir çikolata bile kio vermeyi duraklatabiliyor Büşracıım :))
Kız napıyım anam yarın mantı börek mörek yiyim bari artı kaç çıkmam lazım beni geçmen için söyle senin hatrına seve seve oturur bir güzel şişiririm midemii ohh :))))Sen zaten geçtin beni Cnm sen eksidesin ben artıdayım
Hani bu hafta ben yenecektim hiç de sözünde durmuyon
Kusura bakmayız kuzum, elinde değilmiş net yokmuş falan ..kusura bakmayın ablacım merakta bıraktığım içinkpss olduğu için bu hafta sonu gidemiyorum ne yazık ki. sağol ablacım iyi oldu baya yürüyüş 18.000 adım atmışım :) haklısın abla pişmanım çok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?