Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Emek verilince Tabiki karşılığıda alınıyor Tatlım sende hak ediyosun bunu
Oturmakla fit olunmuyor ne yazıkki

Baktım Cnm bende
Bence leslie yerine bunu yapsam daha verimli olur gibi geliyor
Yarın boş gün yapıcam
Sonra ilk 1 hafta 1.videyoyu yaparım sonra zorlaşıyor zaten
Bide extra göbek için var onu da ilave etmek istiyorum
Canım programı ben hiç tanımıyorum, içinde Kardio varsa Leslie' ye gerek yok o zaman.. Bencede bundan daha çok faydalanırsın..
Haftada 1 gün dinlen tabii tatlım :) bir ara izleyip bakiim bu programa canım.. Sende dene etkileri güzel olursa kızlara da tavsiye ederiz canım :)

Öbürlerini bilmiyorum ama ilk videyosu jillan kadar zor gelmedi bana ama Lesliden daha iyi
Artık leslie hiç terletmiyodu
Buda 6 haftalık bi program
Ama Ramazan'da yapamam heralde

Bunda da baya incelme oluyormuş
You tube da değişim resimleri var

Zuhalim Kız yarın ne detoxlar yapcan dökül bakiim :))
Sen boş durmazsın şekerim :))
Bohçandakileri dök bakiim hele, bizde öğrenelim :))
Valla güzelim gönlüm ananas diyor ama midem değil heralde 2 gün dayanamam
Bilmiyorumki yarın pro mu yapsam
Ama en fazla eksiyide ananasla görürüm

Canım süpermiş o zaman , takvimine baktım , sanırım üç program var , 15 gün devam ediliyor haftada bir gün dinlenme var .. Aynı versiyona mı baktım bilmiyorum tabii :)

Kuzum Kaizen- herşey yolunda mı??? Nerdesin tatlım merak ediyorum seni hiç uğramadın ???
ablacım giremedim hiç internete telefonda da paketim yoktu şimdi yazabiliyorum sabah bir arkadaşımla ilgili bir problem vardı onunla uğraştık neyse ki hallettik, son 2-3 saattir de rapor hazırlamakla uğraşıyorum çok fazla yoruldum. menülerimi şu an ayrıntılı yapamayacak kadar yorgunum genel bahsedeyim güzeldi bugün menülerim sadece 1 çikolata kaçamağım oldu onun dışında sabah 80 dakika akşam da 1 buçuk saat yürüyüş yaptım

Canım süpermiş o zaman , takvimine baktım , sanırım üç program var , 15 gün devam ediliyor haftada bir gün dinlenme var .. Aynı versiyona mı baktım bilmiyorum tabii :)
Evet Cnm 3 tane
Yapabilme süresine göre değişiyor
1_2_2_3_3_3
Yada 1_1_2_2_3_3_gibi

Inşallah problem hallolmuştur kuzum
Bugün maşallah süper yürümüşün
Tabiki çuko olmasa daha iyiymiş

Canım benim epey merak ettim seni .. Acaba yarın tatil evine mi gitti falan diye bile düşünmüşdüm.. Neyse şükür bir terslik yokmuş.. Kolay gelsin kuzum .. Waaww ne çok yürümüşsün Maşallah tatlım :)
O çikolataları derslerinin yoğunluğunda affedelim ama ufacık bir çikolata bile kio vermeyi duraklatabiliyor Büşracıım :))

kusura bakmayın ablacım merakta bıraktığım için kpss olduğu için bu hafta sonu gidemiyorum ne yazık ki. sağol ablacım iyi oldu baya yürüyüş 18.000 adım atmışım :) haklısın abla pişmanım çok :/

Sen zaten geçtin beni Cnm sen eksidesin ben artıdayım
Hani bu hafta ben yenecektim hiç de sözünde durmuyon
Kız napıyım anam yarın mantı börek mörek yiyim bari artı kaç çıkmam lazım beni geçmen için söyle senin hatrına seve seve oturur bir güzel şişiririm midemii ohh :))))

Kusura bakmayız kuzum, elinde değilmiş net yokmuş falan ..
Kpss yi biliyorum da , belki gider o güne döner falan diye düşünmüşdüm ama gitse haber verirdi de deim yani :)) kız aile gibi olduk ha boşken bile sizleri düşünüyorum haa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…