1 haftada 1.3 Eksi gayet güzel CnmKızlar gelelim kilolara :)))
Ayy güldüğüme bakmayın :))
Fazla güzel haberim yok aslında :)
74,600 geldim sabah Geçen hafta 75,900 düm
-1,300 haftalık giden canlarım :)
Dünden sonra daha çok vermeyi umuyordum ama sanıyorum spor şişlik yapıyor çünkü dün spor öncesi tartıldığımda da 74,600 idim 18 gibi.. Wc de yok iki gündür, gerçi yarım ananas vücudumda hala :))
Ama sevindirici olarak 1 cm daha incelmişim :)
Bel:81
Göbek 99
Tebrikler tatlım, emeklerinin karşılığını alıyorsun bir haftada 1 kilo oldukça güzel vermişsin tatlım :))Kızlar günaydınnnn
Çok mutluyummm
gecen hafta 58.800
Bu hafta 57.800
toplamda basladıgımdan beri 2 kg vermiş bulunuyorum ama baz aldıgımız tarıh 9 .5.2016 59.420 Buradan ıtıbaren 1.620 kg vermiş oluyorum
Kız nerde kilo bildirimi ayy :)başınız sağolsun canım,Allah rahmet eylesin
sizin gibi çok veremediğiden heyecanla bahsedemedim, gerçi yerimde saydığım günleri düşünürsem benim için çok iyiKız nerde kilo bildirimi ayy :)
Sende süper vermişsin Büşracığım , 800 gr gayet güzel tatlım benim :)Kilo bildirimimi yapayımm
Başlangıç kilo: 98
Geçen süre: 15 hafta
Güncel kilo: 86.2
Geçen hafta ile fark: -800gr.
Hemen toparlanıyoruz kuzum yolumuza devam ediyoruz, geçmişe hiç takılmıyoruz.. Bu sabah tartılmadın mı canım ??Günaydın.
bir avuç çiğ kuruyemiş ile ve bir iki gün kurusu kayısı ile güne başladım.
Çarşamba günü çok halsizdim. Spor yapamadım. Erkenden yattım.
Perşembe de regl oldum. Temizlik vs derken iki gün boşa geçti
Canım sen bu hafta hastaydın demi , onun şişliğide vardır.. Önümüzdeki hafta normale geçersin kuzum . Ee 5 kilo verince vücutta afalladı mı naptı tatlım, bu hafta da gariban Aslı birinci oluversin demiş sana ayy :))Ben sadece artıları attım bu hafta
Geçen hafta cumartesi 76.9
Bugün 77
Fark +100
Sağol şekerim benim, daha fazla eksiler vermeyi umuyordum ama sanırım artık yağlardan vermeye geçdim inşallah yanii..1 haftada 1.3 Eksi gayet güzel Cnm
Bu hafta beni yendiğin içinde ayrıca tebrikler
arzumun var yağ su ölçen cinsten, onu tavsiye ederim ama öğrencisin bütçenide zorlamaman gerek, olmadı her pazartesi tartıl bi eczanedeKizlar tebrik ederim hepinizii supersiniizacaba ben ne zaman tartilicam bizim sapsirik evimize de bi tarti alayim diyorum ev arkadasim cubuk gibi oldugundan tartiya ihtiyac duymuyo hic ama bana lazim hangisini alsam bilemedim, cok pahali bir sey alamam su an sinbo buldum uygun fiyatli ama birkac olumsuz yorum okudum, her odada farkli tartiyor vs gibi.. Sizin bi oneriniz var mi?
Ayy evet ya süper vermişsin kız bu hafta Maşallah tatlım :))sizin gibi çok veremediğiden heyecanla bahsedemedim, gerçi yerimde saydığım günleri düşünürsem benim için çok iyi
geçen hafta 60,6
bugün 60,0
59 lara ramak kaldı
Kizlar tebrik ederim hepinizii supersiniizacaba ben ne zaman tartilicam bizim sapsirik evimize de bi tarti alayim diyorum ev arkadasim cubuk gibi oldugundan tartiya ihtiyac duymuyo hic ama bana lazim hangisini alsam bilemedim, cok pahali bir sey alamam su an sinbo buldum uygun fiyatli ama birkac olumsuz yorum okudum, her odada farkli tartiyor vs gibi.. Sizin bi oneriniz var mi?
Ya eczanede kıyafetle falan zor olur, al kuzum ucuzdan bişey , yerinden oynatma hiç :) alınca denersin değişiyor mu falan diye oynuyorsa sabit bi yerde bırakırsın ..arzumun var yağ su ölçen cinsten, onu tavsiye ederim ama öğrencisin bütçenide zorlamaman gerek, olmadı her pazartesi tartıl bi eczanede
Sağol ablacım inşallahhÇok tebrikler Cnm harikasın bu kiloda -1 süper
Çok güzel bitanem tebrikler
Bu hafta biraz dikkat edersen haftaya ilk hedefine
Siz bildirim yapmıyomusunuz kızlar
Abla gayet güzel bence daha ne olsımn tebrik ederim :))Kızlar gelelim kilolara :)))
Ayy güldüğüme bakmayın :))
Fazla güzel haberim yok aslında :)
74,600 geldim sabah Geçen hafta 75,900 düm
-1,300 haftalık giden canlarım :)
Dünden sonra daha çok vermeyi umuyordum ama sanıyorum spor şişlik yapıyor çünkü dün spor öncesi tartıldığımda da 74,600 idim 18 gibi.. Wc de yok iki gündür, gerçi yarım ananas vücudumda hala :))
Ama sevindirici olarak 1 cm daha incelmişim :)
Bel:81
Göbek 99
Aynen ablacım ya kafayı yiyordum artık neyseki çıktım duraklamadan az az da olsa veriyorum çok sağol ablacım :))Sende süper vermişsin Büşracığım , 800 gr gayet güzel tatlım benim :)
İlk tanıştığımız sıralarda duraklama yaşıyordun hatırlıyor musun , bak tıkır tıkır gidiyor artık Maşallah kuzum , daha fazla eksiler görürsün inş bu hafta canım benim :))
Daha 2 gün önce artı demiştin Tatlımsizin gibi çok veremediğiden heyecanla bahsedemedim, gerçi yerimde saydığım günleri düşünürsem benim için çok iyi
geçen hafta 60,6
bugün 60,0
59 lara ramak kaldı
Siz bildirim yapmıyomusunuz kızlar
aynen öyleydiDaha 2 gün önce artı demiştin Tatlım
Bak eksiye bile düşmüşün
Hem senin Kilonda gayet güzel
Hemen toparlanıyoruz kuzum yolumuza devam ediyoruz, geçmişe hiç takılmıyoruz.. Bu sabah tartılmadın mı canım ??
Evet Cnm hastalıkta vardı ama kaçamak lar olmasa azda olsa Eksi olabilirdimCanım sen bu hafta hastaydın demi , onun şişliğide vardır.. Önümüzdeki hafta normale geçersin kuzum . Ee 5 kilo verince vücutta afalladı mı naptı tatlım, bu hafta da gariban Aslı birinci oluversin demiş sana ayy :))
Haftaya birincilik senin olur kuzum , ben regl haftasında olucam kısmetse +2 leri görürüm bende :))
Ha kızlar burda birincilik derken yanlış anlamayın Zuhalciğimle ikimiz arasındaki yarışdan bahsediyorum, yoksa genelde inşallah sizlerde birinci olursunuz, ben bu hafta Büşra ve Gülaydan korkuyorum mesela, gaza basmış geliyolar anam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?