Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Abla 5de 5i anlatır mısın biraz
1. Gün sadece patates
2. Gün sadece sebze
3. Gün protein ( et, tavuk, balık )
4. Gün sadece meyve ( Zuhal sadece anans yemişdi )
5. Gün yumurta ve yoğurt

Diye kabataslak biliyorum kuzum, diyet sayfasında var topiği oradanda bak, yapanlar süper veriyor ama.. Örnek zaten Zuhalciğim 5 kilo verdi utanmaz yaa :))
Ben o kadar veremem gibime geliyor, regl sonrası düşünüyorum ama O zamana Ramazan gelmezse şayet, şimdi hesaplıyamadım :)) Ramazana denk geliyorsa regl dönemi yaparım olmazsa :))

Hadi bakalım, insanı hırslandıran hedefler olunca daha bir hızlı gidiyor :))

ahahah bundan sonra izlemem dün midem çok kötü oldu.

kızlar ya sabahtan beri iki farklı yunanistan nosundan çağrı gelip duruyor bna
Evde erkek biri varsa o açsın sen açma boşver..
Ama erkeklere kanca atmak için de arayan olabilir , Bulgaristandan öyle çok yapan oluyormuş, ama ya da aç bayansa ververişdir, erkekse konuşmadan kapat

abla aklıma yattı aslında ben de yapabilirim :) ama eve dönünce deneyeceğim. 5 kilo harika valla :)

benim kankam nerelerdeymiş bakim, sanırım bugünü birleştirip tatilini uzattı CuteMom
kanka ben 2 gün yokum, pazartesi görüşürüz
Yok ısteyım ama mudurler olmayınca sorma facebooktan butun okul arkadasların fotolarını ıncık cıncık ınceledım :)
Bu aksam eger 1 kg verdıysem ıskender yıyecegım demıstım
ve yıcemde :) Nıyetı bozdum

ooo derin işlere dalmışsın sen,bugün iş yok mu nerde bakim müdürlereee fotoğraflarda bişey buldunmu bari
kız ne iskenderi 1 kilo verip 1,5 kilo geri mi alcan yoksa

ooo derin işlere dalmışsın sen,bugün iş yok mu nerde bakim müdürlereee fotoğraflarda bişey buldunmu bari
kız ne iskenderi 1 kilo verip 1,5 kilo geri mi alcan yoksa
o degılde bak aklıma ne geldı , yarın okul pıknıgı var :)
En ıyısı oraya saklıyayım kendımı
fotograflara baktım yahu amma degısmıs hayatlar

hem yiyip hem kilo almayanlara çok imreniyorum benim bünyede en ufak bişeyi affetmiyor

geçen hafta başladığımda 74 kg idim
bu sabah tartıldığımda 71 geliyorum

1 haftada -3 kg :) üstelik ben dün akşam gofret ve kurabiye yedim salam yedim püre yedim :)
çok güzel Cnm tebrikler inşallah böyle devam eder
Yaşınızın avantajı işte maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…