1. Gün sadece patatesAbla 5de 5i anlatır mısın biraz
Hadi bakalım, insanı hırslandıran hedefler olunca daha bir hızlı gidiyor :))ben spor yaptığımda veremiyorum cnm. üstelik astımım olduğu için öyle saatlerce spor yapamıyorum :) ama kafaya koydum 60 kg olup o adamın burnundan getireceğimhedefe kaldı 6 kg önce 65 ardından 60 sonra 5'ler :)
aynen öyle cnm :) brde ben oğlak burcuyum inadım inattır :) bugün dikkat edip yarın o tartıda 70 i göreceğim :) ardından salı da 69 inşallah :)Hadi bakalım, insanı hırslandıran hedefler olunca daha bir hızlı gidiyor :))
Hadi inşallah kuzum, sağlığına dikakt et ama oldu mu kanlı film milim izleme bebeğim :))aynen öyle cnm :) brde ben oğlak burcuyum inadım inattır :) bugün dikkat edip yarın o tartıda 70 i göreceğim :) ardından salı da 69 inşallah :)
ahahah bundan sonra izlemem dün midem çok kötü oldu.Hadi inşallah kuzum, sağlığına dikakt et ama oldu mu kanlı film milim izleme bebeğim :))
Evde erkek biri varsa o açsın sen açma boşver..ahahah bundan sonra izlemem dün midem çok kötü oldu.
kızlar ya sabahtan beri iki farklı yunanistan nosundan çağrı gelip duruyor bna
açma sakın,birde numarayı internette arattır bazen yorumlar çıkabiliyorahahah bundan sonra izlemem dün midem çok kötü oldu.
kızlar ya sabahtan beri iki farklı yunanistan nosundan çağrı gelip duruyor bna
çaldırıp kapatıyorlar cnm açmaya fırsat kalmıyorEvde erkek biri varsa o açsın sen açma boşver..
Ama erkeklere kanca atmak için de arayan olabilir , Bulgaristandan öyle çok yapan oluyormuş, ama ya da aç bayansa ververişdir, erkekse konuşmadan kapat
kim arıyor diye program var cnm yunanistan diye gösteriyor ama açmaya frsat kalmadan kapatıyor numaraaçma sakın,birde numarayı internette arattır bazen yorumlar çıkabiliyor
açma zaten boşver, sadece çıkan numarayı internete yaz belki bişeyler bulursunkim arıyor diye program var cnm yunanistan diye gösteriyor ama açmaya frsat kalmadan kapatıyor numara
abla aklıma yattı aslında ben de yapabilirim :) ama eve dönünce deneyeceğim. 5 kilo harika valla :)1. Gün sadece patates
2. Gün sadece sebze
3. Gün protein ( et, tavuk, balık )
4. Gün sadece meyve ( Zuhal sadece anans yemişdi )
5. Gün yumurta ve yoğurt
Diye kabataslak biliyorum kuzum, diyet sayfasında var topiği oradanda bak, yapanlar süper veriyor ama.. Örnek zaten Zuhalciğim 5 kilo verdi utanmaz yaa :))
Ben o kadar veremem gibime geliyor, regl sonrası düşünüyorum ama O zamana Ramazan gelmezse şayet, şimdi hesaplıyamadım :)) Ramazana denk geliyorsa regl dönemi yaparım olmazsa :))
2 farklı numara cnm bakıcam bir ara nettenaçma zaten boşver, sadece çıkan numarayı internete yaz belki bişeyler bulursun
Yok ısteyım ama mudurler olmayınca sorma facebooktan butun okul arkadasların fotolarını ıncık cıncık ınceledım :)benim kankam nerelerdeymiş bakim, sanırım bugünü birleştirip tatilini uzattı CuteMom
kanka ben 2 gün yokum, pazartesi görüşürüz
ooo derin işlere dalmışsın sen,bugün iş yok mu nerde bakim müdürlerYok ısteyım ama mudurler olmayınca sorma facebooktan butun okul arkadasların fotolarını ıncık cıncık ınceledım :)
Bu aksam eger 1 kg verdıysem ıskender yıyecegım demıstım
ve yıcemde :) Nıyetı bozdum
o degılde bak aklıma ne geldı , yarın okul pıknıgı var :)ooo derin işlere dalmışsın sen,bugün iş yok mu nerde bakim müdürlereee fotoğraflarda bişey buldunmu bari
kız ne iskenderi 1 kilo verip 1,5 kilo geri mi alcan yoksa
Bencede piknige sakla kendini açık havada insan doydugunu anlamıyor bideo degılde bak aklıma ne geldı , yarın okul pıknıgı var :)
En ıyısı oraya saklıyayım kendımı
fotograflara baktım yahu amma degısmıs hayatlar
hem yiyip hem kilo almayanlara çok imreniyorum benim bünyede en ufak bişeyi affetmiyorkilo bildirimi şöyle
Geçen haftayı hatırlamıyorum malesef hergün tartıldığım ve yoğun bi hafta grçirdiğim için.
Sabah 70.600 geldim
Nisanın 10 nun dan beri sınırsız yiyorum ve spor çok yapamıyorum ama sadece 600 gr kilo aldım çok şaşırıyorum bu duruma ve mutlu oluyorum ya kilı alsaydımmmetobolizmam hiç olmadıpı kadar hızlıneden se kilo almama sebebimi buna bağlıyorumm ama herşey kilo değil spotun verdiği mutluluğu 38 beden olmaya bile değişemem
çok güzel Cnm tebrikler inşallah böyle devam edergeçen hafta başladığımda 74 kg idim
bu sabah tartıldığımda 71 geliyorum
1 haftada -3 kg :) üstelik ben dün akşam gofret ve kurabiye yedim salam yedim püre yedim :)
Ah kankım ahhhBencede piknige sakla kendini açık havada insan doydugunu anlamıyor bide
Hayatlar degisiyo tabi,kendinden pay bic,neydik nd olduk ne olacaz
Ben yarın başlıcam büşram istersen beraber yapalımabla aklıma yattı aslında ben de yapabilirim :) ama eve dönünce deneyeceğim. 5 kilo harika valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?