Tatlım incelme olduğuna göre yağdan vermişin demektirSağol şekerim benim, daha fazla eksiler vermeyi umuyordum ama sanırım artık yağlardan vermeye geçdim inşallah yanii..
Ölçüm yaptırmadan yağ mı kas mı erittik ödem mi attık anlamanın bir yolu var mı Zuhalciğim, tecrüben oldu mu bu konuda??
Bende yarın başlıyım diyorum130488 kuzum kilo bildirimin nerde??
Başladın mı bıgün diyetine ben pro günü yapıyorum bugün ona göre, aslında bu 5 de 5 i regl sonrası düşünüyordum.. Kız dünkü Ananas bende fazla işe yaramadı sanki, sırf sen istiyorsun diye başladım ha ona göre, yapmazsan söyle , regl sonrasına bırakıcam yoksa kuzum :))
Ama yapıyorsan da seni yalnız bırakmam genede tatlım devam ederiz :))
Bende yarın başlıyım diyorum
Ramazana 69 olmasada biraz yaklaşayım en azından
ablacım kızma ama yapamadım diyeti130488 kuzum kilo bildirimin nerde??
Başladın mı bıgün diyetine ben pro günü yapıyorum bugün ona göre, aslında bu 5 de 5 i regl sonrası düşünüyordum.. Kız dünkü Ananas bende fazla işe yaramadı sanki, sırf sen istiyorsun diye başladım ha ona göre, yapmazsan söyle , regl sonrasına bırakıcam yoksa kuzum :))
Tatlı ve hamurişi olmazsa çok kötü olmaz Cnmramazanda ne yapacağız yaa... iki-üç sene aradan sonra oruç tutacağım.
İyi bari inş yağdan gitmişdir şekerim :))Tatlım incelme olduğuna göre yağdan vermişin demektir
Su yada kas kaybedenlerde verdikleri kilo okadar belli olmaz
Yaklaşırsın inş, bu hafta hızlanır vermen hastalık sonrası bide :)Bende yarın başlıyım diyorum
Ramazana 69 olmasada biraz yaklaşayım en azından
Dikkat edersek oruçda da fazla almayız canım.. Allah sabrını veriyor kuzum gözün hiç korkmasın :)ramazanda ne yapacağız yaa... iki-üç sene aradan sonra oruç tutacağım.
Yok kuzum niye kızıyım :) o zaman bende regl sonrasına bırakayım.. Yarın bende tutarım inş oruç .. Hayırlısı bakalım :)abla
ablacım kızma ama yapamadım diyeti
çünkü benim dolap boş alışveriş yapmam lazım hemde yarın kandil oruç tutcam yarın bide hafta sonu yatılı misafir gelcekmiş cesaret edemedim başlamaya ablaKusura bakma ya
Ne güzel almamışsın Maşallah tatlım, koşuşturmalı geçiyor günlerin onun da etkisi olsa gerek .. Sakin döneme girdiğinde dikkat et .. Başla kız artık sporuna Ramazan' da ya yapabiliriz ya yapamayız anam :))kilo bildirimi şöyle
Geçen haftayı hatırlamıyorum malesef hergün tartıldığım ve yoğun bi hafta grçirdiğim için.
Sabah 70.600 geldim
Nisanın 10 nun dan beri sınırsız yiyorum ve spor çok yapamıyorum ama sadece 600 gr kilo aldım çok şaşırıyorum bu duruma ve mutlu oluyorum ya kilı alsaydımmmetobolizmam hiç olmadıpı kadar hızlıneden se kilo almama sebebimi buna bağlıyorumm ama herşey kilo değil spotun verdiği mutluluğu 38 beden olmaya bile değişemem
Canım spor yapmak fazla bir telafi sağlamıyor malesef, spora güvenip abartırsak kilo bile alırız hatta, genel tüm kızlar için yazdım bunu..Evet Cnm hastalıkta vardı ama kaçamak lar olmasa azda olsa Eksi olabilirdim
Demekki sporla kaçamak telafi olmuyormuş bende
Neyse önümüzdeki haftaya yoğunlaşalım
Abla 5de 5i anlatır mısın biraz130488 kuzum kilo bildirimin nerde??
bak bak bakgeçen hafta başladığımda 74 kg idim
bu sabah tartıldığımda 71 geliyorum
1 haftada -3 kg :) üstelik ben dün akşam gofret ve kurabiye yedim salam yedim püre yedim :)
dha fazla vermem imkansızdı cnm çnkü dün öğlen de 71 kg idim bu sabahta :) yani 6 saatte 1 kg vermem imkansızdıbak bak bak,kilo verince itiraflarda geliyo demek yemeseydin belkide daha fazla vercektin
Anaaa birinciliğimi elimden alan kızzz, seni affetmiyeceğim :)))geçen hafta başladığımda 74 kg idim
bu sabah tartıldığımda 71 geliyorum
1 haftada -3 kg :) üstelik ben dün akşam gofret ve kurabiye yedim salam yedim püre yedim :)
güzel kilo veriyosun,şanslısındha fazla vermem imkansızdı cnm çnkü dün öğlen de 71 kg idim bu sabahta :) yani 6 saatte 1 kg vermem imkansızdı
Anaaa birinciliğimi elimden alan kızzz, seni affetmiyeceğim :)))
Kız Maşallah sana anam çok güzel kilo vermişsin.. Anam spor yok kız yattığı yerden kilo veriyor , bizde tepinip duruyoruz bi yerlerimizden ter damlatıyoruz olana bak ya sen
Sporu muporu bırakıyorum arkadaş, artık Elif gibi yattığım yerden takılcam
Gerçekden bravo kuzum yaAma spordan soğutcakdın beni haa
şuan tiroit değerlerim iyi çalışıyor sanırım üstelik hashimato tiroiti olmama rağmen. bazı zamanlar hiç veremiyorum :)güzel kilo veriyosun,şanslısın,bunu iyi değerlendirip biran önce istediğin kiloya inebilirsin, ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?