Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tatlım incelme olduğuna göre yağdan vermişin demektir
Su yada kas kaybedenlerde verdikleri kilo okadar belli olmaz

Bende yarın başlıyım diyorum
Ramazana 69 olmasada biraz yaklaşayım en azından

abla
ablacım kızma ama yapamadım diyeti

çünkü benim dolap boş alışveriş yapmam lazım hemde yarın kandil oruç tutcam yarın bide hafta sonu yatılı misafir gelcekmiş cesaret edemedim başlamaya abla Kusura bakma ya

kilo bildirimi şöyle
Geçen haftayı hatırlamıyorum malesef hergün tartıldığım ve yoğun bi hafta grçirdiğim için.
Sabah 70.600 geldim
Nisanın 10 nun dan beri sınırsız yiyorum ve spor çok yapamıyorum ama sadece 600 gr kilo aldım çok şaşırıyorum bu duruma ve mutlu oluyorum ya kilı alsaydımmmetobolizmam hiç olmadıpı kadar hızlıneden se kilo almama sebebimi buna bağlıyorummama herşey kilo değil spotun verdiği mutluluğu 38 beden olmaya bile değişemem

Yok kuzum niye kızıyım :) o zaman bende regl sonrasına bırakayım.. Yarın bende tutarım inş oruç .. Hayırlısı bakalım :)

Ne güzel almamışsın Maşallah tatlım, koşuşturmalı geçiyor günlerin onun da etkisi olsa gerek .. Sakin döneme girdiğinde dikkat et .. Başla kız artık sporuna Ramazan' da ya yapabiliriz ya yapamayız anam :))

Evet Cnm hastalıkta vardı ama kaçamak lar olmasa azda olsa Eksi olabilirdim
Demekki sporla kaçamak telafi olmuyormuş bende

Neyse önümüzdeki haftaya yoğunlaşalım
Canım spor yapmak fazla bir telafi sağlamıyor malesef, spora güvenip abartırsak kilo bile alırız hatta, genel tüm kızlar için yazdım bunu..
Sen bu hafta kesin epey verirsin kuzum hiç şüphem yok senden ..

Abla 5de 5i anlatır mısın biraz

geçen hafta başladığımda 74 kg idim
bu sabah tartıldığımda 71 geliyorum

1 haftada -3 kg :) üstelik ben dün akşam gofret ve kurabiye yedim salam yedim püre yedim :)
Anaaa birinciliğimi elimden alan kızzz, seni affetmiyeceğim :)))
Kız Maşallah sana anam çok güzel kilo vermişsin.. Anam spor yok kız yattığı yerden kilo veriyor , bizde tepinip duruyoruz bi yerlerimizden ter damlatıyoruz olana bak ya sen

Sporu muporu bırakıyorum arkadaş, artık Elif gibi yattığım yerden takılcam

Gerçekden bravo kuzum ya Ama spordan soğutcakdın beni haa

ben spor yaptığımda veremiyorum cnm. üstelik astımım olduğu için öyle saatlerce spor yapamıyorum :) ama kafaya koydum 60 kg olup o adamın burnundan getireceğim hedefe kaldı 6 kg önce 65 ardından 60 sonra 5'ler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…