Bildirdim 60,0Ah kankım ahhh
Buarada kılonu bıldırdın mı sen atladım mı gormeyı?
Sende hamılelıkte benım gıbı cok kılo almıssınBildirdim 60,0
ablacım şu iki gün tamamen kpssye odaklanmış durumdayım düzenimi bozmayayım dedim çarşamba da eve gideceğim ailemin yanına orada sıkıntı olabilir 2-3 günlüğüne geliyorsun ye diye ne bulurlarsa ağzıma tıkıyorlarBen yarın başlıcam büşram istersen beraber yapalım
İnat yaptım cnm kafaya koydum mu yaparım ben :) haftaya cuma inşallah 68 i gorecegm :)yazarhanim35 oy oyyy harıkaa 3 kg demek bende 1 kıloya sevınıyordum 1 haftadır
masallahhh
ama cıdden cok azımlısın
Tabi haklısın Cnm sınav dönemi zor olurablacım şu iki gün tamamen kpssye odaklanmış durumdayım düzenimi bozmayayım dedim çarşamba da eve gideceğim ailemin yanına orada sıkıntı olabilir 2-3 günlüğüne geliyorsun ye diye ne bulurlarsa ağzıma tıkıyorlarilerisi için düşünüyorum ama
Kıskandımmm bende istiyomm :))Bildirdim 60,0
ben 60.00 ı görsem mutluluktan kendimi yemeğe veririmKıskandımmm bende istiyomm :))
Erikçi kuzum afiyet olsun, regl zamanı mı nedir kuzum hergün tatlı yer oldun heee :))Öğünlerimi yazayım
kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
2 kiraz domates
1 yumurta
ara
7 adet erik
öğle
2 yumurta
1 küçük kase yoğurt
ara
2 yk dondurma kaşıkladım :/
akşam yemeği (18:00)
4 yk kuru fasulye
1 küçük kase yoğurt
1051 kalori iye günü kapadım
su 1,5 litre şimdilik
spor
yarım saat yürüyüş
yarım saat bisiklet
ben spor yaptığımda veremiyorum cnm. üstelik astımım olduğu için öyle saatlerce spor yapamıyorum :) ama kafaya koydum 60 kg olup o adamın burnundan getireceğimhedefe kaldı 6 kg önce 65 ardından 60 sonra 5'ler :)
abla aklıma yattı aslında ben de yapabilirim :) ama eve dönünce deneyeceğim. 5 kilo harika valla :)
Kızlar dışarda gene işlerim vardı işle ilgili, çabuk bitip, spor mağazasına yakın olunca kendimi mağazada buldum canlar :))
Ne zamandır ayakkabı almak istiyordum, spor aletleri bölümüne girincede kendimi kaybetmiş gibi oldum yaa :))
Ayakkabı
Direnç lastiği
Barfiks
Yerde şınav aleti alıp geldim :))
Müsait olunca resimlerini atarım, ayy çok mutluyum aletler p90x için gerekli olanlar şimdiden hazırlamış oldum iyi oldu, dambel takımım vardı zaten .. Bilek ağırlığıda alıcakdım ama son anda vazgeçdim :))
Sağol bebeğim, daha güzelleri sizlerin olsun inş :))O adam kim canim?:)
Benim de aklima yatti ama yakin bi zamanda degil:)
Gule Gule kullan abla, bol bol yag yak insallah:))
oo abla tam takır hazırsın kaslara bakıyorum :))Kızlar dışarda gene işlerim vardı işle ilgili, çabuk bitip, spor mağazasına yakın olunca kendimi mağazada buldum canlar :))
Ne zamandır ayakkabı almak istiyordum, spor aletleri bölümüne girincede kendimi kaybetmiş gibi oldum yaa :))
Ayakkabı
Direnç lastiği
Barfiks
Yerde şınav aleti alıp geldim :))
Müsait olunca resimlerini atarım, ayy çok mutluyum aletler p90x için gerekli olanlar şimdiden hazırlamış oldum iyi oldu, dambel takımım vardı zaten .. Bilek ağırlığıda alıcakdım ama son anda vazgeçdim :))
Erikçi kuzum afiyet olsun, regl zamanı mı nedir kuzum hergün tatlı yer oldun heee :))
Neyse ki miktarları ayarlıyorsun :))[/QUOTE
sağol ablacım, 1 haftam kaldı ama erken başladı sanırım tatlı krizleriminan zor tutuyorum kendimi :)) abla ders çok çalıştığım zamanlar hep çikolata bir şey atıştırırdım bu ara çok çalıştım yemeyince vücut alışkın aradı tabi tatlıyı
ovv mükemmel bir menü :))Menuuum
7:30
1 kupa sade gold kahve
Kahvalti 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 sahanda yumurta
1 domates
6-7 zeytin
Yarim dilim salam
Acuka sosu
1 kk peynir
Ara 12:00
1 sade turk kahvesi
Soda
1 kare bitter
Ogle 14:30
Yarim muz, 1 bardak yulaf, 1 bardak sut ve tarcindan olusan karisim mi diyim ne diyim :)
Ara 17:30
10 leblebi
Aksam 18:30
Ton balikli salata
Su: 1,5 lt simdilik
Spor
30 dk zumba ve yoga
45 dk Leslie 3 mile
Yulaf o kadar tok tutuyor kiii, aksam salata yiyebildim sadece :)
Menü ve sporun harika canım.. Çok güzel besleniyorsun MaşallahMenuuum
7:30
1 kupa sade gold kahve
Kahvalti 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 sahanda yumurta
1 domates
6-7 zeytin
Yarim dilim salam
Acuka sosu
1 kk peynir
Ara 12:00
1 sade turk kahvesi
Soda
1 kare bitter
Ogle 14:30
Yarim muz, 1 bardak yulaf, 1 bardak sut ve tarcindan olusan karisim mi diyim ne diyim :)
Ara 17:30
10 leblebi
Aksam 18:30
Ton balikli salata
Su: 1,5 lt simdilik
Spor
30 dk zumba ve yoga
45 dk Leslie 3 mile
Yulaf o kadar tok tutuyor kiii, aksam salata yiyebildim sadece :)
Ayy evet ya hazırlıklar tamam alet kısmında da yağlar erimesi lazım ama ben ufakdan deneme yaparım bunlarla ayy :))oo abla tam takır hazırsın kaslara bakıyorum :))
abla sen onlar elinin altında durdukça rahat durmazsın zaten yaparsınAyy evet ya hazırlıklar tamam alet kısmında da yağlar erimesi lazım ama ben ufakdan deneme yaparım bunlarla ayy :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?