Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

eb
ebrunun bende karın kol sırt bacak çalıştıran farklı videoları var sadece karın sadece bacak gibi ayrı ayrı var
Efsacığım yarın benim dinlenme günüm, bi bakınayım programlara,uygun birşey bulabilirsek ekleriz.. Sendeki sırt karın da tam bize uygun aslında.. Youtube da varsa eğer onlarda olabilir... Bi araştıralım yarın gece karar veririz inş tatlım :)

Evet canım ama gün içinde yeterince sebze meyve et yersen tatlı krizine de girmezsin. Yani aslında benimde demek istediğim bu bir dilim kek 300 kalori olsa 2 dilim 600 kalori sağlıklı besinlerle günde 1000 kalori alsan ayda 5 Kilo rahat verirsin. Tüm gün çok z yiyince insan gördüğü şeylere dayanamıyo sonra. Geçen tv8 de bi diyetisyen kadın çıktı çok düşük kalorilindiyet yaparsaniz vücut kıtlık alarmı verir ve metabolizma durur ve siz normal yemeye geçtiğinizde tekrat az yemek gelebilir ve yine aç kalabilirim diyip (kıtlık alarmı tam olarak bu) yediğin her şeyi yağ olarak depolar dedi. Yani ben senin iyiliğin için dedim sonrada kızdım kendime ne karışıyosun dedim ama burda olma amacımız birbirimize yardimci olmak yoksa beni yanlış anlama lütfen. Bol sebze ve et tüketmek yeteri kadarda meyve yemek zaten seni zayiflatır. Ayrıca hızlı kilo vermelerde vücut kendini tiparlayacak zaman bulamıyo ve doforme oluyo. Sarkmalar vs. Sen hiç 350 kalorilik diyet veren bir diyetisyen duydun mu? Bi muzaffer kuşan vardı onun da kliniğine 2 kişi öldü adamın kliniği kapatılıp meslekten ihraç edildi. Bir de ben bir diyet grubundaydim daha önce bir mühendis kız uzun süre 300 kalori civarı diyet yaptı yapma etme dedik ama devam etti sonra kalp ve kas erimesi yüzünden hastaneye yatırdı lar. Sonra kız baya pişman oldu yazdı bize dedikleriniZi kabullenmek istememiştim falan dedi. Velhasıl kelam benim tüm bunları demem seninde sağlığın için.

Bende az önce Max30 2. Ay 1. Hafta 6. Gün PULSE yaptım 20 dk.lık esneme programa, yarın dinlenme günü. Pazar günü 2. Ayın 2. Haftasına başlıycam inşallah , sonuna da pilates eklemek niyetindeyim...
Canim su max30 nedir anlatir misin biraz?

Bugün pek bi sessiz kalmış topiğimiz kızlar :) hava güzel tabi herkes kendini dışarı mı attı ne :)
Canlarım birazdan gelicem inş..

Canim su max30 nedir anlatir misin biraz?
Canım Insanity Max30 Schaun T' nin koçluğunda çalıştırdığı Kardio ağırlıklı fitness diyebileceğim bir çalışma.2 ayda vücut çok güzel toparlanıp şekle giriyor.. Tempo aşırı hızlı ama yavaş yapanlar içinde örnek sporcu var içlerinde . O yüzden yapılabilirliği artıyor. Dünyada bir numara uzun zamandan beri , Focus T25, ınsanity, Insanıty Max30 daha birkaç çalışması daha var..
1. Ay haftanın 6 günü değişik programı var her gün için , 2. Ay gene 6 gün değişik programla çalışıyorsun. Program 30 dk sürüyor , tempo yüksek ve Tabata çalışmaları var haftanın iki günü , yağ yakımı program sonrasında da devam ediyor, gün boyu kaslarınızın titreşimlerini hissedebiliyorsun o derece etkili ... Yapan bağımlısı oluyor inan.. Denemeni tavsiye ederim..Aşağıda link verdim , bekleriz tatlım ..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/insanity-max30-gunlugum.906712/

Kahvaltı öncesi markete gittim yolu da biraz uzattım yürüyeyim diye :)
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
1 orta boy carliston biber
Afiyet olsun ama yağ olmasın şekerim :) yumurta da yeseydin daha çok doyar ve tok kalırdın kuzum .. Süper olmuş kahvaltın..

merhaba ben varim
1 haftadir karatay yapiyorum yani yapmaya çaliisiyorum canan hanim gorse yediklerimi dava ede rbeni diyetimin adini sanini karaliyor diye :)))

1 .5 kg kdr verdim

su an 59.4 um boy 1.63
3 çocuk anneosiyim
derdim kilo deil aslinda gobegin gitmesini isiyorum

peki kas için napiyorsunuz onu bi anlatirsaniz sevinirim
sadece basligi ve ilk yorumu okudum zamanim yok beni maruz gorun :)

3 mile leslie + 5 dakika zumba denemesi yapıp tam kendimi duşa atacakken suların kesik olduğunu öğrenmek
Amaniinn hiç iyi olmamış ya bu kız.. Ama kötünün de kötüsü var, ya köpüklü kalsaydın bebişim :)))
Anam bi Zumbacı daha yetişiyorr :)) kız ben Zumba yapanları çok kıskanıyorum, hep SEDA ( metebatur ) yüzünden :))
Çok iyi gidiyosun Rachelciğim öptüm bebeğim seni

Şekerim hoşgeldiin :)
Evet kilo fazlan yok Maşallah bebiş :) kas için spor yapıyoruz tatlım bizim Max30 grubumuz var ister oraya gel ister değişik kendin yapabilirsin.. Biz daha sen gibi fit değiliz be ya tatlım:) yağları eritmekle meşgulüz işde alttanda ufacık kaslarımız çimlenmeye başladı yeni yeni ablası, yağlarımızı üzerinden atarsak görebileceğiz inş kaslarımızı :))
Sen spor sayfamıza gel Max30 günlüğüm sana kas da yaptırırız canımcıım bizde pilatescide var p90x yapanda var...yeter ki sürekli takıl bize şekerim :)

Afiyet olsun ama yağ olmasın şekerim :) yumurta da yeseydin daha çok doyar ve tok kalırdın kuzum .. Süper olmuş kahvaltın..
Yumurtayla çok aram yok canım ama artık arada bir de olsa yemeyi düşünüyorum faydalı bir besin :))

Neyseki hemen geldi de rahatladım tatlım ilk kez denedim zumbayı merak ettim açtım ama ayak uydurmakta baya zorlandım hareketlere yetişemiyorumm
Ben de öptüm canım senii teşekkür ederim:*

Yumurtayı sevmeye çalış bebğim, haşlama yemiyorsan mesela menemen sebzeli omlet çeşitleriyle falan dene. Sen ailenin yanında mı yoksa ayrı şehirde mi okuyorsun bebeğim? Ailenleysen daha kolay olur gibi beslenme düzenin. Gerçi anne yemeklerinin şişmanlatıcılığı ayrı konu ...

Zumba demek zor hımm.. Zor diye hemen pes etme şekerim , ilk gün her spor zor gelir ille onlar kadar yapma, gün gün artar görürsün performansın tatlım. Yeter ki devam et.. Leslie' yi uzun süredir yapıyorsan etkisi biraz azalmış olabilir değişik sporlar eklemen daha iyi olur hatta canımcıım :)

Yumurtayı dediğin gibi yapıp alışmaya çalışacağım kuzum :) ben ailemden ayrı şehirde yaşıyorum ve yemek konusunda baya sıkıntı çekiyorum açıkçası ama yemeğim olmadığı zamab fastfood yemek yerine ev yemekleri yapan bir yere gidiyorum :)
Haklısın canım daha sonra tekrar deneyeceğim zumbayı bugün leslieden sonra denedim ve çok yorgundum o yüzden de hemen pes ettim :)

Yumurta özellikle diyet yaparken hem tok tutuyor hem zayıflatıyor hemde çokk kolaylık helede sen gibi öğrenciler için kolay alternatif tatlım. Ben ilk kilo vermeye başladığımda sabah normal karatay kahvaltı, akşam sebzeli yumurta omlet ve yogurt , salata ile bir ayda 7 kilo vermişdim .. Ailenden uzakda zor tabii yurttaysan bide dahada zor şekerim.. Allah kolaylık versin canımcıım.
Bence ilk Zumba yap, leslie' yi sonrasına al.. Vücudun da şaşırsın, sonuçları daha iyi olur göreceksin kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…