En güzeli evde kendinizin yapması tatlım çok iyi yapıyorsunuz bravo size gerçekden tatlım .. Yaza kızıma yemekleri ona yaptırıcam alışsın cadı :))Hiii anladim abla. Ay ne guzel oyle yemek yapan birinin olmasiibiz de saglikli secimler olsun diye oyle yapiyoruz, yoksa disaridan yemek daha kolay ve guzel
Tamazan herkesi bir telaşa verdi ya sorma tatlım :) helede Ramazanda ben gibi vermeyi bırak alanlardansak :) ama bu sene sahırları dikkatli yapıcam bakalım :)inşallah düzene çabuk geçerim, Ramazanda yaklaşıyor, biraz asılmam lazım
bende boylu poslu hanımlara bayılıyorum,
Tüm vücudu çalıştıran harika bir program oda canım , ama kilo vermek için özellikle tamamı Kardio olan Banish Fat i öneririm ikiside bir saat süre olarak aynı nasılsa.. Ama Banish kilo vermek için daha etkili olur.. Trauble Zone sıkılaşmak için etkili ..ben evde vaktim olursa jillianın NMTZ videosunu yapmaya çalışıyorum, fazla vaktim olmuyor, çocuklarım çok küçük,
Tamazan herkesi bir telaşa verdi ya sorma tatlım :) helede Ramazanda ben gibi vermeyi bırak alanlardansak :) ama bu sene sahırları dikkatli yapıcam bakalım :)
Banish Fat bak onu hiç duymamıştım, akşam bakayım indireyim olmadıTüm vücudu çalıştıran harika bir program oda canım , ama kilo vermek için özellikle tamamı Kardio olan Banish Fat i öneririm ikiside bir saat süre olarak aynı nasılsa.. Ama Banish kilo vermek için daha etkili olur.. Trauble Zone sıkılaşmak için etkili ..
Canım bir kaç gün sonra daha rahat yaparsın .. Ama jumpingler en zor olanı ip atlamayla ikisi nefesini kesiyor insanın gerçekden ama zor gelecek ki işe yarasın demi tatlım :) INSANITY DE DE VAR Jumping ama eskisi kadar zorlanmıyorum Jillde yapa yapa kondüsyonum arttığı için ama genede zor genede zor :) yerden birşey alma hareketi bile tempolu yapılıca basit gibi görünsede yoruyor nefes nefese bırakıyor insanı.. Kardio işde o sırada yağ yakıyorsun bunu bilince insan seviniyor kuzum :)Jumping jacks belalim resmen olduruyor beni yaa cardio 1i tamamladiktan sonra gerisi cok rahat geliyor. Acaba bi gun aglamakli olmadan bitirebilir miyim level 1 ı Asli abla
Vaaayy süpermiş canım yaa.. Bende iftar sonrası sporuma devam edicem Insanıty 2. Aya geçmiş olucam hem zor hemde süre uzun kaldırabilir miyim denemeden bilemiycem ama mıtlaka spor yapıcam inş ..ben geçen sene 3,5 kg vermiştim ama çok dikkat ettim ve iftardan sonra 1 saat yürüyüş yapmıştım
Mutlaka bak ve dene sırf kardio onu yaparsan hem kondüsyonun acayip artar hemde vücudundaki değişimlere inanamazsın canım denemişdir :)Banish Fat bak onu hiç duymamıştım, akşam bakayım indireyim olmadı
ben iftarda ana yemek salata yoğurt (doyana kadar) tükettim ana yemeklerim et balık tavuk ağırlıklı oluyordu.Vaaayy süpermiş canım yaa.. Bende iftar sonrası sporuma devam edicem Insanıty 2. Aya geçmiş olucam hem zor hemde süre uzun kaldırabilir miyim denemeden bilemiycem ama mıtlaka spor yapıcam inş ..
Sahurda yemişmiydin peki ??
tamam canım bakacağım indirdiğin bir adres varsa özelden atabilir misin, aramakla uğraşmayayımMutlaka bak ve dene sırf kardio onu yaparsan hem kondüsyonun acayip artar hemde vücudundaki değişimlere inanamazsın canım denemişdir :)Kaizen- de yapıyor BF ' i oda memnun :)
Aynen benim düşündüğüm gibi beslenmişsin hayatım .. Bende bu sene sahırları omlet yumurta hafif geçirmek niyetindeyim inş bide spor ohh inş veririz bizde hep beraber :)ben iftarda ana yemek salata yoğurt (doyana kadar) tükettim ana yemeklerim et balık tavuk ağırlıklı oluyordu.
sahurda ise yumurta yulaf kepeği ile omlet domates salatalık peynir zeytin hurma falan yedim
ara 1 meyve belki aldım
1 saat yürüyüş (tabi her gün değilsede haftada en az 3-4 gün 1 er saat yürüdüm.
tamam canım bakacağım indirdiğin bir adres varsa özelden atabilir misin, aramakla uğraşmayayım
Canım youtube da var burdan inriliyor mu bilmiyorum ben ., ben hep netten izliyorum hiç indirme yapmadım şimdiye kadar ..
sanırım video ekledin, iş yerinde videolar görünmüyor, eve gidince bakarım bende, teşekkürler canım
Evet daha zor canım sırf Kardio , Sharedleri bitir buna geçersin sende canım ..süre bir saat bunda ve gerçekden müthiş güzel bir çalışma en çok sevdiğim ve etkili çalışması JM ' inBanish fat, shred'den daha zor galiba di mi abla?
inşallah Ramazan güzel geçer canımAynen benim düşündüğüm gibi beslenmişsin hayatım .. Bende bu sene sahırları omlet yumurta hafif geçirmek niyetindeyim inş bide spor ohh inş veririz bizde hep beraber :)
Evet canım video, sayfa numarasını aklında tut unutma bakarsın akşam , youtube da da var zaten ..sanırım video ekledin, iş yerinde videolar görünmüyor, eve gidince bakarım bende, teşekkürler canım
aslında NMTZ ile çok terliyordum ama dediğin gibi kilo kaybım olmuyordu, biraz daha kilo verip, öyle devam ederim NMTZ yeEvet daha zor canım sırf Kardio , Sharedleri bitir buna geçersin sende canım ..süre bir saat bunda ve gerçekden müthiş güzel bir çalışma en çok sevdiğim ve etkili çalışması JM ' in
556 tamam unutmayayımEvet canım video, sayfa numarasını aklında tut unutma bakarsın akşam , youtube da da var zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?