Ay utandım abla abartıyosunn
kilo bildiriyorum .
6 mayıs 60
9 mayıs 59,420
13 mayıs 58 800
20 Mayıs 57 800
27 Mayıs 57 720
Bu hafta yaptıgım kacamaklardan oturu neysekı kılo almamısım dıyorum aynen ılk haftalardakı tempoma geri dönüyorum
hiç utanma bencede çok hoşsun maşallah
abur cubur vs yok sadece dün 4-5 tane susumlı bisküvi yemiştim, ondan önceki günde karpuz ve dondurmaAyy masallah supersiiin
Cok kacamak yaptin mi?
Ayy ben goremeediiim
Sağol canımm :))hiç utanma bencede çok hoşsun maşallah
Canım dondurma beni de geriletmişti hemen canını sıkma toparlanırsın çok almamışsın ki
1 gün yedim sadece yaa uffSağol canımm :))
Canım dondurma beni de geriletmişti hemen canını sıkma toparlanırsın çok almamışsın ki
Detoks falan yap 1 2 gün canım1 gün yedim sadece yaa uff
sorun şu ben başka topikte yarışmadayım,pazartesi günü orda 60 lardan 50 ler grubuna geçmiştim, şimdi böyle çıkınca sinir oldum
Aslında aldın sayılmazsınabur cubur vs yok sadece dün 4-5 tane susumlı bisküvi yemiştim, ondan önceki günde karpuz ve dondurmabunlar mı yaptı ki ,bide sporda yapamadım
spor yapabilsem veririm de spor yapamıyorum bu aralarAslında aldın sayılmazsın
bende cok kacamak yaptım tatlı abur cubur ne var ne yok yedım haftaya kotu baslamıstım reglıden dolayıda oylede devam ettı
Bende canım bu hafta ıcı sadece pazartesı gıttım ınsallah bırde bu aksam gıdıcemspor yapabilsem veririm de spor yapamıyorum bu aralar
Seninde özel günündü bu hafta normal yani artı çıkmadığımıza dua edelim şekerim :) o kadar kaçamak yaptıysan genede gayet iyi tatlım :)kilo bildiriyorum .
6 mayıs 60
9 mayıs 59,420
13 mayıs 58 800
20 Mayıs 57 800
27 Mayıs 57 720
Bu hafta yaptıgım kacamaklardan oturu neysekı kılo almamısım dıyorum aynen ılk haftalardakı tempoma geri dönüyorum
seninde Cuman mübarek olsun şekerim :) kilon gayet iyi tatlım boyun kaçdı ? Dün akşam ne yedin kıı de hele bii :))Günaydın Hanımlar, Hayırlı sabahlar, Cumanız Mübarek Olsun.
geçen cuma tartılmamıştım, ama bu cuma 64.4 kg çıktım, başlangıç kilom bu olsun
kaçamak yapmaz ve sporuna böyle devam edersen haftaya 73 hatta 72,küsürleri görürsünGünaydın fıstıklar :))
Kilom 74,500 canlarım geçen hafta 74,600 düm sadece -100 gr gitmiş :))
Özel günüm nedeniyle olduğunu biliyorum hiç üzülmüyorum :) yoksa kaçamak yapmadım bir gün çikolata yemişdim ve meyveyi abartmıştım.. Haftaya gerçek kilom çıkacak nasılsa .. Devam :))
Canım şişlikdir o hemen o kadar kilo almazsın, karpuzu abartmamak lazım oda şişiriyor cicim .. Haftaya verirsin inş ..
Kuzum genede tartılsaydın keşke haftaya kıyaslaman kolay olurdu.. Neyse en son 61,10 dun sanırım onunla kıyaslarız haftaya inş canım :)Kizlar Jill yaptigim icin her level sonunda tartilicam o yuzden bildirim yok bende:)
İki gün dikkat edersen gider kuzum ödemdir oo yeşilçaya aban :)) demek topik değiştirdin ayy :)1 gün yedim sadece yaa uff
sorun şu ben başka topikte yarışmadayım,pazartesi günü orda 60 lardan 50 ler grubuna geçmiştim, şimdi böyle çıkınca sinir oldum
Kuzum sen tartılmadın mı :)Sağol canımm :))
Ayy inşallah Begümüm ağzından bal damlıyor kıı :) 72 hayali bilem güzel geldi haa :))kaçamak yapmaz ve sporuna böyle devam edersen haftaya 73 hatta 72,küsürleri görürsün
158 cm boyum kısa yaniSeninde özel günündü bu hafta normal yani artı çıkmadığımıza dua edelim şekerim :) o kadar kaçamak yaptıysan genede gayet iyi tatlım :)
seninde Cuman mübarek olsun şekerim :) kilon gayet iyi tatlım boyun kaçdı ? Dün akşam ne yedin kıı de hele bii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?