Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

gayet güzel bence, spor yapıyorsun, illaki bedeninde incelme olmuştur

gayet güzel bence, spor yapıyorsun, illaki bedeninde incelme olmuştur
Evet canım epey inceldim , 67 kilodayken olan kıyafetlerime giriyorum düşün :))
Şu özel gün şişlikleri bir gitsin ölçülerimede tekrar bakıcam inşallah :)
Yürüyüşlere devam mı tatlım ??

158 cm boyum kısa yani akşam bol salata ton balığı ve 2 büyük dilim tb ekmeği yedim bir de 4-5 adet kurabiye maalesef
Gayet iyi boyun kuzum Maşallah , minyon çıtı pıtı hanımlara bayılıyorum ben canım, yaşlanmıyor minyon bayanlar hiç ayy :))
Kurabiyeler olmasaymış gayet sağlıklıymış şekerim :)
Zamanla kesersin yeniden başlayınca insan düzene girmesi zaman oluyor kızım .. Kaçamaklarda yakında kalmaz listende eminim :)

Tamam kuzum öyle yap, hem yartı da farklıdır zaten .. Dönünce inşallah .. Ne zaman döneceksin bebeğim ??
Evet ablacım hassas yok burada. Pazartesi akşam döneceğim ablacım. İlk iki gün yedirdiler içirdiler şimdi normale dönüyor hayat dikkatli olacağım tekrar

abur cubur vs yok sadece dün 4-5 tane susumlı bisküvi yemiştim, ondan önceki günde karpuz ve dondurma bunlar mı yaptı ki ,bide sporda yapamadım

Evet sporun eksikligi cok belli ediyor kendini.. Bu kacamaklara ragmen cok almamissin aslinda detoks yaparsın 2-3 gun hemen toparlanir

Kuzum genede tartılsaydın keşke haftaya kıyaslaman kolay olurdu.. Neyse en son 61,10 dun sanırım onunla kıyaslarız haftaya inş canım :)

Level sonlarinda tartilmak ve olcum yapmak daha cok motive ederim beni diye dusundum ablacim

Yaaa ciddi misiiin ablaa supeeeer

Evet ablacım hassas yok burada. Pazartesi akşam döneceğim ablacım. İlk iki gün yedirdiler içirdiler şimdi normale dönüyor hayat dikkatli olacağım tekrar
Hayırlısıyla dönersin inş tatlım.. Olsun o kadar ya anneler kıyamıyoruz biz, bende kızım gelince resmen bakıma alıyorum onu :) Orada da Türk bir bayan haftada bir özel yemekler yapıyor kızım için kızım beni kızdırıyor hatta senden güzel yapıyor diye :)) sonrada annem senin elinden kimse lezzetli yapamaz diyor şebek :)))

Kuzum ölçülerini ve kilonu not et gene level sonlarında gene karşılaştıralım hatta süper olur ..
Ama kilo bildimide haftalık devam etsin bebeğim karışmaz cicim merak etme sen :) ama sen kendine sürpriz olsun diyorsan oda olur bebeğim nasıl istersen tatlım :)

Kizin burada mi okuyor abla? Kizin oldugunu bile bilmiyordum

Kizin burada mi okuyor abla? Kizin oldugunu bile bilmiyordum
Yok canım Almanyada ama farklı şehirlerdeyiz uni de oda ilk senesi ama siz gibi marifetli değil benim kızım ya :) yemek konusunu çok es geçiyor :) birde buralarda herşeyi yiyemiyorsun helal haram konuları söz konusu .. Ama Olduğu şehirde Türk yemek salonları oldukça fazla varda genede içim biraz rahat.. Ama hep dışarda yemek nereye kadar .. O yüzden haftada bir Türk bir bayan sevdiği yemeklerden falan çeşit hazırlıyor ona ..

Jillian Michales Shred Level 1/Day 3 Yarim saat kadar once bitti :) ama vucudum hala sicak gibi hissediyorum olabilir mi oyle bisi?
Kasların çalışıyor hala canım normal .. Hatta benim tüm gece veya gün çalışıyor kaslarım hissediyorum yağlarım erirkende hissediyorum ben özellikle geceleri .. Sırtımda hafif yanma hissi oluyor erirken .. Kilom fazlayken hele bariz şekilde hissediyordum ... Gayet normal canım :)

bu ara hep yağışlı yoksa öğlenleri yürüyordum, neyse haftaya havalar düzelir her halde, ama sabah akşam 20+20 = 40 dk mutlaka yürüyorum işe gidip geliyorum çünkü.

ölçüleri buraya yaz motive et bizi

Hiii anladim abla. Ay ne guzel oyle yemek yapan birinin olmasii biz de saglikli secimler olsun diye oyle yapiyoruz, yoksa disaridan yemek daha kolay ve guzel

Ne guzel bir sey buuu

Yuruyus yapiyorsan evde de yapabilirsin, leslie sansone'a bakmani oneririm:)

inşallah düzene çabuk geçerim, Ramazanda yaklaşıyor, biraz asılmam lazım

bende boylu poslu hanımlara bayılıyorum,

Jumping jacks belalim resmen olduruyor beni yaa cardio 1i tamamladiktan sonra gerisi cok rahat geliyor. Acaba bi gun aglamakli olmadan bitirebilir miyim level 1 ı Asli abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…