İnşallah canım benim :) gündüz susamak olmasa sporda yapardım ama ben bes dak da bir su içiyorum sporda ancak akşama inş :) iftarlarda epey geç olacak ama idare edicez artık inş :)inşallah Ramazan güzel geçer canım
Evet o kas çalıştırma programı daha çok canım yağ yakımı fazla olmaz, kardiosu bile sadece ısınmada var farkındaysan .. Kesinlikle BF' den sonra sıkılaşmak şekil almak için yapabilirsin ama ..aslında NMTZ ile çok terliyordum ama dediğin gibi kilo kaybım olmuyordu, biraz daha kilo verip, öyle devam ederim NMTZ ye
tamam canım bakacağım.Evet o kas çalıştırma programı daha çok canım yağ yakımı fazla olmaz, kardiosu bile sadece ısınmada var farkındaysan .. Kesinlikle BF' den sonra sıkılaşmak şekil almak için yapabilirsin ama ..
bende gündüz spor vs. yapmam, günler çok uzun çünkü.. ayrıca unutmadan ben iftarda çok su içiyordumbu nedenle fazla yemek yiyemiyordumİnşallah canım benim :) gündüz susamak olmasa sporda yapardım ama ben bes dak da bir su içiyorum sporda ancak akşama inş :) iftarlarda epey geç olacak ama idare edicez artık inş :)
Su içmek zaten çok önemli ben su zaten normalde de çok içerim o konuda sıkıntı olmaz tatlım sağol hatırlatman için kuzum :)bende gündüz spor vs. yapmam, günler çok uzun çünkü.. ayrıca unutmadan ben iftarda çok su içiyordumbu nedenle fazla yemek yiyemiyordum
benimde sahurlarım iyide iftarım hiç bitmiyo sahura kadar ye içTamazan herkesi bir telaşa verdi ya sorma tatlım :) helede Ramazanda ben gibi vermeyi bırak alanlardansak :) ama bu sene sahırları dikkatli yapıcam bakalım :)
Bu sene değişecek kuzum alışkanlıklar :) bende iftarda tıkanıp yiyemem fazla ama sahurda yiyemediğim yemekleri yerdim :) bu sene öyle yapmıycam inş :)benimde sahurlarım iyide iftarım hiç bitmiyo sahura kadar ye iç
tam tersiymişiz senle, bu sene başarmak zorundayız, bakalım nolcekBu sene değişecek kuzum alışkanlıklar :) bende iftarda tıkanıp yiyemem fazla ama sahurda yiyemediğim yemekleri yerdim :) bu sene öyle yapmıycam inş :)
Başarcaz inş :) ay benim görümcem ve bir tanıdığım sahur hiç uapmadan kilo veriyorlar :) bunu yapamam sanırım..tam tersiymişiz senle, bu sene başarmak zorundayız, bakalım nolcek
eşim yemese bende kalkmam sahura, çünkü yatana kadar yiyiyorum sahurda acıkmıyorum bile çoğu zaman ama alışkanlık işte mecbur yiyiyorumBaşarcaz inş :) ay benim görümcem ve bir tanıdığım sahur hiç uapmadan kilo veriyorlar :) bunu yapamam sanırım..
zaten su bol içince gündüz baş ağrısı falan da olmuyor, su önemliSu içmek zaten çok önemli ben su zaten normalde de çok içerim o konuda sıkıntı olmaz tatlım sağol hatırlatman için kuzum :)
Evet ya eşler olmasa zaten yemek bile yapmıycaz evde :))eşim yemese bende kalkmam sahura, çünkü yatana kadar yiyiyorum sahurda acıkmıyorum bile çoğu zaman ama alışkanlık işte mecbur yiyiyorum
İlk iki gün bende mutlaka baş ağrısı olur sonra alışıyorum canım :)zaten su bol içince gündüz baş ağrısı falan da olmuyor, su önemli
bu sene baş ağrın olmaz inşallahİlk iki gün bende mutlaka baş ağrısı olur sonra alışıyorum canım :)
İnşallah kuzım :) kimsenin olmasın sağlıkla sıhhatle geçirelim inş :)bu sene baş ağrın olmaz inşallah
aminİnşallah kuzım :) kimsenin olmasın sağlıkla sıhhatle geçirelim inş :)
sadece su değil canım ya açlıkta baş ağrısı yapıyo,hele ben ilk gün resmen mahvoluyorum azala azala1 haftada ancak alışıyorumzaten su bol içince gündüz baş ağrısı falan da olmuyor, su önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?