Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evet Cnm öyle olmuş

tebrik ederim kuzum genelde gece yapmak zor oluyor ama ben gecen sene ramazana denk geldigi icin hep gece yapıyordum usenmek yok :))

ah ah keske sıfır beden olsam tabi saglıklı fit bir sıfır beden:) zaten baslarkende sıkılasmak amacıyla baslamıstım kuzum fazla kilom yoktu yag vardı ki o kilodan daha beter zayıfı sisman gosteren lanet bir sey su yaglar. insanity ve p90x sayesinde yag oranım dustu cok az bel yagım var kalcam kuculdu tabi ama ust bacak ve kalca hala istedigim gibi degil o yuzden devam ediyorum:) aslında kacamaklarım olmasaydı coktan istedigim sonucu almıstım oyle guzel programlar ancak sınav stresi laf dinlemiyor

sorma hayatım sınav yaklastıkca stres tavan yaptı insanity asylum hep sallantıda gitti beslenme de oyle. spora alıstıktan sonra belli bir duzenin oluyor o da simdi bozuldu canım tatlı cekiyor ancak yedikten sonra seker midemi bulandırıyor tatlı esigim dustu iyice ancak duramıyorum da psikolojik iste
muhendislik istiyorum hayatım cok sagol guzel duaların için

ay hayatım bende maymun gibi cok asıldım oyle hala da asılırım gider gelir .cekemeyince bari kollarım guclensin diye oyle duruyorum

sonuc gormen ne guzel tatlım insallah devamı da gelir :)) ramazanda ben gece yapmıstım dısarı cıkmayacaksam 12-1 arası cıkarsam da sahurdan once hemen kostur kostur yapıyordum :) gunduzleri yapamazsın bence hayatım kardiyo yaparken su içmen gerekiyor basın gozun doner aclıkla zorlama kendini:)
aksamları yapabilirsen yap hayatım olmadı iftardan sonra yuruyus yaparsın ramazan bitene kadar idare edersin:)

Bende bu aralar eve yakın spor salonu bakıyorum kendime sınav gecene kadar sporu duzene koymam lazım motivasyonum var ama ders calısmam gerektigi için biraz sonra yaparım diye diye bugunluk yapmayayım diyorum en azından salonda bir saat koyarım kendime erkenden hemen gider gelirim otururum derse sınavdan sonra home fitnessa geri donerim ben sınav dolayısıyla oruc tutamayacagım allah sana kolaylık versin hayatım ancak gecen seneden biliyorum spor+ramazan ayını yapılamayacak bir sey degil zaten gunduz sıcak oluyor gece daha rahat yapılıyor spor pesine de dus sonra sahur oohh mis gibi bebek gibi uyursun vallahi :))

Valla sana bravo diyorum Adrianacığım ya hem sınav stresin var hemde bu nasıl bir düşkünlük ki spor salonuna yazılacaksın cidden hayret ettim Maşallah diyorum canım yaa :))
Kuzum benim inşallah istediğin mühendisliği kazanır hayırlısıyla okursun tatlım.. Başarılı olacağından eminim canım benim ..
4. Haftama geçicem inş pazar günü.. Tam 2. Ay Ramazan' a denk gelicek yapamam falan diyordum ama bugün karar aldım herşey insanın kafasında bitiyor.. İftar sonrası pekala yapabilirim .. Hem daha iyi o ağırlıkdan kırtulurum :) yapamam dersem yapamam artık öyle demiyorum yaparım diyorum.. Tr' ye gitme işi falan olmazsa inşallah bakalım canım devam edicem İnş ..
Barfiksi 4 e kadar yapabiliyorum hergün arttırmak niyetindeyim birer sayı .. Kollarım gün geçdikçe güçleniyor sanırım şınavları aralıksız 20 ye kadar çekebiliyorum ve vücudumu artık yere daha fazla yaklaştırabiliyorum buda mutlu ediyor beni canım ..
Tatlım sende kas çizgileri falan oluşmuşdur diye düşünüyorum göbeginde ? Durumlar nasıl ? Bende gögüs ortasından göbek deliğine inen çizgi ve göbegin yanlarındaki çizgiler iyice belirginleşdi.. Ortadaki yağlarda bi eriseydi six packlerimi görmeme az kalırdı sanırım :)) neyse bakalım şu ramazanı hayırlısıyla atlatalım spora ara vermeden daha bir kasa yoğunlaşıcam o zaman beslenmemde de ketojenik diyete geçmeyi istiyorum kaba taslak değilde programlı beslenme istiyorum bakalım :)) kas gelişimi için bunu yapmam lazım sanırım :) şu an karbonhidratı aşırıya kaçırmadan gitmeye çalışıyorum ama sonrasında yeterli olmayacak diye düşünüyorum .. Ketojonik diyet denedin mi sen hiç tatlım, yani hesaplamalı yaptın mı kaba taslak protein ağırlıklı gidiyoruz ama protein yag ve karbonhidrat yüzdelerine uydun mu hiç ??

Bugün malesef karbon ağırlıklı oldu canım :) yarın toparlanırım inşallah :)
Sen ne yedin ayy ??
Haftaya nasıl beslenicen kopya ver bakiim şekerim az :))
Artı 2 den sonra bugün salata yedim Cnm

11.00 salata

14.00 2 küçük salatalık

19.15 salata

Su 2 lt olmuştur

Spor 40 dk yürüyüş

Artı 2 den sonra bugün salata yedim Cnm

11.00 salata

14.00 2 küçük salatalık

19.15 salata

Su 2 lt olmuştur

Spor 40 dk yürüyüş
Anam kız bu nee
Hiçbirşey yememişsin canım :) Maşallah iyi duruyorsun kuzum sadece salatayla azimli hatunsun

Sende ben gibi fazla karıştırmayı sevmiyorsun . Karışık çeşit çok olunca ben asla veremiyorum tek çeşit yemek yanında yoğurt veya salata ancak öyle olcak .. Ara öğün zaten hemen hemen hiç bana gelmeyen birşey..

aynen oyle hayatım her sey kafada bitiyor yaparım dersen yaparsın yapamam dersen de mazeret uydurup durursun ve inan mazeretler hic bitmiyor en iyisi yapayım dedigin an yapıp aradan cıkarmak :))

şınavları nasıl cekiyorsun hayatım dizleri yere koymalı mı yoksa normal mi :))

olustu hayatım sıkınca hatta kaslar epey belli oluyor six packler orada gorebiliyorum hani cok ince bir yag tabakası var onu assam six pack ortaya tam cıksa sisirmek için karına rahat rahat yönelicem:))

ins kuzum hayırsıyla gecer ramazan:)) ketojenigi duyup arastırmıstım tatlım ancak ona uyamadım tıpkı diger diyetlere ve kalori sayımına uyamadıgım gibi cunku sınav zamanı spor ve beslenme oncelik olarak 2.sıradaydı sıkmadan kendimi yapmam gerekiyordu bu tur diyetler hesaplamalar beni strese sokuyor gectim mi sınırı gibisinden :))
ancak gelisiguzel bir beslenme yapmadım protein agırlıklı olmak uzere bir beslenme izledim saglıklı yagda aldım kuruyemislerden ve özellikle balık yagı hapı kullanıyordum karbonhidratta alıyordum tahıllı kepekli ekmek haslanmıs patates bulgur baklagil ve sebzeden bir yerde okumustum neresi unuttum simdi saglıklı besinler kalori sınırlamasını kendisi yapıyor diye aynen oyle oldu:)) ama ketojenik diyet sporcularında uyguladıgı bir diyet sana iyi gelirse yap hayatım belki bende sınavdan sonra denerim onu:))

Normal şınav canım :) dizlerde iki sene önce yapıyordum :))
Kaslarının oluştuğunu tahmin ediyordum kuzum ne güzel o kadar spor yapıyorsun emeğinin karşılığı olarak belirmeleri insanı müthiş keyiflendiriyor demi :)) sınav sonrası six packlerinide aşikar görürsün inşallah kuzum :)

Ketojoniğe yakın besleniyorsun sen zaten hatırladığım kadarıyla canım.. Fazla protein almakda proteini glikoza ve yani sonrasında yağ dönüşümüne neden oluyormuş o nedenle bilinçli ölçülü gitmek lazımmış.. Şu an kabataslak karışık gidiyorum ben :) bakalım inş bir düzene koyabilirim.
Evet sporcuların uyguladığı bir beslenme tarzı hatta kanser kalp hastalanına da tıpda uygulanıyormuş artık .,
Bakalım bilinçli şekilde uygulamak nasip olur inşallah tatlım :)

Bugun biraz farkli bisi yaptim, normalde kahvaltidan 1 saat sonra falan yapiodum sporu, bugun sabah kahvemin yaninda 1 muz ve 2 kasik yogurt tukettim, 1,5 saat falan ders calistiktan sonra yaptim sporumu ve gayet iyiyim yine de:) ben boyle midem falan bulanir mi, basim agrir mi bilmem ne diye korkuyodum, cok sukur gayet iyiyim, kahvaltim Ogle yemegim olcak artik :))

Sağol balımmm

Canım nasıl hissediyorsun ilk güne göre çok daha rahat yapıyorsundur

Kesinlikle kuzum, farki hissediyorum gun gectikce, yani bi de psikolojik midir nedir, sirt ve vucut agrilarim azaldi, istem disi durusumu duzeltmeye basladim. Ilk cardio var ya jumping jacks ve ip atlama artarda, onu atlatirken aglamakli oluyorum ama sonra bana ekstra bi enerji geliyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…