Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ay zaten 15 gündür yeni gördük güneşi ayy kalsın azcık :) temmuz ortasında buranın yazı biter sonbahar havası başlar iki gün yağmur bir gün güneş sonrada eylül başında kış :))
anaaammm çok kötü fenaymış o
temmuz ortası yazmı biter bizde sezonun en caf caflı zamanı, eylülde de kış demek, oranında havası harbiden pek bi kötüymüş yaa, siz emeklilikte gelin yerleşin buralara
yanlız almanlar çok iri kıyımlar kemiklerin gücü güneşe çokta bağlı değil o zaman

Evet okudum abla, karin kaslarini gormeye baslamiis:) insallah hep hayatimizda olsun spor, Hem stres atiyorum Hem yag :)

Evet canım ya malesef güneşe hep hastet yaşıyoruz :) bunada şükür genede :)
Boşuna en çok tatil yapan millet değil bu Almanlar :)
Canım beslenmelerine o konuda dikkat ediyorlar.. Güneşide her fırsatta değerlenip güneşleniyorlar.. Genetik birde işde uzun olmaları :)
Ama genede mutsuzlar o ayrı :)) geçici zevklerle mutlu olmaya çalışıyorlar :) güneş gerçekden insanı doğal mutlu ediyor.. İnşallah canım aslında iş bağımız olmasa hiç durmayacağız da işde işler düzen burda napcen :))

Evet okudum abla, karin kaslarini gormeye baslamiis:) insallah hep hayatimizda olsun spor, Hem stres atiyorum Hem yag :)
Sporu severek yapmak devamlılığı sağlıyor kesinlikle.. Bıkarak ofla pufla yapmayın , benim için süper gelecek kendimi mutlu edeceğim diye yapılırsa gerçekden vazgeçilmez oluyor :)

evet ya bu genlerin iyileride hep orda kalmış bizdede benim gibi kısa,basenli tipler
evet yaa sabah güneşle uyanmak kesinlikle insanı çok mutlu enerjik yapıyor
mutsuzlar demek,sen enerjinle mutlu edersin onları, güzel temsil et kız bizi orda
sizin işyeri ne üstüne iş yapıyodu?oliven oil mi cidden?

Sende ne varmış kuzum aman boşver görüntüyü insanların karekterleri önemli canım :)
Görüntüde onlarda hep mutlu pozu verirler ama hayatları tiyatro bunların bakma sen .. İç dünyaları ile dışdaki maskeleri çok farklıdır.. Güvenemezsin bunlara canım neyse işde .. Onlara birşey ispatlamak zorunda hiç hissetmiyorum kuzum kendimi relaxım bu konuda :)) onlara hiç bir şekilde yaranman mümkün olmaz çümkü, değil mi ki müslümansın değil mi ki yabancısın.. E kötü değili yani Bir almanın hayatı boyunca vermediği vergiyi bir senede veriyoruz , ve bu gerçekden bizim içimize koyuyor kendi vatanımızda versek inan hiç batmaz .. Kıymetinde genede bilinmez, bu konuda çok doluyumdur canım en iyisi kapatayım konuyu :))

Yok kız oliven oil burda ne arasın zeytin mi yetişiyor burda anam :))

işimiz sanayi kimsayallarıyla alakalı canım :) eşimin kendi mesleğiyle alakalı :)

Haklısın orda müslümanlar ve türkler bize göre rahat yaşıyor gibi olsada şartlar zormus,yaşayan sizler daha iyi bilirsiniz.Allah kolaylık versin
Kız sakasina sordum zaten biliyom z.yağı olmadığını: ))

Kimyasallardan neler var tr yede satiyonuz mu kaç kisi calisiyo anlatsana merak ettim eleman lazim mı: )

Kız açık adresimide vereyim konum atayım istersen bebeğim :)Eleman ihtiyacımız var harbiden eşimin disiplinine eleman dayandıramıyoruz anam :))
Canım Tr' de de yapılır ama burdaki kadar değil zaten bir ayak kurmayı düşünüyoruz Tr' de bu sene inş ..

Ayy anca okudum kızlar yazdıklarınızı sabahtan pazar alışverişine çıktım daha sonra kapı cam ütü bulaşık derken öldüm evin büyük kızı olmak zor ayy
Sağol ablacım yarın da onu deneyebilirim evde olursak tabi:)) 2 3 günlüğüne geliyorum diye ananemler dayımlar kuzenler derken sakince oturamıyorum abla ondan pek vaktim olmuyor

Evet sen jet hızıyla tur atlamışdın şekerim benim :)
İlk zor geliyordu abla ama şimdi de level 2 çok az geliyor valla banish fat harika :)) özledim ay eve gitsem de yapsam :))
Bence Sheredleri bitir kız size program yetiştiremiycez yoksa anam :)) Sıkılırsan Büşra gibi yaparsın :)
E abla canımızı çektiriyorsunux max30 diye sizi yakalamaya çalışıyoruz napalım
Biz Eda'yla yazın max30da iyi ilerleriz abla birlikte :))

Ohh ohh ellerine sağlık kuzum :) annenede accık faydan dokunsun kız :))
Bende sana hep soracakdım başka kardeşin var mı diye, en büyüksün demek canım , annende gençdir daha ne güzel canım :)
Sende de bağımlılık oldu işde spor canım özlemen bunun ispatı canım..
Yaza siz max30' uda Insanity de çatır çatır bitirisiniz anam :) eminim bundan kuzum :)

Sağol ablacımm bir de küçük kız kardeşim var :)) 20 yaş var ablacım annemle aramda çok seviyorum bu durumu:))
Ayyy hem de nasıl özledim bugün pazara giderken bile yolu uzattım da uzattım sırf hareket olsun diye
İnşallah ablacımm çok iyi olur :))

İki fit kız hadi inşallah sizden çok ümitliyim canlarım :))
Sağol ablam desteğin çok önemli :))

Iyi aksamlar fistiklaaaar, bugunku menum

Kahvalti 9:00
1 kupa sade gold kahve
1 muz
2 kasik tarcinli light yogurt

Ogle 12:00
1 salatalik
Biraz roka
2 yumurta, biraz kasar, dunden cok az kalan mantar sote ve dereotu ile omlet
6-7 zeytin

Ara 14:30
1 sade turk kahvesi
4-5 cranberry
4-5 kuru uzum
1 parca antep fistigi ezmesi

Aksam 18:30
1 porsiyon bezelye yemegi
2 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt

Yatmadan nane limonlu yesil cay icerim :)

Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 4

Kızlar gittikçe kilo alıyorum. 155 boya 70 kilo olmuşum. Bundan 8 ay önce 59 kiloydum. Gittikçe sisiyorum. Hergün 10.000 adım atıyorum zaten. Ne yapayım arkadaşlar yaş aldıkça zayıflamak gerekirken kilo alıyorum.

Nasil besleniyorsun kuzum?

Tipik bir günümü anlatayım.
Sabah kahvaltıda domates salatalık peynir zeytin iki dilim ekmek çay şekersiz. Bazen tereyağ ile marmelat.

Öğlen o gün ne yemek varsa ekmeksiz bir tabak.

Akşamda en geç saat 18 de tıpkı kahvaltı gibi.

Hergün yürüyüş yapıyorum. 1 litre su ve yeşil çay içiyorum.

Aslinda suyu biraz artirabilirsin ya da Aksam ekmek yemeyi kesebilirsin. Donemsel bir seydir belki bu uzun zamandir mi boyle? Belki de sagliginla ilgili bir seydir doktora gorundun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…