Çok sevindim canım bende de öyle olmuştu uykum her şeyim düzene girdi :)) level 1 i bitirdikten sonra banish fat e geçtim ben ona da alışıyorsun hemen olmadı bi denersin sen de zorlanırsan level 2 den devam edersinKesinlikle kuzum, farki hissediyorum gun gectikce, yani bi de psikolojik midir nedir, sirt ve vucut agrilarim azaldi, istem disi durusumu duzeltmeye basladim. Ilk cardio var ya jumping jacks ve ip atlama artarda, onu atlatirken aglamakli oluyorum ama sonra bana ekstra bi enerji geliyo:))
Çok sevindim canım bende de öyle olmuştu uykum her şeyim düzene girdi :)) level 1 i bitirdikten sonra banish fat e geçtim ben ona da alışıyorsun hemen olmadı bi denersin sen de zorlanırsan level 2 den devam edersin
Bende genelde ana yemek salata yoğurt şeklinde beslendım CnmAnam kız bu nee
Hiçbirşey yememişsin canım :) Maşallah iyi duruyorsun kuzum sadece salatayla azimli hatunsun
Sende ben gibi fazla karıştırmayı sevmiyorsun . Karışık çeşit çok olunca ben asla veremiyorum tek çeşit yemek yanında yoğurt veya salata ancak öyle olcak .. Ara öğün zaten hemen hemen hiç bana gelmeyen birşey..
Hiç büyütme gözünde 1 2 haftaya onu yapabilecek duruma geleceksin canımDun biraz izledim banish'i Helal olsun kuzum valla cok fenalik gercekten
Hiç büyütme gözünde 1 2 haftaya onu yapabilecek duruma geleceksin canım
Afiyet olsun tatlım benim :) özellikle böreğini dene derim birde :)Günaydın kızlarr bugün kahvaltıda oopsie yi denedim gerçekten çok hafif ve tadı da çok güzell
son turda özellikle enerji patlaması yaşıyorsun demi :) kasların açılıyor ondan canım bu genelde herkesde olur,, ilk tur ağlamaklı son tur enerji dolu, süpersin bebeğim :)) kendini balerin gibi hissedeceksin yakında duruşun öyle dik ve güzel olacak canım :)Kesinlikle kuzum, farki hissediyorum gun gectikce, yani bi de psikolojik midir nedir, sirt ve vucut agrilarim azaldi, istem disi durusumu duzeltmeye basladim. Ilk cardio var ya jumping jacks ve ip atlama artarda, onu atlatirken aglamakli oluyorum ama sonra bana ekstra bi enerji geliyo:))
Evet sen jet hızıyla tur atlamışdın şekerim benim :)Çok sevindim canım bende de öyle olmuştu uykum her şeyim düzene girdi :)) level 1 i bitirdikten sonra banish fat e geçtim ben ona da alışıyorsun hemen olmadı bi denersin sen de zorlanırsan level 2 den devam edersin
Bence Sheredleri bitir kız size program yetiştiremiycez yoksa anam :)) Sıkılırsan Büşra gibi yaparsın :)Dun biraz izledim banish'i Helal olsun kuzum valla cok fenalik gercekten
Bencede ara öğün gereksiz geliyor, herkesin bünyesi farklı tabii..Bende genelde ana yemek salata yoğurt şeklinde beslendım Cnm
Başlarda ara öğün yapmıştım ama bana yaramadı
Zaten acıkılmıyorsa ara öğüne gerek yok
Bu hafta biraz dişimi sıkayımda ramazana güzel bi eksiyle gireyim diyorum
2 haftadır yine yerimde saydım
kesinlikle bünyeler farklı, ben öğleden sonra ara öğün yemezsem en fazla 5 e kadar dayanırım, sonra baygınlık geçiririm heralde,ama bunda uyanma saatinin de önemi çok her sabah 6 da gözlerimBencede ara öğün gereksiz geliyor, herkesin bünyesi farklı tabii..
Yaparsın sen anam azminden kilolar korksun senin :)
Dünkü karbonlardan sonra çok fena artılardayım bende ayy :)) hafta sonunu sağsalim bu şekilde atlatmaya da razıyım ya bakalım ne olacak :)
kesinlikle bünyeler farklı, ben öğleden sonra ara öğün yemezsem en fazla 5 e kadar dayanırım, sonra baygınlık geçiririm heralde,ama bunda uyanma saatinin de önemi çok her sabah 6 da gözlerimböyle açılıyo bidahada uyuyamıyorum
Afiyet olsun tatlım benim :) özellikle böreğini dene derim birde :)
son turda özellikle enerji patlaması yaşıyorsun demi :) kasların açılıyor ondan canım bu genelde herkesde olur,, ilk tur ağlamaklı son tur enerji dolu, süpersin bebeğim :)) kendini balerin gibi hissedeceksin yakında duruşun öyle dik ve güzel olacak canım :)
Bence Sheredleri bitir kız size program yetiştiremiycez yoksa anam :)) Sıkılırsan Büşra gibi yaparsın :)
çok iyi yapmışsın canım, oğlumun öğretmeni söylemiş sınavlarda zihin açılsın diye şeker yemek yanlış mış, şeker algıyı azaltıyomuşBen de ya Ara ogun yapmadan derse odaklanamiyorum, zihnim acilsin diye de kuru meyvelerden yapiorum tercihimieskiden cikolatalari sekerleri gotururdum zihnimi acsin diye simdi bakiyorum da cok zarar vermisim vucuduma ya
Evet canım erken kalktığın için ara ögün ihtiyacı hissetmen normal senin.. Ben evde olduğumdan zaten kahvaltımı geç yapıyorum ve genelde iki ögün yiyorum ben .. Sağlıklı atıştırma oldukdan sonra ara ögünlerde yapılabilir dediğim gibi kişiye bağlı .. Ama ben yedikçe iştahı acılan biriyim yemesem daha rahatım canım:)kesinlikle bünyeler farklı, ben öğleden sonra ara öğün yemezsem en fazla 5 e kadar dayanırım, sonra baygınlık geçiririm heralde,ama bunda uyanma saatinin de önemi çok her sabah 6 da gözlerimböyle açılıyo bidahada uyuyamıyorum
Yapılmaz diye birşey yok yaparsın canım .. Ama programların etkilerini tam görmek için tamamalamanı öneririm sana .. Bir ay Shredleri yap sonra BF' e geçersin canım .. Büşracığım ani atakla BF' e geçdi ama onu Max' a geçirmekdi benim hedefim :) sınavları nedeniyle Max' ı erteledik .. Daha sonra Büşra' da Edacığım sende Max30 yaparsınız inş :)Evet abla o kadar mutlu oluyorum ki, keşke cok daha onceden sporu hayatima soksaydim
Bana da oyle geliyor abla yani Shredi bitirmeden banish yapabilecegimi sanmiyorum
Evet onu bende okumuşdum, kırıyemiş yemek daha iyi :) okunmuş şekerler yerine okunmuş kuruyemişler olacak sanırım artık :))çok iyi yapmışsın canım, oğlumun öğretmeni söylemiş sınavlarda zihin açılsın diye şeker yemek yanlış mış, şeker algıyı azaltıyomuş
Evet canım erken kalktığın için ara ögün ihtiyacı hissetmen normal senin.. Ben evde olduğumdan zaten kahvaltımı geç yapıyorum ve genelde iki ögün yiyorum ben .. Sağlıklı atıştırma oldukdan sonra ara ögünlerde yapılabilir dediğim gibi kişiye bağlı .. Ama ben yedikçe iştahı acılan biriyim yemesem daha rahatım canım:)
İşdesin demek bugün kuzum :)
Bizde de aksine bugün güneşli harika bir hava var :))evet işyerindeyim, yoğun bir günhavada yağmurlu, kasvetli, tam yatıp uyumalık hava
güneş birazda sizde kalsın ama yaz gelince alırız heeeBizde de aksine bugün güneşli harika bir hava var :))
Bizden size gitti yağmur ve soğuklar :)
Ay zaten 15 gündür yeni gördük güneşi ayy kalsın azcık :) temmuz ortasında buranın yazı biter sonbahar havası başlar iki gün yağmur bir gün güneş sonrada eylül başında kış :))güneş birazda sizde kalsın ama yaz gelince alırız heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?