Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Herzamanki gibi güzel menün tatlım :) sporda da harikasın cicim :)

Tatlım beslenmene bu şekilde dikkat edip yürüyüşlerine devam edersen kesinlikle verirsin.. Azimli olup devam etmen lazım hemen bir haftada sonuç beklemek olmaz bir günde almadık bu kiloları canım benim .. Sürekli katılacak mısın aramıza canım ??

Ayy ne güzel kardeş gibisiniz hayatım Maşallah :)
Amaniinn ben de Türkiyenin pazarlarına bayılıyorum yaa :) en güzel zamanı şimdi bahar yaz başı rengarenkdir :)

Ben bir aydir bu şekilde devam ediyorum. Be tam 4 kilo aldim.

Kızlar eşimle öğleden sonra dışarı çıkdık kahve içdik dışarda, yanında birşey yemedim ben .. Sonra spor mağazasına geçdik.
Kaloriölçer kalp hızı ölçer saat hediye aldı eşim bana :))
Bende kendime spor eldiveni aldım :)
Eşimde spora meral saldı bu günlerde onunda ayakkabıları yeni olmasına rağmen motive olsun diye yeni spor ayakkabı aldırttım :) birde yürüyüş bandı bakdı ama çeşit fazla yokdu oradakinide beğenmedik aşırı büyükdü.. Yerde karın eğzersizi yapılan bir alet aldı :)) ee bende faydalanırım tabii :))

Sonra resimlerini koyarım inş..

Ayy sporumu yapmak için can atıyorum acaba kaç kalori yakıyorum ya :))

Ay ay ayy hayirli olsun ablacim Gule gule kullanin insallah bol kalori harcamali:))

Güle güle kullan ablacım eşinle birlikte yaparsanız daha da güzelleşir şimdi o sporr :))

Hastanedeyim zaten. Depresyon tedavisi görüyorum.
Çok geçmiş olsun tatlım .. İnşallah kısa zamanda toparlanırsın. Sen şimdi zayıflamakdan çok psikolojini düzeltmeye bak canım benim.. Bide diyet stresi yaşama derim .. Düzeldiğinde diyetine odaklanırsın inşallah.. Ne kadar kalacaksın hastanede ?

Erikçi ya :)) kesin almışsındır gene :) bende meyve yedim akşam çilek kiraz blauberry sanırım yaban mersini oluyor türkçesi :) ama çok yedim ya yemek yerine acıkmam inşallah :)
Almam mı aldım tabi ki de son erikler artık 1 sene hasret çekmemem için depoluyorum acıkırsan ne yapacağını biliyorsun ablacım

Dünden önceki gün gel beraber yapalım hadi dedim eşime ikimiz birbirimize çarparız yaa dedi :) o tek takılıyor ama mutluyum ki onada bulaştırıyorum ucundan da olsa :))
Ayy çok sevindim ablacım karı koca fit oluyosunuz oh :))

Katılmak isterim ama şuanda daha hastanedeyim.

Almam mı aldım tabi ki de son erikler artık 1 sene hasret çekmemem için depoluyorum acıkırsan ne yapacağını biliyorsun ablacım

Ayy çok sevindim ablacım karı koca fit oluyosunuz oh :))
Biliyorum canım :) hatırlattığın iyi oldu canım :)
İnşallah fit oluruz ama bugün kıyafetlerimle kendi kendime epey incelmiş geldim :)) ama daha fit olmaya çok var kuzum :) azimle o günleride görürüz herberaber inşallah canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…