Aslinda suyu biraz artirabilirsin ya da Aksam ekmek yemeyi kesebilirsin. Donemsel bir seydir belki bu uzun zamandir mi boyle? Belki de sagliginla ilgili bir seydir doktora gorundun mu?
Depresyondayım depresyon ilaçları kullanıyorum.
Herzamanki gibi güzel menün tatlım :) sporda da harikasın cicim :)Iyi aksamlar fistiklaaaar, bugunku menum
Kahvalti 9:00
1 kupa sade gold kahve
1 muz
2 kasik tarcinli light yogurt
Ogle 12:00
1 salatalik
Biraz roka
2 yumurta, biraz kasar, dunden cok az kalan mantar sote ve dereotu ile omlet
6-7 zeytin
Ara 14:30
1 sade turk kahvesi
4-5 cranberry
4-5 kuru uzum
1 parca antep fistigi ezmesi
Aksam 18:30
1 porsiyon bezelye yemegi
2 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
Yatmadan nane limonlu yesil cay icerim :)
Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 4
Tatlım beslenmene bu şekilde dikkat edip yürüyüşlerine devam edersen kesinlikle verirsin.. Azimli olup devam etmen lazım hemen bir haftada sonuç beklemek olmaz bir günde almadık bu kiloları canım benim .. Sürekli katılacak mısın aramıza canım ??Tipik bir günümü anlatayım.
Sabah kahvaltıda domates salatalık peynir zeytin iki dilim ekmek çay şekersiz. Bazen tereyağ ile marmelat.
Öğlen o gün ne yemek varsa ekmeksiz bir tabak.
Akşamda en geç saat 18 de tıpkı kahvaltı gibi.
Hergün yürüyüş yapıyorum. 1 litre su ve yeşil çay içiyorum.
Ayy ne güzel kardeş gibisiniz hayatım Maşallah :)Sağol ablacımm bir de küçük kız kardeşim var :)) 20 yaş var ablacım annemle aramda çok seviyorum bu durumu:))
Ayyy hem de nasıl özledim bugün pazara giderken bile yolu uzattım da uzattım sırf hareket olsun diye
İnşallah ablacımm çok iyi olur :))
Sağol ablam desteğin çok önemli :))
Ben bir aydir bu şekilde devam ediyorum. Be tam 4 kilo aldim.Tatlım beslenmene bu şekilde dikkat edip yürüyüşlerine devam edersen kesinlikle verirsin.. Azimli olup devam etmen lazım hemen bir haftada sonuç beklemek olmaz bir günde almadık bu kiloları canım benim .. Sürekli katılacak mısın aramıza canım ??
Nee bu yemeyle mi kilo aldın canım .. Doktora gittin mi hormonların falan nasıl ??Ben bir aydir bu şekilde devam ediyorum. Be tam 4 kilo aldim.
Nee bu yemeyle mi kilo aldın canım .. Doktora gittin mi hormonların falan nasıl ??
Troidlerine falan baktırdın mı hiç canım ??
Kızlar eşimle öğleden sonra dışarı çıkdık kahve içdik dışarda, yanında birşey yemedim ben .. Sonra spor mağazasına geçdik.
Kaloriölçer kalp hızı ölçer saat hediye aldı eşim bana :))
Bende kendime spor eldiveni aldım :)
Eşimde spora meral saldı bu günlerde onunda ayakkabıları yeni olmasına rağmen motive olsun diye yeni spor ayakkabı aldırttım :) birde yürüyüş bandı bakdı ama çeşit fazla yokdu oradakinide beğenmedik aşırı büyükdü.. Yerde karın eğzersizi yapılan bir alet aldı :)) ee bende faydalanırım tabii :))
Sonra resimlerini koyarım inş..
Ayy sporumu yapmak için can atıyorum acaba kaç kalori yakıyorum ya :))
Aynen öyle ablacım:))Ayy ne güzel kardeş gibisiniz hayatım Maşallah :)
Amaniinn ben de Türkiyenin pazarlarına bayılıyorum yaa :) en güzel zamanı şimdi bahar yaz başı rengarenkdir :)
Güle güle kullan ablacım eşinle birlikte yaparsanız daha da güzelleşir şimdi o sporr :))Kızlar eşimle öğleden sonra dışarı çıkdık kahve içdik dışarda, yanında birşey yemedim ben .. Sonra spor mağazasına geçdik.
Kaloriölçer kalp hızı ölçer saat hediye aldı eşim bana :))
Bende kendime spor eldiveni aldım :)
Eşimde spora meral saldı bu günlerde onunda ayakkabıları yeni olmasına rağmen motive olsun diye yeni spor ayakkabı aldırttım :) birde yürüyüş bandı bakdı ama çeşit fazla yokdu oradakinide beğenmedik aşırı büyükdü.. Yerde karın eğzersizi yapılan bir alet aldı :)) ee bende faydalanırım tabii :))
Sonra resimlerini koyarım inş..
Ayy sporumu yapmak için can atıyorum acaba kaç kalori yakıyorum ya :))
Çok geçmiş olsun tatlım .. İnşallah kısa zamanda toparlanırsın. Sen şimdi zayıflamakdan çok psikolojini düzeltmeye bak canım benim.. Bide diyet stresi yaşama derim .. Düzeldiğinde diyetine odaklanırsın inşallah.. Ne kadar kalacaksın hastanede ?Hastanedeyim zaten. Depresyon tedavisi görüyorum.
Sagol tatlım benim, daha iyileri sizlerin olsun inş .. Çok heyecanlıyım bakalım kalori yakımım nasıl olacak :)Ay ay ayy hayirli olsun ablacim Gule gule kullanin insallah bol kalori harcamali:))
Erikçi ya :)) kesin almışsındır gene :) bende meyve yedim akşam çilek kiraz blauberry sanırım yaban mersini oluyor türkçesi :) ama çok yedim ya yemek yerine acıkmam inşallah :)Aynen öyle ablacım:))
Erik var abla en önemlisi daha ne olsun hahaha
Dünden önceki gün gel beraber yapalım hadi dedim eşime ikimiz birbirimize çarparız yaa dedi :) o tek takılıyor ama mutluyum ki onada bulaştırıyorum ucundan da olsa :))Güle güle kullan ablacım eşinle birlikte yaparsanız daha da güzelleşir şimdi o sporr :))
Almam mı aldım tabi ki de son erikler artık 1 sene hasret çekmemem için depoluyorumErikçi ya :)) kesin almışsındır gene :) bende meyve yedim akşam çilek kiraz blauberry sanırım yaban mersini oluyor türkçesi :) ama çok yedim ya yemek yerine acıkmam inşallah :)
Ayy çok sevindim ablacım karı koca fit oluyosunuz oh :))Dünden önceki gün gel beraber yapalım hadi dedim eşime ikimiz birbirimize çarparız yaa dedi :) o tek takılıyor ama mutluyum ki onada bulaştırıyorum ucundan da olsa :))
Katılmak isterim ama şuanda daha hastanedeyim.Tatlım beslenmene bu şekilde dikkat edip yürüyüşlerine devam edersen kesinlikle verirsin.. Azimli olup devam etmen lazım hemen bir haftada sonuç beklemek olmaz bir günde almadık bu kiloları canım benim .. Sürekli katılacak mısın aramıza canım ??
Biliyorum canım :) hatırlattığın iyi oldu canım :)Almam mı aldım tabi ki de son erikler artık 1 sene hasret çekmemem için depoluyorumacıkırsan ne yapacağını biliyorsun ablacım
Ayy çok sevindim ablacım karı koca fit oluyosunuz oh :))
İstediğin zaman katılabilirsin canım.. Neden depresyona girdin canım ? Özel değilse eger ??Katılmak isterim ama şuanda daha hastanedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?