Canım yeşilçayla birlikde iç ben genelde öyle ikisini içiyorum madem seviyorsun yeşilçayı ..Amin tatlım :) başlayacağım yakında
Aynen abla sınavdan sonra katılırım anca :)
Yeşil çayı severim umarım bunu da bu sefer severim. Bende de baya şişlik var. Gider ya sıkma canını. Şişliklerin canona okursun. Neyse kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler
Tamam kuzum sınavlarınız önemli belki sonra katılırsınız.. Bende önce çekimserdim, incelmeye göre değerlendirilecek sandım , zira ben uzun süredir spor yaptığımdan artık incelmem çok zor oluyor, ilk başlayanlar gibi olmuyor. Ama spor süresine göre olacakmış, ee zaten yapıyorum olsun barii dedim :))Sağol canım aynen öyle durulmuyorr
Ahahaha abla doğru valla şaka maka gidiyo ödemler bir yandan
Ablacım kendi adıma sınavlar yüzünden pek odaklanamayabilirim bugünden itibaren ders çalışmaya başlıyorum yetişemem sanırım iki topiğe birden ama ikinci turda olabilir :))
anladım ablacım iyi olacak o zaman senin için:)))Tamam kuzum sınavlarınız önemli belki sonra katılırsınız.. Bende önce çekimserdim, incelmeye göre değerlendirilecek sandım , zira ben uzun süredir spor yaptığımdan artık incelmem çok zor oluyor, ilk başlayanlar gibi olmuyor. Ama spor süresine göre olacakmış, ee zaten yapıyorum olsun barii dedim :))
aba beni o gruba etiket yapsanaÖyleymiş canım, ikili gruplar halinde yapılan süre ile yarışılacakmış ve spor devamlılığıylada tabii..
Tamam kuzum gelcen mi ayy gel kızzz :))aba beni o gruba etiket yapsana
Aslında pek bişey farketmiyecek benim için nasılsa yapıyorum sporumu ama olsun belki birilerine motive olur insanlığa hizmet olsun :)) ayy pekde bir alçakgönüllüyüm bu akşam pehhhanladım ablacım iyi olacak o zaman senin için:)))
Aayy aman düzelsin hemen internetin kuzum inş , yarın tartı günü bide :))Gunaydin kizlaaar sabahtan beri anca girebildim internetimiz problem cikariyo nedense, paketim de biticek bugun o yuzden net gelince daha rahat yazicam
Geçmiş olsun canım, ağrıların geçer inş çabucak ..Günaydın kızlar bugün regl oldum. Ahh karnım çok ağrıyorr.
Sabahtan beri ağrı içinde kıvranıyordum. En sonunda dayanamadım hafif bir ağrı kesici almak zorunda kaldım. Yarına geçer. Birde yarın tartı günü ben tartılamayacağımGeçmiş olsun canım, ağrıların geçer inş çabucak ..
aa çok güzel bir haber bu ablacım tebriklerr :)Kızlar -700' üm oleyy
73,800' ü gördüm bu sabah :))
Birazdan Türk marketine gideceğiz canlarım hazırlandık çıkacağız...
canım ben de çok ağır geçiriyorum tahmin edebiliyorum şu anki durumunuSabahtan beri ağrı içinde kıvranıyordum. En sonunda dayanamadım hafif bir ağrı kesici almak zorunda kaldım. Yarına geçer. Birde yarın tartı günü ben tartılamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?