Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Müsait bir zamanımda kekin tarifini yazayım sana kuzum :)
Hiçde öyle ruhum yaşlı falan diye şartlandırma kendini.. Sınav stresinden öyledir kuzım, şu sınavı başarıyla bir kazan inş bak nasıl geri 17 sinde olacak ruhun :))

Son düzenleme:
Kuzum ya bi güldürdün beni ki sorma 31 tane kiraz haa saymış bide o kadar kirazı alemsin yaa :)))
Menün gayet güzel akşam akşam kiraz biraz abartı olmuş :)) sabah yeseydin keşke ama artık yeme olur mu canım :)
Bende yedim akşam aslında kiraz sen gibi saymadım ama benimde bir 12, 15 olmuşdur heralde :)) sana yeme derken kendime bak ya :))
Ha saplarını atma, kurut kaynatıp içersin ödem attırıyor güzel :)

Son düzenleme:
Tamam bekliyorum tarifi. Az kaldı bitiyor sınav. Bu arada yaşım 19 ağustosta 20 alacağım :)

Saymazsam az yedim diye kendimi avutcaktım şimdi böyle daha iyiyim. Yedim ama vicdanım sızlaya sızlaya dayanamadım. Bana meyve de başka bir şey deme tatlıymış çikolataymış börekmiş hikaye meyve kadar hiç biri güzel değil 12-15le bir şeycik olmaz boşver. Kiraz sapını denemiştim ama tadı çok kötü ya. O yüzden bir daha yapmadım

Bizim burada bile böyle sıcak varken izmir i düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun. Ben bugün nefes alamadım sıcaktan. Çook nem vardı. Duş almaktan gına geldi

Amin kuzum:)

Kiraz daha olculu olsaydi iyiydi ama pismanlik duyma canim, ertesi gun dengelemeye bak:)

Ödem atarsınız işde terlerkene kızz :)) bide öyle düşünün şekerlerim hahahahah polyanna Aslı yeni adım :))

Hahahaha abla aklima da geliyor, böyle vücut ısısı hep yüksekken olumlu şeyler oluyodur diye

Sabahları ye meyve ama fazla abartmadan canım .. Kiraz sapına limon koy iç tadı güzel ya yeşilçayın sallamasına göre falan kirazımsı kokuyor bidaha dene sen :))

Menün çok güzel. 8. gündesin maşallah. Herhalde ben başlayana kadar sen jill i bitirirsin :)

Kiraz daha olculu olsaydi iyiydi ama pismanlik duyma canim, ertesi gun dengelemeye bak:)

Hahahaha abla aklima da geliyor, böyle vücut ısısı hep yüksekken olumlu şeyler oluyodur diye
Ödem atmakda faydalı yani kesinlikle iyi yani canım , üşürken yağlanırız daha çok, sıcakda zayıflarız işde :))

Dengeleyeceğim inşallah
Sabahları ye meyve ama fazla abartmadan canım .. Kiraz sapına limon koy iç tadı güzel ya yeşilçayın sallamasına göre falan kirazımsı kokuyor bidaha dene sen :))
Yarın bizimkiler yesin bende saplarını toplayayıpta deneyeyim. Umarım bu sefer severim tadını

Tesekkur ederim canim:) darısı basina, yeter ki basla, su gibi geliyor devami:)
Amin tatlım :) başlayacağım yakında
İsterseniz gelin sizde nasılsa yapıyorsunuz sporlarınızı hergün , ne dersiniz Kaizen- Smiile
Malahit sana sormuyorum sen sınavdan sonra gel bebeğim :)
Aynen abla sınavdan sonra katılırım anca :)
Bende bi kaynatıp içeyim bari bu gece günlerdir yeşilçayda içmedim zaten şu şişlik gider inşallah .. Dene bakalım :) seversin inş canım
Yeşil çayı severim umarım bunu da bu sefer severim. Bende de baya şişlik var. Gider ya sıkma canını. Şişliklerin canona okursun. Neyse kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler

Bizim burada bile böyle sıcak varken izmir i düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun. Ben bugün nefes alamadım sıcaktan. Çook nem vardı. Duş almaktan gına geldi
Sağol canım aynen öyle durulmuyorr

Ödem atarsınız işde terlerkene kızz :)) bide öyle düşünün şekerlerim hahahahah polyanna Aslı yeni adım :))
Ahahaha abla doğru valla şaka maka gidiyo ödemler bir yandan

Kızlar spor yarışması topiği açıldı, bende katıldım :))
Sizde gelin diycem ama sınavlarınızdan heralde gelemezsiniz bu ara demi canlarım ?? Genede sorayım dedim , belki ikinci tura gelirsiniz ??
Ablacım kendi adıma sınavlar yüzünden pek odaklanamayabilirim bugünden itibaren ders çalışmaya başlıyorum yetişemem sanırım iki topiğe birden ama ikinci turda olabilir :))
İsterseniz gelin sizde nasılsa yapıyorsunuz sporlarınızı hergün , ne dersiniz Kaizen- Smiile
Malahit sana sormuyorum sen sınavdan sonra gel bebeğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…