Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Sorma bebegim ya ben de, kitap yuzu acamadim kalktigimdan beri sinav arefesinde hastalanmam insallah

Evet kuzum hem aclik hissediyorum, hem de vucudum cok kirgin, sanki hastalaniyorum gibi

Sorma bebegim ya ben de, kitap yuzu acamadim kalktigimdan beri sinav arefesinde hastalanmam insallah
Canım çok dikkat et kendine ben de 3 4 gündür nezleyim kötü oldu sınav öncesi, halsizsen hurmayı bırak bence canım

Evet yazın kesinlikle daha rahat spor yürüyüş yaparsın bol salatalı hafif öğünlerle diyetinde kolay olur canım.. Derslerde olmayınca süper olacak inşallah :))
Canım o zaman hurma diyeti yapma halsizsen zorlama sınav öncesi, sınavların var onlara konsantre ol beslenmenide biraz serbest bırak hatta, bide o stress yapmasın sende şimdi canım .. Sınav sonrası istediğin kadar yaparsın nasılsa tatlım...

İnşallah canım yazın koruyarak eylüle gelirsen hedefinede rahat ulaşırsın inş :)
Platesde koruma döneminde iyi fikir olur :)

başarılar, Allah zihin açıklığı versin canım

Canım Allah yardımcınız olsun kolaylıklar başarılar versin .. Tamam kuzım siz derslerinize bakın bu aralar, kendinizide fazla sokmayın beslenmenizi biraz serbest bırakın hatta .. Sonrasında nasılsa asılırsınız yeniden .. Sağlığınıza da dikkat edin sınav zamanı hele bide canım benim :*

Edacığım kalk güzel kendini mutlu edecek birşeyler ye ufak bir çikolata biraz meyve akşamada güzel sağlıklı bir yemek canım :) azcık şımart kendini bebeğim .. Diyet spor artık hep hayatımızda olacak kendini hasta edecek kadar sıkma lütfenn amannn sağlığından önemli değil .. Enerjin yerine gelsin önemli olan o şu an için canım benim hadi canlandır kendini bebek :))

Sabah kahvaltısı
1 dilim buğday ekmeği
4 dilim peynir mikrodalgada erittim üstüne pulbiber serptim
1 büyük bardak su

Öğlen
Esmer spagetti
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Kekik
Beyaz peynir

Ara
1 sütlü kahve
1 şekersiz bisküvi

Akşama bilmiyorum acıkırsam bir meyve ya da bir bardak süt

Akşam karbonhidratlı birşey almazsan hafif geçiştirebilirsin canım .. Makarna bu günkü karb. Hakkını doldurmuş :)
Bence meyve yerine salata ton balıklı falan daha iyi olur.. Çünkü meyvelerinde karbonhidrat değerleri yüksek ..

Tamam öyle yaparım
O kadar yorgunum ki
Yemek yapmak için kolum bile kalkmıyor

Hicbir sey yiyesim yok abla hurma detoksuyla da alakali degil sanirim cunku kalktigimdan beri bi agirlik var uzerimde.. 20lik dislerim cikmadi benim ve sag alt taraf agriyo biraz, umarim ondan degildir sinav zamani cikmasin yaaa(

Hayırdır tatlım neden yorgunsun ?? Yüzdüğün içinse başda et kesiği fena olur yüzme sonrası her noktan ağrır iyi bilirim :))
Salata en güzeli işde kuzum kolay pratik :)
Yol yorgunluğu
Tatil için Amerika'ya gittik
14 saatten fazla uçak yolculuğundan mahvoldum
Hem kulaklarım hem başım çok ağrıyor dünden beri
Kolumu kaldıramıyorum
Bugün sporda yapamadım

Aynen ya :)) gelir ama bizi bırakmaz :) alışverişe falan çıkmışdır belki yarın Ramazan bugün Tr deki marketlerin yoğunluğunu düşünemiyorum :)
Sen Tr de nerelisin canım, ailen nerde ??

Oh ne güzel
Ramazan geldi çattı demek
Ramazan sofralarını özledim çok
Ankarada ailem

Aynen ya :)) gelir ama bizi bırakmaz :) alışverişe falan çıkmışdır belki yarın Ramazan bugün Tr deki marketlerin yoğunluğunu düşünemiyorum :)
Sen Tr de nerelisin canım, ailen nerde ??
Yok o kesin
Bizi hiç bırakmaz
Şimdi eminim @yolcukardelen aralıksız spor yapıyordur bizi geçmek için

Bu arada bana bildirim hala gelmiyor canım
Şimdi telefonda geçmişte arayıp buluyorum
Ama çok garip normalde her mesajda bildirim gelmesi lazım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…