Halsizlik mi hissediyorsun canım? Acıktın mı?
Kızlar malumunuz yarından sonra finallerim başlıyor, havalar yüzünden sanırım bir türlü odaklanamıyorum derslere. Şu andan itibaren planlı bir şekilde çalışmay başlamaya karar verdim. Çok sık giremeyebilirim buraya ama akşam bildirimimi yapacağım, hepinizi öpüyorum
Evet kuzumhem aclik hissediyorum, hem de vucudum cok kirgin, sanki hastalaniyorum gibi
Canım çok dikkat et kendine ben de 3 4 gündür nezleyim kötü oldu sınav öncesi, halsizsen hurmayı bırak bence canımSorma bebegim ya ben de, kitap yuzu acamadim kalktigimdan berisinav arefesinde hastalanmam insallah
Evet yazın kesinlikle daha rahat spor yürüyüş yaparsın bol salatalı hafif öğünlerle diyetinde kolay olur canım.. Derslerde olmayınca süper olacak inşallah :))Ben bugun basladim hurmaya canm ama cok bitkinim yataktan kalkamiyorum yarin yapamayabilirim bu yuzden. Ders calismam lazim
Evet abla cok gezip tozmadigim icin rahat yapabiliyorum her gun.. Bi de tam derslerin durgunlastigi donemde basladim o yuzden.. Okul tekrar baslayinca ben de haftada 3-4 gun falan anca yapabilicem
İnşallah canım yazın koruyarak eylüle gelirsen hedefinede rahat ulaşırsın inş :)
utandırdın beni, teşekkür ederim canım, başarabilirsem yeni hedefim 55-56 arası yada 56-57 arasına kadar kardio ile zayıflayıp, sonrasında platese başlamak, tabi kardio en erken ekimde başlar, kilomu koruyabilirsem, 2017 ocak gibi platese başlarım
Not:56-57 arası bana daha cazip geliyo
başarılar, Allah zihin açıklığı versin canımKızlar malumunuz yarından sonra finallerim başlıyor, havalar yüzünden sanırım bir türlü odaklanamıyorum derslere. Şu andan itibaren planlı bir şekilde çalışmay başlamaya karar verdim. Çok sık giremeyebilirim buraya ama akşam bildirimimi yapacağım, hepinizi öpüyorum
Canım Allah yardımcınız olsun kolaylıklar başarılar versin .. Tamam kuzım siz derslerinize bakın bu aralar, kendinizide fazla sokmayın beslenmenizi biraz serbest bırakın hatta .. Sonrasında nasılsa asılırsınız yeniden .. Sağlığınıza da dikkat edin sınav zamanı hele bide canım benim :*Kızlar malumunuz yarından sonra finallerim başlıyor, havalar yüzünden sanırım bir türlü odaklanamıyorum derslere. Şu andan itibaren planlı bir şekilde çalışmay başlamaya karar verdim. Çok sık giremeyebilirim buraya ama akşam bildirimimi yapacağım, hepinizi öpüyorum
Edacığım kalk güzel kendini mutlu edecek birşeyler ye ufak bir çikolata biraz meyve akşamada güzel sağlıklı bir yemek canım :) azcık şımart kendini bebeğim .. Diyet spor artık hep hayatımızda olacak kendini hasta edecek kadar sıkma lütfenn amannn sağlığından önemli değil .. Enerjin yerine gelsin önemli olan o şu an için canım benim hadi canlandır kendini bebek :))Sorma bebegim ya ben de, kitap yuzu acamadim kalktigimdan berisinav arefesinde hastalanmam insallah
Oo süper kendi havuzunuz varsa sürekli yüzersin kuzum , hemde güneşden faydalanırsın bol d vitamini depolarsın inş :)Plaja daha hiç gitmedim
Ama gidenler var :) başladı gibi sezon
Kendi havuzumuz var orada yüzüyorum ben erkenden.
Akşam karbonhidratlı birşey almazsan hafif geçiştirebilirsin canım .. Makarna bu günkü karb. Hakkını doldurmuş :)Sabah kahvaltısı
1 dilim buğday ekmeği
4 dilim peynir mikrodalgada erittim üstüne pulbiber serptim
1 büyük bardak su
Öğlen
Esmer spagetti
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Kekik
Beyaz peynir
Ara
1 sütlü kahve
1 şekersiz bisküvi
Akşama bilmiyorum acıkırsam bir meyve ya da bir bardak süt
Akşam karbonhidratlı birşey almazsan hafif geçiştirebilirsin canım .. Makarna bu günkü karb. Hakkını doldurmuş :)
Bence meyve yerine salata ton balıklı falan daha iyi olur.. Çünkü meyvelerinde karbonhidrat değerleri yüksek ..
@yolcukardelen bebek nerdesin kızz ?? Sabah kahvesi yerine senin yazılarınla keyiflenmeyi umuyordum , yoksun şekerim ???
Hayırdır tatlım neden yorgunsun ?? Yüzdüğün içinse başda et kesiği fena olur yüzme sonrası her noktan ağrır iyi bilirim :))Tamam öyle yaparım
O kadar yorgunum ki
Yemek yapmak için kolum bile kalkmıyor
Aynen ya :)) gelir ama bizi bırakmaz :) alışverişe falan çıkmışdır belki yarın Ramazan bugün Tr deki marketlerin yoğunluğunu düşünemiyorum :)Beni etiketledi kayboldu
@yolcukardelen neredesin ?
Edacığım kalk güzel kendini mutlu edecek birşeyler ye ufak bir çikolata biraz meyve akşamada güzel sağlıklı bir yemek canım :) azcık şımart kendini bebeğim .. Diyet spor artık hep hayatımızda olacak kendini hasta edecek kadar sıkma lütfenn amannn sağlığından önemli değil .. Enerjin yerine gelsin önemli olan o şu an için canım benim hadi canlandır kendini bebek :))
Yol yorgunluğuHayırdır tatlım neden yorgunsun ?? Yüzdüğün içinse başda et kesiği fena olur yüzme sonrası her noktan ağrır iyi bilirim :))
Salata en güzeli işde kuzum kolay pratik :)
Aynen ya :)) gelir ama bizi bırakmaz :) alışverişe falan çıkmışdır belki yarın Ramazan bugün Tr deki marketlerin yoğunluğunu düşünemiyorum :)
Sen Tr de nerelisin canım, ailen nerde ??
Yok o kesinAynen ya :)) gelir ama bizi bırakmaz :) alışverişe falan çıkmışdır belki yarın Ramazan bugün Tr deki marketlerin yoğunluğunu düşünemiyorum :)
Sen Tr de nerelisin canım, ailen nerde ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?