Canım ketojonik diyet ya da karbonhidrat diyetinde meyvelerden uzak durmak gerekiyor karb değerleri aşırı fazla birkaç çilek birkaç kiraz erken saatte belki olabilir :) karbonhidrat listesi de çıkar karına liste bir göz at istersen :)Hadi ya tuh bileydim yemezdim en azından bi dilim yerdim:-( ben besinlerin kh değerlerini gözden geçirelim biaslında takatim tok ama on dk da olsa yapayım daha doğrusu halıya yapısına kadar yapayım
ay sorma yazmaya usenmesem daha neler var neler
Desteğin için teşekkür ederim ablacımEvet canım zamanı gelince konuşuruz daha :)
Bende yapıcağından eminim Banish Fat yapan onuda yapar bence :)
Bisiklette harika olacak canım :)
70 i göreceğin günlerde gelecek tatlım inş. Yeter ki sabırla azimle devam et :)
Kuzum benim iki öğünde bıraksanda birşey yemediğine göre bugün hurma detoxun olmuş işde yarın eksileri görürsün inşallah canım :)
Benimde 1. Ayım bitti bende ikinci ay öncesi bir haftalık bir geçiş programı var ona başlıycam ama ikinci gün ikinci ayıma geçicem uzatmıycam :)
Sınav zamanı devam ettirirsen sporunu eger maşallah gerçekden sana canım :)
baktım canım elma gibi kb az olanlartercih edilmeli ve günde sadece bi tane yenilmeliymiş.Yalnız bu diyeti bırakınca kilo alımı oldu diyenler olmuş , bilemedim . haftada bir gün kh yüklemesi yapılamlı ki vücut alışmasın diyenler de var.besinlerin değerlerine de baktımarıca sağolasın canım:)Canım ketojonik diyet ya da karbonhidrat diyetinde meyvelerden uzak durmak gerekiyor karb değerleri aşırı fazla birkaç çilek birkaç kiraz erken saatte belki olabilir :) karbonhidrat listesi de çıkar karına liste bir göz at istersen :)
Ee yaptın mı ? Halıyla fazla sıkı fıkı olmamaya bak şekerim :))
Canım spor yaptığın için ve bu geçiş mevsimlerinde bazen erken gelebilir., anormal bir durum değil senede iki kez erken veya geç gelmesi normal canım :)Sicaktan uyuyamadim kizlarbir de karnim regl olcakmisim gibi agriyo, daha 10 gunum falan var aslinda
Canım ben öncelerden çok denedim yaptım .. Dikkat edilmeyen tüm diyet sonralarında kilo alınması kaçınılmaz zaten tatlım :) koruma evresinde dukan koruma evresi taklit edilebilir ..baktım canım elma gibi kb az olanlartercih edilmeli ve günde sadece bi tane yenilmeliymiş.Yalnız bu diyeti bırakınca kilo alımı oldu diyenler olmuş , bilemedim . haftada bir gün kh yüklemesi yapılamlı ki vücut alışmasın diyenler de var.besinlerin değerlerine de baktımarıca sağolasın canım:)
Sen ne zamandır yapıyorsun?
Aysorma 10 dk sonra çok içli dışlı olduk allahtan kocam görmedi yoksa halısız evde spor zor olurneyse cancağızım ,yatmalıyım cok yoruldum opüyorum iyigeceler tatlım
Hoşgeldin canım :) Sen o kaçamakları sporla halledersin merak etme :)Kizlaaar baglanabildiiiim
Son 2 gun beslenmemi bozdum biraz, daha dogrusu oyle olmak durumunda kaldi. Persembe oglen ev arkadasimin annesi geldi, hamur işi falan getirmisti, 2 tane pogaca yiyerek gunu bozmayi basardim. Aksam da yemege gittik, yine cısslı bisiler yedim. Cuma tartilmayi unuttum Sizinle de konusamayinca ve dun Aksam yemegimiz cok agir oldu daha dogrusu gozumuz doymadi fazla yedik
eminim vucudum 2 günde odem tuttu, korkarak ciktim sabah tartiya ve 60,8 kg geldim. 200 gr gitmis sadece, ama odem de oldugumu hissediyorum vucudumda..
Jillian 30 Day Shred Level 1 dun bitti, bugun dinlenme gunu, biraz daha dikkat edicem bakalim markete gidicem simdi hurma varsa alayim da detoks yaparim toparlanmak icin..
Her bünye farklı cidden. Çok bölük pörçük uykun varmış. Ben o uyku temposunu kaldıramam ya zaten gündüz uyuduğum zaman bir sarhoş kafası yaşıyorum hiç birşey anlamam saçmalarım mal mal dolanırım ortada. Birde benim bünyem zayıf biraz kışın hep bal zencefil falan yerim. O yüzden şaşırdım nasıl kaldırıyor uykusuzluğu. Allah yardımcın olsun zor vallahi işin ama gece çalışmak daha rahattır :)Kuzum 4 saat sabahları uyuyorum , bir iki saat de öğleden sonra :) yetiyor.. İşlerim için gece çalışıyorum tatlım o yüzden biraz da .. Sabah namazınıda bekliyorum mecburen geç yatınca , yatsam kalkamam diye :))
Bir de biz sizden bir saat geriyiz saat olarak canım :) ama sabah 6 ya geliyordu yattığımda :))
Allahıma şükürler olsun ki sağlıklı bir bünyem var.. Arada bir vitamin takviyesi alıyorum son birkaç aydır oda .. Ama hergün içilmesi lazım ama ben ayda 3, 4 defa ancak alıyorum çok enerjim düşükse falan :)) oda b12 ve C vitamini içerikli .. Başka da birşey değil tatlım ..
ayy inşallah hasta olmazsın canım. Dişin çok şişkin mi yani eti parçalayacak gibi mi ? Öyleyse yakında çıkar. İnş sınavlardan sonra çıkarHicbir sey yiyesim yok abla hurma detoksuyla da alakali degil sanirim cunku kalktigimdan beri bi agirlik var uzerimde.. 20lik dislerim cikmadi benim ve sag alt taraf agriyo biraz, umarim ondan degildir sinav zamani cikmasin yaaa(
Menün güzelmiş. Herbalife in çayını mı içiyorsun yoksa mamasını mı. Faydası var mı bir tanıdık kullanmıştı dahada kilo almıştı tabi düzenli kullandı mı yemeğine dikkat etti mi bilmiyorum. Ben böyle şeylere önyargılıyımda biraz :)Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
3 kiraz domates
1 kk peynir
Öğle
herbalife
Ara
1 kayısı
18 kiraz
Akşam
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
Yemekten 1 saat sonra da 5 erik, 3 hurma yedim. Toplam 703 kalori ile bugünü kapadım
Su 2 litre
Spor tabiki de banish fat :))
Shakeini kullanıyorum ama hiç düzenli kullanmadım, öğünüm olmadığında bunu kullanıyorum ara ara:))Hoşgeldin canım :) Sen o kaçamakları sporla halledersin merak etme :)
Her bünye farklı cidden. Çok bölük pörçük uykun varmış. Ben o uyku temposunu kaldıramam ya zaten gündüz uyuduğum zaman bir sarhoş kafası yaşıyorum hiç birşey anlamam saçmalarım mal mal dolanırım ortada. Birde benim bünyem zayıf biraz kışın hep bal zencefil falan yerim. O yüzden şaşırdım nasıl kaldırıyor uykusuzluğu. Allah yardımcın olsun zor vallahi işin ama gece çalışmak daha rahattır :)
ayy inşallah hasta olmazsın canım. Dişin çok şişkin mi yani eti parçalayacak gibi mi ? Öyleyse yakında çıkar. İnş sınavlardan sonra çıkar
Menün güzelmiş. Herbalife in çayını mı içiyorsun yoksa mamasını mı. Faydası var mı bir tanıdık kullanmıştı dahada kilo almıştı tabi düzenli kullandı mı yemeğine dikkat etti mi bilmiyorum. Ben böyle şeylere önyargılıyımda biraz :)
Evet ay sonlarında işlerim yoğun olduğundan geceleri çalışıyorum canım :) birde Ramazan' da rahat edeyim diye erken halletmeye çalışıyorum bazı işlerimi ama bitmedi malesef bu hafta da devam etmem gerekicek ama aciller bitti çok şükür ki :)) lise yıllarında saat 11 de yatardım bende ama ümi ve sonradan geç yatmaya alışdı bünyem :)Hoşgeldin canım :) Sen o kaçamakları sporla halledersin merak etme :)
Her bünye farklı cidden. Çok bölük pörçük uykun varmış. Ben o uyku temposunu kaldıramam ya zaten gündüz uyuduğum zaman bir sarhoş kafası yaşıyorum hiç birşey anlamam saçmalarım mal mal dolanırım ortada. Birde benim bünyem zayıf biraz kışın hep bal zencefil falan yerim. O yüzden şaşırdım nasıl kaldırıyor uykusuzluğu. Allah yardımcın olsun zor vallahi işin ama gece çalışmak daha rahattır :)
ayy inşallah hasta olmazsın canım. Dişin çok şişkin mi yani eti parçalayacak gibi mi ? Öyleyse yakında çıkar. İnş sınavlardan sonra çıkar
Menün güzelmiş. Herbalife in çayını mı içiyorsun yoksa mamasını mı. Faydası var mı bir tanıdık kullanmıştı dahada kilo almıştı tabi düzenli kullandı mı yemeğine dikkat etti mi bilmiyorum. Ben böyle şeylere önyargılıyımda biraz :)
İştahsızlığın yemeklerinden belli tatlım :) çok az yemişsin .. Neyse çorban besleyici en azından ..Menüm
Sabah 8.30
1 tereyağlı yumurta
1 tane cherry domates
3 tane salatalık
Peynir
1 br tarçınlı süt
Ara 13.00
1 tane hurma
Öğle 15.00
1 tabak kırmızı mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
1 tane hurma
Akşam 18.00
4 kaşık mercimek çorbası
2 lt su
1.5 bardak kiraz saplı yeşil çaylı su. Sonunda yapabildim. Eğer yeşil çayla karıştırmasaydım bir daha içmeyecektim ama şimdi her gün içebilirim :)
İştahım gitgide azalıyor. Tabağımı zor bitiriyorum. Ama canım bu günler çok tatlı istiyor kendimi zor tutuyorum. Zaten kahvaltı yapmak benim için işkence zorla ağzıma tıkıyorum yiyecekleri ama kahvaltı yapmak zorundayım. Eğer yapmazsam o günde dışarıda fazla hareket edersem başım dönüyor gözlerim kararıyor bayılacak duruma geliyorum.
Erken yazmak istiyorum ama hep geceye kalıyorum. 1 aya artık düzene gireceğim
Hoşgeldin canım :) Sen o kaçamakları sporla halledersin merak etme :)
Ahh ahh keşke 170 olsaydım çok isterdim ama Allah bana boydan vermemiş. 163 boyumİştahsızlığın yemeklerinden belli tatlım :) çok az yemişsin .. Neyse çorban besleyici en azından ..
Kiraz sapını denemene sevindim canım :) işe yarar inşallah :)
Özel günün nedeniyle tatlı isteği yaşaman normal, çilek kiraz gibi meyvelerle fazla kaçırmadan atlatmaya çalış canım ..
Aslında senin hiç fazla bir kilon yok ki kuzum 54,500 170 boya gayet iyi canım :) boyunu yanlış hatırlamıyorum değil mi ??
Aslında sen bundan sonra spor yapsan yemenide sıkmadan aşırı gayet fit olursun canım benim.. Sınav öncesi bünyeni bu kadar sıkma bence az serbest takıl sınav sonrası dikkat edersin sporda zaten yapacaksın inşallah canım düzene girersin o zaman.. Bünyeni sınav öncesi zayıf düşürme sakın bence tatlım.. Hayatın geleceğin sözkonusu şu an .. Olur mu kuzum.. Çok kısma yiyeceklerini ölçülü gidebilirsin ama herşeyden azda olsa ye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?