Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Canım ketojonik diyet ya da karbonhidrat diyetinde meyvelerden uzak durmak gerekiyor karb değerleri aşırı fazla birkaç çilek birkaç kiraz erken saatte belki olabilir :) karbonhidrat listesi de çıkar karına liste bir göz at istersen :)

Ee yaptın mı ? Halıyla fazla sıkı fıkı olmamaya bak şekerim :))

Desteğin için teşekkür ederim ablacım

Birakmayi dusunmuyorum abla insallah, bugun bile eksikligini hissettim, vucudumdaki halsizlikle:)

baktım canım elma gibi kb az olanlartercih edilmeli ve günde sadece bi tane yenilmeliymiş.Yalnız bu diyeti bırakınca kilo alımı oldu diyenler olmuş , bilemedim . haftada bir gün kh yüklemesi yapılamlı ki vücut alışmasın diyenler de var.besinlerin değerlerine de baktımarıca sağolasın canım:)
Sen ne zamandır yapıyorsun?
Aysorma 10 dk sonra çok içli dışlı olduk allahtan kocam görmedi yoksa halısız evde spor zor olurneyse cancağızım ,yatmalıyım cok yoruldumopüyorum iyigeceler tatlım

Canım ben öncelerden çok denedim yaptım .. Dikkat edilmeyen tüm diyet sonralarında kilo alınması kaçınılmaz zaten tatlım :) koruma evresinde dukan koruma evresi taklit edilebilir ..
Karbon yüklemesini ketojenik diyette doğru bulmuyorlar çünkü keton salgılaması o zaman sona eriyor vücudun ve sil başdan başlaman gerekiyor, ketojeniğe girmekde öyle hemen birden mümkün olmuyor canım .. Bu ketojonik diyetle ilgili bir uzman doktorun sitesi vardı bulursam sana linkini atayım, uzman biri tarafından faydalarını okumanı kesinlikle öneririm :)

http://www.fitekran.com/ketojenik-diyet-rehberi/

Canım bu siteyi okumanı isterim kesinlikle kafandaki tüm sorulara cevap bulacagın uzman birinin sitesi.. Ketojonik diyet artık kalp kanser epilepsi , şeker gibi hastalıkların tedavisinde de kullanılıyormuş ..

Merak edenler bence okusunlar mutlaka ..

Hoşgeldin canım :) Sen o kaçamakları sporla halledersin merak etme :)
Her bünye farklı cidden. Çok bölük pörçük uykun varmış. Ben o uyku temposunu kaldıramam ya zaten gündüz uyuduğum zaman bir sarhoş kafası yaşıyorum hiç birşey anlamam saçmalarım mal mal dolanırım ortada. Birde benim bünyem zayıf biraz kışın hep bal zencefil falan yerim. O yüzden şaşırdım nasıl kaldırıyor uykusuzluğu. Allah yardımcın olsun zor vallahi işin ama gece çalışmak daha rahattır :)
Hicbir sey yiyesim yok abla hurma detoksuyla da alakali degil sanirim cunku kalktigimdan beri bi agirlik var uzerimde.. 20lik dislerim cikmadi benim ve sag alt taraf agriyo biraz, umarim ondan degildir sinav zamani cikmasin yaaa(
ayy inşallah hasta olmazsın canım. Dişin çok şişkin mi yani eti parçalayacak gibi mi ? Öyleyse yakında çıkar. İnş sınavlardan sonra çıkar
Menün güzelmiş. Herbalife in çayını mı içiyorsun yoksa mamasını mı. Faydası var mı bir tanıdık kullanmıştı dahada kilo almıştı tabi düzenli kullandı mı yemeğine dikkat etti mi bilmiyorum. Ben böyle şeylere önyargılıyımda biraz :)

Menüm
Sabah 8.30

1 tereyağlı yumurta
1 tane cherry domates
3 tane salatalık
Peynir
1 br tarçınlı süt
Ara 13.00
1 tane hurma
Öğle 15.00
1 tabak kırmızı mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
1 tane hurma
Akşam 18.00
4 kaşık mercimek çorbası

2 lt su
1.5 bardak kiraz saplı yeşil çaylı su. Sonunda yapabildim. Eğer yeşil çayla karıştırmasaydım bir daha içmeyecektim ama şimdi her gün içebilirim :)

İştahım gitgide azalıyor. Tabağımı zor bitiriyorum. Ama canım bu günler çok tatlı istiyor kendimi zor tutuyorum. Zaten kahvaltı yapmak benim için işkence zorla ağzıma tıkıyorum yiyecekleri ama kahvaltı yapmak zorundayım. Eğer yapmazsam o günde dışarıda fazla hareket edersem başım dönüyor gözlerim kararıyor bayılacak duruma geliyorum.

Erken yazmak istiyorum ama hep geceye kalıyorum. 1 aya artık düzene gireceğim

Shakeini kullanıyorum ama hiç düzenli kullanmadım, öğünüm olmadığında bunu kullanıyorum ara ara:))

Evet ay sonlarında işlerim yoğun olduğundan geceleri çalışıyorum canım :) birde Ramazan' da rahat edeyim diye erken halletmeye çalışıyorum bazı işlerimi ama bitmedi malesef bu hafta da devam etmem gerekicek ama aciller bitti çok şükür ki :)) lise yıllarında saat 11 de yatardım bende ama ümi ve sonradan geç yatmaya alışdı bünyem :)
Sende ilerde belli olmaz kuzum ama düzenli uyku en güzeli aslında inş bozulmaz hiç senin :))

İştahsızlığın yemeklerinden belli tatlım :) çok az yemişsin .. Neyse çorban besleyici en azından ..
Kiraz sapını denemene sevindim canım :) işe yarar inşallah :)
Özel günün nedeniyle tatlı isteği yaşaman normal, çilek kiraz gibi meyvelerle fazla kaçırmadan atlatmaya çalış canım ..
Aslında senin hiç fazla bir kilon yok ki kuzum 54,500 170 boya gayet iyi canım :) boyunu yanlış hatırlamıyorum değil mi ??
Aslında sen bundan sonra spor yapsan yemenide sıkmadan aşırı gayet fit olursun canım benim.. Sınav öncesi bünyeni bu kadar sıkma bence az serbest takıl sınav sonrası dikkat edersin sporda zaten yapacaksın inşallah canım düzene girersin o zaman.. Bünyeni sınav öncesi zayıf düşürme sakın bence tatlım.. Hayatın geleceğin sözkonusu şu an .. Olur mu kuzum.. Çok kısma yiyeceklerini ölçülü gidebilirsin ama herşeyden azda olsa ye ..

Ahh ahh keşke 170 olsaydım çok isterdim ama Allah bana boydan vermemiş. 163 boyum O yüzden vermem lazım bir kaç kilo var Bide benim kalça ve üst bacak bölgesinde aşırı bir yağ var. Üst bölgeden hiç şikayetçi değilim ama alt bölge tam bir kim kardashian görüntüsü O yağlar anca sporlan gider zaten başka türlü gitmiyor :) Geçen yaz 60 kapattım sezonu bu sene 5-6 kilo verdim.
Bünyemi güçsüz düşürmedim doyana kadar yiyorum ve sağlıklı besleniyorum. Hiç öyle aç kalayım da zayıflayayım demiyorum sağlıklı beslenerek kilo vermek amacım Spo İdeal görüntüme kavuştuktan sonrada karbonhidratı tüketmemeye çalışacağım çünkü ciddi anlamda bana zarar veriyor. Bizim ailede zayıf bulamazsın bizim genler biraz bozuk inş ben istisna olurum Önceden hiç sağlıklı beslenmiyordum. inanır mısın 10 senedir falan yumurta yemiyordum bu sene başladım yemeğe. Allaha şükür bu sene hiç grip falan olmadım. Bu beslenme hem kiloya yaradı hemde bağışıklığa :) Sadece bugünler biraz iştahsızlık oldu onuda havaların sıcak olmasına bağlıyorum.

Son düzenleme:
GünAydın

Bugün saat 8 de uyandım
Yarım saat yüzdüm 20* 3 squat yaptım

Kahvaltım

1 kk Izgara peynir
Yeşillik
1 yumurta
1 salatalık 4 zeytin
Limonlu su

Ya kızlar yaz geldi çattı daha verilecek 10 kilo var
İlaç kullanıyorum ya dış gebelikten sonra belki onunda etkisi vardır şişlikte

Kızlar hayırlı pazarlar canlarım :))
Önce güzel haberle başlıyım :))
Saf protein diyetimin sonuçlarını almaya başladım bugün :))
Bu gün -1,300 le 73,300 geldim OLEY OLEY :)))

Tabili ödem ve wc sorunum gittiğinden bu kadar çok oldu ama zaten bizi bu ödemler çogunlukla mahvediyor :)
Yarına 72 leri görsem keşke :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…